- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
slm tatlım nerlerdeydın böle :)
kız yeter ınş son bayramımız olur bebeksız gecen :)
slm tatlım nerlerdeydın böle :)
kız yeter ınş son bayramımız olur bebeksız gecen :)
slm kızlar nasılsınız
bayram diy7e digermedim yaaaaa
kaç gündür nm
iyiyiz tatlımm sen nasılsın? Aynen walla bayram diye giremedik ama şimdi hep beraberiz:92: Yetercimm ben dün ginera hapını son kez içip bıraktım adet olmayı bekliyorum hastaneye gidicez tahliller yapılıp iğnelere başlıyorum artık çok heycanlıyım ya acaba kaç gün iğne vurulduktan sonra yumurtalar toplancak çok merak ediyorumm az kaldı bebeğime kavuşcam allahın izniylee hep olumlu düşünüyorum ilk denemede hamile kalıcakmışım gibi geliyo aslında böyle düşünmemem lazım ama herşeye hazırlıklı olmak açısından elimde değil içimde hep bi mutluluk var sebepsizz..:94::94::94:
olur canım zaten yarın kimseyi bulamassınılac kullananlar vede test gununu bekleyenler hayırlısıylan gusel haberlerlen gelın ınşşşş
yeetr sna abısı soracagım sımdı ben son muayeneye gıdecegım yha ılaclarım yazılacak yarın adet tarhım 2. Gunu dedi bana
3. Gunu gıtsem olurmu sen bılırsın dıe soruyorum sımdı merkezde kımseyeede ulasamam
merhaba kızlar ayın 13 unde transferım oldu sımdı test gunumu beklıyorum..esımın sperm sayısı dusuktu hemen tedavıye basladık..5.gun gun transferı oldu ve ıkı tane transfer edıldı ayın 23ü test gunum dualarınızı beklıyorum herkese bol sans
merhaba kızlar ayın 13 unde transferım oldu sımdı test gunumu beklıyorum..esımın sperm sayısı dusuktu hemen tedavıye basladık..5.gun gun transferı oldu ve ıkı tane transfer edıldı ayın 23ü test gunum dualarınızı beklıyorum herkese bol sans
kızlarr selammm:)sonuç bekleyeeen,tedavide olann herkeseeee sağlıklıı,bol bebişlii günler:)yahu bu hali berbat bu sitenin girmek gelmio içimden kk eskiye dönsün diye topic açacam resmen takip etmek çok zor böle geçmişi göremiompöfff nevaaaa yeteerr istanbulll baby kademii cananooo laleeee birbirinden haberi olan yazsın.bu biçimde çok zor takip etmek:)hepinizzzziii seviyorrruuuuuuummmmmmmm
canım ınsallh hakkımızda hayırlı olan sonucları alırız ıkımızde..benım 5. gun transferı belkı bu yuzden 10 gun sonra test ıstedıler bırde ıkı tane transfer edıldı..ama esım ve ben dayanamadık bugun ıne olmaya gıdınce test yaptık degerım 124 cıktı ordakı hemsıre tutmus dedı kendı hemsıremı aradoım oda ole dedı yınede salı gunu bıda yapcaz ınsallh tutmustur.rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallh..bu arada senın ılk denemen mı problem esınde mı sende mı bende baya uzun yazdım nese işte cok optum dua ıle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?