- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
kizlar bugün transferden sonraki 10. Günüm. 4 gün daha beklemem lazim test icin, kan testini beklemeden evde idrar testi yapan var mi ? Hani meraktan :78: Yumurtalarim 5. Gün tranfer edildi. Yani toplamda 15 günlükler
Bugün hasta olmam lazimdi, olmadim.ne dersiniz idrar testi yapsam mi ki ?????????????????
Yoksa cok mu aceleciyim
selamlar ,
bende ikinci denememi medical park bahçelievlerde yapacağım.kısmetse bu ayın 17 sinde tedaviye başlayacağız.ilk denemem ferticenterdaydı.2 embriyo yerleştirildi maalesef tutunmadı..
canim topikten kastin nedir ? Ben pek anlayamadim yada kacirdim !!!!
Yumurtalarin mi gelismemis, döllenmemis mi ?
Benim de cuma günü testim var, panik bir sekilde bekliyorum, o nedenle sööruyorum ne diye ?
slm arkadaşlarr nasılsınız bu topiğe hiç uğramamıştım daha önce bugün öle can sıkıntısından bi bakim dedim,sadece tüp bebekte kaç kişiyiz değil herkes derdinide anlatıyomuş onu gördüm bende sizdenim arkadaşlar..2,denemem ve bugün transferimin 4.günü,hiçbi belirtim yok gibi geliyo ama yinede bilemiyorum belirti olması için erken gibimede geliyo sonra kendime kızıyorum genemi negatif olcak hiç belirti yok bak diye böyle 4 günü geçirdim bakalım hayırlısıyla 12.günü iple çekiyorum,sizlerede bol şans hayırlısı olsun arkadaşlar..
selam kızlar....bende yeni tüp bebek deneyecek aday adayıyım...yarın ürologumuza gidiyoruz allah kısmet ederse rapor için....bakalım
yetercim valla bende bilmiyorum(( transfer olali bugün 10. Gün, cok merak ediyorum valla :18::18::18:
Cuma dedi dr, yani 14. Günde, esimde kan testini bekle diyo, bilmiyorum ne yapicam ?????
Canim merhaba bende transfer oldum, bugün 10. günüm / cuma günü testim var , bende bekliyorum, ne gibi bir belirti olmasi gerekiyor((( benim ilk denemem sanirim cuma ya kadar cildiricam, nedenleri nasillari düsünerek (( kasiklarimda agri var, 3 gecedir hasta olucak gibi terliyorum, normalde bugün hasta olmam lazimdi, ama olmadim ((( gerci aldigim ilaclarda hastaligimi geciktiriyomus , kafam karma karisik
yetercim valla bende bilmiyorum(( transfer olali bugün 10. gün, cok Merak ediyorum valla :18::18::18:
cuma dedi dr, yani 14. günde, esimde kan testini bekle diyo, bilmiyorum ne yapicam ?????
canım rabbim yardımcın olsun
tedavin bebişli olsun
belirti arama yada belirtilere umut bağlama bunların bir çoğu pskolojik oluyor
inşş bebişin annesine sımsıkı tunup hiç bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
beni duyan yokmu[/QUOTdaha belli değil tekmi ikizmi olduğu ama dondurulmuş denemesiydi benimki.23 aralıkta görmeye gitcem .inşallah hep benimle kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?