iyilik yeter senden nbr,bildiğin gibi ben 8 günü devirdim ve 9.güne başladım ,ama içimde bi hayal kırıklığı var sanki yine olmayacak diyoöyle bi karamsarlık çöktü içime bakalım hayırlısıyla salı gününü bekliyorum.. :18:
kızlar 8. Gün değeri sizce kaç olur eğer tutunduysa ve 2. Gün transferiyse
inş arkadaşım yaa tamam pozitif düşünücem..sende ne var ne yok??
karamsar olmayın kızlar yaaaaa
sonucu bılmeden hemen uzuluyorsunuz belkıde melegınız sızınlen
bos yere bebegınıze uzuyorsunuzzzz
hem gununuz dolana kadar tahlıl yaptırmayın
[sıze="3"]kızlarrrrrrrrrrrrrr
bir şşey diyeceğim
tüp bebk tedavisinden çıkmış olan arkadaşlar tedavilerinizde elinizde kalan ilaçları ne yapıyorsunuz
kızlar ben tedavi için bu ilaçları lğileniyorum [/sıze]
babyyy yakalaaadımmmmm seniiitatlım hemen detay isterimmm nelerr olduuu kaç hücrelii nasıl anlaattttt bu arada minamız pozitif aldı:)
Tabıkı yapma moralını bozma smdıden
ayrıca ılac ıcın yardım topıgı actım ılgınızı beklıorum
baby cim transferin hayırlı olsun cnm inşallah Allah büyük bebişlerin seninle 9 ay boyunca yolu tamamlarlarda kucağına almak nasip olur,kabak çekirdeği yemeni tavsiye ederim...
saol canım inşallahhh hepimiz için hayırlısıyla kucaklarımıza almamız nasip olur... kabak çekirdeğinin yararını öğrenebilirmiyim tatlımm ben ananas yemege devam ediyorum tutunsunlar diye inşallah faydasını görürümm:92:
Herzaman_seninlee canımm bence sen hamilesin canımm içime öyle doğdu hayır olur inşallahhh
saol canım inşallahhh hepimiz için hayırlısıyla kucaklarımıza almamız nasip olur... kabak çekirdeğinin yararını öğrenebilirmiyim tatlımm ben ananas yemege devam ediyorum tutunsunlar diye inşallah faydasını görürümm:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?