Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Baby canım 6 tane ıyı tabı uzulme tutunacak olan 1 tane dyılmı allah buyuk aglama uzulme hepımız bu yalanı soyluyoruz yanı bebek sımdı dusunmuyoruz

Zınal meraba arkadasım aglattı benı sozlerın allahım kucagını doldursun hayatım napalım allah versın gonlumuzdekı bebıslerımızı ınsaaaaaaaaaaaallllllllllhhhhhhh...

minaaa nasılsın bakalım:))

craft gökkuşağımmm toanaa yeter esraa neva istanbul herzaman seninle nasılsınn:)))

Canim iyiyim valla, cuma gününü bakliyoruz hep birlikte, icimde gaarip bir mutluluk var, sadece gögüslerimde biraz aci var, ara arada kasiklarima agri giriyor, onun disinda adet belirtilerimde kayboldu sanki

anlamadim valla, cuma sabah 7:30 da klinikteyim, su an berlinde diz boyu kar var kizlar acayip güzel, onun tadini cikariyorum, camdan bakip... cuma bir gecsin cok rahatlicam... sanki omuzlarimda tonlarca agirlik varrrrrrrr

Dılekcım hayırlı ugurlu olsun allah kucagına almayıda nasıp etsın rabbım bızede o guzel duyguyu tattırmayı nasıp etsın ınsaaaaallh

Baby cim allahtan hayirlisi, insallah tutanlar transferden sonra hic birakmazlar seni bu soguk havalarda icinde sicacik bir yer bulup kalirlar
benim esimdede sperm azligi vardi, bizim klinigimiz bu sorunu yasamamak icin esimden 2 hafta önce sperm örnegi alip kontrol ettiler, iyi diye dondurdular, iyi olmasaydi iyi bulana kadar örnek alip dondurucaklardi. bence arkadaslar esinde sperm problemi olanlar bunu yapmali, kliniklerinizle konusun, doktorumuz bize bayandan iyi yumurta gelip sperm olmazsa bosa gider demisti, ve esimin iyi olan spermleri donduruldu....

baby cim insallah güzel olucak canim hersey sakin üzme kendini, allah büyük

Derıncım ıyıyım tatlım beklemedeyım ıste bıraz ıyı bıraz kotu dusunerek zaman yaklasıyo bakalım bu defa nolucak dıye merak edıyom allahım adua edıyorumkı emeyımızı bos etmesın dıye opt kızzzz sen cok ıyıssssssssssnnn

herkeşler burdaaa:)))minacımm ohh karlı bir gündee aldık haberini diye anlatacaksın inşallaahhh:)maşallahh haberler güsel gelecek Allahın izniylee:))))

saolll toanacım kötü düşünmek yok az kaldı Allahın izniyleee:)))

istanbulll duyguuu napıyonuz bakem yakaladımmmmm

çok sevindimm canım senin adına hadi hayırlısı olsunn iki bebişinde sana sımsıkıı tutunsunlarr darısı benim başıma inşallahh allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sevgiler...

canım cok saol..senınde degrın ıyıymıs benımde son gune 4 kalmıstı cok sukur ıkısı dollendı ıkı tane transfer edıldı zaten sen sakın uzulme ınsallh bebısın sana sımsıkı tutunur ama moral cok onemlı hep olumlu dusuın ınsallh zamanı geldıyse rabbım kolaylık vercektır allah yardımcın olsun canım opuyorum..

Ahh be derincim bilmiyorum ki haberlerim iyi mi kötü mü insallah iyidir, yarini da atlatsam bu is tamamdir, güzel allahim insallah sonuc pozitiftir, ancak ne olursa olsun cuma öglen cok rahatlicam, ak mi kara mi cikacak ortaya

insallah güzel allahim yarabbim, hayirli eli yüzü düzgün saglikli bir evlat nasip eder hepimize

Ahh be derincim bilmiyorum ki haberlerim iyi mi kötü mü insallah iyidir, yarini da atlatsam bu is tamamdir, güzel allahim insallah sonuc pozitiftir, ancak ne olursa olsun cuma öglen cok rahatlicam, ak mi kara mi cikacak ortaya

insallah güzel allahim yarabbim, hayirli eli yüzü düzgün saglikli bir evlat nasip eder hepimize

selam kızlar ne güzel topic kalabalık bu saatlerde ben bir şey sormak istiyorum allah kısmet ederse aralık sonu gibi tedaviye başlamayı düşünüyoruz ama şimdiden bi garibim tedavi ne kadar sürüyo yani ilaçlar iğneler falan transfere kadar kaç gün sabrediyoruz kızlar

kızlarr akıl verin bana yaa bugün 6.günüm anam hiç mi bi belirti olmaz yaa kafayı yiyeceğim,biraz göğüslerim acıyo ama o regl oluncada oluyordu,sinirden başıma ağrılar girdi artık :18:

canım allah yardımcın olsun sakın belırtı falan arama bende hıc bıse hıssetmedım adetım yaklasınca sancılarımda olyodu cok sukur sımdı 7 haftalık hamıleyım ve ıkızlerım var..ınsallh senınde pozıtıf haberını burdan alcaz cok opuyorum allah kolaylık versın

canim tedavin adetinin 3. günü basliyo (kisa protokol dedikleri) yaklasik 10 gün igne oluyorsun yumurtalarinin gelismesi ve cogalmasi icin, sonra catlatma ignesi yapiliyor 2 gün sonra yumurtalarin toplaniyor, döllenen yumurtalar 3. veya 4. günü transfer ediliyor, sonra 12 gün bekliyorsun tuttu mu tutmadi mi diye. aslinda ana tedavi 15 gün, transferden sonra ki bekleme süreci ile toplam 30 gün !!!!!

çok sağol canım... eşim biraz tedaviyi sarkıtmak istiyor.söylemiyor ama sanırım maddiyattan dolayı bu ay da hastalandığımda doktor çağırmıştı kandırabilirsem bu ay başlamak istiyorum çünkü.kendimi de hazırlamak istedim tedaviye o yüzden sordum.tekrar teşekkür ederm canım

duygucum şimdiden beslenmene yaşam şekline dikkat et tatlım sigara falan varsa bırak hemen:)bol su içmeye alış kafeinli içecekleri min indir minacım bol yoğurt öneriyor bencede çok iyi gelir.ben 21 eylülde başladım tedaviye 5 ekim transfer 16 ekim negatifdi.ama tedavide değiştirdiğim tüm beslenme vs. alışkanlıklarımı sürdürüyorum bol sebze meyve:)sende şimdiden başla hamiş kalınca zorlanma:)canım zaman suu gibiii akıp gidiyor bi bakmışdın test günü gelmişbi bakmışsın doğmuş Allahın izniyle:)

takmamaya çalııyorum,günlerde geçmek bilmiyo,
minacım adet günün geçtimi senin peki?

mina yazmıyorum ama ara ara girip takip ediyorum sizi mina inşallah yarın güzel haberini okurum rabbim olumlu sonuç almanı nasip etsin dualarımdasınız hepiniz

ayy canım ya negüzel konuşuyosun valla amin canım rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın valla burdan güzel haberler aldıkça gözlerim doluyor.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ne diyelim artık.herkese iyi akşamlar artık evimin yolunu tutayım mesai bitti.gidiymde sağlıklı beslenme hazırlym kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…