Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

derine katılıyorum edut iyice araştır çünkü bizim değerde düştü.hatta bi dr bana dediki fiziksel bi rahatsızlık olmadığı sürece biz ameliyatı önermiyoruz dedi.ama ne diyim bazılarıda bu ameliyat sonrası hamilede kalabiliyo benimyakın bi arkadaşım öle oldu. Değeriniz edut kaç ?eğer çok düşüklerdeyse dr la konuşun rapor için şartmı ameliyat sorun boş yere zaman kaybetme bende rapor çıkardım zor işler bilirim.Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Kızlar transfer olmuş yada olucak tüm arkadaşlar inşllah tüm kalbimle diliyorumki güzel sonuçlar alın.
Bende 25 aralıkta tedaviye başlıyorum avrupa şafak hastahanesinde 10 yıldır bekliyorum meleğimi bu sefer kalbimden gelen ses olucak diyor umarım güzel şeyler olur.Aslında içim rahat rapor çıkardım onunla fiyat bayağa düşük olmazsa 2.deneyebilicem hemen ama inşallah olur yüce rabbim benide güldürür.
Arkadaşım o kadar patavatsız insan varki o senin ne hissettiğini hiçbirzaman anlamadığı için senin üzülüp üzülmediğini anlayamaz hoş gör sen Allah görüyor zaten.

banucuğum
YOLNUZ KISA VE GÜZEL OLSUN SENİN VE DİĞER TEDAVİDE ARKADAŞLARIN
RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bizleri bizden başka anlayabilecek yok en yakınlarımızda dahil buna, beni üzen herkesi anında çıkartıyorum hayatımdan belki yanlış yapıyorum ama başka çözüm bulamıyorum artık haftaya transferim olacak allah izin verirse kime ne diyeceğim diye düşünüyorum herkes bir araştırmaya girmiş durumda meraklılardan sıkıldım ısız bi adaya gitcem en sonunda :)))))))))

selam kızlar...canım sıkkın dün tüp bebek raporu için gititğimiz doktor eşime varikosel ameliyatı olamsı lazım dedi...kafada 6 ay tedavi ötelendi(

canım biz eşimde sorun var diye bir ürolağa gitmiştik bizde eşinizi haman ameliyet olması gerekiyor dedi bizim o zaman siğortamızda yoktu (burası özel bir merkez dr hem devlette çalışıyor hemde özelde görev yapıyordu o zaman )bana dediki devlete gidin ne kadara yapılıyorsa bu ameliyat bende burada özelde aynı fiyata yaprım ben oradan hemen çıktım bir dr tanıdığımız var ona gttim durumu anatım bana dediki bak senin eşinde sayı sorunu var ama varikosel yok sakın bu ve bunun gibi dr inanama (benim tanıdığım dr ve diğer dr aynı merkezde çalışıyordu)ben eşime bu ameliyatı istemediğimi söyledim ve ameliyat kaldı daha sonra tüp bebk merkezizdeki dr anlatım oda varikosel yok sadece paranızı almak için yapmışlar dedi

şimdi diyorum ki iyiyki o zaman o dr inanmak yerine bir kaç dr görüşmüşüm

benide kaydedermisin bende umutta başladım allahın izniyle

Bismillahirrahmanırrahim...

ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: 2 aralık AŞILAMA OLDU:)16 Aralık TEST GÜNÜ

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE

*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE

*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:BEKLEMEDE

*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-10 ARALIK TRANSFER

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)

*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE

*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE

*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)

*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE

*SİNOPEE:BEKLEMEDE

*MİNASOFİE:10 ARALIK TEST GÜNÜ

*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE

*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK TEST GÜNÜ BEKLİYOR

*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

Listemizi yayınladım tekrar şimdi yakın tarihdeee önceee minamız yarın haber verecek işalllaaaaaahhh bizeeeeesonraaa herzaman seninleee sonraaa bennnn aaaa ses ve nursın varhemen onalrıda ekliyrum başka var mııı

bizler doktorlarada guvenemeyeceksek kime guvenecegiz cok yazik para icin insanlarin sagligiyla ooynuyorlar canim iyiki arastirmisiniz para insanlarin gozunu kor etmis.

benide benide:)) daha öncede yazmıştım arada takip ediyorum sizi kızlar gelişmeleri paylaşırım sizinle. ben beylikdüzü medicanada tedavimi oluyorum, şuanda iğnelerimi oluyorum, pazartesi toplanacak yumoşlar büyük ihtimal, kesin olarak cumartesi belli olacak günü. hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar

insallahhhhhhhhhhhhhhh derincim insallahhhhhhhhhh dualarinizi eksik etmeyin ne olur kizlarrrrrrrrrr

bizler doktorlarada guvenemeyeceksek kime guvenecegiz cok yazik para icin insanlarin sagligiyla ooynuyorlar canim iyiki arastirmisiniz para insanlarin gozunu kor etmis.

malesef öyle
bazıları için PARA SAĞLIKTAN BAŞKA HER ŞEYDEN ÖNCE GELİYOR

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanırrahim...

ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: 2 aralık AŞILAMA OLDU:)16 Aralık TEST GÜNÜ

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE

*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE

*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:BEKLEMEDE

*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-10 ARALIK TRANSFER

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)

*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE

*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE

*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)

*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE

*SİNOPEE:BEKLEMEDE

*MİNASOFİE:10 ARALIK TEST GÜNÜ

*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE

*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK TEST GÜNÜ BEKLİYOR

*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE

*NURSIN:HAFTAYA TRANSFERİ VAR

*SES_82:18 ARALIK TEST GÜNÜ

*BYY:BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA:13 ARALIK YUMOŞ TOPLAMA

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

canlar tedavideki arkadaşlarım
hepinizin bahtı açık olsun
bebişli olsun rabbim yardımcınız olsun
her şey gönlünüzden geçen gibi olsun
rabbim meleklerinize kavuşmayı ve onlarla birlikte uzun sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin
allahımemekleirimizin karşılığını versin
elleirimizi boş çevirmesin
gönlünüzden geçnelere kavuşmayı nasip etsin
rabbim sesemizi duy sana açılan elleriemekleri gör yarabbim
bizleri çaresiz tek eksik bırakma

İSŞTEEE TA TAA TAA TAAAM:)sIFIR KM LİSTEMİİİSSSSSBU LİSTE HEPİMİZEEE İYİ GELECEEKKK SIRAYLA HAMİŞŞŞŞ YAZACAKK ALLAHIN İZNİYLEEEE:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…