cuma günü alınmıştı bilmiyorum off nolcak acaba yarın .....minacım hamiş kalsan bile regli dönemlerinde regli sıkıntıları yaşamak çok doğal.hatrta hafif kanamalar bile risk oluşturmazsa mümkün oluyo hamilelerde regli olmaları gereken günlerdehiç takma kafana.hem hamilelik belirtileri ile regli belirtileri aynı oluyo.ayırmak zor.ondan düşünme.ben belirti konusuna çok takılmış kendimi harap etmiştinm.ama başka bi topikde bi gün arayla transferimin olduğu bi arkadaşla tüm belirtiler aynı gitti o hamiş ben değildim.yani bu belirti arama işi NEGATİF SONUÇLARIN BENCE ÖNCÜSÜ çok zor ama başarmak zorundayız.sakin kalabilmeyi.ben aşılama yapmakla iyi ettiğimi düşünüyorum.antreman gibi ikinciye tutmasada psikolojimi az da olsa düzenleyebildim.yokmuş gibi doğal davranmayı başardım.tabi hamiş kalamazsam darısı ikinci denememe :)yani hiç takılma tatlım kanaması olan hamile arkadaşlarıda gördük biz burda.hatta 4. denemem demişti limonkabuğu adlı arkadaş.kanamam var negatif dedi ısrar ettik gitti meğersem hamişmişşşş yani ne hikayeler var her bünye farklı böyle olman böyle hissetmen hamiş olduğunuda hamiş olmadığını da göstermes tatlım
egulse hoşgeldinn inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlımmmmmm
sinopee tatlım kaçıncı gün emriyosu olacak nasipse yarın?????
Gokkusagı canım ben ım recetemde yazmıyo ama herhalde bıze doktor soyledı hergun 4 tten sonra dedı bız secıyoruz yanı 4 12 ye kadar nezaman vurursan dedıler sende kendınce bır saat sec ve ıkısını arka arkaya vur ben oyle yapıyorum ama yınede doktora sorun bellı olmuyo bunların ısı ama buyuk ıhtımal ıkı ıgne arka arkaya tatlım benım allah kolaylık versın canım,,,,
Gokkusagı korkma be arkadasım korkacak bırsey yok herseye alısırsın rabbım yardım edıyo butun acılara razıyım tutması onemlı arkadasım onemlı olan emeyımızı bos etmesın guzel allahım,yıne kafana takılan bırsey olunca herzaman sor eeee nede olsa ben ıgnelerde tecrubelıyım gel ben yapayım dermısımmmmmmmmmmm
Gecmıs olsun baby canım benım gecer hayatım gecer uzulme ınsallah bebeyınıde tutundugunu duyarız ınsallah ıstedıklerı gıbı yumurtalar cıkar arkadasım allah yuzunu guldursun .
yok be canım o aşamaya gelemeden kapadık sayfayı. cuma günü alınmıstı bugünde yerleştirilecekdi güya ama gelişmedi hiçbiri.Günaydın arkadaşlar..
Sinopee ne oldu? ben bi kaç gündür takip edemedim sizi... naptın test sonucu mu aldın?
baby, sen nasılsın tatlım..
Derin sende var mı farklı bi his :)
yok be canım o aşamaya gelemeden kapadık sayfayı. cuma günü alınmıstı bugünde yerleştirilecekdi güya ama gelişmedi hiçbiri.
kızlar bu gün topik hiç ilerlememiş:26::26::26::26::26::26:
pek sesiz
Günaydın arkadaşlar..
Sinopee ne oldu? ben bi kaç gündür takip edemedim sizi... naptın test sonucu mu aldın?
baby, sen nasılsın tatlım..
Derin sende var mı farklı bi his :)
kızlarrr ben yarın kendimi iyi hissedersem nete girer gelişmeleri yazarım size ama kendimi iyi hissedip giremeyebilirimde yarın görümcemde geliyo bende kalcak yardım için o gelince bana kalmıyo pc:84: sabahtan akşama kadar oturuyoo hiç sıkılmadan :84:ve beni oturtmuyoo da yat dinlen yoksa abime söylerim diye beni tehdit edecek genehisteroskopi olduğunda da aynısı olmuştu ordan biliyorum eğer fırsatını bulup girersem yazarım kızlarr:90:
slm arkadaşlarr nasılsınız bu topiğe hiç uğramamıştım daha önce bugün öle can sıkıntısından bi bakim dedim,sadece tüp bebekte kaç kişiyiz değil herkes derdinide anlatıyomuş onu gördüm bende sizdenim arkadaşlar..2,denemem ve bugün transferimin 4.günü,hiçbi belirtim yok gibi geliyo ama yinede bilemiyorum belirti olması için erken gibimede geliyo sonra kendime kızıyorum genemi negatif olcak hiç belirti yok bak diye böyle 4 günü geçirdim bakalım hayırlısıyla 12.günü iple çekiyorum,sizlerede bol şans hayırlısı olsun arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?