3. günü gidersen süper olur muayene tahlil o gün olur bir daha tekrar onlar için gitmezsin
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/401530-aralik-ayinda-bebek-isteyenler-buradan-devam-355.html
bu bizim topic gelsene sende o kadar tatlı ki herkes gündüzleri cıvıl cıvıl oluo
sıkıntını atarsın
Bu arada çapadan randevu mesala bugün alıyorsun haftaya çarşambayı veriyor onlarada dikkat et
Helal olsun ne olcakki aklına takılan olursa özelden mesaj gün içinde muhakkak cevaplarımok ben regl olur olmaz alayım bari :)
saol cnm vallahi helal et hakkını
üzerimden 1 ton soru işareti kaldırdın
Gelirim canım burda çok güzel dostluklşar kuruluyor ne güzel çok seviyorum bu KK nü
Evet sen git randevuyu ayarlıyamadığını onlar zaten tahlili yazıyolar 3. günü yaptır diyolar ikinciye kan vermeye gidersin o da çok sıra olmuyor erken gidersenhımm o kötü o zaman napalım regl için beklicem
ben yarın aliim randevu gerisini onlar verio zaten dimi
Gelirim kız hatta şimdiden bilgisayara kısa yol yaparım ne güzel ya heralde dertleri aynı olanlar daha bir rahat oluyorlar birbirleriylegel deli herkes orda
kaynana kayın elti görümce koca yemek her şey var çok eğlenioruz kardeş gibi olduk
çok saol çok
hemde ÇOK yani :)
mutlu mutlu yatayım iş beni bekler yarın
ii geceler cnm gel yarın bekleriz :)
babynin yumoşlarıı nolduukineeeeeee:26:
dondur şekerim dondurrr döllenmiş yumurtaları donduruolar
Allah korusun 1. tutmaz ya da 2. bebeği düşünürsen ilaç yumurta toplama vs dertlerin olmayacak ne güzel işte
kızlarrrr şimdi merkezden aradılarr benim 12 yumurtadan sadece 6 tanesi döllenmişama toplanan yumurtaların hepsi çok kaliteliymiş ancakkk bu kaliteli yumurtaların hepsini dölleyecek sağlıklı sperm yokmuşş o yüzden embiriyolog eşinizin iyi ve iyi denebilecek olan spermleriyle 6 tanesini dölleyebildik dedi tabi benim moralim bozuldu haliyle sesim değişti anladı galiba üzüldüğümü üzülmeyin dedi doktor şimdilik bi sorun yok dedi cuma günü saat 13 de yani (1) de transferim yapılacakmış vermiş oldukları vajinal jeli ogün için saat 8 de yapıp öğlen merkeze gelin dedilerr derincimmm listeye yaz benim transfer günümü moralim çok bozuk kızlarrr
neden moralini bozuyorsun anlayamadım daha ne istiyorsun ki zaten bir tane yerleştirilecek .ben napayım arkadasım benım toplanan 6ydı döllenen 3 dü ve kalıtesızdı .o yüzden hiç üzülme dua et bu olanlarda sıkıntı olmasın ..allah yardımcın olsun .kızlarrrr şimdi merkezden aradılarr benim 12 yumurtadan sadece 6 tanesi döllenmişama toplanan yumurtaların hepsi çok kaliteliymiş ancakkk bu kaliteli yumurtaların hepsini dölleyecek sağlıklı sperm yokmuşş o yüzden embiriyolog eşinizin iyi ve iyi denebilecek olan spermleriyle 6 tanesini dölleyebildik dedi tabi benim moralim bozuldu haliyle sesim değişti anladı galiba üzüldüğümü üzülmeyin dedi doktor şimdilik bi sorun yok dedi cuma günü saat 13 de yani (1) de transferim yapılacakmış vermiş oldukları vajinal jeli ogün için saat 8 de yapıp öğlen merkeze gelin dedilerr derincimmm listeye yaz benim transfer günümü moralim çok bozuk kızlarrr
6 tane farkında mısın 6!!!!!!!!!!!!!!!
neden bozuk
pozitif olll mutlu ol
lütfen
neden moralini bozuyorsun anlayamadım daha ne istiyorsun ki zaten bir tane yerleştirilecek .ben napayım arkadasım benım toplanan 6ydı döllenen 3 dü ve kalıtesızdı .o yüzden hiç üzülme dua et bu olanlarda sıkıntı olmasın ..allah yardımcın olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?