Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

edutcuğum bekleyeyim mi var mı vaktin anlatabilecek misin
anlatayım canım...bak şimdi tüp bebek bölümüne önce sen başvuracaksın...sana hormon, gerekirse hsg, gibi testler yapılacak..eşinde sperm testi verecek....sonra doktor değerlerinize göre aşılama yada tüp diyecek...tüp derse eşinde ürologa gidecek...onunda testleri yapılacak..her ki doktorda tüp derse o belgelerin, evlenme cüzdanı fotokopin, çalışanın onaylı bak b önemli onu ssk onaylı istiyorlar, resimleriniz, kimlik fotokopileriniz, birde vukaatlı nufus örenğinşz, tabi doktor tanı yazılarınız ve sonuçlarınızı kurula sunacaksınız....çıkınca ilaç ve tedavi ye başlayabilrisniz...ancak başlangıçta eşinde sorun yoksa 2 aşılama sonra tüp diye,lyorlar...benim öyleydi ama o arada sprem verdik...düşük çıkınca üroloji kısmına geçtik...oda testlerden sonra tüp derse, belgeleri verince 1 haftaya çkıyor

uzun değil anlatına öyle gibi geliyor ama başlayınca çok çabuk ileriliyor...ben aşılama için ilaçları almıştım..yaklaşık 450-500 civarı tutuyor...hastanede denersem 50 de tüp farklı var umut tıpta 1250 idi yanlış hatırlamıyorsam...başa anlamadığın bişi varsa sor bekliyrum....demin bilg başında değildim ksura bakma

çapa süper olur cnm
ist avrupa yakasındayım bende
benim de nacizhane önerim olacak sana
1500 ya da 2000 euro memorial
durumun iiyse çok ii dio herkessss
avrupa çafak ne kadar

2 sperm 15 gün arayla olması lazım bazılarından genetikte isteniyor biz yaptırdık.Ben çok şükür aldım çok zor değil Eğer sayılar biraz yüksek ilaç veriyolar o zamanda doktora çok beklediğinizi ve etraftan çok laf geldiğini söyleyin o zaman 5 milyon 6 milyon sa raporu veriyor benim öyle oldu

1-2 sene bekleme gibi bişi yok dimi
bende bi sorun yokmuş
sperm sorunu var bizde çok düşük
kek sorununda 3 yıllık bekleme kalkıyor...ama ürologun tanısında tüp belirtmelisen tüp bebek bölümünden muyaneni al o arada hangi ürologa gitmeniz gerektiğini sor...genelde üni. 1 doktor infrite ile ilgileniyor...mesele bizim yarın gideceğimiz ürolog zaten rapor kurulundakiürolog
er

bizim 3 milyon morfoloji%4 hızda düşük...hele 2. sprem testi üni. yapıldı o 1 milyon çıktı....bizim 3 adet sperm testimiz var...ilki embro labında değildi yüksek çıkmıştı..ondan doktorum aşılama demişti

çapa süper olur cnm
avrupa çafak ne kadar

valla bem bildiğim biraz daha yüksek rakam ama raporda indrimi var ararsan söylüyorlar

çapa süper olur cnm
avrupa çafak ne kadar

Raporla çok hastahane yok benim bulduğum bir şafak birde karşıda umut tüpbebek var
Çapadan infertiliteden randevu al netten gece 00.01 de açılıyo hemen girersen alırsın orda muayene edicekler sonra eşine teset yazıcaklar testi yaptırıp androlojiden randevu alıcaksınız sonra 2 test daha yaptırıcan sayılar 5 6 milyonsa garanti alırsın ben 2.5 ay gitim oda toplam 4 kere çok zor değil yarın gece dene alırsın giderken aç git kan verirsin birde hsg ni fındıkzade radyotomda çektir hiçbir acı yok narkoz yok süper emin ol

hemen veriolarsa şimdi gitmiim
kilo çok önemli diolar tüp bebekte
bende diyete başladım
şubatta düşünüorum
ocak sonu fln aliim dimi randevu
şafak ii miymiş araştırdın mı
umuta ii diolar
çok uzak diilse orada denesene şansını cnm

son sperm testimiz 4.4 milyon
%70 hareketsiz
ileri hareket 0
%15 yavaş
%15 yerinde hareket
h,ç bekleme yarından tezi yok önce tüp bebekten randevu al...hatta genelde ilki özel muayne oluyor hemen alabiliyorsun randevu

Canım sdenin kesin çıkarda 3 yıllık evli olman şart ama genede git herşeyin hazır olsun

bu arada kızlar heyecan yaptım buldum die atlamışım sağolun Allah razı olsun
adam gibi bi yerde olsun istiorum
o nedenle hiç diilse ilacı devlet babam alsa fena olmayacak boşuna mı ödüoruz prim dimi :)

güzelima benden tavsiye sen şubatta düşünsen bile hastaney gdip gelmen lazım..sen bu ay giip testleriniz yaptır elnde belgelerin anca hazır olur...malum sonuçta devlet hastanesi...birde erkekte imcı olan bir yer seçersen daha iyi..

h,ç bekleme yarından tezi yok önce tüp bebekten randevu al...hatta genelde ilki özel muayne oluyor hemen alabiliyorsun randevu

Çapada özel yok direk infertiliteden alıcan bu gece bil deneyebilirsin zaten haftaya çarşambaya veriyor çapa online randevu diye gir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…