minaaa nasılsın bakalım:))
craft gökkuşağımmm toanaa yeter esraa neva istanbul herzaman seninle nasılsınn:)))
aminn canımm saolasın benim üzüldüğüm eşimin spermlerinin iyi olmaması beni üzen bukaliteli yumurtalar var ama kaliteli spermler yok sorun burda eşimin şekil bozukluğu vardı spermlerinde kimi spermlerinin kuyruğu ve boyun kısmı yoktu ondan endişe ediyorumm canımm allahh benim ve senin tüm tüp bebek yapan arkadaşların yardımcısı olsunn allah yüzümüzü güldürsünn ne diyimm
çok sevindimm canım senin adına hadi hayırlısı olsunn iki bebişinde sana sımsıkıı tutunsunlarr darısı benim başıma inşallahh allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sevgiler...
herkeşler burdaaa:)))minacımm ohh karlı bir gündee aldık haberini diye anlatacaksın inşallaahhh:)maşallahh haberler güsel gelecek Allahın izniylee:))))
saolll toanacımkötü düşünmek yok az kaldı Allahın izniyleee:)))
istanbulll duyguuunapıyonuz bakem yakaladımmmmm
herkeşler burdaaa:)))minacımm ohh karlı bir gündee aldık haberini diye anlatacaksın inşallaahhh:)maşallahh haberler güsel gelecek Allahın izniylee:))))
saolll toanacımkötü düşünmek yok az kaldı Allahın izniyleee:)))
istanbulll duyguuunapıyonuz bakem yakaladımmmmm
kızlarr akıl verin bana yaa bugün 6.günüm anam hiç mi bi belirti olmaz yaa kafayı yiyeceğim,biraz göğüslerim acıyo ama o regl oluncada oluyordu,sinirden başıma ağrılar girdi artık :18:
selam kızlar ne güzel topic kalabalık bu saatlerdeben bir şey sormak istiyorum allah kısmet ederse aralık sonu gibi tedaviye başlamayı düşünüyoruz ama şimdiden bi garibim tedavi ne kadar sürüyo yani ilaçlar iğneler falan transfere kadar kaç gün sabrediyoruz kızlar
canim tedavin adetinin 3. günü basliyo (kisa protokol dedikleri) yaklasik 10 gün igne oluyorsun yumurtalarinin gelismesi ve cogalmasi icin, sonra catlatma ignesi yapiliyor 2 gün sonra yumurtalarin toplaniyor, döllenen yumurtalar 3. veya 4. günü transfer ediliyor, sonra 12 gün bekliyorsun tuttu mu tutmadi mi diye. aslinda ana tedavi 15 gün, transferden sonra ki bekleme süreci ile toplam 30 gün !!!!!
canım allah yardımcın olsun sakın belırtı falan arama bende hıc bıse hıssetmedım adetım yaklasınca sancılarımda olyodu cok sukur sımdı 7 haftalık hamıleyım ve ıkızlerım var..ınsallh senınde pozıtıf haberını burdan alcaz cok opuyorum allah kolaylık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?