kizlar yaaaa bu 90veya 45 derece aci ile igne yapmak cok onemlimi yani yanlislila damara falan geliyomu bu igenelr illaki aciya dikkatmi etmem lazim ayyyyyyyyyyyyyyyyy cok korkuyorum yaaaaa ALLAHIM BUYUK RABBIM NE OLUR HAKKIMIZDA HAYIRLIYSA EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMA AMINNNN.
saol canımm ama bana verilen menegon kas içi yapılandan ama tedavi olduğum merkezdeki hemşirem bana sen onu göbekten yaptır göbekten iğnelere devam edelim dedi ben acıtıyormu diye de sordum ewet yakıyo ama vurulmaktan başka çaren yok dedi yani mecburumm kızlarr iyiki kalçadan vurulmuyorumm yoksa hayatta sağlık ocağına gidemezdimm hergün çekilir dert değil ya birde benim hangi iğne olursa olsun kalçadan vurulayımm bacağım hemen kasıyo ve yürüyemiyorum öyle bi sorunum varr eee kasan bacakla sağlık ocağına nasıl gidip geleyimm ki görenler noldu demez mi hiç kimse bilmiyoo tüp bebek yaptırdığımızı herkesten saklıyoruzz o yüzden çok dikkatli olup ilgi çekmemem lazımm komşulara millet zaten dedikodu yapmak için bahane arıyoo elin ağzına sakız olmayalımm allah korusun yaaa güzel allahım inşallah ilk denememde yardım eder de hamile kalırım hayırlısıyla çektiğim tüm acılarr boşa gitmesin ya:79:
MİNAAAASOFİEEE nasılsın canım benim:)bak ilk kez öle bi yorum yapıcam ama bence sen hamişsinnnnerden çıktı deme vallahi içime doğduuuu
canim bacaginin kasilmasi bence senin korkundan kaynaklaniyor, korkarak igneyi oldugun icin kendini cok kasiyosun oda ilacin iyi dagilmasini engelliyor, ve bacagin kasiliyor, kendini rahat birak, kendini kastikca ve korktukca sorunlarin articak. bundan mutlu olmaya calis, HICBIR BASARIYA CICEKLI YOLLARDAN GIDILMIYOR.... bu bizim gecmemiz gereken zorlu bir yol. bunun güzelliklerini görmeye calis, deri pomati , bepanten ile göbegine yavas yavas masaj yap sabah aksam. belki biraz iyi gelir. gene de dr una yada bir eczane ye danis. belki daha etkili bir krem verirler hem acini alir, hem morluklari
KIZLARRRR MIZMIZLANMAK YOKKKKHERSEYY AMA HERSEYYY LERIMIZ ICIN..... ZOR BIR YOL; AMA BIZ BUNU BASARICAZ; AMA IGNE AMA YUMURTA TOPLAMA; AMA TRANSFER.....
babycim yaaabende yumurta toplmada bu duygulardaydım herkes adet sancısı diyor ben bittim 3 gün inledim her bünye başka be tatlım emin ol çok daha iyi hissedeceksin kendini ))Rabbim güç versin ttalım
kızlar günaydın hepiniseeenasılsınız bakallım ben drumdaydım yeni geldim perşembe aşılama var her şey yolunda harika dedi doktorummmm perşembe 13.00 de aşılama için merkezde olucam
gokkusagi arkadasim biz bu senenin basindan beri doktora gidip geliyoruz ilk gittiyimizde bizden kan aldilar esimden ve benden sonra beni muayene ettiler ultrsyon la sonra biraz bekleyin kan sonuclariniz cikicak dedi herseyimiz iyiydi haber verdiler recete gonderdiler sonra bizi hastaneye cagirdilar igneleri nasil kulanacagima dair sonra iste ben ignelere basladim ama randevuyu cok gec veriyolar yani insani cok bekletip biktiriyolar sikici hayatim ya napalim mecbur bebeis icin allah yardimcimiz olsun yani banada oyle bakim yapmadilar arastirmadan hemen tedaviye basladik ama ikisindede sonus husrandi bakalim 3 ye basliycaz ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN CANIM BENIM,BIRDE SENIN DILIN BNEDEDN IYIDIR BEN DAHA DOGRU KONUSMAYI BILEMIYOM YANI CAT PAT GERCI OKULA GITTIM SINAVLARIMI ALDIM BURALAR ZOR BE KIMSEN YOKSA YANINDA YANI AILEDEN BIRILERI YOK NEYSE ARKADASIM BASINI AGRITMIYIM AMA BU TUP BEBEK DENEMELERI INSANI YIPRATIYO YINEDE GUZEL BIRSEYLERLE UGRASIYORUZ AMA BIZIM DOKTORUMUZ DEVAM EDIN DIYO OLUR DIYO BILEMIYORUMKI ARKADASI RABBIM YARDIM ETSIN INSALLAH,BIRDE SANA ONCE PSIKYATRI ONERDIMI BIZE MEKTUP FELEN GELDI AMA BIZ GITMEDIK BAKALIM BUNDAN SONRA RAST GETIRSIN MEVLAM YUZUMUZE BAKSIN HEPIMIZIN CANIM YINEDE KAFANA TAKILAN BIRSEY OLURSA BANA HERZAMAN SORABILIRSIN OK HA BUARADA BEN GAZIANTEPLIYIM SEN NERELISIN?TANISALIM BARII MADEM BURDAYIZ DEMIIIII...
canim sagol insallah basaririm.tatlim bide senin yumurta toplama islemin nasil gecti almanyadad hollandadaki gibi anestezi vermiyorlarmi.45 derecelik aci ile yaparsan igne daha rahat ve acisiz derine girer, 90 derece de zorlanirsin. ignelerden korkma, igneyi derine batirirken derin bir nefes al, igne icine girerken yavas yavas nefes verip siviyi enjekte et, ve bitir, korkma, korktukca bir sürü aksilik yaparsin.ben inaniyorum sen basaricaksin bunu, allah seninle olsun, hayirlisi ile bir cirpida atlatirsin insallah tedavi sürecini ve hemen transfer asamasina gelir
babycim yaaabende yumurta toplmada bu duygulardaydım herkes adet sancısı diyor ben bittim 3 gün inledim her bünye başka be tatlım emin ol çok daha iyi hissedeceksin kendini ))Rabbim güç versin ttalım
kızlar günaydın hepiniseeenasılsınız bakallım ben drumdaydım yeni geldim perşembe aşılama var her şey yolunda harika dedi doktorummmm perşembe 13.00 de aşılama için merkezde olucam
inşallahh canımm biran önce iğnelerden kurtulmak istiyorum saat 9 da koldan orgalutran vuruldum ve kolum ağrımaya başladı şuan sinir küpüyümm iğnelerden nefret ederdimallah başıma verdi napalım katlanmaktan başka çare yok beni asıl sinir eden saat 4 de gidip vurulacağım menogon düşündürüyo göbeğim şiş ve morardı dokunamıyorum çok acıyoo iğneyi nasıl vurdurcam onu düşünüyorum yarım saat sonrada kendim puregon yapıcam ama nasıl yapcam göbeğimi elleyemiyorumm offf allahım yardımm et bana eşofmanla zor duruyorum evde kızlarr göbeğimi nasıl acıtıyor anlatamam bu yüzden altıma hiç bişey giymek istemiyorumm... ilk kez benim başıma geldi anlaşılan başka kimseden benim gibi şikayeti olan yok zaten binde bir olur oda gelir beni bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?