Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

amiinnnnnnnnnn ne de güzel yazmışsın canım yaa inşallah allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

amin amin insallah canim benim.

isşteee ta taa taa taaam:)sıfır km listemiiisssssbu liste hepimizeee iyi geleceekkk sırayla hamişşşş yazacakk allahın izniyleeee:92:

canım emeğine sağlık
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iinnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kuzum inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepimizin isminin yanına hamiş yazısı yazılır
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar yaaa yumurta çatlamaması için orlagutran diye iğne olan var mı? benim vücudum alerji yaptı bugün ilk vurulduğumda ve çok acıdı varyaa anlatamam size. gonal f oluyorum normalde o acıtmıyo, ama bu mahfetti beni yaa. kullanan oldu mu bu ilaçtan?

benide listeye ekleyin kizlar suan tedavi asamasindayim allah izin verirse 16 da iyine vurulacam allah hepimizin emegini bos cikartmasin insallah cifter cifter bebisimiz olur

amin amin insallah canim benim.

amiinnnnnnnnnn ne de güzel yazmışsın canım yaa inşallah allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

amin kızlar inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sadece içimden geçenleri yazdım dua ediyordum sizlerle paylaşmak istedim
bende geçtim bu yollardan ve geçeceğimde
bir arkadaşın iyi dileğinin insana ne kadar iyi geldiğini
çok iyi biliyorum
inanın bana hepiniz için tek tek heycanlanıyorum seviniyorum üzülüyorum
eğerki sihirli bir değneğim olsaydı ve tek şansımolsaydı
bütün kadınları bu dertek kurtarmak için kulanırdım

ccanım ben kulanmıştım ama hiç bir yan etkisini görmedim
bünyenden kaynaklanıordum
birde tedavinin sonlarına doğru vücut daha çok hasaslaşıyor tepkileri değişiyor

Son düzenleme:

canim bende orgalutran kullanacagim adetimin 5.gunu puregonla baslayip 6.gunu puregonla birlikte orgalutrana baslayacagim ayyy yaaa cokmu acitiyo canim sen nerden yapiyorsun orgalutrani ben bacaktan yapacagim :84:

yüreğine sağlık canım...

canim bende orgalutran kullanacagim adetimin 5.gunu puregonla baslayip 6.gunu puregonla birlikte orgalutrana baslayacagim ayyy yaaa cokmu acitiyo canim sen nerden yapiyorsun orgalutrani ben bacaktan yapacagim :84:

yok yokkız merak etme küçücüiğne ne olacak

ayyy hiç sorma bende yan etki yaptı canım. bana göbekten yap dediler. kızardı bayağı bir ve böyle acı olamaz çok yaktı canımı ve orası delik gibi acıdı, bir de iğneyi çekince kanadı. çok korktum dru aradım, bazı ilaçlar nadirde olsa yan etki yapar dedi, yarın getir başka iğneyle değiştirelim dedi, ama ne yapayım yarında olayım diyorum nasıl olsa cumartesi sabah kontrole gidicem, o gün akşamda olursam o gün değiştiririm. ama korkma herkeste aynı reaksiyon gösterecek diye birşey yok.

ben östradiol kullandim yumurtanin catlamamasi icin, menogon u da yumurtalarin cogalmasi icin

canim benim allahim verdigimiz emeklerimizi bosa cikarmasin rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…