geçte olsa günaydın kızlarr,anca geçtim pc nin başına,
minacım yarın inşallah güzel hbrlerini bekliyoruz rabbim en başta hayırlısını versin dualarımız seninle,büyük heyecan bitti,sana sormuştum ama okumadın atladın heralde regl olma günün geçtimi gelmedimi yoksa tarih daha gerçiilaçlardan dolayı geçte regl olabiliyoruzda merak ettim benim tam regl tarihim test günüm,
baby cim inşallah seninde transferin sorunsuz geçer ve bebişlerini alır gelirsin evine sonra koskoca 12 büyük gün dikkat ederek geçir mutlaka dualarımız seninle bunu unutma,sende eksik etme lütfen.
kızlarr bu arada banada dua edin lütfen,ben ooo bugünüde sayarsak koskoca 5 günüm daha var ve erkende test yaptırmak istemiyorum..
şimdilk
kızlarr günaydınnnn
babycim minacım ne hoş yaa birisi işallah minişi göbişine koyacakkk öte kiide hamişim minişim geliyor diyecekkkkinşallahhhhh
Kızlar ya salak salak sivilceler çıkıyo suratımdaçok gerginim özellikle dünden beri (canımı çok sıktılar.insanlar kötü niyetli arkadaşlar uzanamadıkları ciğere mundar demekte birbirleriyl yarışıyorlar pzt öenmli bir firmadan iş teklifi aldım.dün tekrar görüşmeye gittim.eğer olumlu olursa karşılıklı yakında şartları konuşup başlama ihtimalim var.şu an hali hazırda serbest olarak çalışıorum kendi işim evden idare ediorum.ama gelen teklif kurumsal bir firmada çok iyi koşullarda.eşimle konuştuk gideyim başlamış olsam bile tedavimizi olur diye karar verdik.şimdi kabul etmesem olumsuz sonuçlarda daha çok yıkılıcam ve bu tedavide ne zaman sonuç alacağım belli değil.dün güya yakın olan kuzenle konuştum.kendi çalışıo oğlu ilk okula başladı hasta kvaldesi çocuğa bakıyo kadın gözleri görmez halde nerdeyse düşünün bana ahkam kesti hem bebek hem bu olmaz vs.bende firmanın devlet gibi politika izlediğini bu konuda madur etmediğini vs anlattım ama yok 1 aylık çocuk bırakılır mı yok bilmem ne kendi kolu kırık çocu bırakkıp gidio şu an işe o büyükmüş.çok sinirim bozuldu sanki çocuğum var ben ona bakmak yerine iş bakıyorum.öle bi ortamda geldi ki bu iş teklifi de içinden çıkamıorum.siz ne düşünüosunuz kızlar?bana dio ki hamilelik başlı başına zor kendini çekemicen gün olcak dedim ben o sıkıntıları yaşamak için milyar döküyorum. pöff aptal çok canımı sıktı yaaaa
canim insallah, transfer en kolay islem bu tedavide, sonrasi biraz zorlu oluyo bekleme evresi, ama ne tesadüf benimde yarin gebelik testim var, insallah mübarek cuma günü ikimize de ugurlu gelir, yüce rabbim, insallahhhh
umarim emeklerimiz bosa gitmezzzz
hadi bakalım inşallah hayırlı , sevinçli haberlerini alırız.
Allah yardımcınız olsun, içini ferah tut, kesinlikle olumsuz birşey düşünme
zaten transfer yapılırken izliyorsun ya onların oraya yerleştiğini görüyorsunya varlıklarını hep hissediyorsun, sımsıkı tutunacaklar anneciğine ve hiç bırakmayacaklar.
geçte olsa günaydın kızlarr,anca geçtim pc nin başına,
minacım yarın inşallah güzel hbrlerini bekliyoruz rabbim en başta hayırlısını versin dualarımız seninle,büyük heyecan bitti,sana sormuştum ama okumadın atladın heralde regl olma günün geçtimi gelmedimi yoksa tarih daha gerçiilaçlardan dolayı geçte regl olabiliyoruzda merak ettim benim tam regl tarihim test günüm,
baby cim inşallah seninde transferin sorunsuz geçer ve bebişlerini alır gelirsin evine sonra koskoca 12 büyük gün dikkat ederek geçir mutlaka dualarımız seninle bunu unutma,sende eksik etme lütfen.
kızlarr bu arada banada dua edin lütfen,ben ooo bugünüde sayarsak koskoca 5 günüm daha var ve erkende test yaptırmak istemiyorum..
