Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Mınosofıya canım kolaylık versın o test gunu gelene kadar oluyodum ben gelmek bılmıyordu gercı ben ıkısındede kanamam oldu ve tutmamıstı zor be arkadasım allah kolaylık versın de guzel haberlerını alalım ınsallah

toanacigim tatlim sana gelen mektupta ilaclarin saatiyle ilgili bisey yazmislarmi sen saat kacata yapmayi dusunuyosun igneleri benimkini aksamlari diye yazmislar ikisinide acaba arka arkayami yapsam arada 1 saat biraksammim sen ikisinide arka arkayami yapacaksin

bayb canim yaa gecmis olsun valla bnde cok korkuyorum allah yardimcimiz olsun hadi bakalim sali gunu bol bol yumos toplansin insallah

Egulse hosgeldın canım allah kolaylık verın umut ettıyını versın bende aralıkta 3. Denemem ıcın ıgnelerıme baslıyorum allahım emeyımızı bos etmesın canım dualrım butun ugras verenlere gıtsın

canim dualarimiz seninle rahat birak kendini moralini yuksek tut herseyin hayirlisi canim rabim yardimcin olsun

off canım sıkıldı yaa klinikten aradılar ve 1 tanenin uygun oldugnu diğerlerının gelişmediğini söylediler , uygun olanda da bir problem cıkmazsa tabi yarına kadar ....çok moralim bozuk yaaa

canim uzulme hayrlisi olsun 1 tane olsun bebis olsun insallah

hosgeldin cnim guzel haberini bekliyoruz minasofieyle arka arkaya guzel haberleri verin bize

canim insallah guzel haberini alacagiz burda heyecanla bekliyoruz rabbim yuzunu guldursun

Son düzenleme:
Gecmıs olsun baby canım benım gecer hayatım gecer uzulme ınsallah bebeyınıde tutundugunu duyarız ınsallah ıstedıklerı gıbı yumurtalar cıkar arkadasım allah yuzunu guldursun .

Slm gokkusagı nehaber hayatım nasıl gıdıyo beklemelerın ıgnelerı yanı..:84:

toana tatlim iyi ne olsun heyeceanla bekliyorum iste biraz heyecan biraz tedirginlik birseyleri yanlis yapma korkusu iste karman corman canim sanirim tedavi bitene kadarda hep endise sende nasil durumlar canim sana biseyler sormustm geri sayfalarda cevap yazarsan sevinirim canim

Gokkusagı canım ben ım recetemde yazmıyo ama herhalde bıze doktor soyledı hergun 4 tten sonra dedı bız secıyoruz yanı 4 12 ye kadar nezaman vurursan dedıler sende kendınce bır saat sec ve ıkısını arka arkaya vur ben oyle yapıyorum ama yınede doktora sorun bellı olmuyo bunların ısı ama buyuk ıhtımal ıkı ıgne arka arkaya tatlım benım allah kolaylık versın canım,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…