selam kıslar nasılsınız size hem iyi hem kötü haberlerim var sabahleyin gittik hastaneye herşey çok güzeldi muayenemi oldum iğnemi vuruldum ve kan vermek için labratuvara girdim her zaman olduğu gibi hep sağ kolumdan kan aldırırdım bu kez de sol kolumu açtım sağ kolum delik deşik oldu diyerekten ama kan alırken damarım patladı o kadar çok acı hissettimki anlatamam tutamadım kendimi ağlamaya başladım hemen çıkardı iğneyi kan yarım kaldı ve kolumu sıkı sıkı bastırdıı şaşırdım biran ama kolum kopcak sandım neyse çok az almış oldu inşallah bu kan yeterli olur dedi dedim ne oluyo kolumu hissetmiyorum yok bişi dedi damarın patlıcaktı bende iğneyi çıkardım dedi sen kendini çok kastın ondan oldu dedi meğersee benim damar patlamış ama hemşire ben ağlıyom diye söylememiş hemen eşim girdi ağladığımı görünce hemşire söylemiş damarı patlattım alırken ama suç bendeymiş kolumu çektim diye olmuş o acıyı yaşayan herkes aynı şeyi yapardı eşinize söylemedim ağladığı için demiş tabi ben ağlamaktan konuşmalarını duymadım eve gelince eşim söyledi şimdi ise sürekli ağlıyorumm öğrendim ya daha çok acıyooneysee kızlarr olan oldu artık bu gece saat 23:30 da çatlatma iğnemi olucam ve salı sabahı saat 10 da yumurtalar toplancak derincimmm listeyee yaz benii yumoşlar toplanıyoo salı günü inşallahh başka aksilikler çıkmaz karşıma sol kolum salı gününe kadar geçermi kızlar ya ooffff
saol canım inşallahh ama ben yumoşlardan pek umutlu değilim 16mm olmuşlar ya hemşire 17 ve üstü olması gerekiyo dedive bana bi menegon daha yaptı :84:yarına kadar 17 mm olur dedi ama üzülüyorum işte okuyorum bazı topiklerde 18mm 19mm ve 22mm olanlar var neden benimkiler büyümekte zorluk çektiler ki offf bi anlam veremedim ama napayımm ya olduğu kadar artık :86:yapcak bişi yok umarımm herşey yolunda gider canımm bana dua edin zaten çok tırsıyorumm:18::18::18:
emikad nasılsın canımm:)
gökkuşağımm toanaaacım keyifler nasıl
off canım sıkıldı yaa klinikten aradılar ve 1 tanenin uygun oldugnu diğerlerının gelişmediğini söylediler , uygun olanda da bir problem cıkmazsa tabi yarına kadar ....çok moralim bozuk yaaa
slm aranıza yeni katıldım 3.tüp beke denemem şuan dondurulmuş emriyolarımı trnsfer ettirdim bir tane 5 günüm kaldı cumartesi öğrenicem sizlerden dualarınızı bekliyorum rabbim herkezin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın inşlhh
günaydin kzlar, bugünü saymazsam 5 gün kaldi teste...
pazartesi----------sali----------carsamba............persembe ve......................CUMA SAAT 08:00 !
hem heyecanliyim hem korkuyorum, cuma günü öglen saat 14:00 da ya hayatimiz degisicek bebislemiz olucakallahim insallah, yada hüzünlü bir sekilde evde kar yagisini izleyerek gecicek
kızlar nasıl gidiyor
Slm gokkusagı nehaber hayatım nasıl gıdıyo beklemelerın ıgnelerı yanı..:84:
merhaba canim iyi gidiyor sende nasil durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?