Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

baby cim senin salı toplandıysa yumurtalarım ve cuma günü transferin olacaksa 3.gün embriyosu oluyo.
5.gün embriyosu olması için pazar günü transferinin olması gerekirdi

ewet canım bende öyle düşündüm ama derinin yazdıklarına takıldımm allahın izniyle tutunsunda kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değill inşallahhh tutunurr sonuç bekleyen herkesin değerleri pozitif çıksın emiii

baby cim senin salı toplandıysa yumurtalarım ve cuma günü transferin olacaksa 3.gün embriyosu oluyo.
5.gün embriyosu olması için pazar günü transferinin olması gerekirdi

ewet canım bende öyle düşündüm ama derinin yazdıklarına takıldımm allahın izniyle tutunsunda kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değill inşallahhh tutunurr sonuç bekleyen herkesin değerleri pozitif çıksın emiii

inşallahhh canımm hepimiz için güzel sonuçlar olsunn allah eli ayağı düzgün ewlatlar nasip etsin herkese ocak ayına hamişş olarak girmeyi nasip etsinn

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım rabbim güzelikler yaşamayı nasip etsin hepimize

sagol gokkusagi iyiyim nolsun beklemedeyiz hayatim zaten igneler bizim korkulu ruyalarimiz bosveeerrr takma arkadas bu bizim kaderimiz olsa gerek hamdolsun nediyelim tatlim:90:

mina yazmıyorum ama ara ara girip takip ediyorum sizi mina inşallah yarın güzel haberini okurum rabbim olumlu sonuç almanı nasip etsin dualarımdasınız hepiniz

Canimmmmmmmm saol, ama cuma vericem haberi türkiye saati ile 15:00-16:00 arasi allah nasip ederse....

minacigim seninkide mi kisa protokol olmustu canim bnimkide kisa protokol galiba ama ben adetin besinci gunu puregonla basliyorum

canim benim kide 3. günü baslicakti , dr 5. günü baslatti. ben menogon ve östrodiol kullandim, ama ülkelere göre ilaclar degisiyor yani isimleri....

Kızlar yogurdun faydası ne ben cok yıyorum hergun mutlaka yerım. ne yonden ıse yarar.

canim yogurt ignelerin ilaclarin yan etkilerini minimum a getirip vücudu temizliyormus, hem klinikte hemde burda kadin dogum uzmanim önerdi, yogurt bu tedavide cok iyi diye, yogurt ve süt ( ama ilik ) soguk süt fazla gaz yaptigi icin onu da önermiyorlar, yada ayran. ben cok faydasini gördüm acikcasi...

mina ıı haberlerlen don ınşşşşş

kızlar transferden oncemı yogurt yemek ıı gelıor

mina ıı haberlerlen don ınşşşşş

kızlar transferden oncemı yogurt yemek ıı gelıor

canim tedavinin en basindan beri iyi geliyor, her gün düzeli ölcüde yogurt yiyip, ayran icmek. ama lütfen abartmayin, kücük bir kase ögle yemeginde yada aksam yemeginde, yada 2-3 bardak fazla tuzlu olmayan ayran. tuz hic iyi degil, vücutta ödem yapmaya yardimci oluyor

günaydınlarrrrrr herkesee nasılsınızz kızlarrr benim yarın öğlen saat 1'de transferim yapılacakkk ayyyyyy çok heycanlıyımm ya sonundaa minişimm benimlee olucak harikaa inşallahh sımsıkıı tutunur da beni bırakmazz onun için herşeyii yapıcazz eşim benden daha heycanlıı kızlarrr şimdiden moda girdi bilee inşallahh allahım bu hevesimizi boşa çıkarmazz eğer tutunursaa en güzell yılbaşı hediyemizz olucakk ve bu soğuk ocak ayında bebeğimizin varlığı ile ısınıcazz onu düşünmesi bile içimizi kıpır kıpır yapmaya yetiyoo güzel allahımm annelik duygusunu tatmak isteyen herkese tattır kimsenin kucağını boş bırakma :92:emeklerimizin karşılığında bizleri mükâfatlandır aminnnnnn

kızlar ya bişey dikkatimi çekti, genelde herkesin toplanan yumurta sayısının hemen hemen yarısının döllenebildiğini söylüyor doktorlar, acaba neden öyle ki, benimde 8 tane toplanmıştı 2.günde 5tanesi kalmıştı

KIZLARRRRRRRR günaydin, bende sizlere 12 gün 8 gün 5 gün kaldi derken, NIHAYET YARIN kan test olacak. ve emeklerimizin sonucunu alicaz, allahim insallah güzel bir haber veririm size, Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah, hakkimizda ne ise hayirli onu versin, acayip heyecanliyim. ne düsünecegimi bile bilmiyorum

ne olur kizlar dua edin sizde, yarin öglen dr. pozitif desin bebislerim tutmus olsun.....

canim insallah, transfer en kolay islem bu tedavide, sonrasi biraz zorlu oluyo bekleme evresi, ama ne tesadüf benimde yarin gebelik testim var, insallah mübarek cuma günü ikimize de ugurlu gelir, yüce rabbim, insallahhhh
umarim emeklerimiz bosa gitmezzzz

hadi bakalım inşallah hayırlı , sevinçli haberlerini alırız.
Allah yardımcınız olsun, içini ferah tut, kesinlikle olumsuz birşey düşünme
zaten transfer yapılırken izliyorsun ya onların oraya yerleştiğini görüyorsunya varlıklarını hep hissediyorsun, sımsıkı tutunacaklar anneciğine ve hiç bırakmayacaklar.

haberlerini heyecanla bekliyor olacağız. inşallah yüzümüzü güldürürsün

geçte olsa günaydın kızlarr,anca geçtim pc nin başına,

minacım yarın inşallah güzel hbrlerini bekliyoruz rabbim en başta hayırlısını versin dualarımız seninle,büyük heyecan bitti,sana sormuştum ama okumadın atladın heralde regl olma günün geçtimi gelmedimi yoksa tarih daha gerçiilaçlardan dolayı geçte regl olabiliyoruzda merak ettim benim tam regl tarihim test günüm,

baby cim inşallah seninde transferin sorunsuz geçer ve bebişlerini alır gelirsin evine sonra koskoca 12 büyük gün dikkat ederek geçir mutlaka dualarımız seninle bunu unutma,sende eksik etme lütfen.

kızlarr bu arada banada dua edin lütfen,ben ooo bugünüde sayarsak koskoca 5 günüm daha var ve erkende test yaptırmak istemiyorum..
şimdilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…