Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlarr günaydınnnn

babycim minacım ne hoş yaa birisi işallah minişi göbişine koyacakkk öte kiide hamişim minişim geliyor diyecekkkkinşallahhhhh

Kızlar ya salak salak sivilceler çıkıyo suratımdaçok gerginim özellikle dünden beri(canımı çok sıktılar.insanlar kötü niyetli arkadaşlar uzanamadıkları ciğere mundar demekte birbirleriyl yarışıyorlarpzt öenmli bir firmadan iş teklifi aldım.dün tekrar görüşmeye gittim.eğer olumlu olursa karşılıklı yakında şartları konuşup başlama ihtimalim var.şu an hali hazırda serbest olarak çalışıorum kendi işim evden idare ediorum.ama gelen teklif kurumsal bir firmada çok iyi koşullarda.eşimle konuştuk gideyim başlamış olsam bile tedavimizi olur diye karar verdik.şimdi kabul etmesem olumsuz sonuçlarda daha çok yıkılıcamve bu tedavide ne zaman sonuç alacağım belli değil.dün güya yakın olan kuzenle konuştum.kendi çalışıo oğlu ilk okula başladı hasta kvaldesi çocuğa bakıyo kadın gözleri görmez halde nerdeyse düşünün bana ahkam kesti hem bebek hem bu olmaz vs.bende firmanın devlet gibi politika izlediğini bu konuda madur etmediğini vs anlattım ama yok 1 aylık çocuk bırakılır mı yok bilmem ne kendi kolu kırık çocu bırakkıp gidio şu an işeo büyükmüş.çok sinirim bozuldu sanki çocuğum var ben ona bakmak yerine iş bakıyorum.öle bi ortamda geldi ki bu iş teklifi de içinden çıkamıorum.siz ne düşünüosunuz kızlar?bana dio ki hamilelik başlı başına zor kendini çekemicen gün olcak dedim ben o sıkıntıları yaşamak için milyar döküyorum.pöff aptalçok canımı sıktı yaaaa

Canim yazdim sana relg tarihim 6 aralikti yani 3 gün gecti bugün bakalim yarin ne olucak ????

Sevgiili derin cim bebk kismeti ile gelir derler, belki bu is senin kis*****de var, bence kabul et, zamanin ne gösterecegi hic belli olmaz, tutar tutmaz allahin bilecegi birsey, hamile olursan zaten bir kolayligini verir allah, hem maddi acidan da rahatlatir sizi... sen kalbinin sesini dinle, kendini cok SIKMADAN yormadan calisirsin, hem zaman gecer kafan dagilir, öteki türlü evde otursan ne olucak ? bir arkadas yazmisti sürekli yatmakla bebeklerimiz tutacaksa transferden sonra hastaneye yatalim 12 gün sonra hamile cikalim diye !!!! hic kafani yorma, kabul et isi, belki firmada calisan birinden iyi bir bakici duyarsin, yada ne biliyim bir kolaylik olur, devir artik böyle, 6 aylik bebekler ya bakicida ya kreslerde

Son düzenleme:

canımmm benimm en yürekten dualarım seninle inşallahh pozitif sonucu alıcaz senden yılbaşı hediyelerimizzz onlarr bizimm mini mini minişlerimizzz herşeylerimizzz onlar bizimm allah izin verirse 3 kişi giricezz yeni yıla ayy söylerken bile heycanlanıyorumm içini ferah tut tatlımm minişlerin seninleee

ayy canım benim ya ne güzel söylüyorsun ya inşallahhh rabbim görsünn halimizi hayırlısıyla sevinçli haberi vereceğim kısmetse

saol minacım canım benimm burda konuştuğumuz arkadaşlardanda var hatta hamiş kalıp çalışan arkiler var yani ben ilkinde 1 AY YATTIIIMM!!düşün ya tutsa benim ki tutardı.kafan bu işle çocukla meşgule olmuyor zaten bunu tüm doktorlar sölüyor.hatta tedaviyi bıraktı hamiş kaldı duyuyorus neden stres yok çünkü.o kadar yılk üniversite okuduk bu sene mastera devam etmeyi düşünüorum yani boşuna mı bunca emek verdimkaldı ki ben eve kapatıcam kendimi kesin olacak mı kim verecek bunun garantisini???dedim ben evde kendimi yerken sen mi gelip teselli edeceksin beni.sen niye çalışosun o zaman.daha okumayı söökememiş izin gününde bile ders çalıştırmakmak için kaçıosun çocuktandedesi medesi çalıştırıo çocuğu,acayip sinirlendim ya.ama bende kabahat ne diye anlatyıorum.ama iş olsa bu kezde aa hiç bahsetmedin vs.sanki saklamışım gibi davranacaklarddıdün yanaklaruım yandı valla konuşurken gıcık oldum.ama artık tıkıyoprum kulaklarımı

canımmm benimm çok saol inşallahhh hepimiz için en yürekten dua ediyorumm rabbimden emeklerimizin karşılığında bizi bebişlerimize kavuşturması için yalvarıyorumm cuma günleri yasinn okurken sizler içindee dua ediyorumm inşallahh rabbim seslenişlerimizin karşılığını verecektirrr 2011 yılı hepimizee hayırlı uğurlu gelir inşallahhh AMİNNNNNNNNNNN

