Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

slm tatlım nerlerdeydın böle :)
kız yeter ınş son bayramımız olur bebeksız gecen :)

slm tatlım nerlerdeydın böle :)
kız yeter ınş son bayramımız olur bebeksız gecen :)

canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm kızlar nasılsınız
bayram diy7e digermedim yaaaaa
kaç gündür nm

iyiyiz tatlımm sen nasılsın? aynen walla bayram diye giremedik ama şimdi hep beraberiz:92: yetercimm ben dün ginera hapını son kez içip bıraktım adet olmayı bekliyorum hastaneye gidicez tahliller yapılıp iğnelere başlıyorum artık çok heycanlıyım ya acaba kaç gün iğne vurulduktan sonra yumurtalar toplancak çok merak ediyorumm az kaldı bebeğime kavuşcam allahın izniylee hep olumlu düşünüyorum ilk denemede hamile kalıcakmışım gibi geliyo aslında böyle düşünmemem lazım ama herşeye hazırlıklı olmak açısından elimde değil içimde hep bi mutluluk var sebepsizz..:94::94::94:

canım inşşş hayılı uğrğlu olsun
bebişli olsun inşşş
ilk denemende hamiş olursun
canım ortalama 12..15 gün sürer
inşş her şey yolunda gider meleğine kavuşursun
inşşşşşşşşşşşşşş

ılac kullananlar vede test gununu bekleyenler hayırlısıylan gusel haberlerlen gelın ınşşşş

yeetr sna abısı soracagım sımdı ben son muayeneye gıdecegım yha ılaclarım yazılacak yarın adet tarhım 2. gunu dedi bana
3. gunu gıtsem olurmu sen bılırsın dıe soruyorum sımdı merkezde kımseyeede ulasamam

olur canım zaten yarın kimseyi bulamassın
ama sabahtan arayıp sorsaydın keşke

slmmm... kızlarrrrr...
bende geldim, herkesler iyi mii?? ben yorgunum hemde çok şu listemiz ne durumda? derin yok galiba, o kesin haberdardır son durumlardan? nerdesin kız derinnn....

merhaba kızlar ayın 13 unde transferım oldu sımdı test gunumu beklıyorum..esımın sperm sayısı dusuktu hemen tedavıye basladık..5.gun gun transferı oldu ve ıkı tane transfer edıldı ayın 23ü test gunum dualarınızı beklıyorum herkese bol sans

herkese günaydın
kızlar geçmişe bakamıyorum
kk şu sorunu çözer umarım

canım rabbim yardımcın olsun
inşşşşşşşş
pozitf görürsün
5. gün transferinde tutunma olasılığı daha yüksek
innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
BEBEĞİN SENİNLE OLSUN HAYAT BOYU

amın ınsallh..evet ole dıyolar 5.gun transferının sansı yuksekmıs ama anlayamıyorum kı hıc bı belırtım yok sadece ara ara adet olcam gıbı olyom kasıklarım sırtım agrıyo okadar normalmıdır cok merak edyom ya tuttu mu kı acaba

silammmmmmm herkeze
dilekçim hayırlısı olsun umarım bebişin büyüyordur ağrılarıda kasılmalarıda kafana takma bunlar normal adet olcakmış gibi hissedebilirsin buda normal sakın moralini bozma kullandığımız onca ilacın sonucu
eminim bebişin büyüyor bişey hissetmemen çok normal çünkü çok ama çok erken belirtileri ancak adet tarihin geçtikten sonra hissedebilirsin kendinde belirti arama tatlı :))

Selam Kizlar.. Benimde bugun 4.gunum.. Daha önceki denememden bir oglum oldu.. Ama bu sefer dondurulmus embryo oldugu icin iki tane yerlestirdiler.. Insallah tutar bendede ara ara kasik ve bel agrisi oluyor ama bugun rahatim pek agrim yok.. Daha oncekindede agrilarim olmustu ve tutmustu bakalim hayirlisi ne olcak

tedvide olanlar ve sonuç bekleyenler
rabbim yüzünüzü güldürsn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlı ugurlu olsun cnm inşş tutunmuştur bebeişin sana.. aynı gün transfer olmuşuz seninle ama seninki neden 23 de beni 25 kasım dediler test için:S13 kasım cumartesi oldum bende acaba bendemi 23 de test yaptırsam yaa

Kızlarr selammm:)sonuç bekleyeeen,tedavide olann herkeseeee sağlıklıı,bol bebişlii günler:)yahu bu hali berbat bu sitenin girmek gelmio içimden kk eskiye dönsün diye topic açacam resmen takip etmek çok zor böle geçmişi göremiompöfff nevaaaa yeteerr istanbulll baby kademii cananooo laleeee birbirinden haberi olan yazsın.bu biçimde çok zor takip etmek:)hepinizzzziii seviyorrruuuuuuummmmmmmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet çok kötü bir türlü geçmişe bakamıyoruz
mesaj yazdım kazene ama cevap gelmedi daha

canımmm benimm siteden dolayı bnde pek takip edemiyorum eski haline getirsinler yaaaa kimsenin kimseden haberi yok wallahi neyse bn adet olup iğnelere başlayana kadar düzelsin ya yoksa gelişmeleri sizlere nasıl anlatırımm

canım ınsallh hakkımızda hayırlı olan sonucları alırız ıkımızde..benım 5. gun transferı belkı bu yuzden 10 gun sonra test ıstedıler bırde ıkı tane transfer edıldı..ama esım ve ben dayanamadık bugun ıne olmaya gıdınce test yaptık degerım 124 cıktı ordakı hemsıre tutmus dedı kendı hemsıremı aradoım oda ole dedı yınede salı gunu bıda yapcaz ınsallh tutmustur.rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallh..bu arada senın ılk denemen mı problem esınde mı sende mı bende baya uzun yazdım nese işte cok optum dua ıle..

ayy gercektenmi inşş hep katlamaya devm eder degerin.. benim 2. denemem bu dondurulmuşlarımla..daha önce bi gebelik oldu ama 8 hafta sürdü kalb atışı olmadıgı için kürtajla sonuclandıaminnn inşş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmazz.problem bende cnm polikistik over var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…