Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

valla kizlar siz olmasaniz ne yapardim, kim kurdu ise bu siteyiy, kim bu konuyu actiysa allah bin kere razi olsun, nasil icim rahatliyo, sonuc ne cikicak bilmiyorum ama, günler yaklastikca, stres SIKINTI artiyo,allaha sükür sizler varsiniz ve sizlerin destegi ve dualari ile basaricam bunu, biririni hic tanimayan insanlarin, psikolojik destegi ne güzel ve özelmis meger, allah hepinizden razi olsun, allah hepinizin dualarini duyar ve kalbinize göre verir insallah

selam kıslar nasılsınız size hem iyi hem kötü haberlerim var sabahleyin gittik hastaneye herşey çok güzeldi muayenemi oldum iğnemi vuruldum ve kan vermek için labratuvara girdim her zaman olduğu gibi hep sağ kolumdan kan aldırırdım bu kez de sol kolumu açtım sağ kolum delik deşik oldu diyerekten ama kan alırken damarım patladı o kadar çok acı hissettimki anlatamam tutamadım kendimi ağlamaya başladım hemen çıkardı iğneyi kan yarım kaldı ve kolumu sıkı sıkı bastırdıı şaşırdım biran ama kolum kopcak sandım neyse çok az almış oldu inşallah bu kan yeterli olur dedi dedim ne oluyo kolumu hissetmiyorum yok bişi dedi damarın patlıcaktı bende iğneyi çıkardım dedi sen kendini çok kastın ondan oldu dedi meğersee benim damar patlamış ama hemşire ben ağlıyom diye söylememiş hemen eşim girdi ağladığımı görünce hemşire söylemiş damarı patlattım alırken ama suç bendeymiş kolumu çektim diye olmuş o acıyı yaşayan herkes aynı şeyi yapardı eşinize söylemedim ağladığı için demiş tabi ben ağlamaktan konuşmalarını duymadım eve gelince eşim söyledi şimdi ise sürekli ağlıyorumm öğrendim ya daha çok acıyooneysee kızlarr olan oldu artık bu gece saat 23:30 da çatlatma iğnemi olucam ve salı sabahı saat 10 da yumurtalar toplancak derincimmm listeyee yaz benii yumoşlar toplanıyoo salı günü inşallahh başka aksilikler çıkmaz karşıma sol kolum salı gününe kadar geçermi kızlar ya ooffff

ahh canım yaaa nedir bu iğnelerden çektikleriin:84:geçer tatlım benimde kan verirken sıkıntılar oldu.ama sorun diil tatlım.bi kaç güne geçerhem damar patlaması çok önemli bişi diil kendi kendini çok kolay tamir ederhiç takma kafana:86:haydi bakalımmm salı büyük gün azcık kaldı tatlım dayannn

1. Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: 2 aralık AŞILAMA OLDU:)16 Aralık TEST GÜNÜ

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE

*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE

*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:BEKLEMEDE

*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-7 Aralık YUMOŞ TOPLAMA

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)

*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE

*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE

*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.Transfer Oldu.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!:)

*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE

*SİNOPEE:Ankara Anatolıa-3 Aralık-6 ADET YUMOŞ TOPLANDI:)

*MİNASOFİE:10 ARALIK TEST GÜNÜ

*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

ewet canımm azcık kaldı ama bende bittimmmbenim asıl korkum salı günü yumoşlar toplanırken serumu sol kola takıyorlar ve soldan veriyorlar anesteziyii histeroskopi olduğunda öyle olmuştu ben sağ koluma takın demiştim sağa olmaz demişti anestesi doktoruu ondan çok korkuyorum eee sol kolum çok acıyoo nasıl olcak bilmiyorum aklım geldikçe ağlıyorum sinirden bi hal çaresini bulurlar diyor eşimm bakalımm inşallahh herşey yolunda gider acı çekmek istemiyorumm iğnelerdenn tiksiniyorumm artık kan vermektende korkuyorumm:18::18::18:

canım elimin üzerinden taktılar kelebeği anesteziyide ordan verdiler.illa o kolsa elinin üzerinden taktırırsın.bak stres yaptıkça işi zorlaştıracaksın.ben yaptım ordan biliorumne kadar rahatsan her şey o kadar kolay oluyor.kaçışın yok olacak bu iş.korkular çok normal ama inan ne kadar az korku o kadar kolay operasyon.

inşallah bu söylediklerini kolaylıkla yapabilirim canımm kaçışım yok orası malum allahh yardımcım olsunn:18:

kızlaaar selam biz tedaviye ocak sonu gibi başlayabilcez amaa geçenlerde kontrole gittim pko varmış bende ((((((( bu tüp bebek tedavisinde sorun yaratır mı? hiç olgunlaşmış yumurta göremedi doktorum ((((((((((( kızlaaar böyle olupta hamiş olan var mıııı? :18:

canım hadi hayırlı olsun
çok güzel gitsin her şey
dualrımdasınız hepiniz
rabbim hayalerinize kavuşmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Canim öncelikle aramiza hosgeldin bende pko sendromu olan bir kisiyim, biz dr gittik bana direk mikroenjeksiyon ile tüp tedavisi yapicaz dedi, esimin sperm sayisinda azlik oldugu icin; hormon ignelerine pko lu hastalar cok daha fazla tepki veriyor, mesela normalde 10-12 yumurta toplanirken bende 24 yumurta olustu. ve cok büyüdü.

