canlar tedavideki arkadaşlarım
hepinizin bahtı açık olsun
bebişli olsun rabbim yardımcınız olsun
her şey gönlünüzden geçen gibi olsun
rabbim meleklerinize kavuşmayı ve onlarla birlikte uzun sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin
allahımemekleirimizin karşılığını versin
elleirimizi boş çevirmesin
gönlünüzden geçnelere kavuşmayı nasip etsin
rabbim sesemizi duy sana açılan elleriemekleri gör yarabbim
bizleri çaresiz tek eksik bırakma
canlar tedavideki arkadaşlarım
hepinizin bahtı açık olsun
bebişli olsun rabbim yardımcınız olsun
her şey gönlünüzden geçen gibi olsun
rabbim meleklerinize kavuşmayı ve onlarla birlikte uzun sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin
allahımemekleirimizin karşılığını versin
elleirimizi boş çevirmesin
gönlünüzden geçnelere kavuşmayı nasip etsin
rabbim sesemizi duy sana açılan elleriemekleri gör yarabbim
bizleri çaresiz tek eksik bırakma
İSŞTEEE TA TAA TAA TAAAM:)sIFIR KM LİSTEMİİİSSSSSBU LİSTE HEPİMİZEEE İYİ GELECEEKKK SIRAYLA HAMİŞŞŞŞ YAZACAKK ALLAHIN İZNİYLEEEE :92:
isşteee ta taa taa taaam:)sıfır km listemiiisssssbu liste hepimizeee iyi geleceekkk sırayla hamişşşş yazacakk allahın izniyleeee :92:
İSŞTEEE TA TAA TAA TAAAM:)sIFIR KM LİSTEMİİİSSSSSBU LİSTE HEPİMİZEEE İYİ GELECEEKKK SIRAYLA HAMİŞŞŞŞ YAZACAKK ALLAHIN İZNİYLEEEE :92:
amin amin insallah canim benim.
amiinnnnnnnnnn ne de güzel yazmışsın canım yaa inşallah allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
ayyy bi patlama yapabilsek keşke herkes hamiş çıksaa:)))
kızlar yaaa yumurta çatlamaması için orlagutran diye iğne olan var mı? Benim vücudum alerji yaptı bugün ilk vurulduğumda ve çok acıdı varyaa anlatamam size. Gonal f oluyorum normalde o acıtmıyo, ama bu mahfetti beni yaa. Kullanan oldu mu bu ilaçtan?
kızlar yaaa yumurta çatlamaması için orlagutran diye iğne olan var mı? benim vücudum alerji yaptı bugün ilk vurulduğumda ve çok acıdı varyaa anlatamam size. gonal f oluyorum normalde o acıtmıyo, ama bu mahfetti beni yaa. kullanan oldu mu bu ilaçtan?
ayyy canım benim inşallah bize umut olur ve öncümüz olursun bizim, devamında biz geliriz allahın izniyle. inşallah bebeğin seninledir bitanem
amin kızlar inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sadece içimden geçenleri yazdım dua ediyordum sizlerle paylaşmak istedim
bende geçtim bu yollardan ve geçeceğimde
bir arkadaşın iyi dileğinin insana ne kadar iyi geldiğini
çok iyi biliyorum
inanın bana hepiniz için tek tek heycanlanıyorum seviniyorum üzülüyorum
eğerki sihirli bir değneğim olsaydı ve tek şansımolsaydı
bütün kadınları bu dertek kurtarmak için kulanırdım
canim bende orgalutran kullanacagim adetimin 5.gunu puregonla baslayip 6.gunu puregonla birlikte orgalutrana baslayacagim ayyy yaaa cokmu acitiyo canim sen nerden yapiyorsun orgalutrani ben bacaktan yapacagim :84:
minacigim yarin buyuk gun hadi bekliyoruzhaberini canim
canim bende orgalutran kullanacagim adetimin 5.gunu puregonla baslayip 6.gunu puregonla birlikte orgalutrana baslayacagim ayyy yaaa cokmu acitiyo canim sen nerden yapiyorsun orgalutrani ben bacaktan yapacagim :84:
kızlar yaaa yumurta çatlamaması için orlagutran diye iğne olan var mı? benim vücudum alerji yaptı bugün ilk vurulduğumda ve çok acıdı varyaa anlatamam size. gonal f oluyorum normalde o acıtmıyo, ama bu mahfetti beni yaa. kullanan oldu mu bu ilaçtan?
yeterim sen nerden yapmistin orgalutrani canim
ayyy hiç sorma bende yan etki yaptı canım. bana göbekten yap dediler. kızardı bayağı bir ve böyle acı olamaz çok yaktı canımı ve orası delik gibi acıdı, bir de iğneyi çekince kanadı. çok korktum dru aradım, bazı ilaçlar nadirde olsa yan etki yapar dedi, yarın getir başka iğneyle değiştirelim dedi, ama ne yapayım yarında olayım diyorum nasıl olsa cumartesi sabah kontrole gidicem, o gün akşamda olursam o gün değiştiririm. ama korkma herkeste aynı reaksiyon gösterecek diye birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?