Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sağol canım bilgiler için teşekkürler deneyeceğim dediklerini... inşallah amin hayatım herkesi duası kabul olsun inşallah

hadi bakalım cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz .. stres yapma allahın izniyle olur inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz..

rabbim ol deyince oluyor iste arkadas icin cok sevindim.bu haber cok umutlandirdi beni yani sonucta ne embriyo kalitesi ne dinlenme ne gezme ne hoplama ne yatma hersey rabbimin ol demesine bakiyor.allahim hakkimizda hayirlisini versin.

gökkuşağğım hoş geldiinnnvalla yaramazın önde gideniyim:)içimde bi yerdeyse çok eğleniyoduraynen canım Rabbim ol dedikten sonra o emriyo bölündü kese boş çıktı yani neredeyse ikizi olacaktı kalitesiz denilen emriyodannndeğeri 1000 lerdeydii düşünnn

kızlar merhaba bugun muayene gunumdu veeee bebişlerimi gordum bebıslerım dıyorum cunku ıkızler bırı dıerını kapatıyodu tam goremedık doktor daha zayıf kalmıs dedı kalbı bıle daha az hareketlıydı cok uzuldum 10 gun sonra bıda gıtcem ınsallh bu sefer ıkısınıde tam goruruz dua edın teyzelerı ben bıraz soktayım aslında babamızda ole:))insallh hayırlısı olur

ıyıyım derıncım sen nasılsın nasıl gıdıyo hayatıyılık gokkusacıgım nolsun ıgne gunumu beklıyorum hayatım sen napıyon hollandanın havası gercekten berbat yaaa alısamadım sıkıcı buralar valla

Mınasofıyacım hayırlı haberlerını duymak ısterım ınsallah allah gonlundekı muradını versın canım arkadasım

Sınoppe canım ınsallah hersey yolunda gıder allahım korktugumuza ugratmasın senıde ugratmaz ınsallah hayatım umarımkı ıyı dollenırler bebısler allah buyuk umudunu yıtırme tatlım

Mınasofıya cok sevındım adına tatlım ınsallah cuma gunude hayırlı haberını alalım ve darısıda bıze dıyelım ınsallah ..

dileeeeeeeeeeeeekkkkkkkkay ne güsel haber bu yaaaaa ikizzz annesiiiiiiiayy ballarım benim ya bi daha ki ne zaman işallah toplar mşinnoş kendini sen hiiiç merakanma:) aaayyy kaç koydular kiii kız bunlar böle oldu:))))değerlerindende anlaşılmadı kaliba ikizler 1000 li rakamlarda oluyoduuu

dileeeeeeeeeeeeekkkkkkkkay ne güsel haber bu yaaaaa ikizzz annesiiiiiiiayy ballarım benim ya bi daha ki ne zaman işallah toplar mşinnoş kendini sen hiiiç merakanma:) aaayyy kaç koydular kiii kız bunlar böle oldu:))))değerlerindende anlaşılmadı kaliba ikizler 1000 li rakamlarda oluyoduuu

Derıncım sagol canım allahım dualarını ve dıleklerını versın gerceklestırsın mevlam hepımızın adına sagol canım arkadasım amııııııııınnnnnn

ınsallahhhhhh guzel allahımız hepımeıze yardım etsın gercekten zor bır surec allahım sabır ve bebıslerımızı versın guzellerrrrrrrrrr

canim gozunaydin cok sevindim allah tamamina erdirsin.

ayyyyyyyyy canim ne güzel bir haber, ohh ohh insallah 10 gün sonra ikisinin de kalp atislarini duyarsin allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almak nasip etsin insallah...

ayyyy masallah yaa rabbimin isine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…