Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ya kızlar bırde ayın 16sında yanı bayram gunu sonuc alack olan bır arakadamsz vardı kımdı o

buldum listeyi gerilerden :)

anladım canım çok teşekkür ederim hayırlısı bakalım, inşallah hepimiz bir an önce bebişlerimize kavuşalım. yani sana 2. gün mü transfer ettiller, sonucun ne derincim? ve kaç embriyo transfer ettiler ilk denemen miydi?

kızlaaaar bende yarın ilk defa muayeneye gidicem.Bakalım kısmetse başlıyacağız artık bizde tedaviye ...şimdiden içim bi garip oldu dokunsanız ağlayacak gibiyim .dularınızı eksik etmeyin olur mu(( Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..

tatlım ilk denememdi yaşım 25 olduğundan tek emriyo transfer edildi.2. gün emriyosu idi.A kalite dedi dr şansını yüksek buldular ama olmadıtutunamadı yani.nasip.şimdi regli oldum bu ay aşılama deneyeceğim şansı az olsa da.sonra olmadı tüpe devamsenin sorun ne tatlım?durumun ne nerde yaptıracaksın?

duygucum hakkında hayırlısı tatlım...zor bir süreç Rabbim herkese sabır versin...nerde başlıyorsun canım tedaviye??sorun nedir?

benim sorun eşimden kaynaklı infertilite..sperm sayısı az ve şekli bozuk...yarın birde ivi tüp bebek merkezinde ilk görüşme var bakalım hayırlısı.daha önce istanbul tüp bebek merkezi direkt olarak tüp bebek önerdi ama fiyatı yüksek olduğu için ivi'yle görüştük.Bakalım bendede bir sorun çıkmaz umarım çünkü eşim için ihtimal çok düşük demişler ((((((

Kizlarrrrrrrrrrrr benide listeye ekleyinnnnnn.. Bugun transfer sonrasi 5. gün.. Ayin 1'de kan testi sonucunu alcam.. Insallah hayirli bir cevapda benden alirsiniz:)

bernacım inşallah haydi hayırlısı hayatım:)şenlendir işallah topicimisiiiii:)

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -BENCE TRANSFER OLMUŞTUR

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ

NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ

BERNA80:1 ARALIK TEST GÜNÜ

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...

Kizlarrrrrrrrrrrr benide listeye ekleyinnnnnn.. Bugun transfer sonrasi 5. gün.. Ayin 1'de kan testi sonucunu alcam.. Insallah hayirli bir cevapda benden alirsiniz:)

ay hadi hayırlısı canım benim yaa inşallah bebişin sana tutunurda o müjdeli haberi alırız senden..Hep olumlu düşün olur mu.hayırlı haberlerini bekliyoruz

ama benı eklememıssınız

ay hadi hayırlısı canım benim yaa inşallah bebişin sana tutunurda o müjdeli haberi alırız senden..Hep olumlu düşün olur mu.hayırlı haberlerini bekliyoruz

Insallah canim.. Ama günler gecmiyor ya cok sinir bozucu.. Keske teknoloji o kadar gelisseki embryo yerlestikten iki gun sonra hemen sonucu ogrenebilsek:)) Gün gectikce insan dahada umutlaniyor gun gelip negatif aldiginda insanin hayalleri yikiliyor.. Kendimi en kötü sonuca hazirliyorum ama iste oda bir yere kadar..

nasilsiniz bende iki tup bebek denemesi yaptim ama malesef basarisizdi 3 denemeye hazirlaniyoruz
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun

berna, duyguluduygu, toana... hoşgeldiniz bayanlar... Allah en kısa zamanda güzel haberlerini duymamızı nasip eder inşallah.. dua edenlerimiz çoğalıyor :)

Ne denir ne söylenebilir ki bu durumda bilemiyorum.Allah'tan hayırlısını dileyip beklemekten başka çaremiz yok canım benim.Keşke dediğin gibi iki günde öğrenebilsek her şeyi nerdeee:)) yinede biliyosun bizim için en önemli şey morali yüksek tutmak sen hep olumlu düşün ki bebişte sana tutunabilsin bizde burda sevinçten uçalım senden moral bulalım olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…