- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
--------------------------------------------------------------------------------
Bismillahirrahmanırrahim...
KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE
*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -BENCE TRANSFER OLMUŞTUR
*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ
*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM
*NURSIN1981: -TEDAVİDE
*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ
NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS
Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...
LalecimRabbim sabır versin.biliyorsun benimde ilk denemem başarısız.üzülme demek boş üzülüyorsun üzüleceksin.Ama şu var ki geçecek!benim geçti.ilk gün ki gibi acımıyor.hatta acımıyor yaa:)bu da bizim sınavımız hayatım Rabbim sabır versin cümlemize.bundan sonrası için ne düşünüyorsun hayatım???çok yeni iken karar vermek doğru diil bence ama var mı bi kararın?
byy canım 5. gün transferinin şansı yüksek ama her emriyo 5. güne kadar dayanamıyor.mesela benim 8 yumurtamın 4 tanesi döllendi 2. gün 4 hücreli a kalite bir emriyo konuldu.2. gün diğer 3 tanesi 3 hücreliydi o nedenle 4 hücreli olan biri hemen transfer edildi.ama belki hepsi 4 hücreli olsa bi gün daha beklemeyi riske atabilirdi emriyoloğum.yaniemriyoların gidişatının uygun olması gerekli.5 gün bekleyeceğiz diye emriyoları kaybetmeyi göze almak zor.en iyisine doktorun karar verecektir hayatım.başarılşar
Kizlarrrrrrrrrrrr benide listeye ekleyinnnnnn.. Bugun transfer sonrasi 5. gün.. Ayin 1'de kan testi sonucunu alcam.. Insallah hayirli bir cevapda benden alirsiniz:)
Bismillahirrahmanırrahim...
KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE
*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -BENCE TRANSFER OLMUŞTUR
*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ
*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM
*NURSIN1981: -TEDAVİDE
*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ
NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ
BERNA80:1 ARALIK TEST GÜNÜ
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS
Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...
ay hadi hayırlısı canım benim yaainşallah bebişin sana tutunurda o müjdeli haberi alırız senden..Hep olumlu düşün olur mu.hayırlı haberlerini bekliyoruz
Insallah canim.. Ama günler gecmiyor ya cok sinir bozucu.. Keske teknoloji o kadar gelisseki embryo yerlestikten iki gun sonra hemen sonucu ogrenebilsek:)) Gün gectikce insan dahada umutlaniyor gun gelip negatif aldiginda insanin hayalleri yikiliyor.. Kendimi en kötü sonuca hazirliyorum ama iste oda bir yere kadar..
berna, duyguluduygu, toana... hoşgeldiniz bayanlar... Allah en kısa zamanda güzel haberlerini duymamızı nasip eder inşallah.. dua edenlerimiz çoğalıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?