edut cnm ya şu rapor olayını bi anlatsana vaktin varsa noluurrr
anlatayım canım...bak şimdi tüp bebek bölümüne önce sen başvuracaksın...sana hormon, gerekirse hsg, gibi testler yapılacak..eşinde sperm testi verecek....sonra doktor değerlerinize göre aşılama yada tüp diyecek...tüp derse eşinde ürologa gidecek...onunda testleri yapılacak..her ki doktorda tüp derse o belgelerin, evlenme cüzdanı fotokopin, çalışanın onaylı bak b önemli onu ssk onaylı istiyorlar, resimleriniz, kimlik fotokopileriniz, birde vukaatlı nufus örenğinşz, tabi doktor tanı yazılarınız ve sonuçlarınızı kurula sunacaksınız....çıkınca ilaç ve tedavi ye başlayabilrisniz...ancak başlangıçta eşinde sorun yoksa 2 aşılama sonra tüp diye,lyorlar...benim öyleydi ama o arada sprem verdik...düşük çıkınca üroloji kısmına geçtik...oda testlerden sonra tüp derse, belgeleri verince 1 haftaya çkıyoredutcuğum bekleyeyim mi var mı vaktin anlatabilecek misin
ay lütfen ya çok sevinirim :)[/QUOTE
Şehir neresi ben çapayı sana en incesine kadar anlatırım
anlatayım canım...bak şimdi tüp bebek bölümüne önce sen başvuracaksın...sana hormon, gerekirse hsg, gibi testler yapılacak..eşinde sperm testi verecek....sonra doktor değerlerinize göre aşılama yada tüp diyecek...tüp derse eşinde ürologa gidecek...onunda testleri yapılacak..her ki doktorda tüp derse o belgelerin, evlenme cüzdanı fotokopin, çalışanın onaylı bak b önemli onu ssk onaylı istiyorlar, resimleriniz, kimlik fotokopileriniz, birde vukaatlı nufus örenğinşz, tabi doktor tanı yazılarınız ve sonuçlarınızı kurula sunacaksınız....çıkınca ilaç ve tedavi ye başlayabilrisniz...ancak başlangıçta eşinde sorun yoksa 2 aşılama sonra tüp diye,lyorlar...benim öyleydi ama o arada sprem verdik...düşük çıkınca üroloji kısmına geçtik...oda testlerden sonra tüp derse, belgeleri verince 1 haftaya çkıyor
kek sorununda 3 yıllık bekleme kalkıyor...ama ürologun tanısında tüp belirtmelisen tüp bebek bölümünden muyaneni al o arada hangi ürologa gitmeniz gerektiğini sor...genelde üni. 1 doktor infrite ile ilgileniyor...mesele bizim yarın gideceğimiz ürolog zaten rapor kurulundakiürolog1-2 sene bekleme gibi bişi yok dimi
bende bi sorun yokmuş
sperm sorunu var bizde çok düşük
2 sperm 15 gün arayla olması lazım bazılarından genetikte isteniyor biz yaptırdık.Ben çok şükür aldım çok zor değil Eğer sayılar biraz yüksek ilaç veriyolar o zamanda doktora çok beklediğinizi ve etraftan çok laf geldiğini söyleyin o zaman 5 milyon 6 milyon sa raporu veriyor benim öyle oldu
çapa süper olur cnm
ist avrupa yakasındayım bende
benim de nacizhane önerim olacak sana
1500 ya da 2000 euro memorial
durumun iiyse çok ii dio herkessss
avrupa çafak ne kadar
çapa süper olur cnm
ist avrupa yakasındayım bende
benim de nacizhane önerim olacak sana
1500 ya da 2000 euro memorial
durumun iiyse çok ii dio herkessss
avrupa çafak ne kadar
h,ç bekleme yarından tezi yok önce tüp bebekten randevu al...hatta genelde ilki özel muayne oluyor hemen alabiliyorsun randevuson sperm testimiz 4.4 milyon
%70 hareketsiz
ileri hareket 0
%15 yavaş
%15 yerinde hareket
Canım sdenin kesin çıkarda 3 yıllık evli olman şart ama genede git herşeyin hazır olsunbizim 3 milyon morfoloji%4 hızda düşük...hele 2. sprem testi üni. yapıldı o 1 milyon çıktı....bizim 3 adet sperm testimiz var...ilki embro labında değildi yüksek çıkmıştı..ondan doktorum aşılama demişti
hemen veriolarsa şimdi gitmiim
kilo çok önemli diolar tüp bebekte
bende diyete başladım
şubatta düşünüorum
ocak sonu fln aliim dimi randevu
şafak ii miymiş araştırdın mı
umuta ii diolar
çok uzak diilse orada denesene şansını cnm
h,ç bekleme yarından tezi yok önce tüp bebekten randevu al...hatta genelde ilki özel muayne oluyor hemen alabiliyorsun randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?