Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hımm o kötü o zaman napalım regl için beklicem
ben yarın aliim randevu gerisini onlar verio zaten dimi
Evet sen git randevuyu ayarlıyamadığını onlar zaten tahlili yazıyolar 3. günü yaptır diyolar ikinciye kan vermeye gidersin o da çok sıra olmuyor erken gidersen

çok saol çok
hemde ÇOK yani :)
mutlu mutlu yatayım iş beni bekler yarın
ii geceler cnm gel yarın bekleriz :)

babynin yumoşlarıı nolduukineeeeeee:26:

günaydınnnnnnnn kızlarrrbenim yumoşlar dün toplandı 12 tane yumoşum varmış çok az demi kızlar o yüzden üzülüyorum biraz bugünde merkezden telefon bekliyorum bakalım kaç tanesi döllencekhayırlısı yumoş taolama işlemi çok rahat geçti serumu sağ koluma taktılar fazla acımadı ve ordan verdiler anesteziyi uyudum hiç birşey duymadım odama geldiğimde biraz karın ağrım vardı geçer dediler ve biraz daha dinlendikten sonra eve geldik nerdeeee ağrı devam etti ve sanki arkamdan biri bıçak saplıyor gibi canım acıdı hemen yatıp uyudum zaten akşam yemeği için eşim uyandırdı ve ilçları içtikten sonra uyudum gene bugün çok çok iyiyim düne göre bu arada görümcem beni ekti bakmaya gelmedi yazık dün bütün gün eşim ilgilendi benle kayınvaldem de yemek yollamışş bi güzel onları yedim saat 10 da kaynanam gelcek bana o varken nete giremem tam bi pc düşmanı o gidince girer konuşuruzz hepinizi öptm yanaktan

kızlar bu arada bizden 500 tl para istediler donduralım mı diyee bu donduralım mı derken transferden sonraki kalan döllenmiş yumurtaları saklamak için mi yoksa eşimin mi spermlerini dondurcaklar orasını pek anlayamadım narkozun etkisinden biri bana anlatabilir mi siz düşünün ona göre parayı getirirsiniz dediler:86::86::86:

dondur şekerim dondurrr döllenmiş yumurtaları donduruolar
Allah korusun 1. tutmaz ya da 2. bebeği düşünürsen ilaç yumurta toplama vs dertlerin olmayacak ne güzel işte

dondur şekerim dondurrr döllenmiş yumurtaları donduruolar
Allah korusun 1. tutmaz ya da 2. bebeği düşünürsen ilaç yumurta toplama vs dertlerin olmayacak ne güzel işte

saol canımm verdiğin bilgi için teşekkür edrim çok iyi olur tekrardan aynı acıları yaşamak istemiyorumm

kızlarrrr şimdi merkezden aradılarr benim 12 yumurtadan sadece 6 tanesi döllenmiş ama toplanan yumurtaların hepsi çok kaliteliymiş ancakkk bu kaliteli yumurtaların hepsini dölleyecek sağlıklı sperm yokmuşş o yüzden embiriyolog eşinizin iyi ve iyi denebilecek olan spermleriyle 6 tanesini dölleyebildik dedi tabi benim moralim bozuldu haliyle sesim değişti anladı galiba üzüldüğümü üzülmeyin dedi doktor şimdilik bi sorun yok dedi cuma günü saat 13 de yani (1) de transferim yapılacakmış vermiş oldukları vajinal jeli ogün için saat 8 de yapıp öğlen merkeze gelin dedilerr derincimmm listeye yaz benim transfer günümü moralim çok bozuk kızlarrr

6 tane farkında mısın 6!!!!!!!!!!!!!!!
neden bozuk
pozitif olll mutlu ol
lütfen

arkadaşlarr size de yumurta toplama işleminden sonra bir sürü ilaç verdiler mi? isimlerini yazıyorum bana verdikleri ilaçların hepside çok pahalı ya 115 tl tuttu eczaneden aldık mecbur tabii

Estrofem iki kutu günde 3 defa alınacak...
Prednol 16 mg akşam yemeğinden sonra bi tane içilecek ve 4 gün içilip bırakılacak...
Aspirin 100 mg bebek aspirini günde 1 tane içilecek...
bemiks-c günde 1 tane içilecek....
folıc plus günde 1 tane içilecek...
Crınone %8 vajinal jel günde 2 defa sabah ve akşam anı saatte kullanılacak ve 10-15 adım yürüyüş yapılıp dinlenilecek... ve tüm bu ilaçlar (Prednol) hariç gebelik sonucu alıncaya kadar kullanılacak.... hepsi tok karnına içilecek benim anlamadığım tek şeyy gebelik sonucu alıncaya dekk içilmesi eğer hamile kalırsam yani bebek tutunursa bu ilaçlar bebeğe zarar vermez mi ya prospektüsünde okudum Estrofem hapı hamilelik oluşursa hemen içilmesi kesilmelidir yazıyoo haliyle benim de kafam karıştıı sizler daha tecrübelisinizz benim ilk denemem olduğu için hiç bişiy bilmiyorumm lütfen beni bu konuda aydınlatırmısınızz???:84::84::84:

neden moralini bozuyorsun anlayamadım daha ne istiyorsun ki zaten bir tane yerleştirilecek .ben napayım arkadasım benım toplanan 6ydı döllenen 3 dü ve kalıtesızdı .o yüzden hiç üzülme dua et bu olanlarda sıkıntı olmasın ..allah yardımcın olsun .

6 tane farkında mısın 6!!!!!!!!!!!!!!!
neden bozuk
pozitif olll mutlu ol
lütfen

6 tane çok az değil mi arkadaşım bazı topiklerde okudum 9 tane 12 tane hatta 15 tane döllenen yumurtaları olan var onlar bana göre daha şanslı değiller mi eşimin spermleride fazla iyi değilmişş ya tutunamazlarsa ya hemen pes edip beni bırakırlarsa aynı iğne acılarını ve bu işlemleri tekrardan yaşamak istemiyorumm millet bebek yokmu diye sorduklarında daha düşünmüyoruzz demek istemiyorummm

aminn canımm saolasın benim üzüldüğüm eşimin spermlerinin iyi olmaması beni üzen bu kaliteli yumurtalar var ama kaliteli spermler yok sorun burda eşimin şekil bozukluğu vardı spermlerinde kimi spermlerinin kuyruğu ve boyun kısmı yoktu ondan endişe ediyorumm canımm allahh benim ve senin tüm tüp bebek yapan arkadaşların yardımcısı olsunn allah yüzümüzü güldürsünn ne diyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…