beni duyan yokmu[/QUOTdaha belli değil tekmi ikizmi olduğu ama dondurulmuş denemesiydi benimki.23 aralıkta görmeye gitcem .inşallah hep benimle kalır
canım hoş geldin görmedik seni
İNŞŞŞŞŞŞŞŞ GÖNLÜNDEN GEÇEN OLSUN
KOCA GÖBÜŞÜNLE DOLAŞ BURALARDA 9 AY
inş cnm yaa tek umudum bu gelsin diye o kadar çok dua ediyorumki.
kızlarrr selammmmmm
ben geldimmmmmcanlarım hepinisii öpüyorum öncelikle
mina sabret tatlım benim :)doktorun o tarihi verdiyse vardır bi bildiğii:)burda genelde iki gün sonra bi test daha yapıolar senin ki direk ikinci test tarihi galiba.bana öle geldi.sakın test yapma.idrarda zaten geç çıkıyo.bekle canım az kaldı
herzaman seninle canım hoş geldin haydi hayırlısı olsun inşallahhh:)bize güsel haberler verirsin şenlendirirsin iiinşallahhhhh
baby korkma canım ne kadar rahat olursan o kadar iyi geçecek inan.en yakın zamanda haber ver bize merakta bırakma canım
istanbull neva yeteerrr ne var ne yok kızlar.edut hoşgeldin.emikad gökkuşağım toanam selamlar
kızlar ben beylikdüzü medicanada yaptırdım 2 kre tüp bebek denedim 30 yaşındayım.3. Denemem de dondurulmuşlarla oldu.pco hastasıyım.doktorum selman bey iyi bi doktor.dondurulmuşlarım tuttu.2 tane transfer edildi.galiba 2 side tuttu.
kızlar ben beylikdüzü medicanada yaptırdım 2 kre tüp bebek denedim 30 yaşındayım.3. denemem de dondurulmuşlarla oldu.pco hastasıyım.doktorum selman bey iyi bi doktor.dondurulmuşlarım tuttu.2 tane transfer edildi.galiba 2 side tuttu.
kızlar ben beylikdüzü medicanada yaptırdım 2 kre tüp bebek denedim 30 yaşındayım.3. Denemem de dondurulmuşlarla oldu.pco hastasıyım.doktorum selman bey iyi bi doktor.dondurulmuşlarım tuttu.2 tane transfer edildi.galiba 2 side tuttu.
kızlar ben beylikdüzü medicanada yaptırdım 2 kre tüp bebek denedim 30 yaşındayım.3. denemem de dondurulmuşlarla oldu.pco hastasıyım.doktorum selman bey iyi bi doktor.dondurulmuşlarım tuttu.2 tane transfer edildi.galiba 2 side tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?