Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Slm...
minasofie canım senin adına çok sevindim, inşallah bu mutluluğun katlanarak artar canım..
artık darısı da bizlerin başına :)))

Canim cok saol, ancak bilemiyorum ki, deli olucam internette cesit cesit sey yaziyor, progesteron 7 den 184 e cikmasi hamilelik belirtisi mi, yoksa ilaclardan mi bilemiyorum ki ???? progesteronun yüksek olmasi bazen hamile oldugun anlamina da gelmiyormus. ama 2 gün kaldi, carsamba-persembe, cuma sabah 7:50 de test ! asagi yukari türkiye saatiyle ögleden sonra 3 gibi biticek bu iskence

Slm...
minasofie canım senin adına çok sevindim, inşallah bu mutluluğun katlanarak artar canım..
artık darısı da bizlerin başına :)))

Canim cok saol, ancak bilemiyorum ki, deli olucam internette cesit cesit sey yaziyor, progesteron 7 den 184 e cikmasi hamilelik belirtisi mi, yoksa ilaclardan mi bilemiyorum ki ???? progesteronun yüksek olmasi bazen hamile oldugun anlamina da gelmiyormus. ama 2 gün kaldi, carsamba-persembe, cuma sabah 7:50 de test ! asagi yukari türkiye saatiyle ögleden sonra 3 gibi biticek bu iskence

kızlar bende yaza, hazıran gıbı mıkro yaptırıcam.tabı olursa( benım esımde sorun var.sperm morfolojısı % 2 ve dna hasarı % 42.yanı olması gerekn % 15 bızımkı berbat.ınternette arastrdım % 35 ten sonra mıkro da da sans yok gıbı yazıyordu.ck uzuluyorum.sperm var ama ıse yaramıyor.Rabbım yuzumuze baksın bızımde yuzumuzu guldursun ınsallah(
ben ıstanbuldayım onerecegınız ıyı bır tupbebek merkezı varmı.umut tupbebegı okudum herkes memnun gıbı.bırde medıcana beylıkduzundede cok memnun olan okudum.sızler nerede yaptrdınız.

minaaa nasılsın tatlım

istanbulll nerdesiinn

canimmmmmmm iyi miyim bilmiyorum yakinda kadin dogum uzmani kadar bilgim olucak, benim gibi olan yok mu ya ??? test ten 3 gün önce progesteron 184 olursa hamilelik belirtisi mi ? ya derincim birde ben cok terliyorum, anormal derece de, öglen ayri, aksam ayri dus aliyorum o derece, sanirim ilaclardan

canım bence progeteron değerine ilaç dozu ayarlamak için düşükse takviye yapmak için bakıyolar.doğru anladığımı düşünüyorum.yani 3 gün kaldı kız takma.varsa bebeki kasıyosun bak sölim sana:78:tümmm belirtiler ilaçlardan tatlım.bu kadar erken dönemde normal gebe kalanlarr hiç bişi anlamıolar bile.yani bişi anlamadıkları dönem.bizde ilaçlardan o şişliklerr,kramplar,gazlar,terlemeler.mesela tüm arkadaşlar der ki karnı tüp yapanları daha büyük oluyor ilaçlardan.normal gebe kalmış ikinciye tüp yapan bi arkadaşım var karnım 5 aylık gibi diyoro yüzden hiç kasma.dağıt kafanı.sen istesende geçecekk istemesende geçeceekk zaamannn:)örgüüü örr,kitap okuuuuu,tv izleee,:))))))

iyi canımcım istanbulcum benimvalla temizlik yaptım.dura dinlene ama çok yoruldum ilginç bi şekildeesen neler yapıosun?

nbr fıstıklar nasılsınızzzzzzz
nasıl gıdıor bnde cumartesı ıgnlere baslıorum
ay sankı benım tedavım hıc ılerlemıor :)))))

kız sen niye yoruyosun kendini, dinlensene.. günlük hayatına dön dediyse doktor o kadar da değil!!! ne temizliği, bırak kalsın aaaaaa.....
zaten şurda kaç günün kaldı teste sabretsene iş güç yapma...

