Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ilk tedavimde purednol rulid coraspin 1 günlük iğnem hepsi kalmıştı zamanla attım bi işime yaramıyo diye,bak o zaman böyle bi topik var olsaydı hepsini seve seve gönderirdim,inşallah bu tedavimde yardımcı olurum.

COK FAZLA YEME ANANASTA kanı sulandırıror cunku
kabak cekırdegı tutunmayı saglıor
ayrıca yogurtta tuketmenı tavsıye ederım bol su ıle

çok fazla değil canım 2 dilim yiyorumm sadece,, muz,kivi yemeye devamm ediyorum her zaman olduğu gibi bol su ve meyve suyu içiyorumm küçük bi kase yoğurt mutlaka yiyorumm bakalımm hayırlısı inşallahh faydası olur ama ben yararının olduğu düşünüyorumm zaten ilaçların arasında aspirinde verdiler kanı sulandırsın diye kabak çekirdeğide yerimm tabii faydası olabilecek herşeyi yerimm kuzularımm içinn benimm mini mini minişlerimm onlarrr teyzeleriiii

selam kızlar
yeterr seni gördüm sanki..
bizim topk hayalet kasaba gibi.. ben de dolanıyorum

kızlar benim 8 aralıkta transferim yapıldı
19 aralık tets günüm
zaman geçmek bilmiyor

ağzımın tadı değişti bu arada :) grip olursunuz ya hani.. öyle gibi :))

canım gelmiştim ama elketirik kesildi leptop ta şajr edmemiştim çıkmak zorunda kaldım

canım formda gezindim ama pek bir şey bulamadım
biizm başka bir form var orda ilaçlar topiği var orada herkes ilaçlarını yazıyor isteyen ücretl isteyen ücretsiz kime ne lazımsa yazışıp alıyor

esra açtığın topiğin nerede canım :26::26::26:

yetercıgım bnce böle bır topık acılsa herkesın bırbırıne destek olacagını sanıyorum
cunku gercekten ıse yaramayanlar tedavı surecındekılere verse cok iş gorulur ne dersın ?

canım neden olmasın ki benim 8 kutu pregonum vardı ilk tedavimde ben bir arkadaşa gönderdim yani evde dursa skt geçecek yazık değilmi

ayy sorma yaa hava buz petekler son sürat yanıyo ama banamısın demiyo ayaklarımada su torbası koydum malum soğuk bırakmamak gerek,öle,ayy yazdıklarım topikle ters orantı oldu ama olsun zararı çıkmaz,nazar deymesin topiğe

aman canım dkkat et

esranın açtığı topin adını biliyormusun

canım ben mersindeyim
senneredesin
bu arada ben esranın sayfasını bulamıyorum nerde yaaa

canım eşim geldi Ben çıkıyorum hoşçakal

canım eşim geldi Ben çıkıyorum hoşçakal

cnm a tüp bebe özel bölümü varya oraya tıklıyosun sonra sabit konular kısmı var orada değil onun alt başlıklarında,gene bulamazsan eğer esranın profiline gir ve açtığı konulara bak oradanda bulabilirsin...ben istanbuldan katılıyorum cnm,sanırım esradamı o taraflardaydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…