Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kizlar yahu aranizda puregon ve orgalutran kullanan oldumu?ilaclarinizi saat kacta yapiyodunuz?ikisinin arasinda zaman birakmakmi lazim yoksa arka arkaya yapsammi sizce sayin kader arkadaslarim yardimmmmmm.

ayyyy bu gece sorular benden birde canlar eger diyelimki ben ogleden sonra 2 de falan hastaladim simdi yani adetin ilk gunu olarak saymakmi lazim bu gunu yoksa ertesi gunden itibarenmi saymak lazim sanirim anlatabildim.

minacigim sen arka arkayami yapiyodun tatlim

canim ben menogon ( yumurta üreten)u sabah 07:30 da / östradiol ( yumurtalari koruyucu)ü 19:30 da yapiyordum.

canim benim merkezinde dediler ki sabah istedigin saat te yumurta üreten igneyi, 12 saat sonra da yumurta koruyucu igneyi vur dediler, bende öyle yaptim, ama dakika kacirmadim, hergün ikisini de hep ayni saat te yaptim, cünkü bu cok önemliymis

canim adet oldugun gün 1. gün sayiyorsun, hangi saatte olursan ol. mesela sali 23:00 da oldun, demek ki adetinin 1. günü sali günü. carsamba dan saymaya basliyim diyemiyorsun.... dr, aynen gününü ve saatini söyle, ona göre sana randevu ve ilac yaziyorlar !

canim benim cok sagol.ayyy iyiki varsiniz kader arkadaslarim benim.

kızlar....bu gece neden bilmem..çok içim bunaldı...sanki hiç bebeğim olmayacak gibi gelmeye başladı...denemeden 2. denemi düşünüyorum...sürekli fal bakıyorum hiç çıkmıyor

Allah razı olsun kızlar cvplarınız ıcın.cok sagolun.umutsuzluk ıcınde derman arıyorum bende ıste.Rabbim hepımızın yuzunu guldurur ınsallah.
Edut bence fal bakma onlar hep yanlıs .bende onceden bakardım bebek ıcın degıl ama şu solitare den pc de hep yanlıs cıkardı artık bakmıyorum:) sen nerde tedavı oluyorsun.ınsallah hepımızın gonlune gore verır Rabbım

banada hıc cocugum olmıycakmıs gıbı gelıyor.hele şu dna hasarını 4 gundur felaket taktım.cok uzuluyorum.ınsallah ummadıgımız bır anda Rabbım yuzumuzu guldurur.

kızlar bırde bu tupbebekte kredı kartı falan gecıyormu.cok sacma bır sorumu bılmıyorum ama hıc bırıkmısımız yok.yaza kadar bırıktırp yaptrcam dıyordum.ev borcu oduyoruz cunku.hanı bır kısmını subata kadar bırıktırıp bır kısmı oyle olmazmı taksıt falan yada.o zaman belkı subat gıbı yaptırırım.cok mu garıp oldu sorum ya((

cnm arkadaşım hiçte garip olmadı sorun o kadar çok paraya yapıolarki bu tüp bebeği eldeki avuçtaki gidiyo,biz ara ara kredi kartını kullandık tabi,kredi kartı geçiyo,her merkezdede muhakkak geçer die tahmin ediyorum..iyi geceler

Sagol canım yaa.buna sevındım.belkı bende 3 aya kadar baslarım tedavıye ozaman.Allahım dualarımızı kabul etsın

hazel arkadasim oyle dusunme karamsar olma guzel ALLHIM NELERE KADIRDIR CANIM NAPALIM ALLAHIMIZA SIGINDIK SOYLE DUA ET CANIM;RABBIM BANADA KATINDAN TERTEMIZ BIR SOY ARMAGAN ET
SUPESIZKI SEN DUALARI ISITENSIN AMIN;DIYE HERZAMAN HERDAKKA BUNU SOYLE ALLAHIM INSALLAH SESIMIZI DUYACAK ALLAH BUYUK ARKADASIM IYI GECELER ALLAH RAST GETIRSIN

saçma ama bi fikir olur belki
yeni kart varya taksit yapıo herşeye
sorsan ya sağlıkta da geçio mu yapıolar mı
vadesi uygunsa o şekilde halledebilirsin

canım ben rapor çıkartıyorum ilk denememi kocaeli üni.deneyeceğim galiba...bizde de erkek sorunu artı bende pko var

saçma ama bi fikir olur belki
yeni kart varya taksit yapıo herşeye
sorsan ya sağlıkta da geçio mu yapıolar mı
vadesi uygunsa o şekilde halledebilirsin

canım kredi oluyor diye biliyorum zaten asm de sormuştum..bazı kredi kartları 3 e bölüyormuş zaten

Merhaba kızlar benimde raporum çıktı 10 gün sonra ilaçlarımı alıcam Avrupa şafak hastahanesini düşünüyorum bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…