Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Selamlar ,
Bende ikinci denememi Medical Park Bahçelievlerde yapacağım.kısmetse bu ayın 17 sinde tedaviye başlayacağız.İlk denemem Ferticenterdaydı.2 embriyo yerleştirildi maalesef tutunmadı..

kizlar bugün transferden sonraki 10. günüm. 4 gün daha beklemem lazim test icin, kan testini beklemeden evde idrar testi yapan var mi ? hani meraktan :78: yumurtalarim 5. gün tranfer edildi. yani toplamda 15 günlükler

bugün hasta olmam lazimdi, olmadim.ne dersiniz idrar testi yapsam mi ki ?????????????????

yoksa cok mu aceleciyim

canımmmmmmm nasıl 5 gün daha bekleyeceksin yaaaaaa:26::26::26:a
biz 10. Gün test yapıyoruz dr öyle istiyor
Eğer gebelik varsa kanda çıkar
Ayrıca 7.8 gün idrardanda çıkar
Ama bence kandan yaptır

selamlar ,
bende ikinci denememi medical park bahçelievlerde yapacağım.kısmetse bu ayın 17 sinde tedaviye başlayacağız.ilk denemem ferticenterdaydı.2 embriyo yerleştirildi maalesef tutunmadı..

rabbim yardımcın olsun inşş güzel haberlerle gel

yetercim valla bende bilmiyorum (( transfer olali bugün 10. gün, cok Merak ediyorum valla :18::18::18:

cuma dedi dr, yani 14. günde, esimde kan testini bekle diyo, bilmiyorum ne yapicam ?????

canim topikten kastin nedir ? Ben pek anlayamadim yada kacirdim !!!!

Yumurtalarin mi gelismemis, döllenmemis mi ?

Benim de cuma günü testim var, panik bir sekilde bekliyorum, o nedenle sööruyorum ne diye ?

canım şu an bulunduğumuz forma başlıklara (tüp bebkte kaç kişiyiz gibi)topik diyoruz
ben şu an tedavide değilim ama önceki tedavilerimde bazı olumsuzluklar yaşamıştım
cuma günü hayatının en güzel hediyesi al inşşşşşşşş

canım rabbim yardımcın olsun
tedav
in bebişli olsun
belirti arama yada belirtilere umut bağlama bunların bir çoğu pskolojik oluyor
inşş bebişin annesine sımsıkı tunup hiç bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

selam kızlar....bende yeni tüp bebek deneyecek aday adayıyım...yarın ürologumuza gidiyoruz allah kısmet ederse rapor için....bakalım

kolay gelsin rapor için zorluyorlar biraz ama inşş sorunsuz alırsınız
ama inşş hiç kulanmadan bebişiniz dola olarak gelir

yetercim valla bende bilmiyorum (( transfer olali bugün 10. Gün, cok merak ediyorum valla :18::18::18:

Cuma dedi dr, yani 14. Günde, esimde kan testini bekle diyo, bilmiyorum ne yapicam ?????

canım ben ilk kez 14..15 gün duydum hadi bazı yerlerde 12 deniyor ama benim gittiğim merkezde 10. Gün yapılıyor gebelik testi varsa zaten 10. Gün çıkıyor
inşşşşş sende güzel haber alırsın

slm cnm ,bugün 10.gününse çarşamba yaptırman gerek kan tahlilini,nie cumayı bekliyosunki?yaa belirti kasıklarda hareketlenme göğüslerde hassasiyet gibi şeyler ama çoğu kişidede olmuyo belirti yani,sen tekrardan hesaplasana tahlil gününü transfer gününü sayma ve 12 gün sonra tahlil günün oluyo hbrini bekliyorum,bu arada yaşın kaç ve neede yaptırdın tedavini.

canim 29 yasindayim, 2 döllenmis yumurta transfer edildi, 8 Kasimda adet oldum, 27 kasimda transfer oldum, yani bugün 10. gün dr. cuma test yapalim dedi, bilmiyorum ki ilk defa yaptiriyorum

canim ben almanya da berlin de kinderwunschzentrum da yaptirdim

oh oh ne güzel maşallah hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin,ikiz olma ihtimali varmı cnm kaç embriyo yerleştirdiler.

kızlarrr selammmmmm

ben geldimmmmmcanlarım hepinisii öpüyorum öncelikle

mina sabret tatlım benim :)doktorun o tarihi verdiyse vardır bi bildiğii:)burda genelde iki gün sonra bi test daha yapıolar senin ki direk ikinci test tarihi galiba.bana öle geldi.sakın test yapma.idrarda zaten geç çıkıyo.bekle canım az kaldı

herzaman seninle canım hoş geldin haydi hayırlısı olsun inşallahhh:)bize güsel haberler verirsin şenlendirirsin iiinşallahhhhh

baby korkma canım ne kadar rahat olursan o kadar iyi geçecek inan.en yakın zamanda haber ver bize merakta bırakma canım

istanbull neva yeteerrr ne var ne yok kızlar.edut hoşgeldin.emikad gökkuşağım toanam selamlar

heyhaaannnnnn maşalllaaaahhhhhhhh:)tutmuş maşallah yaaaaaaaatebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al arkaadaşım kucağına nerde yaptırdın anlat bi hikayeni nasıl oldu kaç konulduuu sorun neydiiiay çok sevindim ya ne güsel haberler işallah peş peşe gelirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…