babyy napıonnn bakem yaaA:)))
Baby canım 6 tane ıyı tabı uzulme tutunacak olan 1 tane dyılmı allah buyuk aglama uzulme hepımız bu yalanı soyluyoruz yanı bebek sımdı dusunmuyoruz
Aynı ilaçları kullanıyorum canım için rahat olsun estrofem rahimi kalinlastirmak için
gerçekten içime su serptin tatlım bende üzülüyodum neden bana bi torba ilaç verdiler diye inşallahh işe yararda tutunur bebişlerimiz
diymii yaa bende gerçekten üzülmek için yer arıyorum sanki inşallahh tutunsundaa bende üzüldügümle kalayımm
babyyyy canım benim delimisinnnnnnn kuzuumm yaaa:))))maşallahhhh benim 8 toplandı 4 döllendi 1 transfer 4 hücerli 2.gün tyransferiydi senin nasipse 5. gün transferi olacakk yaaa bu harika bişeyy:)bildiğim kadarıyla dileğin ki de 5. gün transferiydi.yani olasılığı tutunma şansı çok yüksekk Allahın izniyle.hele dondurma imkanımız olsaydı diye çok üzüldmüştüm benbak sdiğer topicde donmuş minnoşla dün hamiş haberi verdi arkadaşımıss şükret tatlım.keşke benimde senin kadar olsaydı.bak transferi olaamadı burda arkadaşımızın bunlaı göz önüne al ne kadar rahat olursan o kadar pozitifff sonucaa yaklaşacaksın:) bu arada bana estroferm ve progeston folik asit verilmişti sadece.
nursın kayboldun bizde bizi bıraktın sandık yawwnasılsın canım neden transfer etmedi hayatım ya etseydi keşkem.yumoş toplamadan sonra çok ağrın oldu diye mi transfer etmediler başka bişi mi?
kızlar hepinize selamlar keyifler nasıl bakalım????????????
tatlımmm bana embiriyolog kaç hücreli olduğunu söylemedi yaw bak şimdi kafama takıldı acaba transfer günümü söylüyorlar benim nasıl 5. Gün transferi oluyo canımm pek anlamadımm salı toplandı cuma transfer edilecek 4. Gün olmuyor mu 5. Gün transferi daha mı iyi yani bebişler biraz daha mı büyük oluyo nasıl oluyo orası ayyy heycandann ölücem ya inşallahhh tutunurr
babyyyy canım benim delimisinnnnnnn kuzuumm yaaa:))))maşallahhhh benim 8 toplandı 4 döllendi 1 transfer 4 hücerli 2.gün tyransferiydi senin nasipse 5. gün transferi olacakk yaaa bu harika bişeyy:)bildiğim kadarıyla dileğin ki de 5. gün transferiydi.yani olasılığı tutunma şansı çok yüksekk Allahın izniyle.hele dondurma imkanımız olsaydı diye çok üzüldmüştüm benbak sdiğer topicde donmuş minnoşla dün hamiş haberi verdi arkadaşımıss şükret tatlım.keşke benimde senin kadar olsaydı.bak transferi olaamadı burda arkadaşımızın bunlaı göz önüne al ne kadar rahat olursan o kadar pozitifff sonucaa yaklaşacaksın:) bu arada bana estroferm ve progeston folik asit verilmişti sadece.
nursın kayboldun bizde bizi bıraktın sandık yawwnasılsın canım neden transfer etmedi hayatım ya etseydi keşkem.yumoş toplamadan sonra çok ağrın oldu diye mi transfer etmediler başka bişi mi?
kızlar hepinize selamlar keyifler nasıl bakalım????????????
