Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlar ben 35 yaşındayım ve 10 yıllık evliyim bir kere oldu düştü şimdide çok korkuyorum inşallah artık tutar banada dua edinde kendi çocuğumu seveyim artık

bende şubatta 33 oluyorum..tövbe yarabbim ama artık bütün arkadaşlarımın hamile kalmasına hem sevinip hemde içim acıyor...allahta bize acısın

ayrıca kısmet konusunda çok çok haklısın
banu sen iice araştır aklına yatanı yap cnm
bide banucum yaa şu rapor işi çok oyalıyo mu insanı malum çalışıorum program yapmalıyım ona göre

e umut da 1250 daha ucuzzz
onunla da git konuş bi
benim çok aklıma yattı çünkü sperm sorunu var ya
duymuştum sperm sorunu olanlar özel mikroskoplu fln yerlere gitsin die

:Yok umut ilaçlar 2000 tl oluyor aslında oda iyi ama bana o kadar uzakki ben beylikdüzündeyim

ben 38 ama eşim 36
ve sperm sayısı düşüo benim de elimi çabuk tutmam lazım
hamileler için haklısınız buruk sevinç oluo insanda

Yok saatinde gidiyorsun çabuk alıyorlar enfazla 1 saat oyalanırsın oda toplam 4 kere gidicen hastahaneye bir aksilik olmazsa biran önce başla çapadan kafana takılanı bana sor yeni çıkardım çünki

ben 38 ama eşim 36
ve sperm sayısı düşüo benim de elimi çabuk tutmam lazım
hamileler için haklısınız buruk sevinç oluo insanda

Belkide sana hiç bişey yapmadan vericekler aman hemen git yaş sınırı 39 da vermiyolar 38 yaşa hemen veriyolarmış orda öyle diyolar

Yok saatinde gidiyorsun çabuk alıyorlar enfazla 1 saat oyalanırsın oda toplam 4 kere gidicen hastahaneye bir aksilik olmazsa biran önce başla çapadan kafana takılanı bana sor yeni çıkardım çünki

çok saol cnm ya
ekledim valla arkadaş listeme bıkma benden sonra :)

İyi geceler canım hepimiz aynı duyguyu yaşıyoruz önce seviniyoruz sonra bir hüzün kaplıyor içimizi inşallah bizlerde sevineceğiz

inşallah ya
sağolun çok çok çok çok arkadaşlar yaa
nasıl içim rahatladı kolaymış rapor
ben sanıorum ssk doktoruna 1 sene rutin kontrolleri yapçan 1 sene dolacak vs vs

inşallah ya
sağolun çok çok çok çok arkadaşlar yaa
nasıl içim rahatladı kolaymış rapor
ben sanıorum ssk doktoruna 1 sene rutin kontrolleri yapçan 1 sene dolacak vs vs
Aynen bende senin gibi sanıyordum burda çıkaranlara soruyodum detaylı anlatmıyolardı herkez zo zor dedi ama değilmiş arkadaşım sakın vakit kaybetme ben yanıyorum bu kadar beklediğime ve burda herkese anlatıyorum detaylarını

yok ya 3-3,5 aysa haftaya yaparım fırsat buliim de
testler için regl 3. günü fln istemio mu dr
ne zaman gitsem oluo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…