ayyyyyyyyyy canim insallah insallah allahin izniyle valla benimde karnima garip agrilar giriyor heyecandan

inşallahhh derincimmm çok mutluyumm allah bozmasınn herkesin gönlündeki muradını versin pozitifff sonuçlar alıcaz allahın izniylee

derinciiiiiimmmmm tatlım eğer çalışmak istiyorsan ve sana iyi geleceğini düşünüyorsan çalışş bence allah verdikten sonra senin çalışman engel değill eğer hamilee kalırsanda ki inşallahhh hamile kalırsınn duarım seninlee baktın olmuyoo bırakırsın canımm kimseyi zorla çalıştırcak halleri yok kuzenin saçmalamışş bana göree allah bilir neyi ne zaman vereceğini ve karşımıza çıkan fırsatlar tesadüf değildir herşey allahtan gelen bir lütuftur bunu unutmaa canımm sen kalbini dinleee sadece başkaları ne derse desinn zaten milletin çenesi hiç susmaz kii BOŞŞVERRRRR TATLIMM SALLAAA

Canim ben valla tedaviye baslarken bir anneme söyledim, transferden sonra anlattim yakin akrabalarima, kayinvalideme bile, herseye esimle birlikte karar verdik, saakin üzme kendini ne sinir oluyosun, ben suna inandim akrabami 100 km uzak dursun benden ..... hayatimla ilgili ciddi kararlari esimle oturup birlikte konusup karar veriyoruz, genelde esim ne karar verirsem veriyim hep yanimda , bu cok önemli !!! gerisini salla gitsin, hem calismak cocugunun gelecegi icinde iyi, ona daha iyi imkanlar sunabilirsin.

bu arada beni yarin ki test heyecani sardi, sanki üni sinavi sonucumu alicam gerci üni sinavini ilk senede kazanmistim, az cok tahmin ediyodum ama bunu hicccccccc edemiyorum
ne bir belirti ne bisey, mide bulantisi, gögüslerde renk degisikligi, kabizlik vs... bende hicbir sey yok, gögüslerimin acimasi disinda bakalim hayirlisi yarin ne olucak ???????????? ayy derin valla cok zormus, hem test sonucu saati gelsin istiyorum, hemde test sonucunu duymaya hazir miyim bilmiyorum

sık sık yazamıorum ama emin olun her aklıma geldiğinde can-ı gönülden dualar ediyorum
Allah emeklerinizi karşılıksız çıkartmasın
kucaklarınız SAĞLIKLI güzel sevimli mis kokulularla dolsun
bana da nasip olsun :)

iyiyim canım yeğenim var yanımda gülücükler onun marifeti

iyiyim canım yeğenim var yanımda gülücükler onun marifeti

ay ay ay seni mutlu görmek ne kadar güzell gerçi sen her zaman çok neşelisin tatlımmm allah hepimizin yüzünü güldürsünnn biran öncee sabahh olsun istiyorumm merkeze gidip minişlerimide alıp eve gelmek istiyom yaaaa

ooo gerçektenmi kızım sen hamilesin yaa bu hbri duymaya hazırlıklı ol çok sevindim...

yaaaa öyle mi dersin ? bilmiyorum ki , allah söyletmistir insallah, neden öyle dedin ki ??? belki aldigim ilaclardan gecikmistir, ayyy valla bilmiyorum cok bunaldim cok, icim bir tuhaf duygularim bir tuhaf.....

baby mina çok saolun ya:)içimde patlıyodu bu olanlarrr böleee sıkıldım sıkıldııımmmhayır ben biriyle sorunumu veya kızgınlığımı asla başkasıyla paylaşmam.muhattabı çok cahil bi insan hayatta anlamaz.ona tamam deyip kapattım ancak.ama asla ne kadar yakın eğlenceli de olsa söylemem ona bi daha böle salak salak yorum yapacağı konularıhaklısınız zorlamı çaıştıracaklar.nasıl hareket ederim o an karar vermeliyim.hamöiş haberi alınca ayrılırım belki kim bilir?öle hissedersem yaparım zaten.vallahi içimi açıosunuzzz canlarım benim yaa:)doğmamış çocuğa çift çift don biçiolar.iş kesin diil hamişlik kesin diil atıp tutuolar

mina ilkinde negatif alacağımıda biliyordum biliomusunkan vermeye gittiğimde gelecek haberden emindi içimde ki sesRabbim daha beterlerine alışmak zorunda bırakmasın hiçbirimiziiiiii:))))))

babyyyyy tatlımmmm var mı ağrın sızın hayatımcanım benim hazır et göbişiniiii miniş geliorrrr:)))))
minaaa Rabbim bu sınavı tekrarına düşmeden kazanmanı nasip etsin inşallahhhhhbende kazandığım bölüme kadar bilmiştimmmm:))))

Canını hiç sıkma böyle aptal insanlar çok malesef biz bunları görmemeyi duymamayı öğrenicez benim de komşum geçen hafta bna ne dedi beğnirsiniz geçen yıl bebeği oldu bebeği yokken o dunyanın en boş insanıymış bana dıoki sen dunyanın en boş insanısın o kadar canım sıkıldı ki sözlerine orda boğuversem yeridir die düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…