kızlar geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum bana dediki
5. Gün 2500 hücreli olmuş embiryoçok şaşırdım yaa
dr anormal bir durum demiş transferi iptal etmiş
tatlımmm bana embiriyolog kaç hücreli olduğunu söylemedi yaw bak şimdi kafama takıldı acaba transfer günümü söylüyorlar benim nasıl 5. gün transferi oluyo canımm pek anlamadımm salı toplandı cuma transfer edilecek 4. gün olmuyor mu 5. gün transferi daha mı iyi yani bebişler biraz daha mı büyük oluyo nasıl oluyo orası ayyy heycandann ölücem ya inşallahhh tutunurr
bismillah hayret bişi emriyolog oturup saymışmı bide 2500 ü,ilginç ya o nelere alamet acaba.şaşırdım
:44: :44:
kızlarrrr şimdi merkezden aradılarr benim 12 yumurtadan sadece 6 tanesi döllenmişama toplanan yumurtaların hepsi çok kaliteliymiş ancakkk bu kaliteli yumurtaların hepsini dölleyecek sağlıklı sperm yokmuşş o yüzden embiriyolog eşinizin iyi ve iyi denebilecek olan spermleriyle 6 tanesini dölleyebildik dedi tabi benim moralim bozuldu haliyle sesim değişti anladı galiba üzüldüğümü üzülmeyin dedi doktor şimdilik bi sorun yok dedi cuma günü saat 13 de yani (1) de transferim yapılacakmış vermiş oldukları vajinal jeli ogün için saat 8 de yapıp öğlen merkeze gelin dedilerr derincimmm listeye yaz benim transfer günümü moralim çok bozuk kızlarrr
canim tedavin adetinin 3. günü basliyo (kisa protokol dedikleri) yaklasik 10 gün igne oluyorsun yumurtalarinin gelismesi ve cogalmasi icin, sonra catlatma ignesi yapiliyor 2 gün sonra yumurtalarin toplaniyor, döllenen yumurtalar 3. veya 4. günü transfer ediliyor, sonra 12 gün bekliyorsun tuttu mu tutmadi mi diye. aslinda ana tedavi 15 gün, transferden sonra ki bekleme süreci ile toplam 30 gün !!!!!
Baby cim allahtan hayirlisi, insallah tutanlar transferden sonra hic birakmazlar senibu soguk havalarda icinde sicacik bir yer bulup kalirlar
benim esimdede sperm azligi vardi, bizim klinigimiz bu sorunu yasamamak icin esimden 2 hafta önce sperm örnegi alip kontrol ettiler, iyi diye dondurdular, iyi olmasaydi iyi bulana kadar örnek alip dondurucaklardi. bence arkadaslar esinde sperm problemi olanlar bunu yapmali, kliniklerinizle konusun, doktorumuz bize bayandan iyi yumurta gelip sperm olmazsa bosa gider demisti, ve esimin iyi olan spermleri donduruldu....
Bu cok iyi.bu fıkrı cok begendım yaaa.evet degılmı yanı belkı oncekınde bır tane bıle ıyı sperme rastlanmazsa bıle sonrakınde rastlanabılır.yanı tek ejakulasyon sansındansa bu daha ıyı.bunu duyduguma cok sevındım
baby cim insallah güzel olucak canim hersey sakin üzme kendini, allah büyük
duygucum şimdiden beslenmene yaşam şekline dikkat et tatlım sigara falan varsa bırak hemen:)bol su içmeye alış kafeinli içecekleri min indir minacım bol yoğurt öneriyor bencede çok iyi gelir.ben 21 eylülde başladım tedaviye 5 ekim transfer 16 ekim negatifdi.ama tedavide değiştirdiğim tüm beslenme vs. alışkanlıklarımı sürdürüyorum bol sebze meyve:)sende şimdiden başla hamiş kalınca zorlanma:)canım zaman suu gibiii akıp gidiyor bi bakmışdın test günü gelmişbi bakmışsın doğmuş Allahın izniyle:)
Gokkusagı nerdesın kader arkadasımmmm napıyon nasıl gecıyo gunler yaklastıkca soleeee bakeeeennnn:79:
minaaa nasılsın bakalım:))
craft gökkuşağımmm toanaa yeter esraa neva istanbul herzaman seninle nasılsınn:)))
test günün ne zaman canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?