dileeeeeeeeeeeeekkkkkkkkay ne güsel haber bu yaaaaa ikizzz annesiiiiiii ayy ballarım benim ya bi daha ki ne zaman işallah toplar mşinnoş kendini sen hiiiç merakanma:) aaayyy kaç koydular kiii kız bunlar böle oldu:)))) değerlerindende anlaşılmadı kaliba ikizler 1000 li rakamlarda oluyoduuu
canim gozunaydincok sevindim allah tamamina erdirsin.
amın ınsallh canım cok saol..ıkı tane transfer edılmıstı ıkısıde tutmus ay bı gorsen teyzesı bırı pıtpıtpıt dıgerı pıt pıt ole uzuldum kı gozum hem zayıf olanda kaldı cok farklı bı duygu ya..rabbım ınsallh hepımızın emeklerını bosa cıkarmaz allah hepımızın gonlune gore verır..canım benım 8.gun 124 11.gun 499 cıkmıstı degerım belkıde dıgerı daha gec tutundu kım bılır
Raporla çok hastahane yok benim bulduğum bir şafak birde karşıda umut tüpbebek var
Çapadan infertiliteden randevu al netten gece 00.01 de açılıyo hemen girersen alırsın orda muayene edicekler sonra eşine teset yazıcaklar testi yaptırıp androlojiden randevu alıcaksınız sonra 2 test daha yaptırıcan sayılar 5 6 milyonsa garanti alırsın ben 2.5 ay gitim oda toplam 4 kere çok zor değil yarın gece dene alırsın giderken aç git kan verirsin birde hsg ni fındıkzade radyotomda çektir hiçbir acı yok narkoz yok süper emin ol
imc sperm seçerken spermi daha iyi seçmeleri için kullanılan çok hassas bir mikroskop..her yerde yok ama umutta, memoriada var...ben ilk denemi apacağım yer işimden dolayı çok büyük ihtimalle üniversite olacak orada yok ama kısmet...allah nasip etmezse 2. yi umutta denerim dedim...birde imkanınız varsa maya ankaradaki onun sayfasında ücretsiz tedavi formu var..her ay çekiliş yapıyorlar...orda da farklı bir yöntem var erkek sperm seçimi için...
kızlarrrr şimdi merkezden aradılarr benim 12 yumurtadan sadece 6 tanesi döllenmişama toplanan yumurtaların hepsi çok kaliteliymiş ancakkk bu kaliteli yumurtaların hepsini dölleyecek sağlıklı sperm yokmuşş o yüzden embiriyolog eşinizin iyi ve iyi denebilecek olan spermleriyle 6 tanesini dölleyebildik dedi tabi benim moralim bozuldu haliyle sesim değişti anladı galiba üzüldüğümü üzülmeyin dedi doktor şimdilik bi sorun yok dedi cuma günü saat 13 de yani (1) de transferim yapılacakmış vermiş oldukları vajinal jeli ogün için saat 8 de yapıp öğlen merkeze gelin dedilerr derincimmm listeye yaz benim transfer günümü moralim çok bozuk kızlarrr
6 tane çok az değil mi arkadaşım bazı topiklerde okudum 9 tane 12 tane hatta 15 tane döllenen yumurtaları olan var onlar bana göre daha şanslı değiller mi eşimin spermleride fazla iyi değilmişş ya tutunamazlarsa ya hemen pes edip beni bırakırlarsa aynı iğne acılarını ve bu işlemleri tekrardan yaşamak istemiyorumm millet bebek yokmu diye sorduklarında daha düşünmüyoruzz demek istemiyorummm
valla benım bı arkadasta da belırtı olmamıstı hatta transferden 1-2 gun sonra adet sancısı olmustu bıraz sonra od agecmıstı.olmadı dıye uzuldu ama hamıleymıs.belırtı olmayabılıyor
Hamişlar gözünüz aydın darısı tedavide olan ve bekleyenlere nasip olsun.
yaaa benim dr um bana hiç böyle rahim kalınlaşsın diye ilaç vermedi,yumurta toplamadan sonra 4gün rulid prednol dedi ertesi günü progynex ampulle coraspin,şuan devam ettiğim iğne ve coraspin bide folbiol,bi yanlışlıkmı var?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?