Canını hiç sıkma böyle aptal insanlar çok malesef biz bunları görmemeyi duymamayı öğrenicez benim de komşum geçen hafta bna ne dedi beğnirsiniz geçen yıl bebeği oldu bebeği yokken o dunyanın en boş insanıymış bana dıoki sen dunyanın en boş insanısın o kadar canım sıkıldı ki sözlerine orda boğuversem yeridir die düşündüm
baby mina çok saolun ya:)içimde patlıyodu bu olanlarrr böleee sıkıldım sıkıldııımmmhayır ben biriyle sorunumu veya kızgınlığımı asla başkasıyla paylaşmam.muhattabı çok cahil bi insan hayatta anlamaz.ona tamam deyip kapattım ancak.ama asla ne kadar yakın eğlenceli de olsa söylemem ona bi daha böle salak salak yorum yapacağı konuları haklısınız zorlamı çaıştıracaklar.nasıl hareket ederim o an karar vermeliyim.hamöiş haberi alınca ayrılırım belki kim bilir?öle hissedersem yaparım zaten.vallahi içimi açıosunuzzz canlarım benim yaa:)doğmamış çocuğa çift çift don biçiolar.iş kesin diil hamişlik kesin diil atıp tutuolar
mina ilkinde negatif alacağımıda biliyordum biliomusunkan vermeye gittiğimde gelecek haberden emindi içimde ki ses Rabbim daha beterlerine alışmak zorunda bırakmasın hiçbirimiziiiiii:))))))
babyyyyy tatlımmmm var mı ağrın sızın hayatımcanım benim hazır et göbişiniiii miniş geliorrrr:)))))
minaaa Rabbim bu sınavı tekrarına düşmeden kazanmanı nasip etsin inşallahhhhhbende kazandığım bölüme kadar bilmiştimmmm:))))
salak insan yaaAllahım akıl fikir ver insanlaaraaa o ne biçim laf öle bilio musenin tedavini falan.bilioda ediosa bu lafı bakma bi daha yüzüne asla bakma delirdim vallahi sinirden burdaa yaaaa zaten çok gıcığım bu konuşan bıkkk bıkkkkcılaraaaa
Yok canım bilmio ama önceden yaşadıklarımı bilio ikimizin arasında 2 ay vardı hamileliğimizde ben onun bebeğini canım gıbı seviyorum onun ettiği lafa bakarmısın
test günüm 22 aralık çarşamba günü inşallahh pozitif sonuç alırım... cuma günü transferim yapılacak herşeyin hayırlısı
Canimmmmmmmm saol, ama cuma vericem haberi türkiye saati ile 15:00-16:00 arasi allah nasip ederse....
bekliyoruzz güzel haberini canım inşallahhrabbim tüm isteyenlere nasip etsinn
kızlar genelde kanaması yoksa hamiş olunuyor yüksek oranda ama benimde kanamam yoktu negatiff alırkennilaçlar rahmin dökülmesini adet olamyı engelliyo.ama çoğunluklada adet olmayanlarda pozitiff oranı baya yüksek ama yarın öğrences zatennn:))inşalllllllllaaaaaah
herzaman seninle tatlım son 5 heeeçook az kalmış:)nasılsın nasıl hissediosun kendini bakaılımmm:)keyfin yerinde mi??
kızlar benimde test tarihim 18 aralık iple cekiyorum inşallah hepimiz 2010 sonu sevincle ayrılırız derin2 seni hatırlıyorum eylül ekim döneminde sende vardın diymi?benim 5.denemem 2010 yılı içinde inşşallah bu son olacak
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrr
canim tedavinin en basindan beri iyi geliyor, her gün düzeli ölcüde yogurt yiyip, ayran icmek. ama lütfen abartmayin, kücük bir kase ögle yemeginde yada aksam yemeginde, yada 2-3 bardak fazla tuzlu olmayan ayran. tuz hic iyi degil, vücutta ödem yapmaya yardimci oluyor
sagol canımmmmmmm blgılerın ıcın
bnde cok fenalasıorum ılaclardan dolayı DENEYECEGIM YOGURDU
ayrıca yarın test gunun ben aksam gırerım ınş gusel habverler verırsın
kızlar benimde test tarihim 18 ARALIK iple cekiyorum inşallah hepimiz 2010 sonu sevincle ayrılırız derin2 seni hatırlıyorum eylül ekim döneminde sende vardın diymi?benim 5.denemem 2010 yılı içinde inşşallah bu son olacak
selam kızlar...canım sıkkın dün tüp bebek raporu için gititğimiz doktor eşime varikosel ameliyatı olamsı lazım dedi...kafada 6 ay tedavi ötelendi(
ya edutcum o ameliyatı olup fayda göreni duymadım.boşa acı çekecek eşinbence iyi bi araştır ameliyat olayını varsa arkadaşlar anlatsın.bize doktor o ameliyat bişi yaramaz dedi boşa acı çekersin dedi.kuzenim geçen sene tüple bebek sahibi oldu onun eşine ameliyat yaptıklarında 4 milyondu spermi ameliyat sonu 1 milyon oldu ki onlar özelde yaptırdılar düşün rapor için falan da diil resmen para tuzağuı demişti benim kendi doktorum.varsa detaylı bilgisi olan arkadaşımız önerilerini bekleyelim.
evet canımmmbende seni hatırlıorummmm haydi maşallahh az kalmış hayatım inşalaaaahh hayırlısıyla güsel haberler vericeksin bizzz:)mübarek cumalar yüzü suyu hör*****e Allahımmm gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşalllaaaahhhhh canım benim bende 16 sına kadar adet olmazsam test yapıcaklar geçen perş aşılama denedim geçen 16 ekimde ilk sonucumu aldın negatifdi yine 16 yaaa bakıcaz artık uğuruna:)peki nasıl hissediorsunnn kendini canım ne var ne yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?