Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

amin inşşş ama ben nerdeyim hani yokum listede antalya tup bebek merkezinde oldum dondurulmuşlarımla transferimin 10. günü 25 kasım perşembe sonuc alacam hayırlısı olsunn

dilek o halde hamiş yapıorus listede seni bu durumda ilk hamişimiz oluosun bi kaç haftalık listemizinnnn:)))maşallahhhh:)

yaz canım yaz ben hala ınanamıyorum ama ole ınsallh sımdı heyecanla 7 aralığı beklıcem..rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın hepımız ıcın dua edıyorum sızde unutmayın benı..bırde ıkı tane transfer edıldı ya acaba ıkız mı merak edıyorum cok hayırlısı bakalım

canım oncelıkle bol sans dılıyorum sana ınsallh allah gonlune gore verır ama sakın umıtsızlıge dusme hep olumlu dusun rabbım herseyın zamanını en ıyı bılendır unutma dualarımız senınle opuyorum cook

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE

*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ:)

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM:)

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ:)

NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ:)

BERNA80ANİMARKA'DA TRANSFERİ OLDU.1 ARALIK TEST GÜNÜ:)

DİLEK23_41:HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!:))))RABBİM SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİR(AMİN)

TOANA:???

DUYGULUDUYGU:????

JALUSE:Antalya Tüp Bebek.Transfer Oldu.25 KASIM TEST GÜNÜ
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...

günadın şekerler..
derin sana bişey soracağım, bizim durumumuzda size benzziyor, sayı azlığı morfoloji sorunu. bunu düzeltmek için hiç bişey yapmıyonuz mu? ilaç yada bitkisel bi şeyler denemiyormusunuz? bende bidahaki denemeyi beklerken bi ilaç felan içse diyorum.. önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyoruz doktora

Merhaba Arkadaşlar

Dün sonucu aldım malesef negatif hakkımızda hayırlı olsun

canancım... çok üzüldüm inan, bu negatif haberleri sanki kendi başıma tekrar tekrar gelmiş gibi yıkıyor beni... Allah güç versin hepimize.. inşallah bigün olacak... Güzel Allahım dualarımızı kabul edecek bigün...

Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar, dün merkezden arayıp "adet olduğunuzda gelin bir muayene edelim, neden tutmadığını araştıralım, bundan sonraki aşamaları görüşelim" dediler.
Zaten 2. deneme için 5-6 ay geçer sanırım, birde ancak 4-5 ayda para biriktirebiliriz.Bunda bile ablamdan borç almıştık.
Offf bir an karamsarlığa düşüyorum, ondan sonra hatamı anlayıp hamd ediyorum.
Geçen ay hiç hesapta yokken eşime daha önceki yıllarda verilmesi gerekirken ödenmeyen toplu bir para geldi.
Yani anlayacağınız "Kul sıkışmadan, Hızır yetişmezmiş" durumu. bu miktar bizi epey rahatlatmıştı. Hamiş de kalırım 6 ayda ablamın parasını öderiz diye düşünüyorduk ama bir anda herşey tersine döndü.
Allaha şükür ikimizde çalışıyoruz, 4 yıllık evliyiz, düğünümüzüde kendimiz yaptık, eşyalarıda kendimiz aldık, birde üstüne araba aldık onun kredisini ödüyoruz.
tabi hesapta çocuk için de tedavi göreceğimiz yoktu. korunmayı bıraktığımız an hamile kalırım diye korkuyordum üstelik.
2009 ocaktan beri bebek yolu gözlüyorum ve sadece 11 ayda 10 milyar ödedik.(eşim ve benim kullandığım ilaçlar, 2 aşılama, exstra tahlil, 1.tüp deneme)(üstelik bizimkisi sebepsiz infertilite)
Hayat ne garip değil mi???

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benide eklerseniz aranıza sevinirim .
12 kasım da uzun protokolle mikroenjeksiyon tedavisine başladık bakalım hepimiz için hayırlısı

ewet canımm hayat süprizlerle dolu ne olacağımız belli değil durumuna gerçekten çok üzüldüm tatlımm allah yardımcınız olsunn bizimde masraflarımızı kayınwaldemler karşılıyoo ama yeri geliyoo bazen lafını yapıyoo ama napalım herşeye katlanmak zorundayımm sırf bi bebeğim olsun da bazı şeyleri duymamazlıktan bile geliyorum ki sorun eşimde erkek infertilesi ama kaynana yapcağından geri kalmıyooo hayat işteee acısıyla tatlısıyla dewam ediyoo allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlarrr;,)

Hayırlısı olsun kader arkadaşım benim de aynı.
Bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde de hayır olabilir.

aynen ole canım sakın umıtsızlıge dusmeyelım rabbım herseyın en ıyı zamanını bılır..ben hep dusundum etrafta okadar hayırsız ası cocuk varkı demek kı rabbım hayırlısını vercek bızı ımtıhan edıyo ve sunuda unutmayalım kı bı suru ozurlu cocuk doguyor belkıde rabbım en saglıklısı ıcın zaman verıryor bıze hep dua edelım bırleselım hepımızın yuzu gulcek ınsallh..

herkese merhaba , 28 yaşındayım başımdan 1 aşılama geçti ama aşılamayla uğraşmak istemiyorum nedensiz bir durum içindeyiz ,aşılamadan sonra kist oldu onun gitmesini beklioruz aralık ortasında başlıcaz inşa. tüp tedavisine , benim sorularım olacak tedavide ilaçlar insanı çok etkilioyormu yatarak mı geçio iğneler çok mu fazla bide ferticenter istanbul da yapırıcam bi bilgisi olan var mı?

SLM CANANO
bende iki defa negatif sonuc aldim ALLAH BUYUK DIYORUM cok agladim ama sonra dusundum rabbim baska dertler vermesin diye dua ettim
ama teknoloji gelisiyo icimden bir ses bizlerde anna olucaz diyor
onun icin ALLAHIMA SIGINIYORUM ISTEYEN HERKESE AMA HERKESE VERSIN Arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…