Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Mia yı başka bi sayfadan okudum şimdi negatifle sonuçlandı diye yazmış 20 kasımda... hayırlısı olsun artık.. bize nie haber etmedin ki miaaa...

Canımcımmm:)hoşgeldin.şimdi ben ilk tüp denememi ekimde yaptım.sana deneyimlerimi anlatayım.sendende aşılama hakkında bilgi alayım:)))şimdi tedavi süresi,kullanılan ilaç ve dozu kişiye göre doktor kontrolünde belirlenektedir.reglinin 1,2,ya da 3. günü dr jinekolojik muayene yapar ve ilaçları başlar.iğnelerin öğlen 15.00 den sonra ve aynı saatlerde vurulması daha iyidir drum sölemiştibu iğneler ile yumurta sayısı arttırılması hedeflenir.yumurta sayısı arttırlırken 2 günde bir bazende her gün dr kontrol eder.ona göre dozu ayarlar. dr yumurtaların uygun olduğunu düşündüğünde çatlatma iğnesini verir.yumurta toplamadan 36 saat önce vurulur.yumurta toplama işlemi anestezi altında 25-30 dk süren bir operasyondur.işlem ağrısız olup sonrasında kasıklarda ağrı görülebilir.ki benim baya ağrımıştı yahuDDsonrasında yumurta toplama günü eşinden alınan sperm ile yumurta döllenir ve drun uygun bulduğu tarihte transfer işlemi yapılır.transfer anestezi olmaksızın idrara sıkışık vaziyette karından bakılan ultrason ile rahme yerleştirilen ince bir katater(boru) ile emriyo rahme transfer edilir.Ki ben bu işlemdede aşırı heyecandan anestezi altında transfer oldum.:))))işte böleee:)sonra ilk 3 gün yatış.çünkü 3 gün içinde tutunur bebiş.sonra test gününe kadarev işi eğil doğrul yok:)ee ben tabi yine yatmıştım ek olarak test gününe kadar bişi değişmemişti:)işte canım ilk denememden edindiğim bilgiler kabaca böyle.en büyük tavsiyemseee sakınnn belirti aramaa transferden sonra.o kadar ypratıcı ki o belirti arama durumu ve bence negatif almamızda psikolojimisde önemli olduğundan rahat kalabilmek şansımızı çok arttıracak.Ve tabi tüm bunlar Rabbim yazdıysa olacak:)Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun...Canuım ben şimdi aralığa kadar beklemeyeyim diye merkeziminde önerisiyle aşılama yaptıracağım.bu gün adetimin ilk günü yarın kontrole gideceğim.aşılama nasıl oluyor anlatabilir misin canım?

Derin'cimmmm Ben Danimarka'da yasiyorum dogal olarakda burda yaptiriyorum.. Bilgin olsun canim

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ:)

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM:)

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ:)

NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ:)

BERNA80ANİMARKA'DA TRANSFERİ OLDU.1 ARALIK TEST GÜNÜ:)

DİLEK23_41:TEST GÜNÜ BEKLİYOR:)

TOANA:???

DUYGULUDUYGU:????
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...

Derin'cimmmm Ben Danimarka'da yasiyorum dogal olarakda burda yaptiriyorum.. Bilgin olsun canim

Haydi hayırlısı canım:)harika haberler ver bizeeee:)))kaç emriyo transfer edildi???kaç hücreli kaçıncı günn:))))çook meraklıyıs biz:)

hadi yaa herşey normal gitmiş ama allah yazmayınca olmuyor işte, inşallah aşılamada olur ama ben iki kez yaptırdım ve çok soğudum aşılamadan, normalden %5 farkı var. hayırlısı olsun belki sana vesile olur. bizim sorun eşimde varikosel var sperm azlığı ve hareket problemi, o da ameliyat olmadı 1 buçuk senedir klomen kullanıyo. bakalım inşallah bizede tüp bebek vesile olur. ben beylikdüzü medicanada selman laçine gidiyorum. benim yaşımda 23 banada tek embriyo transfer edilecek. sen nerde yaptırdın bir de dondurulmuş embriyon yok mu canım? sizin sorun neydi?

