canım menogonu sağlık ocağındaki hemşire yapıyo şuan acıdan oturamıyorum eğilemiyorumm göbeğim felaket acıyoo ve iki enjeksiyon oluyorum şırınga küçük geldiği için yani hiç bi eczanede insülin iğnelerinin enjekte yerinin daha büyük olanını bulamadım benim aldığım birlik enjeksiyon mecburen iki kere vuruluyorum ve iki kere canım yanıyoo normalde kabadan vuruluyo ama bana göbekten yaptırcaksın dedilerr göbeğimm menogondan dolayıı şiş ve çok acıyoo morarmaya da başladıı bence hemşire etimi parmağıyla sıkıştırmadan yaptı ve iğneyi batırırken bile canım acıdı neden öyle oldu bilmiyorumm ama sorunun hemşireden kaynaklandığını düşünüyorum ilk kez göbekten iğne vurduğu belli mahvoldum ben:18::18:
minasofia hiç moralini bozma burda daha beteri varben tedaviye başladığımda 62-63 kiloydum şimdi 70 lerdeyim....Her gören hamile misin diye soruyor daha beter moralim bozuluyor,daha çok yiyorum...Ama ben de yeter ki sağlıkla hamile kalayım bütün aldığımız hormanlar bebek için... Kafaya kiloyu takmayın kızlar yeter ki bebişler gelsin.
Canım hakkında hayırlısı olsun.İnşallah mutlu haberi alırsınız.
minasofie cim amin arkadasim allah hepimizin yuzunu guldursun emeyimizi bos etmesin canim benim oyle dogru soyluyon 1 damla suya can vermek icin ugras veriyoruz kurban oldugum ALLAHIM CAN VERSIN INSALLAHDA BURDAKI ARKADASLARIMINDA BENIMDE YUZUMU ZU YUZUMU GULDURSUN GUZEL ALLAHIM..canim benim iki denemem oldu daha once ikisindede knamam oldu ama benimkiler tutunmadi ama yinede oncesinde kahverengi seklinde geliyo tutunuyo demekmis ama uzan hic kalkma oyle olursa zaten kismeti varsa bir sekilde tutuyo canim insallah tutunsun bebislerin bizde mutlu haberlerini duyup tesseli olalim insallah....
gokkusagi arkadasim ben simdi adetimi oluyorum benim igneler buyuk ihtimal araligin ortasinda baslar benle senin tedavin farkli herhalde cunki ilaclarin farkli geldi bana,cunki ben bacaktan hic olmadim..ALLAH KOLAYLIK VERSIN CANIM BENIM ZATEN BUNLAR TATILKEN BEN IGNELERIMI VURUNUYO OLUCAM GALIBA BELKI SENDE OYLE,hem burda turkiye gibi sik sik takibe cagirmiyorlar anlatabildimmi bak gorursun bilemiyorum turkiyedemi daha iyi burdami bilemiyorum kafam karisiyo bazen ALLAH YARDIMCIMCIMIZ OLSUN ARKADASIM YABANCILARIN ELINDEYIZ AKLIMIZ CANIMIZ ALLAHA EMANETIZ RABBIM EMEYIMIZI BOS ETMESIN INSALLAH..BIDE SANA TAM OLARAK NASIL BILGI VERDILER YANI TEDAVI HAKKINDA BANA YAZARMISIN CANIM BENLE KONTAK KURMAK ISTERSEN KONUSURUZ ARKADASIM TEL DE YANI OK..
kızlarrr ayy keşkeee iğne olsak sadece yaaa ben çok kolay iğne olurum:))menagonlar kalçada ödem yapmıştı baya ama hiççç umursadığım bişi olmadı:)))beni yımırtaa toplama bitirdiydive sonraki 3 gün ki ağrılar iğne işi basit iş:)hiç kimseler korkmasınn:)baby tatlım geçecek.inan bana hiç aklına gelmeyecek:)ben o kadar rahatsızlandım ki yumurta toplama sonrası transfer günü masaya çıkacak durumda diildim.düşün.ama Allah yardımcı oluyor.sonra ateşim çıktı 38 e transferin 1. günüo an şunu bile dedim Allahım o kadar sancım ağrım var ki ben bunu deneyemem bi daha.oysa negatif duydğum an ee ne zaman yapıcaz yinee dedim:)
minaaaacan sakın belirti arama her türlü acı ağrı bulantı iştah vs.ilaçlardaaaannn)) belirtinin bu işlerde hiç biii faktörü olmadıını bizzaatt deneyimledim
kızlarrr ayy keşkeee iğne olsak sadece yaaa ben çok kolay iğne olurum:))menagonlar kalçada ödem yapmıştı baya ama hiççç umursadığım bişi olmadı:)))beni yımırtaa toplama bitirdiydive sonraki 3 gün ki ağrılar iğne işi basit iş:)hiç kimseler korkmasınn:)baby tatlım geçecek.inan bana hiç aklına gelmeyecek:)ben o kadar rahatsızlandım ki yumurta toplama sonrası transfer günü masaya çıkacak durumda diildim.düşün.ama Allah yardımcı oluyor.sonra ateşim çıktı 38 e transferin 1. günüo an şunu bile dedim Allahım o kadar sancım ağrım var ki ben bunu deneyemem bi daha.oysa negatif duydğum an ee ne zaman yapıcaz yinee dedim:)
minaaaacan sakın belirti arama her türlü acı ağrı bulantı iştah vs.ilaçlardaaaannn)) belirtinin bu işlerde hiç biii faktörü olmadıını bizzaatt deneyimledim
ALLAH ALLAH canim valla gecmis olsun, ama benim kullandigim menogon igneleri insülin igneleri seklinde minikti ve kendim hazirliyordum. o kadar kolay geciyodu ki, hatta okulda bile tuvalete gidip 2dk yapiyordum kendimehic hissetmiyordum bile, bence hemsireyi degisti yada türkiye de hangi merkezde oluyorsan oradaki dr yardimcilarina yada hemsirelerine sor, yazik sana, en acimayan bir igne varsa benim tedavimde menogon dur.
Arkadaslar bırsey sorucam ya...bu ıgnelerın bır zararı varmı bızım vucutlarımıza yanı kılodan baska bılen varmı canlarım...
Mınasofıe arkadasımnasıl gıdıyo hep yaatıyormsun ne yıyon ne ıcıyon ne gıbı seyler yapıyon ogrenelım demı....ben ılkınde bıraz hareketlydım dısarı cıktım otobuse felen bınmıstım hevım merdıvenlı merdıve cıkıp ınerdım ama tutmadı ıkıncıde hep uzandım esım yemeyı onume getırırdı oda tutmadı moralım cok bozuluyo ya allahım bu tedavımde yuzumu guldursun ınsallah tabıı sızlerınde,ama sana tavsıyem dıkkat ederek hareketlı ol yanı fazla uzanma kendını kasma benım doktorum bana aktıf ol demıstı ama ben korkumdan aktıf olamadım ınsan oyle olunca napacanı bılemıyo allah yard ve yardımcımız olsun bebıslerımız bıze sıkı sıkı sarılsın rabbım buyuksun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?