Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bu arada kızlar heyecan yaptım buldum die atlamışım sağolun Allah razı olsun
adam gibi bi yerde olsun istiorum
o nedenle hiç diilse ilacı devlet babam alsa fena olmayacak boşuna mı ödüoruz prim dimi :)
raporda hepsi neredeyse indirim yapıyor...ilaç zaten inzidimli..büyük bir yardı olur size...başka sorun yoksa ben yatmalıyım yarın iş var..

Çapada özel yok direk infertiliteden alıcan bu gece bil deneyebilirsin zaten haftaya çarşambaya veriyor çapa online randevu diye gir

çapada nasıl bilemiyorum...bizmkinde tüp bebekte malesef önce doktorun özelden randevusu şart

raporda hepsi neredeyse indirim yapıyor...ilaç zaten inzidimli..büyük bir yardı olur size...başka sorun yoksa ben yatmalıyım yarın iş var..

çok çok saol cnm
Allah yardımcınız olsun inşallah hemen bebekleriniz olur sağlıklı sıhatli

Yok ya git anca çıkar raporun en az 3.5 ay yazılmadı falan ben tam 20 ağustosta başladım sen hesapla kiloyuda boşverdim yıllardır uğraşıyorum olmuyo veriyorum alıyorum hamile kalıyımda yemem sen kaç kilosunki bekliycen

erkekte imcı olan bir yer demişsin cnm anlamadım yaa

Valla istanbulda çok yok memorial alman amerikan ve benzerleri kabul etmiyor ben görüştüm neyazıkki

erkekte imcı olan bir yer demişsin cnm anlamadım yaa

imc sperm seçerken spermi daha iyi seçmeleri için kullanılan çok hassas bir mikroskop..her yerde yok ama umutta, memoriada var...ben ilk denemi apacağım yer işimden dolayı çok büyük ihtimalle üniversite olacak orada yok ama kısmet...allah nasip etmezse 2. yi umutta denerim dedim...birde imkanınız varsa maya ankaradaki onun sayfasında ücretsiz tedavi formu var..her ay çekiliş yapıyorlar...orda da farklı bir yöntem var erkek sperm seçimi için...

Valla istanbulda çok yok memorial alman amerikan ve benzerleri kabul etmiyor ben görüştüm neyazıkki

memeorial indirim yapıyor...afaki söyleyeyim mesela 4500 eur ise 4000 felan ouyor...yaklaşık 1000 tl gibi...asm de etmiyor...sadece umut iyi o konuda 1250 felan...

Bende umutamı gitsem off kafamda karıştı

saol cnm yaa
memorial ii bi seçenek içim rahatladı ilaç için de devlet verirse ok
süpermiş 2000 kar işte :)
yazın haberlerinizi muhakkak yolunuz hep ii olsun hiç üzülmezsiniz umarım

memeorial indirim yapıyor...afaki söyleyeyim mesela 4500 eur ise 4000 felan ouyor...yaklaşık 1000 tl gibi...asm de etmiyor...sadece umut iyi o konuda 1250 felan...
Raporun değeri kalmıyor benim şafakda raporlu 1300 tl gelicek daha fazla deneme şansım olur maddi yönden diye düşündüm

Bende umutamı gitsem off kafamda karıştı

valla bacım..iyi bir yer gibi...sen nerede yapacağım...birdeçider var oradada anlaşmalı yerlere indirim var...150 tl kayıt ücreti var...yani ücretli bir yer isterseniz o sayfayıda inceleyin..ama kısmetse heryerde olacaktır

Raporun değeri kalmıyor benim şafakda raporlu 1300 tl gelicek daha fazla deneme şansım olur maddi yönden diye düşündüm

e umut da 1250 daha ucuzzz
onunla da git konuş bi
benim çok aklıma yattı çünkü sperm sorunu var ya
duymuştum sperm sorunu olanlar özel mikroskoplu fln yerlere gitsin die

Kızlar ben 35 yaşındayım ve 10 yıllık evliyim bir kere oldu düştü şimdide çok korkuyorum inşallah artık tutar banada dua edinde kendi çocuğumu seveyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…