kızlar yaaa
ist da olup tüp bebek için merkez öneren var mıııı
canım bahçeci klniği ve acı badem iyi diyorlar
acı bademin dr tayfun bey burada benim dr çok memnundum ama gitti
merhaba arkadaşlar hamileyim,10.gün 238 12.gün 658 arkadaşlar sonunda tuttu galiba
Canimmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindim, hadi allah tamamina erdirsin, insallah cuma bende güzel haberler veririm size, evet benimki özellikle cuma günü, dr kesin ve en iyi sonucu almak icin yapicakmis. beklicem cumayi... topu topu 3 gün kaldi, cuma sabah 7:50 de test
hangi acıbadem cnm
kadıköy mü maslak mı
herzaman seninle hosgeldin hayatim ne iyi etin geldin canim burda hem sevinc var bazende huzun oluyo yani ama saglik olsun bizler bu yolda savasciyiz hayatim allah hepimizin kucaklarini dolu dolu etsin rabbim buyuk seninde yuzunu guldursun arkadasim :80:
amin cnm inşallah,hoşbulduk bu arada,ya kafamı karıştırdı bi arkadaş,acaba en erken kaçıncı gün çıkar kanda gebelik??*
döllendirildiler fakatyumurtaların kalitesi iyi olmadıgı için onlar gelişemedi en iyisi 5 hücrede kalmış...Canim topikten kastin nedir ? ben pek anlayamadim yada kacirdim !!!!
yumurtalarin mi gelismemis, döllenmemis mi ?
benim de cuma günü testim var, panik bir sekilde bekliyorum, o nedenle sööruyorum ne diye ?
gercekten zor üzerimden bir tır geçmiş gibi hissediyorum yorgunum, bitkinim ....umut ... evet umudumuz var yoksa yaşanmaz zaten ...canım benim Allah yardımcın olsun,bu aşamada ne kadar üzücü bi sonuç ama olsun umut devam ediyor o bile güzel
edut hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın ,nerde yaptırmayı düşünüyosunuz tüp bebek raporunu nerden çıkarıyosun ?
Canim yumurta toplama isleminden korkma, yanliz yarin sen eve gelince yat dinlen bol bol, uyumaya calis, bol bol su ic ve yogurt ye ! C vitamini alip vücudunu güclendirmeye bak. simdiden cok gecmis olsun insallah cok cok yumurta toplanir ve hepsi döllenir
nasıl oldu anlamadım yumurta rezervin çok iyi deniyordu tedaviye basladıgım yerde de öle denmişti son anda nasıl böyle bir problem çıktı ....
benim gibi bu şekilde daha yerleştirilmeden bu sayfayı kapayan var mı arkadaşlar varsa neolur yazında bana ümid olun cok moralim bozuk ....
inşallahh canımm saolasın çok heycanlıyım ve merak içindeyim yumoşlar konusunda hayırlısı olur inşallahh bu arada tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tatlımm bana dua edin herşey çok güsel olsunnn nolurrrrrrr
döllendirildiler fakatyumurtaların kalitesi iyi olmadıgı için onlar gelişemedi en iyisi 5 hücrede kalmış...
allah seninde yardımcın olsun bunun her aşaması zor valla .. inşallah güzel haberlerini alırız ama lütfen kendını strese sokma sadece dua et ...
inşallahh canımm saolasın çok heycanlıyım ve merak içindeyim yumoşlar konusunda hayırlısı olur inşallahh bu arada tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tatlımm bana dua edin herşey çok güsel olsunnn nolurrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?