baby cim senin salı toplandıysa yumurtalarım ve cuma günü transferin olacaksa 3.gün embriyosu oluyo.
5.gün embriyosu olması için pazar günü transferinin olması gerekirdi
baby cim senin salı toplandıysa yumurtalarım ve cuma günü transferin olacaksa 3.gün embriyosu oluyo.
5.gün embriyosu olması için pazar günü transferinin olması gerekirdi
inşş her şey güzel olacak başka türlüsünü düşnmek yok
Allahın izni ile
inşallahhh canımm hepimiz için güzel sonuçlar olsunn allah eli ayağı düzgün ewlatlar nasip etsin herkese ocak ayına hamişş olarak girmeyi nasip etsinn
takmamaya çalııyorum,günlerde geçmek bilmiyo,
minacım adet günün geçtimi senin peki?
mina yazmıyorum ama ara ara girip takip ediyorum sizi mina inşallah yarın güzel haberini okurum rabbim olumlu sonuç almanı nasip etsin dualarımdasınız hepiniz
minacigim seninkide mi kisa protokol olmustu canim bnimkide kisa protokol galiba ama ben adetin besinci gunu puregonla basliyorum
Kızlar yogurdun faydası ne ben cok yıyorum hergun mutlaka yerım. ne yonden ıse yarar.
mina ıı haberlerlen don ınşşşşş
kızlar transferden oncemı yogurt yemek ıı gelıor
günaydınlarrrrrr herkesee nasılsınızz kızlarrrbenim yarın öğlen saat 1'de transferim yapılacakkk ayyyyyy çok heycanlıyımm ya sonundaa minişimm benimlee olucak harikaa inşallahh sımsıkıı tutunur da beni bırakmazz onun için herşeyii yapıcazz eşim benden daha heycanlıı kızlarrr şimdiden moda girdi bilee inşallahh allahım bu hevesimizi boşa çıkarmazz eğer tutunursaa en güzell yılbaşı hediyemizz olucakk ve bu soğuk ocak ayında bebeğimizin varlığı ile ısınıcazz onu düşünmesi bile içimizi kıpır kıpır yapmaya yetiyoo güzel allahımm annelik duygusunu tatmak isteyen herkese tattır kimsenin kucağını boş bırakma :92:emeklerimizin karşılığında bizleri mükâfatlandır aminnnnnn
günaydınlarrrrrr herkesee nasılsınızz kızlarrrbenim yarın öğlen saat 1'de transferim yapılacakkk ayyyyyy çok heycanlıyımm ya sonundaa minişimm benimlee olucak harikaa inşallahh sımsıkıı tutunur da beni bırakmazz onun için herşeyii yapıcazz eşim benden daha heycanlıı kızlarrr şimdiden moda girdi bilee inşallahh allahım bu hevesimizi boşa çıkarmazz eğer tutunursaa en güzell yılbaşı hediyemizz olucakk ve bu soğuk ocak ayında bebeğimizin varlığı ile ısınıcazz onu düşünmesi bile içimizi kıpır kıpır yapmaya yetiyoo güzel allahımm annelik duygusunu tatmak isteyen herkese tattır kimsenin kucağını boş bırakma :92:emeklerimizin karşılığında bizleri mükâfatlandır aminnnnnn
canim insallah, transfer en kolay islem bu tedavide, sonrasi biraz zorlu oluyo bekleme evresi, ama ne tesadüf benimde yarin gebelik testim var, insallah mübarek cuma günü ikimize de ugurlu gelir, yüce rabbim, insallahhhh
umarim emeklerimiz bosa gitmezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?