minacım hamiş kalsan bile regli dönemlerinde regli sıkıntıları yaşamak çok doğal.hatrta hafif kanamalar bile risk oluşturmazsa mümkün oluyo hamilelerde regli olmaları gereken günlerdehiç takma kafana.hem hamilelik belirtileri ile regli belirtileri aynı oluyo.ayırmak zor.ondan düşünme.ben belirti konusuna çok takılmış kendimi harap etmiştinm.ama başka bi topikde bi gün arayla transferimin olduğu bi arkadaşla tüm belirtiler aynı gitti o hamiş ben değildim.yani bu belirti arama işi NEGATİF SONUÇLARIN BENCE ÖNCÜSÜ çok zor ama başarmak zorundayız.sakin kalabilmeyi.ben aşılama yapmakla iyi ettiğimi düşünüyorum.antreman gibi ikinciye tutmasada psikolojimi az da olsa düzenleyebildim.yokmuş gibi doğal davranmayı başardım.tabi hamiş kalamazsam darısı ikinci denememe :)yani hiç takılma tatlım kanaması olan hamile arkadaşlarıda gördük biz burda.hatta 4. denemem demişti limonkabuğu adlı arkadaş.kanamam var negatif dedi ısrar ettik gitti meğersem hamişmişşşş yani ne hikayeler var her bünye farklı böyle olman böyle hissetmen hamiş olduğunuda hamiş olmadığını da göstermes tatlım
egulse hoşgeldinn inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlımmmmmm
sinopee tatlım kaçıncı gün emriyosu olacak nasipse yarın?????
selam kıslar nasılsınız size hem iyi hem kötü haberlerim var sabahleyin gittik hastaneye herşey çok güzeldi muayenemi oldum iğnemi vuruldum ve kan vermek için labratuvara girdim her zaman olduğu gibi hep sağ kolumdan kan aldırırdım bu kez de sol kolumu açtım sağ kolum delik deşik oldu diyerekten ama kan alırken damarım patladı o kadar çok acı hissettimki anlatamam tutamadım kendimi ağlamaya başladım hemen çıkardı iğneyi kan yarım kaldı ve kolumu sıkı sıkı bastırdıı şaşırdım biran ama kolum kopcak sandım neyse çok az almış oldu inşallah bu kan yeterli olur dedi dedim ne oluyo kolumu hissetmiyorum yok bişi dedi damarın patlıcaktı bende iğneyi çıkardım dedi sen kendini çok kastın ondan oldu dedi meğersee benim damar patlamış ama hemşire ben ağlıyom diye söylememiş hemen eşim girdi ağladığımı görünce hemşire söylemiş damarı patlattım alırken ama suç bendeymiş kolumu çektim diye olmuş o acıyı yaşayan herkes aynı şeyi yapardı eşinize söylemedim ağladığı için demiş tabi ben ağlamaktan konuşmalarını duymadım eve gelince eşim söyledi şimdi ise sürekli ağlıyorumm öğrendim ya daha çok acıyooneysee kızlarr olan oldu artık bu gece saat 23:30 da çatlatma iğnemi olucam ve salı sabahı saat 10 da yumurtalar toplancak derincimmm listeyee yaz benii yumoşlar toplanıyoo salı günü inşallahh başka aksilikler çıkmaz karşıma sol kolum salı gününe kadar geçermi kızlar ya ooffff
ahh canım yaaa nedir bu iğnelerden çektikleriin:84:geçer tatlım benimde kan verirken sıkıntılar oldu.ama sorun diil tatlım.bi kaç güne geçerhem damar patlaması çok önemli bişi diil kendi kendini çok kolay tamir eder hiç takma kafana:86:haydi bakalımmm salı büyük gün azcık kaldı tatlım dayannn
canım elimin üzerinden taktılar kelebeği anesteziyide ordan verdiler.illa o kolsa elinin üzerinden taktırırsın.bak stres yaptıkça işi zorlaştıracaksın.ben yaptım ordan biliorumne kadar rahatsan her şey o kadar kolay oluyor.kaçışın yok olacak bu iş.korkular çok normal ama inan ne kadar az korku o kadar kolay operasyon.
