Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar herkese meraba bende 3. aşılaması tutmamış birisi olarak tüp bebeğe geçmeye karar verdik
bu konuda hiç bir bilgim yok.
bana biras bahsede bilirmisiniz...Neler yaşadınız neler bekliyor bizi
ve nerde yaptırrdınız?????

Hepinize tesellileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar

soranlar için;
4. gün transfer oldu. 2 adet
biri 9 hücreli diğeri 6 hücreliydi ama tutunamadılar malesef
hayırlısı şu an ne yapacağımı bilemiyorum
aynı yerde 2. denememi yapsam yoksa buradaki başka bir doktor Bursa acıbademi önerdi
kafam çok karışık
smyrna dan da memnunum
zaman neyi gösterecek bakalım yazarım yine

hayırlısı olsun canım.. benimde biri 5 biri 7 hücreli iki taneydi, sonuç negatif inşallah bidahakine diye ümit ediyoruz artık.. bakalım, bu arada sperm kalitesini artırıcı bişey kullansak mı diye internetten araştırma yapıyorum, bi sürü şey var hangi birini denesek acaba ???

Insallah canim senin tedavin hangi asamada.. Transfer yapildimi yoksa beklemedemisin?

Hsb Canim.. Birbirimize destek icin hepimiz burda toplandik.. Bize bizden baska kimse anlayamaz.. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah

canim biraz anlatim once doktora gidisun sana ve yasina gore igneler veriyo sen vurunuyosun ve aralikli kontroller yumurtaliklar uyarildigi icin
sonra yumartalik istenilen buyukluye geldiyi zaman aliyolar emriyo ile birlestirip rahime birakiliyo iste o surec zor bekliyosun 15 gun hemen hemen hamilemisin deyilmisin cikiyo meydana gercekten cok zor oluyo beklemek

bu aykı lıstemız bayahı kalabalık heralde maşşşşşşş
herkese bol pzıtıflı aylarrr

ınsallah arkadaslar hpımızın yuzunu mevlam guldursun ııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnssssssssssssssaaaaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaah

sperm kalitesini arttırıcı ibrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü deneyin.yarım litre kaynayan suya altı-yedi adet kaçiboynuzu atın 3 dk. kaynatın ağzı kapalı 20 dk dinlendirin soğuyunca sabahları aç karnına (bir hafta) ve akşamları yatarken içirin (3 ay boyunca) gitsin faydasını görüceksiniz:))))

bır ıse yaramıor eger gercekten sayı olarak azsa hıc br kur ıse yaramıor
benım esım aktar aynı zamnda bızdede aynı sorun var vede cok ıctık

Insallah canim senin tedavin hangi asamada.. Transfer yapildimi yoksa beklemedemisin?

Hsb Canim.. Birbirimize destek icin hepimiz burda toplandik.. Bize bizden baska kimse anlayamaz.. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah

yok canım beklemedeyim ben yeni bir doktora gidicez bir türlü tedaviye başlayamadık yarın hastalığımın ikinci günü yumurta rezevrlerine bakıckmış umarım bende sorun çıkmaz yoksa tedavi iyice uzar.

ah ah bilmezmiyim o beklemeyi akşam o beklemedeyken yıkıldım zaten buda olmadı diye artık tüp bebek düşünüyoruz ama ssk anlaşmalı bir hastane olsun istiyoruz ama hiç bir bilgimiz yok ist. dışındayım araştıramıyorm burda tüp bebek merkezi yok ne yapabilirim....

Cikmaz insallah.. Umudunu asla yitirme.. Önce allaha sonra kendine sonrada doktoruna güven.. Olacak allahin izniyle.. Seninde hamileyim mesajini alicaz burdan:) Sende umut olucaksin bir cok kisiye buna inaniyorum

öncelikle topicimise yeni gelen tüm yol arkadaşlarına merhabalarrrr))kızlar burda her anı birlikte paylaşıyorus sevinçleri katlayıp hüzünleri kırpıyoruz.birbirimize destek oluyorus.listemize ekleyeceğim arkadaşlar hangi merkes ve ne aşamadasınız lisetdeki bilgilere bakıp yazarsanız zevkle ekleyeyim sizi.ben geçmişe dönüp bilgi veren arkileri ekliyorum.hepinizi öpüyoruumm:)

keçi boynuzunu 1 ay denedik, sonra test falan yaptırmadan bıraktık. neden bıraktık bende bilmiyorum pekmezinide almıştık. oda duruyo öle dolapta... yine mi başlasak yaniii...? haplar falan da varmış bisürü isim yazıyor nette, e vitaminleri falan... bu ilaçları doktorlar neden vermiyor onuda anlamış değilim ya..

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -BENCE TRANSFER OLMUŞTUR

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ

NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ

BERNA80:1 ARALIK TEST GÜNÜ

DİLEK23_41:TEST GÜNÜ BEKLİYOR

TOANA:???

DUYGULUDUYGU:????
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: 22 Kasım Kırmızılar geldi:)Aşılama tedavi başlangıç

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -BEKLEMEDE

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM?????

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ?????

NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ????

BERNA80:1 ARALIK TEST GÜNÜ

DİLEK23_41:TEST GÜNÜ BEKLİYOR

TOANA:???

DUYGULUDUYGU:????
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...

Kızlar hangi hastane,tedavide ne aşamadayız bunları belirtelim listeye yazayım.bu arada test günü geçmiş arkadaşlar yarında girmezse listeden kaldıracağım.eee çatladık meraktannnDDbu aaaradaa bu gün cananonun test günüü RABBBİİİİİİİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…