Bismillahirrahmanırrahim...
KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ:)
*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM:)
*NURSIN1981: -TEDAVİDE
*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ:)
NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ:)
BERNA80ANİMARKA'DA TRANSFERİ OLDU.1 ARALIK TEST GÜNÜ:)
DİLEK23_41:TEST GÜNÜ BEKLİYOR:)
TOANA:???
DUYGULUDUYGU:????
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS
Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...
Tek ısteyım yuzumuzu guldursun ısteyen herkesın allahım kucagını doldursun hepımızın
dilek o halde hamiş yapıorus listede seni bu durumda ilk hamişimiz oluosun bi kaç haftalık listemizinnnn:)))maşallahhhh:)
tedavime bu senenin subat ayinda basladik esim amaliyat oldu sonra bizim tedavi tamamen basladi
ilk denememiz martta oldu ama malesef olmadi ikinciside mayista denedik olmadi
simdi ucuncu deneme icin ignelerimi oldum fakat benim yumurtaliklarim az olustugu icin yarim kaldi durduruldu yani
tatlım tedavin ne aşamada?Sorun ne?kaç emriyo vereceklerDDanlat bakalım durumunu merak ederis biz benim durumumsa 5 yıllık evliyim,bu sene çocuk düşündük ağustosda bi muayene olalım dedik gittik doktora ki hiç bilmiorduk durumumuzu kontrolde ben kan hsg eşim sperm testlerini yaptırdık.sonuç eşimin sperm sayısı 1 milyon tüp dediler hemen bi sonra ki reglide 21 eylülde tedavi başladı 5 ekim transfer 16 ekim negatif tek emriyo yasadan dolayı transfer edildi.donmuş bebekimde yok ama yılmakda yok.bu ay aşılama önümüzde ki ay tüp deneyeceğim tebi bakarsın aşılama tutarrr aralıkda ki tüpe gernk kalmaazzz:)bölee işte
Merhaba Arkadaşlar
Dün sonucu aldım malesef negatif hakkımızda hayırlı olsun
Merhaba Arkadaşlar
Dün sonucu aldım malesef negatif hakkımızda hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar benide eklerseniz aranıza sevinirim .
12 kasım da uzun protokolle mikroenjeksiyon tedavisine başladık bakalım hepimiz için hayırlısı
Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar, dün merkezden arayıp "adet olduğunuzda gelin bir muayene edelim, neden tutmadığını araştıralım, bundan sonraki aşamaları görüşelim" dediler.
Zaten 2. deneme için 5-6 ay geçer sanırım, birde ancak 4-5 ayda para biriktirebiliriz.Bunda bile ablamdan borç almıştık.
Offf bir an karamsarlığa düşüyorum, ondan sonra hatamı anlayıp hamd ediyorum.
Geçen ay hiç hesapta yokken eşime daha önceki yıllarda verilmesi gerekirken ödenmeyen toplu bir para geldi.
Yani anlayacağınız "Kul sıkışmadan, Hızır yetişmezmiş" durumu. bu miktar bizi epey rahatlatmıştı. Hamiş de kalırım 6 ayda ablamın parasını öderiz diye düşünüyorduk ama bir anda herşey tersine döndü.
Allaha şükür ikimizde çalışıyoruz, 4 yıllık evliyiz, düğünümüzüde kendimiz yaptık, eşyalarıda kendimiz aldık, birde üstüne araba aldık onun kredisini ödüyoruz.
tabi hesapta çocuk için de tedavi göreceğimiz yoktu. korunmayı bıraktığımız an hamile kalırım diye korkuyordum üstelik.
2009 ocaktan beri bebek yolu gözlüyorum ve sadece 11 ayda 10 milyar ödedik.(eşim ve benim kullandığım ilaçlar, 2 aşılama, exstra tahlil, 1.tüp deneme)(üstelik bizimkisi sebepsiz infertilite)
Hayat ne garip değil mi???
Hayırlısı olsun kader arkadaşım benim de aynı.
Bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde de hayır olabilir.
merhaba arkadaşlar benide eklerseniz aranıza sevinirim .
12 kasım da uzun protokolle mikroenjeksiyon tedavisine başladık bakalım hepimiz için hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?