Slm...
minasofie canım senin adına çok sevindim, inşallah bu mutluluğun katlanarak artar canım..
artık darısı da bizlerin başına :)))
Slm...
minasofie canım senin adına çok sevindim, inşallah bu mutluluğun katlanarak artar canım..
artık darısı da bizlerin başına :)))
minaaa nasılsın tatlım
istanbulll nerdesiinn
canım bence progeteron değerine ilaç dozu ayarlamak için düşükse takviye yapmak için bakıyolar.doğru anladığımı düşünüyorum.yani 3 gün kaldı kız takma.varsa bebeki kasıyosun bak sölim sana:78:tümmm belirtiler ilaçlardan tatlım.bu kadar erken dönemde normal gebe kalanlarr hiç bişi anlamıolar bile.yani bişi anlamadıkları dönem.bizde ilaçlardan o şişliklerr,kramplar,gazlar,terlemeler.mesela tüm arkadaşlar der ki karnı tüp yapanları daha büyük oluyor ilaçlardan.normal gebe kalmış ikinciye tüp yapan bi arkadaşım var karnım 5 aylık gibi diyoro yüzden hiç kasma.dağıt kafanı. sen istesende geçecekk istemesende geçeceekk zaamannn:)örgüüü örr,kitap okuuuuu,tv izleee,:))))))
minacım valla bugün temizlik yaptım:)az az dinlene dinleneben çok nazlandım tüpte yat yaaat yaatttt bi ay yattım valla.şimdide acısını çıkarıom hiççç umursamıom
valla istanbulcum yaptım gitti:)yarın sabahta bi görüşmem var karşıda öel vallagez allah gez
minacım valla bugün temizlik yaptım:)az az dinlene dinleneben çok nazlandım tüpte yat yaaat yaatttt bi ay yattım valla.şimdide acısını çıkarıom hiççç umursamıom
valla istanbulcum yaptım gitti:)yarın sabahta bi görüşmem var karşıda öel vallagez allah gez
kızlar bende yaza, hazıran gıbı mıkro yaptırıcam.tabı olursa( benım esımde sorun var.sperm morfolojısı % 2 ve dna hasarı % 42.yanı olması gerekn % 15 bızımkı berbat.ınternette arastrdım % 35 ten sonra mıkro da da sans yok gıbı yazıyordu.ck uzuluyorum.sperm var ama ıse yaramıyor.Rabbım yuzumuze baksın bızımde yuzumuzu guldursun ınsallah (
ben ıstanbuldayım onerecegınız ıyı bır tupbebek merkezı varmı.umut tupbebegı okudum herkes memnun gıbı.bırde medıcana beylıkduzundede cok memnun olan okudum.sızler nerede yaptrdınız.
kımse cvp yazmamıs(((
kımse cvp yazmamıs(((
Kizlarrrrrrrrrrrrrrr GünaydinDün Kan testi yapildi Progesteron degerim +7 den +184 e cikmis cok mutlu oldum. Insallah iyiye isarettir.
Cuma gününü daha rahat beklicem artik, Allahim insallahcuma güzel bir haber yazarim...
Öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?