Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

istanbul bende manyaklık belirtileri var hamileliği bilemembugün taksimin altını üstüne getirdim.çalıştığım sektörden farklı bir sektöre iş görüşmesine gittim.kafamı başka şeylere veriorum hep öle diyo ya başaranlarbende ilgilenmiyomuşlum hehehehehe:)kibin yapıorum:82:

İYİM CANIM YAAAAAAAAAASEN NASILSIN ADETİM GELİYOR KARNIMDELİER GİBİ AĞRIYOR
SABAHLARIDA KIZ KARDEŞİMİN OĞLUNA BAKIYORUM KURSA BAŞLADI O YÜZDEN SABAH PEK GELEMİYORUM YARAMAZ:95::95: NETTE GİRMEME İZİN VERMİYOR

kızlar ben beylikdüzü medicanada yaptırdım 2 kre tüp bebek denedim 30 yaşındayım.3. denemem de dondurulmuşlarla oldu.pco hastasıyım.doktorum selman bey iyi bi doktor.dondurulmuşlarım tuttu.2 tane transfer edildi.galiba 2 side tuttu.

inşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

oh süpper cnm Allah yardımcın olsun bırakmasın meleklerin seni hiç.
pko lularda dah ii tutuo tğp bebek die duydum doğrudur inşallah.
bide merkez, dr ve fiyatlar hakkında bilgi verir misin cnm ?
araştırıorum da sizlerin önerisi çok önemli benim için

süper canım umarım hiç bırakmazlar seni...

herzaman seninle hosgeldin hayatim ne iyi etin geldin canim burda hem sevinc var bazende huzun oluyo yani ama saglik olsun bizler bu yolda savasciyiz hayatim allah hepimizin kucaklarini dolu dolu etsin rabbim buyuk seninde yuzunu guldursun arkadasim :80:

kayınvalidem aklımı karıştırdı ne güzel erdem yatmıştı aklıma olmaz orda ii diil orası dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…