Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

45 derecelik aci ile yaparsan igne daha rahat ve acisiz derine girer, 90 derece de zorlanirsin. ignelerden korkma, igneyi derine batirirken derin bir nefes al, igne icine girerken yavas yavas nefes verip siviyi enjekte et, ve bitir, korkma, korktukca bir sürü aksilik yaparsin.ben inaniyorum sen basaricaksin bunu, allah seninle olsun, hayirlisi ile bir cirpida atlatirsin insallah tedavi sürecini ve hemen transfer asamasina gelir

canim bacaginin kasilmasi bence senin korkundan kaynaklaniyor, korkarak igneyi oldugun icin kendini cok kasiyosun oda ilacin iyi dagilmasini engelliyor, ve bacagin kasiliyor, kendini rahat birak, kendini kastikca ve korktukca sorunlarin articak. bundan mutlu olmaya calis, HICBIR BASARIYA CICEKLI YOLLARDAN GIDILMIYOR.... bu bizim gecmemiz gereken zorlu bir yol. bunun güzelliklerini görmeye calis, deri pomati , bepanten ile göbegine yavas yavas masaj yap sabah aksam. belki biraz iyi gelir. gene de dr una yada bir eczane ye danis. belki daha etkili bir krem verirler hem acini alir, hem morluklari

KIZLARRRR MIZMIZLANMAK YOKKKK HERSEYY AMA HERSEYYY LERIMIZ ICIN..... ZOR BIR YOL; AMA BIZ BUNU BASARICAZ; AMA IGNE AMA YUMURTA TOPLAMA; AMA TRANSFER.....

babycim yaaabende yumurta toplmada bu duygulardaydım herkes adet sancısı diyor ben bittim 3 gün inledimher bünye başka be tatlım emin ol çok daha iyi hissedeceksin kendini))Rabbim güç versin ttalım

kızlar günaydın hepiniseeenasılsınız bakallımben drumdaydım yeni geldimperşembe aşılama var her şey yolunda harika dedi doktorummmmperşembe 13.00 de aşılama için merkezde olucam

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: 25 Kasım Klomenle-30 Kasım AŞILAMA

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE

*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE

*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ:)??????(KIZLAR CANANONUN SONUCU NEYDİ ???

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*BERNA80ANİMARKA'DA TRANSFERİ OLDU.1 ARALIK TEST GÜNÜ:)

*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)

*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE

*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE

*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.Transfer Oldu.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!:)

*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...

MİNAAAASOFİEEE nasılsın canım benim:)bak ilk kez öle bi yorum yapıcam ama bence sen hamişsinnnnerden çıktı deme vallahi içime doğduuuu

MİNAAAASOFİEEE nasılsın canım benim:)bak ilk kez öle bi yorum yapıcam ama bence sen hamişsinnnnerden çıktı deme vallahi içime doğduuuu

Ayyyyy canim allahim mi söyletiyor, kurban oldugum allahim, insallah, su an benim gibi test bekleyen , tedavi olan, yeni baslicak olan, allahim herkese yardimci olsun, emeklerimizi bosa cikarmasin.

am,n canım yaa vallahi içimden geldi.ama Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.Hakkında hayırlısı neyse o olsun

dreincim sagol hayatim ben ignelerime aralik ortasinda baslarim oyle dusunuyorum tabiki buraya yazicam herseyi sizlerle paylasmak isterim ve iyi haberlerimizide insallah hepimizin arkadslar opuyorum hepinizi

amiiiiiiiiiin esracim hayatim insallah emeklerimizi bos etmesin kucaklarimizi doldursun mevlammmmmmmmm innnnnnnnnnsssssssssaaaaaaaaaaalah

gokkusagi arkadasim biz bu senenin basindan beri doktora gidip geliyoruz ilk gittiyimizde bizden kan aldilar esimden ve benden sonra beni muayene ettiler ultrsyon la sonra biraz bekleyin kan sonuclariniz cikicak dedi herseyimiz iyiydi haber verdiler recete gonderdiler sonra bizi hastaneye cagirdilar igneleri nasil kulanacagima dair sonra iste ben ignelere basladim ama randevuyu cok gec veriyolar yani insani cok bekletip biktiriyolar sikici hayatim ya napalim mecbur bebeis icin allah yardimcimiz olsun yani banada oyle bakim yapmadilar arastirmadan hemen tedaviye basladik ama ikisindede sonus husrandi bakalim 3 ye basliycaz ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN CANIM BENIM,BIRDE SENIN DILIN BNEDEDN IYIDIR BEN DAHA DOGRU KONUSMAYI BILEMIYOM YANI CAT PAT GERCI OKULA GITTIM SINAVLARIMI ALDIM BURALAR ZOR BE KIMSEN YOKSA YANINDA YANI AILEDEN BIRILERI YOK NEYSE ARKADASIM BASINI AGRITMIYIM AMA BU TUP BEBEK DENEMELERI INSANI YIPRATIYO YINEDE GUZEL BIRSEYLERLE UGRASIYORUZ AMA BIZIM DOKTORUMUZ DEVAM EDIN DIYO OLUR DIYO BILEMIYORUMKI ARKADASI RABBIM YARDIM ETSIN INSALLAH,BIRDE SANA ONCE PSIKYATRI ONERDIMI BIZE MEKTUP FELEN GELDI AMA BIZ GITMEDIK BAKALIM BUNDAN SONRA RAST GETIRSIN MEVLAM YUZUMUZE BAKSIN HEPIMIZIN CANIM YINEDE KAFANA TAKILAN BIRSEY OLURSA BANA HERZAMAN SORABILIRSIN OK HA BUARADA BEN GAZIANTEPLIYIM SEN NERELISIN?TANISALIM BARII MADEM BURDAYIZ DEMIIIII...

