Ne denir ne söylenebilir ki bu durumda bilemiyorum.Allah'tan hayırlısını dileyip beklemekten başka çaremiz yok canım benim.Keşke dediğin gibi iki günde öğrenebilsek her şeyi nerdeee:)) yinede biliyosun bizim için en önemli şey morali yüksek tutmak sen hep olumlu düşün ki bebişte sana tutunabilsin bizde burda sevinçten uçalım senden moral bulalım olurmu..
Hsb Canim.. Birbirimize destek icin hepimiz burda toplandik.. Bize bizden baska kimse anlayamaz.. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah
hayırlısı olsun canım.. benimde biri 5 biri 7 hücreli iki taneydi, sonuç negatifinşallah bidahakine diye ümit ediyoruz artık.. bakalım, bu arada sperm kalitesini artırıcı bişey kullansak mı diye internetten araştırma yapıyorum, bi sürü şey var hangi birini denesek acaba ???
Insallah canim senin tedavin hangi asamada.. Transfer yapildimi yoksa beklemedemisin?
Hsb Canim.. Birbirimize destek icin hepimiz burda toplandik.. Bize bizden baska kimse anlayamaz.. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah
canim biraz anlatim once doktora gidisun sana ve yasina gore igneler veriyo sen vurunuyosun ve aralikli kontroller yumurtaliklar uyarildigi icin
sonra yumartalik istenilen buyukluye geldiyi zaman aliyolar emriyo ile birlestirip rahime birakiliyo iste o surec zor bekliyosun 15 gun hemen hemen hamilemisin deyilmisin cikiyo meydana gercekten cok zor oluyo beklemek
yok canım beklemedeyim ben yeni bir doktora gidicez bir türlü tedaviye başlayamadık yarın hastalığımın ikinci günü yumurta rezevrlerine bakıckmışumarım bende sorun çıkmaz yoksa tedavi iyice uzar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?