Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kalabalıkıss maşallahhhhhcnlar buralarda soğuk ammaaa kim tutar:) ben tüp denememde nerdeyse 1 ay iğnelere başladığımdan itibaren çıkmadım hiçşimdi aşılamadaaa hiççç durmuyom ortammm yok

merhaba arkadaşlar hamileyim,10.gün 238 12.gün 658 arkadaşlar sonunda tuttu galiba

Canimmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindim, hadi allah tamamina erdirsin, insallah cuma bende güzel haberler veririm size, evet benimki özellikle cuma günü, dr kesin ve en iyi sonucu almak icin yapicakmis. beklicem cumayi... topu topu 3 gün kaldi, cuma sabah 7:50 de test

ay ne güzellll
bol bol dua et cnm inşallah tutunmuştur annesine sıkı sıkı

amin cnm inşallah,hoşbulduk bu arada,ya kafamı karıştırdı bi arkadaş,acaba en erken kaçıncı gün çıkar kanda gebelik??*

amin cnm inşallah,hoşbulduk bu arada,ya kafamı karıştırdı bi arkadaş,acaba en erken kaçıncı gün çıkar kanda gebelik??*

canim valla bu konuda bugün kafasi karisik bir kiside benim, ben almanya da yaptirdim ve ilk denemem, türkiye de transferden sonra 10. günde test yapip 12. günde 2. kez test yapip kontrol ediyorlarmis.

burda ise 12. günde 1 kez test yapiliyor, ama benim dr um emin ve kesin sonuc almak icin, cuma günü yani 14. gün yapalim dedi, sahsen dr um 10 günü az buldugunu söyledi bana ve 2 kere test yapmak mantikli degil, 12 günde bakilir, eger uygun görülürse 2 gün sonra test tekrar edilir dedi, ama 14. günde %100 sonuc aliriz dedi.

ama türkiye de yaptiran arkadaslar farkli bir yorum yapar mi bilmiyorum soruna

Canim topikten kastin nedir ? ben pek anlayamadim yada kacirdim !!!!

yumurtalarin mi gelismemis, döllenmemis mi ?

benim de cuma günü testim var, panik bir sekilde bekliyorum, o nedenle sööruyorum ne diye ?
döllendirildiler fakatyumurtaların kalitesi iyi olmadıgı için onlar gelişemedi en iyisi 5 hücrede kalmış...
allah seninde yardımcın olsun bunun her aşaması zor valla .. inşallah güzel haberlerini alırız ama lütfen kendını strese sokma sadece dua et ...

nasıl oldu anlamadım yumurta rezervin çok iyi deniyordu tedaviye basladıgım yerde de öle denmişti son anda nasıl böyle bir problem çıktı ....
benim gibi bu şekilde daha yerleştirilmeden bu sayfayı kapayan var mı arkadaşlar varsa neolur yazında bana ümid olun cok moralim bozuk ....

edut hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın ,nerde yaptırmayı düşünüyosunuz tüp bebek raporunu nerden çıkarıyosun ?

kocaeli üniversitesinde canım...aşılama raporunu çıkarmıştık ama eşimin brdaki değerleri düşük çıkınca tüpe yönlendirdi dokttorum ama şimdi ürolog karar verecek

inşallahh canımm saolasın çok heycanlıyım ve merak içindeyim yumoşlar konusunda hayırlısı olur inşallahh bu arada tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tatlımm bana dua edin herşey çok güsel olsunnn nolurrrrrrr

canim cok uzuldum.senin esinde sperm azligimi vardi?bende cok korkuyorum benim esiminde spermleri cok az insallah saglikli bulunur yoksa benimkide iptal olabilir.Umudunu yitirme canim allah hepimizin yardimcisi olsun.

bayb tatlim heyecan dorukta demi hadi guzel haberleri beliyoruz yarin bol bol yumos haberiyle gel bize allah yardimcin olsun canim.

canim saol, bakalim, sanki test günü yaklastikca ümidimi kaybediyorum,persembe aksami bir abdest alip yasin okucam, güzel rabbim, hayirli ise eli ayagi dütgün saglikli bir evlat versin insallah.... ama hayirli degilse yapicak bisey yok, yüce rabbim vericek karari cuma günü, elden hicbirsey gelmiyor.

Merak etme inan hersey cok güzel gecicek, insallah 10 nun üzerinde yumurtan olur saglikli mutlaka 3 litre su ic ve bol bol yogurt ye, bana burda almanya da klinikte yogurt ve ayran i tavsiye ettiler, vücudu cok iyi temizleyip toparliyomus, ve su.... ben o gece 4 litre su ve bol bol yogurt yedim, inanir misin ne agrim oldu, ne acim.... insallah seninde ögle olucak , allah yardimcin olsun

Kizlarrrrrrrrrrrrrrr Günaydin Dün Kan testi yapildi Progesteron degerim +7 den +184 e cikmis cok mutlu oldum. Insallah iyiye isarettir.
Cuma gününü daha rahat beklicem artik, Allahim insallah cuma güzel bir haber yazarim...

Öpüyorum hepinizi...

oh oh ne güzel güzel hbrler geliyo demek yavaş yavaş,yalnız progesteron değerini niçin ölçüyolar ve onun değeri neyi ifada ediyo cnm o konu hakkında hiçbi bilgim yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…