slm kızlarrr herkese iyi pazarlar diliyorum....bugün 10.günüm sıkıldım artık evde biraz çıkıcam arkadaşımın kızının doğum günü var ona katılmayı düşünüyorum...aslında bugün kanda baktırsam çıkar ama net kararlıyım günümden önce yaptırmayacağım..
herzaman senınlecıgım bende ıskenderundayım
yetercıgım ana sayfadan gorebılırsın benım actıgım konuyu
slm kızlarrr herkese iyi pazarlar diliyorum....bugün 10.günüm sıkıldım artık evde biraz çıkıcam arkadaşımın kızının doğum günü var ona katılmayı düşünüyorum...aslında bugün kanda baktırsam çıkar ama net kararlıyım günümden önce yaptırmayacağım..
çok şükür bende hamileyim konunun başında listede benim de ismim vardı fakat ben aşılama yaptırdım osmaniyede allahım herkeze versin
çok şükür bende hamileyim konunun başında listede benim de ismim vardı fakat ben aşılama yaptırdım osmaniyede allahım herkeze versin
merhabalar bende ilk tüp bebek deneyimimi aralık sonunda yaptıracağım çünkü hem adetim hemde raporun çıkması o zamana denk geliyor
kızlar transfer sonrası 5. gunum ama ben yatıp dinlenemiyorum persembe günü işe başladım cumartesi egitim vardı sonra misafir ağırladım ikram yaptım, yatamıyorum ama sonrada kendimi suclu hissediyorummm
siz neler yapıosunuz benim hicbir belirtim yok?sizde varmı?
derın sna nasıl asılma yaptılar 1 mılyon spermlen
bızımkısı 2 mılyondu gene yapamayız dedıler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?