Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlarr sağoluunn listemisde bekleyenlerde keyifle kendilerini ciciişleriiniinn haberini alacakları günee hazırlıyorlar.bedenen ruhen dinginliği yakalayarraaaakkk daha relakssss anne adayları olma yolunda her bir adımı atıyorlar.kadınlar klübünün bilinçli kadınlarııı

beyza1986 tatlım tedavi olduğun yer ve hangi aşamadasın bilgileri verirsen hemen ekliym:)

yetercim adana yaparıs o kolay iş

hade bakalım babyyyyy bekliyoruss dört gösleee yumoşlarımııısssıııııı

kızlar keyifle kendimize yatırım yaparak geçirelim bu anneliğe hazırlık dönemimiziibol kitap okuyun bol sinema bolll bolll sevdiğiniz aktiviteleri yapın ki miniklerimiz gelinceye dek gönlümüsce herşeyleri yapmışşş daha donanımlı ve onlara konsantre karşılayalım bebişlerimiziii:)))

ne diyo ünlü türk düşünürü demetcik 'kadere inanırım olacak olaaacaakkk'

emeğine sağlık

slm kizlar hosgeldin yeter.bayb canim hadi gozun aydin yumoslar buyumus demek bol bol yumos olsun insallah.

saol canım inşallahh ama ben yumoşlardan pek umutlu değilim 16mm olmuşlar ya hemşire 17 ve üstü olması gerekiyo dedi ve bana bi menegon daha yaptı :84:yarına kadar 17 mm olur dedi ama üzülüyorum işte okuyorum bazı topiklerde 18mm 19mm ve 22mm olanlar var neden benimkiler büyümekte zorluk çektiler ki offf bi anlam veremedim ama napayımm ya olduğu kadar artık :86:yapcak bişi yok umarımm herşey yolunda gider canımm bana dua edin zaten çok tırsıyorumm:18::18::18:

canim ben Almanya dayim, berlin de. valla eve geldim dinleniyorum.yarin bütün gün yatmayi planliyorum, 6 gün sonra test var, ne uzun mus allahim gecmedi gitti günler....

günaydin kzlar, bugünü saymazsam 5 gün kaldi teste...
pazartesi----------sali----------carsamba............persembe ve......................CUMA SAAT 08:00 !

hem heyecanliyim hem korkuyorum, cuma günü öglen saat 14:00 da ya hayatimiz degisicek bebislemiz olucak allahim insallah, yada hüzünlü bir sekilde evde kar yagisini izleyerek gecicek

kızlarr iyi pazarlarr herkeşeeee

minacım bu işin en zor yanı ne iğne ne operasyon ne ağrı ne sızı beklemek...Rabbim sabır versin ve hakkında hayırlısını sağlıkla versin tatlım

baby canım neiye takılıon kaç milim koş milim bırak sen onlaruı yahu büyüyecek elbetteeeeşimdi çatlatma iğnesi ne zaman vuruluyor tatlım bugün mü yarın mı

off canım sıkıldı yaa klinikten aradılar ve 1 tanenin uygun oldugnu diğerlerının gelişmediğini söylediler , uygun olanda da bir problem cıkmazsa tabi yarına kadar ....çok moralim bozuk yaaa

kizlar, size birsey sorucam ! normalde yarin hasta olmam gerekiyor, dünden beri acayip terliyorum, ayni hasta olucakmisim gibi bir SIKINTIm var. bebisler tutsa bile normal mi ? yoksa tutmadi da ben hasta mi olucam :18: kasiklarim da da acayip cok agrigo, cok korkuyorum, valla düsünmek istemiyorum ama elimde degil, esim baska seylerle ugras diyo, beynime düsüncelerime engel olamiyorum, sürekli vücudumu dinler oldum.

slm aranıza yeni katıldım 3.tüp beke denemem şuan dondurulmuş emriyolarımı trnsfer ettirdim bir tane 5 günüm kaldı cumartesi öğrenicem sizlerden dualarınızı bekliyorum rabbim herkezin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın inşlhh

minasofie bende aynı hisleri yaşıyorum sanki hastalanıcakmışım gibi ağrularım var ama olujm lu düşünelim inşlh hayırlı haberler alalım

canım normal ole olman hamılelık ve adet belırtılerı hemen hemen aynı sakın telas etme bende ole olmustum suan 6 haftalım hamıleyım ama ara ara olyom yıne ole dert etme ınsallh bebısın senınledır

minacım hamiş kalsan bile regli dönemlerinde regli sıkıntıları yaşamak çok doğal.hatrta hafif kanamalar bile risk oluşturmazsa mümkün oluyo hamilelerde regli olmaları gereken günlerdehiç takma kafana.hem hamilelik belirtileri ile regli belirtileri aynı oluyo.ayırmak zor.ondan düşünme.ben belirti konusuna çok takılmış kendimi harap etmiştinm.ama başka bi topikde bi gün arayla transferimin olduğu bi arkadaşla tüm belirtiler aynı gitti o hamiş ben değildim.yani bu belirti arama işi NEGATİF SONUÇLARIN BENCE ÖNCÜSÜçok zor ama başarmak zorundayız.sakin kalabilmeyi.ben aşılama yapmakla iyi ettiğimi düşünüyorum.antreman gibi ikinciye tutmasada psikolojimi az da olsa düzenleyebildim.yokmuş gibi doğal davranmayı başardım.tabi hamiş kalamazsam darısı ikinci denememe :)yani hiç takılma tatlım kanaması olan hamile arkadaşlarıda gördük biz burda.hatta 4. denemem demişti limonkabuğu adlı arkadaş.kanamam var negatif dedi ısrar ettik gitti meğersem hamişmişşşşyani ne hikayeler var her bünye farklı böyle olman böyle hissetmen hamiş olduğunuda hamiş olmadığını da göstermes tatlım

egulse hoşgeldinn inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlımmmmmm

sinopee tatlım kaçıncı gün emriyosu olacak nasipse yarın?????

canım neden takıyosun kac mm falan onemlı olan dollenmesı benım 12 taneydı 16 17 19 20 vardı cok sukur 9 u dollendı son gune 4 du kaldı yanı takma bunları lutfen hep olumlu dusun ınsallh bebısın gelcek hem oda ozlemıstır annesını demı ya olumlu dusun lutfen...

canim insallah, bu sefer allahin izni ile hayirli, saglikli eli yüzü düzgün biir evlat sahibi olursunuz, güzel allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah, iyi haberlerini ver bize

canım normal ole olman hamılelık ve adet belırtılerı hemen hemen aynı sakın telas etme bende ole olmustum suan 6 haftalım hamıleyım ama ara ara olyom yıne ole dert etme ınsallh bebısın senınledır

ayyyyyyyyyy canim allah bin kere razi olsun, nasil icim rahatladi ! hele bugün pek bir agirlastim, cok yorgunum, sanki günlerce uyumamisim gibi, daha yataktan cikmadim :) göz kapaklarimi kaldiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…