Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cuma günü alınmıştı bilmiyorum off nolcak acaba yarın .....

Gokkusagı korkma be arkadasım korkacak bırsey yok herseye alısırsın rabbım yardım edıyo butun acılara razıyım tutması onemlı arkadasım onemlı olan emeyımızı bos etmesın guzel allahım,yıne kafana takılan bırsey olunca herzaman sor eeee nede olsa ben ıgnelerde tecrubelıyım gel ben yapayım dermısımmmmmmmmmmm

sinopeecim hiç korkma dua et tatlım.inşallahh bölünmeye devam edecek minnoşumuussss:)))karartma kalbini

canim dank je wel

ahhh keske yakin olsada hergun kapini calsam sende yapsan canim benim nerdeeeeee:95::95:

sevgili derin 2 listeden beni çıkarabilirsin , bu sefer ki hayalim de burada sonlandı daha başlayamadan bitti gibi bişi oldu zaten ...........

Gecmıs olsun baby canım benım gecer hayatım gecer uzulme ınsallah bebeyınıde tutundugunu duyarız ınsallah ıstedıklerı gıbı yumurtalar cıkar arkadasım allah yuzunu guldursun .

aminn canımm inşallahh allah hepimizin yüzünü güldürsünn inşallah kaliteli yumurtalar toplanır bu konuda biraz endişem var allah yardımcım olsunn kızlarr yarın sabah 10 da toplanıyor yumoşlarr heycanlıyım biraz gelişmeleri yazarım size öpüldünüzz

Günaydın arkadaşlar..
Sinopee ne oldu? ben bi kaç gündür takip edemedim sizi... naptın test sonucu mu aldın?
baby, sen nasılsın tatlım..
Derin sende var mı farklı bi his :)

Günaydın arkadaşlar..
Sinopee ne oldu? ben bi kaç gündür takip edemedim sizi... naptın test sonucu mu aldın?
yok be canım o aşamaya gelemeden kapadık sayfayı. cuma günü alınmıstı bugünde yerleştirilecekdi güya ama gelişmedi hiçbiri.

yok be canım o aşamaya gelemeden kapadık sayfayı. cuma günü alınmıstı bugünde yerleştirilecekdi güya ama gelişmedi hiçbiri.

canım benim Allah yardımcın olsun,bu aşamada ne kadar üzücü bi sonuç ama olsun umut devam ediyor o bile güzel

kızlar bu gün topik hiç ilerlememiş:26::26::26::26::26::26:
pek sesiz

kızlar bu gün topik hiç ilerlememiş:26::26::26::26::26::26:
pek sesiz

Canim topikten kastin nedir ? ben pek anlayamadim yada kacirdim !!!!

yumurtalarin mi gelismemis, döllenmemis mi ?

benim de cuma günü testim var, panik bir sekilde bekliyorum, o nedenle sööruyorum ne diye ?

Günaydın arkadaşlar..

iyiyimmm canımm sen nasılsınn? bende korku ve heycan var yarın sabah 10 da yumurtalarım toplanıyor onun stresi var üzerimdee kaç tane toplancak ne kadarı kaliteli ve eşimin sperm sayısı beni düşündürüyoo :84ff ne zormuş ya bunları düşünmekk insan gerçekten panik oluyoo :2:allah hepimizin yardımcısı olsunn inşallah hayırlısıyla tutunsunda başka bişiy istemiyorumm bi tane olsun yeter artık iğne ve kan görmek istemiyorumm:18::18::18:

kızlarrr ben yarın kendimi iyi hissedersem nete girer gelişmeleri yazarım size ama kendimi iyi hissedip giremeyebilirimde yarın görümcemde geliyo bende kalcak yardım için o gelince bana kalmıyo pc:84: sabahtan akşama kadar oturuyoo hiç sıkılmadan :84:ve beni oturtmuyoo da yat dinlen yoksa abime söylerim diye beni tehdit edecek gene histeroskopi olduğunda da aynısı olmuştu ordan biliyorum eğer fırsatını bulup girersem yazarım kızlarr:90:

kızlar merhabalar nasılsınız görüşmeyeli ? günler geçmiyo artık 2. deneme için sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum

Canim yumurta toplama isleminden korkma, yanliz yarin sen eve gelince yat dinlen bol bol, uyumaya calis, bol bol su ic ve yogurt ye ! C vitamini alip vücudunu güclendirmeye bak. simdiden cok gecmis olsun insallah cok cok yumurta toplanir ve hepsi döllenir

slm arkadaşlarr nasılsınız bu topiğe hiç uğramamıştım daha önce bugün öle can sıkıntısından bi bakim dedim,sadece tüp bebekte kaç kişiyiz değil herkes derdinide anlatıyomuş onu gördüm bende sizdenim arkadaşlar..2,denemem ve bugün transferimin 4.günü,hiçbi belirtim yok gibi geliyo ama yinede bilemiyorum belirti olması için erken gibimede geliyo sonra kendime kızıyorum genemi negatif olcak hiç belirti yok bak diye böyle 4 günü geçirdim bakalım hayırlısıyla 12.günü iple çekiyorum,sizlerede bol şans hayırlısı olsun arkadaşlar..

Canim merhaba bende transfer oldum, bugün 10. günüm / cuma günü testim var , bende bekliyorum, ne gibi bir belirti olmasi gerekiyor ((( benim ilk denemem sanirim cuma ya kadar cildiricam, nedenleri nasillari düsünerek (( kasiklarimda agri var, 3 gecedir hasta olucak gibi terliyorum, normalde bugün hasta olmam lazimdi, ama olmadim ((( gerci aldigim ilaclarda hastaligimi geciktiriyomus , kafam karma karisik

selam kızlar....bende yeni tüp bebek deneyecek aday adayıyım...yarın ürologumuza gidiyoruz allah kısmet ederse rapor için....bakalım

edut hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın ,nerde yaptırmayı düşünüyosunuz tüp bebek raporunu nerden çıkarıyosun ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…