Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım ınsallh bu sefer bebegını kucagına alırsın emeklerımız bosa gıtmıcek ınsallh..bende kalp atısını duyana kadar azalmıcak endısem ınsallh hersey yolunda gıder...bu arada senınde hayırlı haberlerını alcaz ınsallh dua ıle cok optum

ohh bee okudum sonunda geçmişiii:))İstanbul tatlım vallahi yok bu sonuç bekleyenlerden haberiimm:)ortada yoklar sitenin bu yeni durumu bayrama tuz biber ektii yaaavalla canano lale falan vardı ayseh nursın nerde bu kızlar yaa:)bu liste işi canımı sıktı yaaa kimse haber vermiyooooooo
jaluse hayırlısı tatlım:)iyi haber ver bize

Dilek hamişsin maşallahhh kaliba ilk hamişimis olacaksınnnnişallah sağlıkla katlansın değerin:)

baby benim 8 gün sürdü iğnelerimherkesin bünyesi farklı amma velakin 10-12 ortalama

esra selam canım nasılsınyeterim sen nasılsın tatlım:)

Listede ki kaçaklar valla yolacam sizi özelden mesaj atın bare beehehehehe

Bu arada regli oldummmm:)maşallahh tedavi sonrası düzenim bozulmamış:)))))yarın 13.30 da randevum varbakalım ne olacakkk:)baby çakışacak belki de senin tüple benim aşılama:)hade beraber verelim güzel haberleriii)))

Kızlar merhaba
uzun zaman oldu biliyorum
9 kasım da transferim yapıldı
normalde bugün test günüm 14.gün
ama ben bekleyemedim cumartesi günü (12. gün) özel laboratuvara gidip tahlil yaptırdım ama malesef sonuç olumsuz.
Beta HCG 1 in altında
bu sabah tekrar kan verdim sonucu 15:30 gibi alacağım ama hiç umudum yok
2 günde 1 in üstüne çıkmaz

Benim ilk denemem tutmadı ama diğer aynı gün transferi olanların haberini aldım
bir çoğununki tutmuş
Vaktini zamanını Rabbim bilir diyorum.
İsyan etmek istemiyorum ama bir hüzün kırgınlıkta var içimde
Şura Suresinde RABBİM (kelime kelime tercümesi değil ama) " Kimine erkekler, kimine dişiler, kimine de erkekli dişili ikizler verir, kimini de kısır bırakır " diyor.
Rabbim in hikmeti bu kadar açıkken ne diyeyim.
Biz tedavimizi yapıyoruz gerisi ALLAH tan.
hepinizi öptüm.

merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki ay ilk tüp bebek tedavime başlıyorum şu anda ginera kullanıyorum adet olana kadar. size sormak istediğim bir şey var, 5. gün transferi daha pozitif sonuçlar veriyor diyenler var, öyle olsa herkese 5. gün transfer yapılmaz mı? bu benim aklıma takıldı cevaplarsanız sevinirim. allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh.

ayyy canım öncelikle allahtan olduğunu biliyoruz nasip değilmiş gerçektende, olsun sen elinden geleni yap tedbir bizden takdir allahtan ne diyelim. kaç embriyo transfer edildi sana canım? ve kaçıncı gün embriyosuydu?

LalecimRabbim sabır versin.biliyorsun benimde ilk denemem başarısız.üzülme demek boş üzülüyorsun üzüleceksin.Ama şu var ki geçecek!benim geçti.ilk gün ki gibi acımıyor.hatta acımıyor yaa:)bu da bizim sınavımız hayatımRabbim sabır versin cümlemize.bundan sonrası için ne düşünüyorsun hayatım???çok yeni iken karar vermek doğru diil bence ama var mı bi kararın?

byy canım 5. gün transferinin şansı yüksek ama her emriyo 5. güne kadar dayanamıyor.mesela benim 8 yumurtamın 4 tanesi döllendi 2. gün 4 hücreli a kalite bir emriyo konuldu.2. gün diğer 3 tanesi 3 hücreliydi o nedenle 4 hücreli olan biri hemen transfer edildi.ama belki hepsi 4 hücreli olsa bi gün daha beklemeyi riske atabilirdi emriyoloğum.yaniemriyoların gidişatının uygun olması gerekli.5 gün bekleyeceğiz diye emriyoları kaybetmeyi göze almak zor.en iyisine doktorun karar verecektir hayatım.başarılşar

derın slm canım sagol canım ıı yım yarın bnde son muayene gıdıorum
ılaclarım yazılacak allhın ıznıylen bısmıllah cekıp baslıorum :)
hem cok korkuyorum hem cok heyacanlıyımmmmm

lale allhım sabır versın

maşallahhh canım benim ben cuma ginera hapı bıraktım ama halen daha adet olmadım ya off sinir küpüyümmm biran önce olsamda hastaneye gidip iğnelere başlasam artık dayanacak sabrım kalmadıı ne olacaksa herşey biran önce olsun istiyorumm beklemek çok canımı sıkıyoo neyseee kimbilir canım belki aynı gün bile olabilirizz süprizzz sonuçlar pozitif olsun da ne olursa olsun yaw

canımmm benimmm çok üzüldümm ama herşey allahtann zamanı değilmiş demek kendini üzme allaha dua et inşallah en kısa zamanda allah bebeğini nasip eder biliyorum söylemesi kolay gibi geliyo ama seni çok iyi anlıyorum tatlımmm bizler senin hepp yanındayızz yılmak yok inşallah mutlu haberi vereceğimiz günlerde gelecek biraz daha sabırr...allah yardımcın olsun canım benimm..

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bugün transferin 8.günü.ama hiç ümidim yok.RABİM hepinizin yardımcısı olsun.

gene bakacaklar :)
nerye gıtsem erkek sınır oluorum ztaen :)
hele esım cıldıror bırde onun kıskanclık kırzlerını cekıorum :)

ya kızlar bişi soracagım sıze bana uzun protokol denıldı ama yarın son muayene ıcın benı adetın 2 yada 3. gunu cagrdı size ılaclarını adet zamnındakı kontroldemı yazdı doktorunuz

Lale'cim, canım üzülme Allah sabır versin diyeceğim ama biliyorum ki bu sözler acını dindirmeyecek. çok yakın zamanda aynı duyguları yaşamış biri olarak tek söyleyebileceğim çabuk atlatacaksın, kendini üzmemeye çalış canım...
derin'cim, bu hafta test günü olanlar kimlerdi? listeyi sen yapıyodun daha iyi hatırlarsın, evet canan vardı ne oldu acaba sonucu.. inşallah güzel bi haberle dönün noluuurr...
sen şu listeni yayınlasana bi daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…