Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz bende 1.denememi geçen haziran ayında yaptım olmadı eşimin sperm eksikligi canlsıı az vss.....inşallah şu muharrem ayı yüzü suyu hür*****e rabbim bizim gibi ugraşan emek veren acı çeken hep bi yanı eksik olan bizleride anne yapmayı nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallah kafaya takmayın kızlar 8 yıldır yok napim rabbim verecegi zamanı biliyo aglamakla düşünmekle elimize bişey geçmiyo bunu çok ii anladım o yüzden hepimize hayırlsını nasip etsin rabbim

amın ınsallh canım cok saol..ıkı tane transfer edılmıstı ıkısıde tutmus ay bı gorsen teyzesı bırı pıtpıtpıt dıgerı pıt pıt ole uzuldum kı gozum hem zayıf olanda kaldı cok farklı bı duygu ya..rabbım ınsallh hepımızın emeklerını bosa cıkarmaz allah hepımızın gonlune gore verır..canım benım 8.gun 124 11.gun 499 cıkmıstı degerım belkıde dıgerı daha gec tutundu kım bılır

çok sevindimm canım senin adına hadi hayırlısı olsunn iki bebişinde sana sımsıkıı tutunsunlarr darısı benim başıma inşallahh allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sevgiler...

baby2435 sakın bozma moralini bende aynı senin dediğin yollardan geçtim 10 tane yumurtam vardı ama sadece 3 tanesi döllendi spermlerin kaliteli olmaması yüzüden,ve döllenenlerin kaliteside çok iyi değildi transfer edildi bugün 6.günüm ve hala bekliyorum hiç belirtim yok galiba bu seferde negatif,sen dua et 6 tane 6 6 ,bir yada iki transfer edilir diğerleri dondurulur ne güzel işte,negatifi yaşarsan ki inşallah yaşamazsın dondurulmuşlardan tekrar transfer edilir,ama bak benim hiç o şansım yok tekrar tüp bebek tedavisine başlıyacağım,bu durumlarıda göz önünde bulundur ve haline şükret,ben bile bu halime şükrediyorum çünkü elden gelen bişi yok...

kızlarr akıl verin bana yaa bugün 6.günüm anam hiç mi bi belirti olmaz yaa kafayı yiyeceğim,biraz göğüslerim acıyo ama o regl oluncada oluyordu,sinirden başıma ağrılar girdi artık :18:

EVET KIZLAR RADYOTOMDA HIC acı olmuyor.ende tavsıye ederım.

bızım 17 mılyon sperm var ama dna hasarı cok spermlerde dogru durust sperm bulunur mu bılemıyorum.acaba dna gasarı cok oluncada rapor verıyorlarmı.bırde calısanlar kıme onaylatacak raporu .ben ogretmenım mudure falanmı.soyleyemem kı kımseye.oyuzden rapor cıkaramıyorum.yoksa okulun hıc haberı olmazmı.bılgınız varmı.

canım sen ne dıyorsun 12 yumurta cıkmıs ve 6 sı dollenmıs .bence cok ıyı ben 2 tane olsun dıye dua edıyorum 6 cok ıyı bence .

bence hıc uzulme sukret benım esımdende keske 6 tane ıyı sperm cıksa da dollese nasıl sevınırım arkadasım kendını uzecek yer mı arıyorsun.ben onada razıyım.bızım sperm dna sında hasar cok spermler ıse yaramıyor.ınternette hasar % 35 ten coksa mıkro bıle zor yazıyor.bızım 42

valla benım bı arkadasta da belırtı olmamıstı hatta transferden 1-2 gun sonra adet sancısı olmustu bıraz sonra od agecmıstı.olmadı dıye uzuldu ama hamıleymıs.belırtı olmayabılıyor

valla benım bı arkadasta da belırtı olmamıstı hatta transferden 1-2 gun sonra adet sancısı olmustu bıraz sonra od agecmıstı.olmadı dıye uzuldu ama hamıleymıs.belırtı olmayabılıyor

kendimi öyle teselli ediyorum cnm artık yaa,ben hiç belirti yaşamayabilirim die,haftaya salı günü tahlil günüm erken yaptırmayıda düşünmüyorum ama bakalım kısmet..

Kizlar doğal siklusla devam eden tedavimde dün transferim yapıldı 2 embriyo biri 4 hücreli digeri 8 hücreli bakalım insalllah Aralık'ta transferi olanlar 2010 sonu hamiss olallim hepimizzzzz!!!!

Hamişlar gözünüz aydın darısı tedavide olan ve bekleyenlere nasip olsun.

Kızlar merhabalar liste falan herşey değişmiş pc bozuktu giremiyordum benim kasım 24 de yumurtalarım toplandı 10 yumurta 4 tanesi kaldı donduruldu doktorum transfere uygun bulmadı beni 1 adet geçsin toparlan öle yapalım dedi adetide ayın 3 ünde oldum estrofem kullanıyorum adetin 13.gunu yani haftaya çarşamba kontrole gidicem bakalım transfer ne zaman olacak adetim 10 gun erken oldu herşey değişiyo ilaçlardan mı anlayamadım herkes için hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlarım

yaaa benim dr um bana hiç böyle rahim kalınlaşsın diye ilaç vermedi,yumurta toplamadan sonra 4gün rulid prednol dedi ertesi günü progynex ampulle coraspin,şuan devam ettiğim iğne ve coraspin bide folbiol,bi yanlışlıkmı var?:44:

canım rahim duvarın yeterice iyi durumda olduğu içinm ilaç önermemiştir
senin kulandığın ilaçların aynını bende kulandım bir yanlışlık yok

Son düzenleme:
babyyyy canım benim delimisinnnnnnn kuzuumm yaaa:))))maşallahhhh benim 8 toplandı 4 döllendi 1 transfer 4 hücerli 2.gün tyransferiydi senin nasipse 5. gün transferi olacakk yaaa bu harika bişeyy:)bildiğim kadarıyla dileğin ki de 5. gün transferiydi.yani olasılığı tutunma şansı çok yüksekk Allahın izniyle.hele dondurma imkanımız olsaydı diye çok üzüldmüştüm benbak sdiğer topicde donmuş minnoşla dün hamiş haberi verdi arkadaşımıssşükret tatlım.keşke benimde senin kadar olsaydı.bak transferi olaamadı burda arkadaşımızın bunlaı göz önüne alne kadar rahat olursan o kadar pozitifff sonucaa yaklaşacaksın:)bu arada bana estroferm ve progeston folik asit verilmişti sadece.

nursın kayboldun bizde bizi bıraktın sandık yawwnasılsın canımneden transfer etmedi hayatım ya etseydi keşkem.yumoş toplamadan sonra çok ağrın oldu diye mi transfer etmediler başka bişi mi?

kızlar hepinize selamlar keyifler nasıl bakalım????????????

minaaa nasılsın bakalım:))

craft gökkuşağımmm toanaa yeter esraa neva istanbul herzaman seninle nasılsınn:)))

Edut arkadasım sızın sorununuz nedır sendemı problem yoksa esındemı bıraz anlatırmısın canım kac senelık evlısın kac yasındasın?

Banucum meraba canım allah gonlundekı yavrunu versın sana kucagını doldursun rabbım allah buyuk rast getırsın ınsaaaaaaaaallllllllllaaaah:80:

Baby hayırlı olsun canım ınsallah hepısı dollenırde ıstedıklerı gıbı kalıtelıyı secerler ve bebısın tutunur sana ınsalaah hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…