valla canim cok haklisin en iyisi bu aksam güzel bir banyo ve DVD keyfi, ne günler geldi gecti, tedavim dün baslamis gibi.... saol canim ya, iyi ki varsiniz, insallah hepimizin gönlüne göre vericek allah. derincim senin son durumun ne ?

minacım valla bugün temizlik yaptım:)az az dinlene dinleneben çok nazlandım tüpteyat yaaat yaattttbi ay yattım valla.şimdide acısını çıkarıom hiççç umursamıom

valla istanbulcum yaptım gitti:)yarın sabahta bi görüşmem var karşıda öel vallagez allah gez

Canim kendini yorma, ama cokta abartma yatmayi, bende ciktim valla, birazdan gene cikicam, cikip 1-2 saat temiz hava alip dönüyorum. ev isi bende yapmiyorum, tasinicaz bizde hafta ya cuma test sonucunu bekliyoruz, ona göre baslicaz, eger negatif cikarsa sanirim yeni evi bal dök yala seklinde temizlerim sinirimden eger pozitif cikarsa, esimle yavas yavas toparlayicaz... o nedenle su an sadece yatiyorum, yattigim yerden de tasinmayi planliyorum

hersey cuma ya endeksli yani cuma test ten sonra yola cikicaz kayinvalidemleri ziyarete size yoldan cepten nete girip yazicam hemen sonucu bekleyemem cünkü

Canim kendini yorma, ama cokta abartma yatmayi, bende ciktim valla, birazdan gene cikicam, cikip 1-2 saat temiz hava alip dönüyorum. ev isi bende yapmiyorum, tasinicaz bizde hafta ya cuma test sonucunu bekliyoruz, ona göre baslicaz, eger negatif cikarsa sanirim yeni evi bal dök yala seklinde temizlerim sinirimden eger pozitif cikarsa, esimle yavas yavas toparlayicaz... o nedenle su an sadece yatiyorum, yattigim yerden de tasinmayi planliyorum

hersey cuma ya endeksli yani cuma test ten sonra yola cikicaz kayinvalidemleri ziyarete size yoldan cepten nete girip yazicam hemen sonucu bekleyemem cünkü

kımse cvp yazmamıs(((

kımse cvp yazmamıs(((

Canim ben almanya da yasiyorum, sana istanbul da bir yer tavsiye edemem, ama bugn arkadaslar yogun sanirim yoksa mutlaka sana bir yer tavsiye ederler

ancak sen degerlerle, sayilarla kafani hic bulandirma, cikmadik candan ümit kesilmezmis arkadasim, bu is icin milyonlar degil 1 yumurta 1 sperm ! yüce rabbim bir su damlasina can vericek icimizde gerisi ona kaliyor, sen üzülme, miro enjeksijon iyi bir yöntem bende onu yaptirdim ilk defa deniyorum tüp bebegi. su an testi bekliyorum, bebisler icerde, bakalim tuttu mu tutmadi mi

yanliz bir arkadasa daha tavsiye ettim bana gercekten cok iyi geldi

sigara yi birak !

günde sabah aksam aslanpencesi isimli bitki cayini ic (eczane de cayi satiliyor ) gercekten cok faydali,

birde hergün 1 tablet hem esin hem sen E vitamini kullanin, e vitamini üreme organlarini cok iyi gelistiriyor, ve cok faydali

inaniyorum, size de cok iyi gelicek, tabii gene de dr na danis, ama ne kaybedersin ki ????????

ve sakin sakin ümitsizlige kapilma, 3 kere deneme sansimiz var. allah dualarina cevap verir insallah, hem senin hem hepimizin, kolay gelsin simdiden

canim cok sevindim.cuma gunude boyle guzel haberler verirsin insallah rabbim senin ve hepmizin yuzunu guldursun.

Oh Oh masallah senin bebis cok yaramaz olcak soyleyim annesi bukadar hareketli olursa bebis icerde napiyordur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…