Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar genelde kanaması yoksa hamiş olunuyor yüksek oranda ama benimde kanamam yoktu negatiff alırkennilaçlar rahmin dökülmesini adet olamyı engelliyo.ama çoğunluklada adet olmayanlarda pozitiff oranı baya yüksekama yarın öğrences zatennn:))inşalllllllllaaaaaah

herzaman seninle tatlım son 5 heeeçook az kalmış:)nasılsın nasıl hissediosun kendini bakaılımmm:)keyfin yerinde mi??

salak insan yaaAllahım akıl fikir ver insanlaaraaao ne biçim laf ölebilio musenin tedavini falan.bilioda ediosa bu lafı bakma bi daha yüzüne asla bakma delirdim vallahi sinirden burdaa yaaaazaten çok gıcığım bu konuşan bıkkk bıkkkkcılaraaaa

derincimmm yok denecek kadar az bi ağrım oluyoo oda normal kolay değill yumoşlarım toplandı ben şimdiden hazırım tatlımm buyursunn gelsinler minişlerimm hattaa 9 ay kadar da kalsınlar şaka bi tarafa canımm çok heycanlanıyorumm ya sizlerden böyle güzel sözler duyunca yerimde duramıyorumm gel gel gellllllll minişlerimmm göbişimeeee gelll annemmmm hayırlısıyla kuzucuklarıma yarın kavuşuyorumm

Yok canım bilmio ama önceden yaşadıklarımı bilio ikimizin arasında 2 ay vardı hamileliğimizde ben onun bebeğini canım gıbı seviyorum onun ettiği lafa bakarmısın

Yok canım bilmio ama önceden yaşadıklarımı bilio ikimizin arasında 2 ay vardı hamileliğimizde ben onun bebeğini canım gıbı seviyorum onun ettiği lafa bakarmısın

tatlım Allah versin onun cezasını biz kul olarak hiççç kötü laf etmeyelim ama burdan ne laflar salladım onaa neyseebence görüşme hayatım onla neden bilio musun kimsenin bizim durumumuzda insanları üzmeye hakkı yok!!!!!ne kadar hassas zor döenmler geçiriorusdoğuranların çoğu anne diye gezenlerin yarıdan fazlası yaşadıklarımızın onda birini yaşamıyo madden manen.annelik doğurmakla olacak iş değil.benim bir kedim var bana o işle ilgili ahkam kesendin çocuğuna gösterdiği ilginin bin katını gösteriorum ben.ve bu konuda biri annem olsa affetmiyorum!!!!!kardeşimle konuşmuyorum bir kere bile aramadı beni,bir geçmiş olsun demedi!!!böyle kardeş hiç olmasa da olur.benim hayatımın en önemli anlarını pas geçen kişisel kızgınlıklrını bu konuda devam ettiren insan olsa nolu olmasa nolur.aynı aptmanda kvaledemin nerdeyse yüzüne bakmıorum.bana negatif aldığım gün hani sende sorun yoktuolmasa tutardı dedi.o an.öğrendiğim ağlamaktan helak olduğum an.BİTTİ benim için.ki ben kimseye kin tutabilen küs yada kızgın olacak biri değildim.bu olay başıma gelene dek.gördüm ki hayatından çıkaracaksın sana iyi gelmeyen insanları.akrabansa hayatında ki yerini daraltacaksın.en önemlisi sensin.herkes isterse afedersin gebersin sen iyi olacaksın.kendi kıymetimizi bilelim hanımlar.bu tedavide hangi nedenle tedavii oluyorsak olalım biz eksik değiliz.tam tersi Rabbim iyi kullarına dert verir,sınar onlar,sevdiği kullarını dener.biz bu dünyada döküoruz günahlarımızı varsa.Rabbim en iyisini bilir.kendimizi ezdirmeyelim kimseye.kimsenin bizi hırpalamasına başı sıkışınca bu yaramıza parmak basmasına izin vermeyelimmmherkes bir şeyler söyler.kimse gelip bu yükü bir dakikalığına bile taşımaz.taşıyamaz.ben anneme dahi bi başkayım artık.benim kıymetimi bilecek herkes.ben iyi bir gelin,iyi bir abla iyi bir çocuktum.çok iyi olmanın bedeli buysa ben kötü olmam ama biraz uzak olurum olur biter