pko lu hastalarin tüp bebek tedavisinde daha sansli oldugu söyleniyor, tek olumsuz tarafi vücudumuz daha fazla hirpalaniyor, mesela karin da fazla miktarda su toplanmasina neden oluyor, daha fazla ilac almak durumunda kaliyoruz, vücutta fazlasi ile su toplaniyor. ama bunun disinda pko lu olmak hicbir etki yaratmiyor, normal bir bayandan !!!!! bende de dediler hic yumurta yok diye, sonra tedavi basladi, hormon igneleri falan, dr um dedi ki, iyi sayisi fazla ama büyük degil, dozunu biraz arttiriyim dedi, ve 1 gece de diyelbilirim ki cildirmis yumurtalar, ve 24 saglikli yumurta, 14 döllenmis 7 sini dondurduk, kalan 7 yi gözlem altina aldilar, 5. günü 2 olgunlasmis olani transfer ettiler, allah nasip ederse bu CUMA testim var, hayirli cuma günü bana da hayirlar getirir ve iyi sonuc veririm size, ama duydugum %100 pko lu kadindan %60 i ilk seferde bebeklerini kucaklarina aliyomus, ama bu is tamamen sans isi, allah sana da kolaylik versin, insallah yüzünüz ilk seferde güler.

ayyyy canımne kadar güzel haberler verdin bana ayy gözyaşlarımı tutamıyorum çok takmıştım kafama :84: allah razı olsun senden hayırlı birgünde inşllah rabbimhayırlı haberler verir sana inşllh bebişin bir ömür boyu seninle olur...

Canim öncelikle cok ama cok gecmis olsun, bence hemsirenin gerizekaliligindan olmus, igneyi yanlis batirdi %100. ama olan olmus, hic üzülme, bu SIKINTILARIN; ÜZÜNTÜLERIN; GÖZ YASLARIN sana sonucta POZITIF bir sonucla dönücek bak minasofie dedi diyeceksin yumurta toplama sirasinda elin üstünden takiyorlar kelebegi, ama o esnada kolunu acarsa, dersin ki iki gün önce kan alirken, hemsire damari patlatti ! ona göre bir cözüm bulurlar, SIKMA kendini canim benim, kendini ne kadar SIKARSAN hep bir aksilik cikiyor. Insallah sali sabah hersey göz acip kapayincaya kadar biticek. yanliz sali günü Operasyondan sonra eve gelince bol bol su ic, sivi al, en az 2 litre su ic, süt ic , toplamda 3 litreyi gecirmeye bak. kahve ve cay icme !!!! ve bol bol yogurt ye veya ayran ic ! bana klinikte yogurdu tavsiye ettiler, cok faydasini gördüm bol sivi aldim, birde yogurt, hic agrim olmadi. dualarimiz seninle

canim ne demek, üzme kendini rahat ol, su gibi gecer insallah günler, yanliz zor bir tedavi buna hazirlikli ol, toplamda 15 -20 gün sürüyo. ama hic hic kolay degil. simdiden bol bol su ve yogurt tüket. sigara iciyorsan birak !

umarim hersey gönlünce olsun, sormak istedigin birsey olursa sor , yasadigim herseyi anlatabilirim.

tesekkür ederim iyi dileklerin icin ayrica, umarim allah emeklerimizi bosa cikarmaz, insallah burada paylasimda olan herkese allah gönlüne göre verir...

Son düzenleme:
duygucum aynen ninaya katılıyorum:)bak bizde sadece eşimde sperm sayısı az başka bi sorunumuz yok 8 yumurtam toplanı4 tanesi döllendi 1 transfr edildi donmuş minnoşumda yoktu negatif aldımbu ay aşılama oldu ama bi dahaki ay aşılama tutmadıysa yine baştan tedavi:84:donmuş minnoşum olsaydısizde minacımın dediği gibi çok sayıda toplanıyor.inşallah olgunda olursa dondurursun ilki tutsada ikinci minoşda ohh tedavisiz gelsin bebişlerrr

canım sağolun yaaa sizlerde olmasanız evde kendi kendimi yiycem :26: eşimdede sperm azlığı var şekli bozuk falan filan.... daha şimdiden gerildim durup durup gözlerim doluyor allah bebiş isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı onlarsız bırakmasın... iyiki varsınız kızlar

canım duygucum ilk evre diyorum ben bu dediklerinin olduğu döneme.kanıksama dönemi sonrasındaysa kişi bu gerçeğe alışıyor ve gayet normal geliyor.zaman...

Amın gokkuagı arkadasım allah rast getırsın ınsallah hepımızınkını arka arkaya guzel haberler alalım ınsallah rabbbııımmmm duysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…