selam kıslar nasılsınız size hem iyi hem kötü haberlerim var sabahleyin gittik hastaneye herşey çok güzeldi muayenemi oldum iğnemi vuruldum ve kan vermek için labratuvara girdim her zaman olduğu gibi hep sağ kolumdan kan aldırırdım bu kez de sol kolumu açtım sağ kolum delik deşik oldu diyerekten ama kan alırken damarım patladı o kadar çok acı hissettimki anlatamam tutamadım kendimi ağlamaya başladım hemen çıkardı iğneyi kan yarım kaldı ve kolumu sıkı sıkı bastırdıı şaşırdım biran ama kolum kopcak sandım neyse çok az almış oldu inşallah bu kan yeterli olur dedi dedim ne oluyo kolumu hissetmiyorum yok bişi dedi damarın patlıcaktı bende iğneyi çıkardım dedi sen kendini çok kastın ondan oldu dedi meğersee benim damar patlamış ama hemşire ben ağlıyom diye söylememiş hemen eşim girdi ağladığımı görünce hemşire söylemiş damarı patlattım alırken ama suç bendeymiş kolumu çektim diye olmuş o acıyı yaşayan herkes aynı şeyi yapardı eşinize söylemedim ağladığı için demiş tabi ben ağlamaktan konuşmalarını duymadım eve gelince eşim söyledi şimdi ise sürekli ağlıyorumm öğrendim ya daha çok acıyooneysee kızlarr olan oldu artık bu gece saat 23:30 da çatlatma iğnemi olucam ve salı sabahı saat 10 da yumurtalar toplancak derincimmm listeyee yaz benii yumoşlar toplanıyoo salı günü inşallahh başka aksilikler çıkmaz karşıma sol kolum salı gününe kadar geçermi kızlar ya ooffff
kızlaaar selam biz tedaviye ocak sonu gibi başlayabilcez amaa geçenlerde kontrole gittim pko varmış bende((((((( bu tüp bebek tedavisinde sorun yaratır mı? hiç olgunlaşmış yumurta göremedi doktorum ((((((((((( kızlaaar böyle olupta hamiş olan var mıııı? :18:
Canim öncelikle aramiza hosgeldinbende pko sendromu olan bir kisiyim, biz dr gittik bana direk mikroenjeksiyon ile tüp tedavisi yapicaz dedi, esimin sperm sayisinda azlik oldugu icin; hormon ignelerine pko lu hastalar cok daha fazla tepki veriyor, mesela normalde 10-12 yumurta toplanirken bende 24 yumurta olustu. ve cok büyüdü.
pko lu hastalarin tüp bebek tedavisinde daha sansli oldugu söyleniyor, tek olumsuz tarafi vücudumuz daha fazla hirpalaniyor, mesela karin da fazla miktarda su toplanmasina neden oluyor, daha fazla ilac almak durumunda kaliyoruz, vücutta fazlasi ile su toplaniyor. ama bunun disinda pko lu olmak hicbir etki yaratmiyor, normal bir bayandan !!!!! bende de dediler hic yumurta yok diye, sonra tedavi basladi, hormon igneleri falan, dr um dedi ki, iyi sayisi fazla ama büyük degil, dozunu biraz arttiriyim dedi, ve 1 gece de diyelbilirim ki cildirmis yumurtalar, ve 24 saglikli yumurta, 14 döllenmis 7 sini dondurduk, kalan 7 yi gözlem altina aldilar, 5. günü 2 olgunlasmis olani transfer ettiler, allah nasip ederse bu CUMA testim var, hayirli cuma günü bana da hayirlar getirir ve iyi sonuc veririm size, ama duydugum %100 pko lu kadindan %60 i ilk seferde bebeklerini kucaklarina aliyomus, ama bu is tamamen sans isi, allah sana da kolaylik versin, insallah yüzünüz ilk seferde güler.
ayyyy canımne kadar güzel haberler verdin bana ayy gözyaşlarımı tutamıyorum çok takmıştım kafama :84: allah razı olsun sendenhayırlı birgünde inşllah rabbimhayırlı haberler verir sana inşllh bebişin bir ömür boyu seninle olur...
duygucum aynen ninaya katılıyorum:)bak bizde sadece eşimde sperm sayısı az başka bi sorunumuz yok 8 yumurtam toplanı4 tanesi döllendi 1 transfr edildi donmuş minnoşumda yoktu negatif aldımbu ay aşılailama oldu ama bi dahaki ay aşılama tutmadıysa yine baştan tedavi :84:donmuş minnoşum olsaydı sizde minacımın dediği gibi çok sayıda toplanıyor.inşallah olgunda olursa dondurursun ilki tutsada ikinci minoşda ohh tedavisiz gelsin bebişlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?