raporda hepsi neredeyse indirim yapıyor...ilaç zaten inzidimli..büyük bir yardı olur size...başka sorun yoksa ben yatmalıyım yarın iş var..bu arada kızlar heyecan yaptım buldum die atlamışım sağolun Allah razı olsun
adam gibi bi yerde olsun istiorum
o nedenle hiç diilse ilacı devlet babam alsa fena olmayacak boşuna mı ödüoruz prim dimi :)
Çapada özel yok direk infertiliteden alıcan bu gece bil deneyebilirsin zaten haftaya çarşambaya veriyor çapa online randevu diye gir
raporda hepsi neredeyse indirim yapıyor...ilaç zaten inzidimli..büyük bir yardı olur size...başka sorun yoksa ben yatmalıyım yarın iş var..
güzelima benden tavsiye sen şubatta düşünsen bile hastaney gdip gelmen lazım..sen bu ay giip testleriniz yaptır elnde belgelerin anca hazır olur...malum sonuçta devlet hastanesi...birde erkekte imcı olan bir yer seçersen daha iyi..
güzelima benden tavsiye sen şubatta düşünsen bile hastaney gdip gelmen lazım..sen bu ay giip testleriniz yaptır elnde belgelerin anca hazır olur...malum sonuçta devlet hastanesi...birde erkekte imcı olan bir yer seçersen daha iyi..
raporda hepsi neredeyse indirim yapıyor...ilaç zaten inzidimli..büyük bir yardı olur size...başka sorun yoksa ben yatmalıyım yarın iş var..
Yarın size raporlu ilaca ne kadar ödendiğini yazarım ilaçlarımızı alıcaz yarınraporda hepsi neredeyse indirim yapıyor...ilaç zaten inzidimli..büyük bir yardı olur size...başka sorun yoksa ben yatmalıyım yarın iş var..
erkekte imcı olan bir yer demişsin cnm anlamadım yaa
Senin kilon çok değil bence başla bak ben kaç kiloyum ama napıyım drla görüştüm merak etme gebelikte sana kilo aldırmayız diyor inşallahboy 169 kilo 75 cnm
tüp bebekte sorun diolar kiloya ondan dedim
Valla istanbulda çok yok memorial alman amerikan ve benzerleri kabul etmiyor ben görüştüm neyazıkki
Bende umutamı gitsem off kafamda karıştıimc sperm seçerken spermi daha iyi seçmeleri için kullanılan çok hassas bir mikroskop..her yerde yok ama umutta, memoriada var...ben ilk denemi apacağım yer işimden dolayı çok büyük ihtimalle üniversite olacak orada yok ama kısmet...allah nasip etmezse 2. yi umutta denerim dedim...birde imkanınız varsa maya ankaradaki onun sayfasında ücretsiz tedavi formu var..her ay çekiliş yapıyorlar...orda da farklı bir yöntem var erkek sperm seçimi için...
imc sperm seçerken spermi daha iyi seçmeleri için kullanılan çok hassas bir mikroskop..her yerde yok ama umutta, memoriada var...ben ilk denemi apacağım yer işimden dolayı çok büyük ihtimalle üniversite olacak orada yok ama kısmet...allah nasip etmezse 2. yi umutta denerim dedim...birde imkanınız varsa maya ankaradaki onun sayfasında ücretsiz tedavi formu var..her ay çekiliş yapıyorlar...orda da farklı bir yöntem var erkek sperm seçimi için...
boy 169 kilo 75 cnm
tüp bebekte sorun diolar kiloya ondan dedim
Bende umutamı gitsem off kafamda karıştı
Raporun değeri kalmıyor benim şafakda raporlu 1300 tl gelicek daha fazla deneme şansım olur maddi yönden diye düşündümmemeorial indirim yapıyor...afaki söyleyeyim mesela 4500 eur ise 4000 felan ouyor...yaklaşık 1000 tl gibi...asm de etmiyor...sadece umut iyi o konuda 1250 felan...
Bende umutamı gitsem off kafamda karıştı
Raporun değeri kalmıyor benim şafakda raporlu 1300 tl gelicek daha fazla deneme şansım olur maddi yönden diye düşündüm
Raporun değeri kalmıyor benim şafakda raporlu 1300 tl gelicek daha fazla deneme şansım olur maddi yönden diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?