kızlarr sağoluunnListemisde bekleyenlerde keyifle kendilerini ciciişleriiniinn haberini alacakları günee hazırlıyorlar.bedenen ruhen dinginliği yakalayarraaaakkk daha relakssss anne adayları olma yolunda her bir adımı atıyorlar.kadınlar klübünün bilinçli kadınlarııı
Beyza1986 tatlım tedavi olduğun yer ve hangi aşamadasın bilgileri verirsen hemen ekliym:)
yetercim adana yaparıs o kolay iş
Hade bakalım babyyyyy bekliyoruss dört gösleee yumoşlarımııısssıııııı
Kızlar keyifle kendimize yatırım yaparak geçirelim bu anneliğe hazırlık dönemimiziibol kitap okuyun bol sinema bolll bolll sevdiğiniz aktiviteleri yapın ki miniklerimiz gelinceye dek gönlümüsce herşeyleri yapmışşş daha donanımlı ve onlara konsantre karşılayalım bebişlerimiziii:)))
Ne diyo ünlü türk düşünürü demetcik 'kadere inanırım olacak olaaacaakkk'
Sınoppe gozun aydın ınsallah hersey gonlunce olur hayatım...
slm kizlar hosgeldin yeter.bayb canim hadi gozun aydin yumoslar buyumus demek bol bol yumos olsun insallah.
eylülüm hoş geldin
Mınosofıa benı dınlersen dınlen evden bıraz cıkma yanı hareketlı ol ama fazla dyıl canım sana tavsıyem yıne sen bılırsın canım benım ,burdada hava cok bozuk kar cok var tabıı buralarda kerst baslıyo sen hangı ulkedeydın arkadasım..
kizlar, size birsey sorucam ! normalde yarin hasta olmam gerekiyor, dünden beri acayip terliyorum, ayni hasta olucakmisim gibi bir SIKINTIm var. bebisler tutsa bile normal mi ? yoksa tutmadi da ben hasta mi olucam :18: kasiklarim da da acayip cok agrigo, cok korkuyorum, valla düsünmek istemiyorum ama elimde degil, esim baska seylerle ugras diyo, beynime düsüncelerime engel olamiyorum, sürekli vücudumu dinler oldum.
saol canım inşallahh ama ben yumoşlardan pek umutlu değilim 16mm olmuşlar ya hemşire 17 ve üstü olması gerekiyo dedive bana bi menegon daha yaptı :84:yarına kadar 17 mm olur dedi ama üzülüyorum işte okuyorum bazı topiklerde 18mm 19mm ve 22mm olanlar var neden benimkiler büyümekte zorluk çektiler ki offf bi anlam veremedim ama napayımm ya olduğu kadar artık :86:yapcak bişi yok umarımm herşey yolunda gider canımm bana dua edin zaten çok tırsıyorumm:18::18::18:
slm aranıza yeni katıldım 3.tüp beke denemem şuan dondurulmuş emriyolarımı trnsfer ettirdim bir tane 5 günüm kaldı cumartesi öğrenicem sizlerden dualarınızı bekliyorum rabbim herkezin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın inşlhh
minasofie bende aynı hisleri yaşıyorum sanki hastalanıcakmışım gibi ağrularım var ama olujm lu düşünelim inşlh hayırlı haberler alalım
canım normal ole olman hamılelık ve adet belırtılerı hemen hemen aynı sakın telas etme bende ole olmustum suan 6 haftalım hamıleyım ama ara ara olyom yıne ole dert etme ınsallh bebısın senınledır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?