--------------------------------------------------------------------------------
Bismillahirrahmanırrahim...
KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE
*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -BENCE TRANSFER OLMUŞTUR
*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ
*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM
*NURSIN1981: -TEDAVİDE
*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ
NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS
Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...
slm kızlar nabersiniz..?
bayram alış verişi için gezdik gezdik, hiç bişey alamadım yaa beğenemedin offf
canano.. canım benim dualarımda sende varsın, nolur güzel haberler ver!
herkese ii geceleeerrr
Kızlar adetimin 3.gunu oldu hastanedeyim erken geldi bayrmın2.gunu bekliyordum
gunaydın kızlar
o bız cok kotu bır gece gecrdık 4.9 luk depremlen aklım cıktı sankı o kadar sınırlerım bozuldukı sankı hep sallanıoruz gıbıme geldı...
kızlar bugun oglen ıle ıkındı namazı arası bırbrımıze dua edelım hacılar hac gorevlerını yerıne getırıp arafatta dua edecekler rabbım bızım duamızıda kabul eylesın
herkeseee günaydınnn cancanlarrrrr:92::92: şimdiden bayramınız mübarek olsunnn inşallah ağız tadında güzel bir bayram geçirirsinizzzbayramdannn sonraaa mutlu haberleriii bekliyoruzzz ben belki nete giremeyebilirimm kızlarrrrr malumm gelen gidenn falann neysee ben halen adet olmadım ya :84:sinir oluyorumm neyseee arkadaşlarrr kendinize çok iyi bakınn sevgiyle kalınnnn....:79::79::79::79:
yetercim karşılaşamadık bi türlü hiç biyerde :))
doğum günün kutlu olsun canım benim bu güzel günde allahım sanada tez zamanda meleğini/meleklerini versin inş.
Ve buradaki tüm yeni katılan arkadaşlarada
geçen sene bizler burada tedaviye başlamış ve merakta streste ve heyecandaydık şimdi aradan bir sene geçti çok şükür bebişlerimizle 2. Bayramı geçirecez
inş. Darısı sizlere....
slm kızlar mı desem slm yol arkadaşlarımı desem..bende sizlerle aynı duyguları hemen hemen aynı şeyleri yaşadım.1 tüp bebek denemem oldu 8 haftalıkken kalp atışını duymadıgımız için kürtajla sonuclandı((9 yılık bekleyişin sonunda (gectigimiz cumartesi dondurulmuşlarımla devm ettim transferimin 2.günü sonuc 25 kasımda :) bayram sonu inş hayırlı sonucları alırım :)rabbim herkezin bu yolda giden herkeze hayırlı sonuclar evletlar nasip etsin...inş hepimiz en kısa zamanda muradımıza ereriz..bu arada mübarek kurban bayramınızın hayırlara vesile olması dilegiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?