Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

KızlarrrrHerkese eee artık iyi geceler:)Bugün gezmelerde tozmalarda geçti:)))Listemizii paylaştık:)Canaanııımmm Maşallaaaahh sana yat dinlen kuzucukda uyusunnda büyüsüünnn:))))Allah hayırlısıyla bi poziti nasip etsin artık listemizzehakkımızda hayırlısı bu çetin bir savaşşş bizlerse çetin ceviz savaşçılarrr:)bayram boyunca gelemem kızlar malum :))hepiniziiii çook öpüoruummm:)Bayramınız hayırlara vesile olsun işalaaahhh:)Ayseyh test günün 16 kasınm ilk fırsatta bakıcam ama yazzz bizeeeeee:)kesiiiiiiiiiiiin:)kendinizi iyiii bakın

listede 3 tane adana başkentte tüp bebek yaptırack olanlar var bende orda düşünüyorum allahım isteyen herkeze nasip etsin

slm kızlar nabersiniz..?
bayram alış verişi için gezdik gezdik, hiç bişey alamadım yaa beğenemedin offf

canano.. canım benim dualarımda sende varsın, nolur güzel haberler ver!
herkese ii geceleeerrr

slm kızlar nabersiniz..?
bayram alış verişi için gezdik gezdik, hiç bişey alamadım yaa beğenemedin offf

canano.. canım benim dualarımda sende varsın, nolur güzel haberler ver!
herkese ii geceleeerrr

İstanbulcuummm canım benimmm iyidir valla bendenbende bulamadım bu ne beee valla bu modanında suyu çıktı 2 senedir bişi bulup alamıyorum.saçma sapaannn kıyafetler.tarzı yok bişi yok.pöffffffbende alakasız şeyler buldum aldımiyii gecelerrr

gunaydın kızlar

o bız cok kotu bır gece gecrdık 4.9 luk depremlen aklım cıktı sankı o kadar sınırlerım bozuldukı sankı hep sallanıoruz gıbıme geldı...

kızlar bugun oglen ıle ıkındı namazı arası bırbrımıze dua edelım hacılar hac gorevlerını yerıne getırıp arafatta dua edecekler rabbım bızım duamızıda kabul eylesın

kuzum geçmiş olsun

Herkese merhabalar, derinciğim beni de listene ekler misin? Şimdi beklemedeyim ocak şubat gibi 2.denemem olacak inşallah.
Esracığım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Dualarınızda beni de anmayı unutmayın.

herkeseee günaydınnn cancanlarrrrr:92::92: şimdiden bayramınız mübarek olsunnn inşallah ağız tadında güzel bir bayram geçirirsinizzz bayramdannn sonraaa mutlu haberleriii bekliyoruzzz ben belki nete giremeyebilirimm kızlarrrrr malumm gelen gidenn falann neysee ben halen adet olmadım ya :84:sinir oluyorumm neyseee arkadaşlarrr kendinize çok iyi bakınn sevgiyle kalınnnn....:79::79::79::79:

sanada iyi bayramlar canım
çok yorma kendini

yetercim karşılaşamadık bi türlü hiç biyerde :))
doğum günün kutlu olsun canım benim bu güzel günde allahım sanada tez zamanda meleğini/meleklerini versin inş.
ve buradaki tüm yeni katılan arkadaşlarada
geçen sene bizler burada tedaviye başlamış ve merakta streste ve heyecandaydık şimdi aradan bir sene geçti çok şükür bebişlerimizle 2. bayramı geçirecez
inş. darısı sizlere....

slm kızlar mı desem slm yol arkadaşlarımı desem..bende sizlerle aynı duyguları hemen hemen aynı şeyleri yaşadım.1 tüp bebek denemem oldu 8 haftalıkken kalp atışını duymadıgımız için kürtajla sonuclandı ((9 yılık bekleyişin sonunda(gectigimiz cumartesi dondurulmuşlarımla devm ettim transferimin 2.günü sonuc 25 kasımda :) bayram sonu inş hayırlı sonucları alırım :)rabbim herkezin bu yolda giden herkeze hayırlı sonuclar evletlar nasip etsin...inş hepimiz en kısa zamanda muradımıza ereriz..bu arada mübarek kurban bayramınızın hayırlara vesile olması dilegiyle...

jaluse inş. tutunur anneye bebişlerin :) güzel sonuçları alıp 8 ay sonrada kucağına alırsın inş.

bebğim teşekür edrim
allah razı olsun
bütün dualrına aminnnnnnnnnnnnn
diyorum
aminnnnnnnnnnnnnnn
inşşşcanım hepimize rabbim anna e olmayı nasip etsin
inşşşşşş

jaluse canım inşş önceki yaşadığın olmusuzluk hayatındaki son olumsuzluk olsun
inşş dondurulmuşlarla pozit gör
yol arakadaşım seni böyle görmek isteriz

[/Ckızalrrrrrrrrrrrrr iyi bayramlar
belki bayramda görüşemeyiz
rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşş
OLOR]

herkese hayırlı bayramlar kızlar
rabbım her sene bu zamnlara hayırlısıylan cıkarmayı nasp etsın ınşşşşş
yetrcıgım nıce mutlu yıllara :)

hayırlı bayramlar kızlar inş. en kısa zamanda güzel haberlerle burada olursunuz...

slm kızlar nasılsınız
bayram diy7e digermedim yaaaaa
kaç gündür nm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…