ınsallah mınasofıya arkadasım ınsallah hersey gonlunce olsun hayırlı haberlerınıde okuyalım ınsallah opuyorum bılgılerın ıcın tesekurler hayatım ..

kendimi çok kastığım için olabilir canım yalan diyemem küçüklüğümden bu yana iğneden çok korkarımm ve küçükken hep penisilin vuruldum geçirdiğim rahatsızlıktan dolayıı bacağım çok kasar yürüyemezdimm çok canım yanardı ve saatlerce ağlardımm belki oyüzdendir ki bütün iğneler sanki bana hep aynı acıyı yaşatıyor gibi kafamdan bi türlü silemiyorumm hemşire ne kadar kendini kassma dese de ben var gücümle kasarım kendimi bi türlü rahat bırakamam aklımda hep canım acıyacak sorusu varr napalımm herkess farklı tabi bende böyleyimm başa gelen çekilirmişş ama en önemlisi kızlar bu kadar acının sonun da bebeğime kavuşmak varsa herşeyee değerr allahh hepimizi bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsinn kimsenin kucağını boş bırakmasınn

aminnn canımm sizlerle konuşmak sorunlarımı paylaşıp sizden destek görmek bana çok iyi geliyoo canlarımmm benimm hepinizi çok seviyorumm bizi bizden başka kimse anlayamazz eşim bile çektiğim acıları anlamıyoo ona yalan gibi geliyo ama çeken bilirr abartığımı söylüyoo ama ben abartmıyorumm gerçekten çok canım yanıyoo acıyı çeken anlar neysee derincimm bu ara da herşey yolunda olmasına çok sevindimm tatlımm hadi hayırlısı olsun perşembe günü aşılamanda allah yarımcın olsunn inşallahh tutar canımm da hamiş kalırsınn rabbim yüzünü güldürüp gönlünün muradını versinn biran önceee anne olmayı tattırsınn herkese AMİNNNNNN

Sagol baby herkesın hepımızın gonlumuzdekı muradımız hayırlı yavrular ıstıyoruz arkadasım ınsallah rabbım versın

saol babycimm işallah tatlım:)

hepinise merabalarr:)iğnemi de vuruldum:)sıra beklemede:)

Mınasofıya canım burda turkıye kadar sık sık bakım yapmıyolar yanı baya bır ıgne vuruluyorum ıkın cı ıyneyede baslıyorum ondan sonra eko ya cagırıyolar bılemıyom arkadasım allaha emanetız yanı ...

merhaba canim evet yabanci ulkede yasamak cok zor ailenden uzak ilk zamanlar bende cok zorlndim ama simdi alistim canim zaman herseyin ilaci allah sabrini veriyor canim bende fazla bilmiyorum ama iste derdimi anlatacak kadar bende Nigdeliyim.toanacigim sizede ilaci hastanedenmi verdiler yoksa recete verip eczanedenmi alin dediler bana simdilik 8 gunluk igne verdiler bilmiyorum gerisinide hastanedenmi verecekler yoksa ecznedenmi alicam.zaten sigortamiz oduyor 3 tedaviyide.tatlim sen kac yasindasin?sorun esindemi canim?benimde esimde sperm azligi var hayirlisi bakalim allah yardimcimiz olsun hepimizin.

canim sagol insallah basaririm.tatlim bide senin yumurta toplama islemin nasil gecti almanyadad hollandadaki gibi anestezi vermiyorlarmi.

canim cok sevindim allah yardimcin olsun guzel hberlerinide aliriz insallah.

tatlim benim rabbim goruyor ne SIKINTILAR cektigini insallah emeklrini bosa cikarmaz ve bebisini sana bagislar ve sende bebisini kucagina aldigin zaman hic bir aciyi hatirlamazsin canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…