şimdilk
canımmm benimm en yürekten dualarım seninle inşallahh pozitif sonucu alıcaz senden yılbaşı hediyelerimizzz onlarr bizimm mini mini minişlerimizzz herşeylerimizzz onlar bizimm allah izin verirse 3 kişi giricezz yeni yıla ayy söylerken bile heycanlanıyorumm içini ferah tut tatlımm minişlerin seninleee
kızlarr günaydınnnn
babycim minacım ne hoş yaa birisi işallah minişi göbişine koyacakkk öte kiide hamişim minişim geliyor diyecekkkkinşallahhhhh
Kızlar ya salak salak sivilceler çıkıyo suratımdaçok gerginim özellikle dünden beri (canımı çok sıktılar.insanlar kötü niyetli arkadaşlar uzanamadıkları ciğere mundar demekte birbirleriyl yarışıyorlar pzt öenmli bir firmadan iş teklifi aldım.dün tekrar görüşmeye gittim.eğer olumlu olursa karşılıklı yakında şartları konuşup başlama ihtimalim var.şu an hali hazırda serbest olarak çalışıorum kendi işim evden idare ediorum.ama gelen teklif kurumsal bir firmada çok iyi koşullarda.eşimle konuştuk gideyim başlamış olsam bile tedavimizi olur diye karar verdik.şimdi kabul etmesem olumsuz sonuçlarda daha çok yıkılıcam ve bu tedavide ne zaman sonuç alacağım belli değil.dün güya yakın olan kuzenle konuştum.kendi çalışıo oğlu ilk okula başladı hasta kvaldesi çocuğa bakıyo kadın gözleri görmez halde nerdeyse düşünün bana ahkam kesti hem bebek hem bu olmaz vs.bende firmanın devlet gibi politika izlediğini bu konuda madur etmediğini vs anlattım ama yok 1 aylık çocuk bırakılır mı yok bilmem ne kendi kolu kırık çocu bırakkıp gidio şu an işe o büyükmüş.çok sinirim bozuldu sanki çocuğum var ben ona bakmak yerine iş bakıyorum.öle bi ortamda geldi ki bu iş teklifi de içinden çıkamıorum.siz ne düşünüosunuz kızlar?bana dio ki hamilelik başlı başına zor kendini çekemicen gün olcak dedim ben o sıkıntıları yaşamak için milyar döküyorum. pöff aptal çok canımı sıktı yaaaa
saol minacım canım benimm burda konuştuğumuz arkadaşlardanda var hatta hamiş kalıp çalışan arkiler var yani ben ilkinde 1 AY YATTIIIMM!!düşün ya tutsa benim ki tutardı.kafan bu işle çocukla meşgule olmuyor zaten bunu tüm doktorlar sölüyor.hatta tedaviyi bıraktı hamiş kaldı duyuyorus neden stres yok çünkü.o kadar yılk üniversite okuduk bu sene mastera devam etmeyi düşünüorum yani boşuna mı bunca emek verdimkaldı ki ben eve kapatıcam kendimi kesin olacak mı kim verecek bunun garantisini???dedim ben evde kendimi yerken sen mi gelip teselli edeceksin beni.sen niye çalışosun o zaman.daha okumayı söökememiş izin gününde bile ders çalıştırmakmak için kaçıosun çocuktan dedesi medesi çalıştırıo çocuğu,acayip sinirlendim ya.ama bende kabahat ne diye anlatyıorum.ama iş olsa bu kezde aa hiç bahsetmedin vs.sanki saklamışım gibi davranacaklarddı dün yanaklaruım yandı valla konuşurken gıcık oldum. ama artık tıkıyoprum kulaklarımı
iyiyim canım yeğenim var yanımda gülücükler onun marifeti
Canim yazdim sanarelg tarihim 6 aralikti yani 3 gün gecti bugün bakalim yarin ne olucak ????
ooo gerçektenmi kızım sen hamilesin yaa bu hbri duymaya hazırlıklı ol çok sevindim...
kızlarr günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?