tatlım sperm sayımız az.1 milyon.biz ağustosda öğrendik 21 elül reglimle yaptırdık tüp bebek.aşılamanın yararlı lmayacağı kanısındaydı drum hiç uraşmadık aşılamayla.şimdi aralığa kadar beklememek için yaptırmak sitiyorum bir de merkezim ücretsiz yapıyor:)olmadı aralıkda tüpe devam öle düşünüorum:)benim eime ameliyat ilaç milaç vermediler önermediler.direk tüpe geçtik yani.ne yazık ki dondurulumuşumda yok.yeni deneyeceğiz.aşılamada bizim şansımız %8 miş ama bi sperm bi yumurtaya bakar deneyelim boş geçmeyelim dediler.öle işte canım.ümraniye erdemde denedim ben

selam kızlar ben kademi şifremde sorun oldu uzun zamandır giremedim.Listede ki ismimi emikad yaparsanız sevinirim.Şu an beklemedeyim.Test gününü bekleyen arkadaşlararın mutlu haberi alması için dualarım sizinle.

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE

*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ:)

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM:)

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ:)

NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ:)

BERNA80ANİMARKA'DA TRANSFERİ OLDU.1 ARALIK TEST GÜNÜ:)

DİLEK23_41:TEST GÜNÜ BEKLİYOR:)

TOANA:???

DUYGULUDUYGU:????
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...

canım benım ılk denememdı istanbul medıcıne hospıtal asyada yanı eskı adı nene hatunda yaptırdık.esımın sperm sayısı baya azdı benımde rahım duvarım ınceydı kasımın 13 ünde beşinci gün transferi yapıldı normalde test günğ bu ayın 23 üydü ama biz dayanamadık 21 inde yaptırdık ve değerim hamdolsun ki 124.86 çıktı doktorumu aradım sonucun pozitif oldugunu söyledi şimdi aralığın 7 sini bekliyoruz ultrasyonda muayene olcam...benim hikayem böyle listemize eklersin.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah herkeze bol şans dualarınızı bekliyorum.benim dualarım hep sizinle...bu arada istanbulda olan varsa gittiğim doktoru kesinlikle tavsiye ediyorum

dilek o halde hamiş yapıorus listede seni bu durumda ilk hamişimiz oluosun bi kaç haftalık listemizinnnn:)))maşallahhhh:)

tatlım tedavin ne aşamada?Sorun ne?kaç emriyo vereceklerDDanlat bakalım durumunu merak ederis bizbenim durumumsa 5 yıllık evliyim,bu sene çocuk düşündük ağustosda bi muayene olalım dedik gittik doktora ki hiç bilmiorduk durumumuzukontrolde ben kan hsg eşim sperm testlerini yaptırdık.sonuç eşimin sperm sayısı 1 milyontüp dediler hemen bi sonra ki reglide 21 eylülde tedavi başladı 5 ekim transfer 16 ekim negatiftek emriyo yasadan dolayı transfer edildi.donmuş bebekimde yokama yılmakda yok.bu ay aşılama önümüzde ki ay tüp deneyeceğimtebi bakarsın aşılama tutarrr aralıkda ki tüpe gernk kalmaazzz:)bölee işte

tup bebekte sizlerin kacinci denemeniz nasil gidiyor
tavsiyelerinizi bekliyorum

tatlım tedavin ne aşamada?Sorun ne?kaç emriyo vereceklerDDanlat bakalım durumunu merak ederis bizbenim durumumsa 5 yıllık evliyim,bu sene çocuk düşündük ağustosda bi muayene olalım dedik gittik doktora ki hiç bilmiorduk durumumuzukontrolde ben kan hsg eşim sperm testlerini yaptırdık.sonuç eşimin sperm sayısı 1 milyontüp dediler hemen bi sonra ki reglide 21 eylülde tedavi başladı 5 ekim transfer 16 ekim negatiftek emriyo yasadan dolayı transfer edildi.donmuş bebekimde yokama yılmakda yok.bu ay aşılama önümüzde ki ay tüp deneyeceğimtebi bakarsın aşılama tutarrr aralıkda ki tüpe gernk kalmaazzz:)bölee işte

tedavime bu senenin subat ayinda basladik esim amaliyat oldu sonra bizim tedavi tamamen basladi
ilk denememiz martta oldu ama malesef olmadi ikinciside mayista denedik olmadi
simdi ucuncu deneme icin ignelerimi oldum fakat benim yumurtaliklarim az olustugu icin yarim kaldi durduruldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…