Canim dediklerine göre bebeklerin tutunmasina bagli bir hormonmus, gerci bircok arkadas dedi ki burda, cokta belirleyici bir faktör degilmis, türkiye de kontrol edilmiyomus, almanyada da her klinikte kontrol edilmiyor, yalniz benim klinigim ayni zamanda tip fak. bagli uygulama merkezi, kili kirk yerden yariyolar, 2 günün biri kontroldeyim, ve progesteron hormonuna da bakiyolar, bende ayni zamanda Pko var. 7 den 184 e cikinca dedim ki insallah tutunmustur buna isarettir
canım gözn aydın inşallah cuma günü bi bebişimiz olucak çok sevindim senin adına inşallah o günde böyle mutlu haberlerini alırız ,inşallah rabbim bebişini kucağına almanı nasip eder
minacımmm:)oh tatlım ya çok sevindim:)gerçi bakılmıyor burda ama inşallah hamişliğini gösteriyordur.:)canım benim hiç yorma kafanı inşallah güsel haber vereceksin ben inanıyorum bu tedavinin tuttuğuna:) bende perşembe gecesi okuyayım Allah nasip ederse bir yasin senin için tatlım
babyycimmm yumoşları toplanmıştır dimiibabyyyyyy seni merakla bekliyorusss Rabbim yardımcın olsun
kızlar şu hamilelik kaçıncı gün belli olura gelelim.herkesde bebeğin tutunma günü aynı olmaz.kiminde geç kiminde erken tutunur diyor uzmanlar.geç tutunmalarda kanda bile normalden geç çıkabilir.o nedenle olumsuz testi de tekrarlarlar.bence drunuz en iyisini bilirrrtamam mı canlar drun sölediği vakitten önce yapıpta kendinize işkence etmeyin.pozitif görseniz ay değerim katlanacak mı derdine düşersiniz neagatif görsenizz olmadı diye stres olup işi zora sokarsınız.idrarda testten önceki gün bile idrarda negatif gören kanda pozitif ören oldu.kan testinde test gününden önce negatif gören test günü pozitif gören oldu.yani bekleyin tatlışlarım. üzmeyin göbişiniissde ki minnoşları
Canim dediklerine göre bebeklerin tutunmasina bagli bir hormonmus, gerci bircok arkadas dedi ki burda, cokta belirleyici bir faktör degilmis, türkiye de kontrol edilmiyomus, almanyada da her klinikte kontrol edilmiyor, yalniz benim klinigim ayni zamanda tip fak. bagli uygulama merkezi, kili kirk yerden yariyolar, 2 günün biri kontroldeyim, ve progesteron hormonuna da bakiyolar, bende ayni zamanda Pko var. 7 den 184 e cikinca dedim ki insallah tutunmustur buna isarettir
oh oh ne güzel galiba aralık ayı uğurlu geldi bebişler pat pat geliyo vallahi,inşallah haftayada ben güzel hbri veririm,inşallah yarabbim yardım et banada.
evet canım sprem sayımız az ama ondan kaynaklanmadıgını yumurtaların kalıtesizliğinden dolayı olmadıgı nı söyledi doktorumuz ki yumurta rezervim çok iyiydi güya .amin cnm ..canim cok uzuldum.senin esinde sperm azligimi vardi?bende cok korkuyorum benim esiminde spermleri cok az insallah saglikli bulunur yoksa benimkide iptal olabilir.Umudunu yitirme canim allah hepimizin yardimcisi olsun.
inşallah canım yaa:)kaç gün kalmıştı 5. gününmüydü bugün?istersen nerde yaptırdığını ve test gününü sçöle seni listemize ekleyelim
evet canım sprem sayımız az ama ondan kaynaklanmadıgını yumurtaların kalıtesizliğinden dolayı olmadıgı nı söyledi doktorumuz ki yumurta rezervim çok iyiydi güya .amin cnm ..
evet canım sprem sayımız az ama ondan kaynaklanmadıgını yumurtaların kalıtesizliğinden dolayı olmadıgı nı söyledi doktorumuz ki yumurta rezervim çok iyiydi güya .amin cnm ..
inşşşşşşşşşşşşKIZLARRRRRRRRRR bozmayin moraliniziinsallah 2011 hepimiiz icin cok güzel bir yil olucak
Allahin izniye hepimiz hamile olacagizzzz, sadece biraz sabir
isin en zor kismi ama, beklicez bakalim
inşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
işteböye pozitif düşünlerin olması ne kadar güzellllllllllllll
ve EN ÇOKİHTİYACIMIZ OLAN ŞEY
canım benim ço üzüldüm gerçektencanım topiclerde ağustosdan beri geziniyorum böyle pek çok olayla karşılaştım.yani olabilen bişey bu.bence doktorun la bunun neden kaynaklandığını ya da bi daha ki tedavide farklı bişey yapılabilir mi?gibi konuları ayrıntıyla konuş.bize lazım olan 1 tane yumoş tatlım eminim bi daha ki denemende herşey daha iyi olacak hiç sıkma canını.bana ikinci gün emriyosu 4 hücreli transfer edimişti.8 toplandı 4 döllendi 2. gün A kalite dedikleri 4 hücreli emriyo transfer edildi.sonuç negatif olunca araştırdım.2. gün emriyosu çok erken deniliyor heryerde.emriyoloğum dedi ki her vaka kendi çerçevesinde koşullarında değerlendirilir.biizm 2 . gün 3 tanesi 3 bir tanesi 4 hüccreli 4 emriyomuz vardı.4 hücreli olan olması gerektiği günde olması gerektiği hücre sauyısındaydı.artı kaliteli emriyodan kasıt hücre yapısının vs.hepsinin düzgün olmasıdır dedi.mesela hücrenin bi yeri bana resimden gösterdi minik bi girinti bile olsa Bkalite olurdu dedi.diğer 3 yumurta olması gerken hücre satyısında olmadığından riske atmak saçma olurdu.Transferi yapmak en doğrusuydu dedi.yani 4 tanesi de 4 hücreli olsa 3. gün beklenebilirdi demek istedi.kaldı ki diğer forumda eşi 5 yıl önce testis kanseri alan donmuş spermlerle tüp deneyen bi arkadaşın tek emriyosu oldu.oda çok kalitesiz düşük ihtimal ama yinede transfer edelim dediler.%20 bile değil şansın dedi doktorları am ao şu an hamişşş ekimde hamiş haberi verdi bizeee yani Rabbim verecekse sebebe bakar arkadaşım hiç gönlünü karartma böyle olduya bunda da vardır bir hayır.senin için hayırlısı buymuş.Rabbim tez zamanda dualarını kabul etsin sağlıkla hayırlısıyla versin inşallahhhh dualarım seninle canım
teşekkür ederim arkadasım sağolasın , öle mutlaka bunda da bizim bilmediğimiz bir hayır vardır elbet ama daha ne kadar bekleyecegım buebişimize kavusabılecekmıyız dıye düşünmeden de edemıyorum
benımde 6 toplandı 3ü döllendi bunlarda bir tanes i bir tanesi diğeride hücreliymiş , beş hücreli olanı yerleştireceklerdi 6 hücreye ulasınca galiba ama olmadı bizde riske atmka istemedık dedıler valla bılmıyroum ki söylenenleri hayalmeyal derler öle hatırlıyorum zaten
allah razı olsun hayatım, allahım bebiş isteyen herkesi hayırlısıyla bu dileklerine nail etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?