Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

babyy napıonnn bakem yaaA:)))

yazılanları okuduktan sonra keyfimm yerine geldi :80::80:tatlımm ne güzel moral veriyorsunuz allah hepinizden razı olsun canlarımm benimm eşimi bekliyorumm sabırsızlıkla gelsinde onada bu müjdeyi vereyim diyee allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar hepimizzz hamişş kalalımm da yılbaşına kocaaa göbeklerle girelim

Baby canım 6 tane ıyı tabı uzulme tutunacak olan 1 tane dyılmı allah buyuk aglama uzulme hepımız bu yalanı soyluyoruz yanı bebek sımdı dusunmuyoruz

diymii yaa bende gerçekten üzülmek için yer arıyorum sanki inşallahh tutunsundaa bende üzüldügümle kalayımm

diymii yaa bende gerçekten üzülmek için yer arıyorum sanki inşallahh tutunsundaa bende üzüldügümle kalayımm

inşş her şey güzel olacak başka türlüsünü düşnmek yok
Allahın izni ile

tatlımmm bana embiriyolog kaç hücreli olduğunu söylemedi yaw bak şimdi kafama takıldı acaba transfer günümü söylüyorlar benim nasıl 5. gün transferi oluyo canımm pek anlamadımm salı toplandı cuma transfer edilecek 4. gün olmuyor mu 5. gün transferi daha mı iyi yani bebişler biraz daha mı büyük oluyo nasıl oluyo orası ayyy heycandann ölücem ya inşallahhh tutunurr

canım 5. Gün transferi de tutunma şansı biraz daha yüksek oluyor
kaç hücreli olduğunu embiryolok söyler aslında ama atlamışar demekk
ayrıca hücre sayısı kaliteli olduğunu göstermez yani normalde fazla bölünmeside iyi değildir
önemli olan kalitesidir

kızlar geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum bana dediki
5. Gün 2500 hücreli olmuş embiryo çok şaşırdım yaa
dr anormal bir durum demiş transferi iptal etmiş

Pc bozuktu canım buralarda değişmiş ben girmeyeli bulamadım. Kasıklarımda ağrı vardı karnımda şişmişti çok sonuçta bi işlem geçiriyoruz ve zedelenme oluyo oyuzdende doktorum 1 adet geçsin toparlan dedi banada mantıklı geldi bilmiyorum artık iimi ettim kötümü görecez

baby cim senin salı toplandıysa yumurtalarım ve cuma günü transferin olacaksa 3.gün embriyosu oluyo.
5.gün embriyosu olması için pazar günü transferinin olması gerekirdi

bayb canim bozma moralini 1 tane dahi olsun ama sonuc bebis olsun tatlim yaaa.daha zor durumda olanlari dusun canim benim.

minacigim seninkide mi kisa protokol olmustu canim bnimkide kisa protokol galiba ama ben adetin besinci gunu puregonla basliyorum

Kızlar yogurdun faydası ne ben cok yıyorum hergun mutlaka yerım. ne yonden ıse yarar.

Gokkusagı nerdesın kader arkadasımmmm napıyon nasıl gecıyo gunler yaklastıkca soleeee bakeeeennnn:79:

toanacigim iyiyim canim benim ayy sorma yaaa valla bugunlerde ruyamda bile igne goruyorum cok komik yaa snirimda tedavi bitene kadarda bu tedirginlik hep surecek.dun gece ruyamda igeneyi yanlis yaptim hahaha.neyse eee tatlim senden nehaber nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…