arkadaşlar herkese meraba bende 3. aşılaması tutmamış birisi olarak tüp bebeğe geçmeye karar verdik
bu konuda hiç bir bilgim yok.
bana biras bahsede bilirmisiniz...Neler yaşadınız neler bekliyor bizi
ve nerde yaptırrdınız?????
Kızlar hangi hastane,tedavide ne aşamadayız bunları belirtelim listeye yazayım.bu arada test günü geçmiş arkadaşlar yarında girmezse listeden kaldıracağım.eee çatladık meraktannnDDbu aaaradaa bu gün cananonun test günüü RABBBİİİİİİİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
Derin'cimmmm Ben Danimarka'da yasiyorum dogal olarakda burda yaptiriyorum.. Bilgin olsun canim
tatlım ilk denememdi yaşım 25 olduğundan tek emriyo transfer edildi.2. gün emriyosu idi.A kalite dedi dr şansını yüksek buldular ama olmadıtutunamadı yani.nasip.şimdi regli oldum bu ay aşılama deneyeceğim şansı az olsa da.sonra olmadı tüpe devam senin sorun ne tatlım?durumun ne nerde yaptıracaksın?
hadi yaa herşey normal gitmiş ama allah yazmayınca olmuyor işte, inşallah aşılamada olur ama ben iki kez yaptırdım ve çok soğudum aşılamadan, normalden %5 farkı var. hayırlısı olsun belki sana vesile olur. bizim sorun eşimde varikosel var sperm azlığı ve hareket problemi, o da ameliyat olmadı 1 buçuk senedir klomen kullanıyo. bakalım inşallah bizede tüp bebek vesile olur. ben beylikdüzü medicanada selman laçine gidiyorum. benim yaşımda 23 banada tek embriyo transfer edilecek. sen nerde yaptırdın bir de dondurulmuş embriyon yok mu canım? sizin sorun neydi?
canım benım ılk denememdı istanbul medıcıne hospıtal asyada yanı eskı adı nene hatunda yaptırdık.esımın sperm sayısı baya azdı benımde rahım duvarım ınceydı kasımın 13 ünde beşinci gün transferi yapıldı normalde test günğ bu ayın 23 üydü ama biz dayanamadık 21 inde yaptırdık ve değerim hamdolsun ki 124.86 çıktı doktorumu aradım sonucun pozitif oldugunu söyledi şimdi aralığın 7 sini bekliyoruz ultrasyonda muayene olcam...benim hikayem böyle listemize eklersin.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah herkeze bol şans dualarınızı bekliyorum.benim dualarım hep sizinle...bu arada istanbulda olan varsa gittiğim doktoru kesinlikle tavsiye ediyorum
tup bebekte sizlerin kacinci denemeniz nasil gidiyor
tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?