bekliyoruzz güzel haberini canım inşallahh rabbim tüm isteyenlere nasip etsinn

amiinnnnnnnnnn canim insallahhhhhhhhh, valla sanki zaman gecmiyo saatte bakiyorum 12, bakiyorum 12:05 ! birazdan ise gidicem, dersim var, aksamda dus alip erkenden yatip uyucam bir an önce yarin olsun yarin tamami tamina transferden sonra ki 14. gün !

Son düzenleme:

evet cnm az kalmış sen gelde bana sor,içim içimi yiyo,kendimi nane limonlu hissediyorum göğüslerde biraz ağrı var başkada bişi yok 7.güne geldik,

kızlar benimde test tarihim 18 ARALIK iple cekiyorum inşallah hepimiz 2010 sonu sevincle ayrılırız derin2 seni hatırlıyorum eylül ekim döneminde sende vardın diymi?benim 5.denemem 2010 yılı içinde inşşallah bu son olacak

canım inşşşşşş hepiniz güzel sonuçlar alırsınız

sagol canımmmmmmm blgılerın ıcın
bnde cok fenalasıorum ılaclardan dolayı DENEYECEGIM YOGURDU
ayrıca yarın test gunun ben aksam gırerım ınş gusel habverler verırsın

sagol canımmmmmmm blgılerın ıcın
bnde cok fenalasıorum ılaclardan dolayı DENEYECEGIM YOGURDU
ayrıca yarın test gunun ben aksam gırerım ınş gusel habverler verırsın

EVET canim insallah vericem sizlere güzel haberi, kalbim güzel olucak diyor allahin izniyle

evet canımmmbende seni hatırlıorummmmhaydi maşallahh az kalmış hayatım inşalaaaahh hayırlısıyla güsel haberler vericeksin bizzz:)mübarek cumalar yüzü suyu hör*****e Allahımmm gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşalllaaaahhhhhcanım benim bende 16 sına kadar adet olmazsam test yapıcaklar geçen perş aşılama denedimgeçen 16 ekimde ilk sonucumu aldın negatifdi yine 16 yaaabakıcaz artık uğuruna:)peki nasıl hissediorsunnn kendini canım ne var ne yokk

selam kızlar...canım sıkkın dün tüp bebek raporu için gititğimiz doktor eşime varikosel ameliyatı olamsı lazım dedi...kafada 6 ay tedavi ötelendi(

selam kızlar...canım sıkkın dün tüp bebek raporu için gititğimiz doktor eşime varikosel ameliyatı olamsı lazım dedi...kafada 6 ay tedavi ötelendi(

ya edutcum o ameliyatı olup fayda göreni duymadım.boşa acı çekecek eşinbence iyi bi araştır ameliyat olayını varsa arkadaşlar anlatsın.bize doktor o ameliyat bişi yaramaz dedi boşa acı çekersin dedi.kuzenim geçen sene tüple bebek sahibi oldu onun eşine ameliyat yaptıklarında 4 milyondu spermi ameliyat sonu 1 milyon olduki onlar özelde yaptırdılar düşün rapor için falan da diil resmen para tuzağuı demişti benim kendi doktorum.varsa detaylı bilgisi olan arkadaşımız önerilerini bekleyelim.

kuzum ben istemiyorum ama doktor o ameliyatı yapmadan rapor çıkarmaz

CANIM cok saol inşallah bebişlere kavusuruzzz hep beraber bazen kasıklarımda karıncalanma hissediyorum inşallah tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…