Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

herzaman senınlecıgım bende ıskenderundayım

yetercıgım ana sayfadan gorebılırsın benım actıgım konuyu

slm kızlarrr herkese iyi pazarlar diliyorum....bugün 10.günüm sıkıldım artık evde biraz çıkıcam arkadaşımın kızının doğum günü var ona katılmayı düşünüyorum...aslında bugün kanda baktırsam çıkar ama net kararlıyım günümden önce yaptırmayacağım..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

canım evet 10. gün yaptıryor burada bizim merkez eğer bu gün yaptırırsan çıkar
ama tabiki sen bilirisin

en doğrus gününde yapmak ama insan dayanamıyor. senle ben 1 gün arayla sonuç alıcaz umarım hakkımızda hayırlısı olur ve pozitif olur inşallah. benim 6.5 ilk negatşf gibi gelmişti ama şimdi hala umudum var

arkadaşlaarrrr show tvde tüp bebek konuşuluyorr bilginizee!!!diyor ki uzman anne sigara içiyorsa çocuğunun lösemi olma ihtimali normalden 7 kat fazla!!!hatta çocuk hiç sigara içmezse bile akciğer kanseri olma ihtimali 20 kat fazla!!!

çok şükür bende hamileyim konunun başında listede benim de ismim vardı fakat ben aşılama yaptırdım osmaniyede allahım herkeze versin

çok şükür bende hamileyim konunun başında listede benim de ismim vardı fakat ben aşılama yaptırdım osmaniyede allahım herkeze versin

nurtencim merabaaa:)gözün aydınn maşaaallahhhhhkaç haftalıkkkAllah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahh:)canım tüp denedin sonra mı aşılama yaptın;?ben ekimde ilktüp denememde negatif aldım bu ayın 2 sinde boş durmayalım diye aşılama yaptıma ma eşimin sperm sayısı 1 milyonaşılaama düşük ihtimal amasenin durumun nasıldı anlatabilir misin;?

merhabalar bende ilk tüp bebek deneyimimi aralık sonunda yaptıracağım çünkü hem adetim hemde raporun çıkması o zamana denk geliyor

kızlar transfer sonrası 5. gunum ama ben yatıp dinlenemiyorum persembe günü işe başladım cumartesi egitim vardı sonra misafir ağırladım ikram yaptım, yatamıyorum ama sonrada kendimi suclu hissediyorummm
siz neler yapıosunuz benim hicbir belirtim yok?sizde varmı?

ne kadar sabırlsısın maşalah. :)
güzel haberler alırsın inşlh

allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

merhabalar bende ilk tüp bebek deneyimimi aralık sonunda yaptıracağım çünkü hem adetim hemde raporun çıkması o zamana denk geliyor

hayırlı olsun halev.. dilerim güzel sonuçlar alırsın

ilk 3 gün önemli diyorlar. ağır kaldırmamaya kendini yormamaya çalış..
benim de çarşamba yapıldı transferim. bugün 4. gün oluyo galiba.
evde dinleniyorum. belirti arıyorum sürekli :) ama o kadar ilaç vs derken bünyem altüst olmuş durumda
inşlh güzel haberler alırısz

derın sna nasıl asılma yaptılar 1 mılyon spermlen
bızımkısı 2 mılyondu gene yapamayız dedıler :)

derın sna nasıl asılma yaptılar 1 mılyon spermlen
bızımkısı 2 mılyondu gene yapamayız dedıler :)

slmmm kızlar nasılsınız

evet esracığım 15 milyonun altına aşılayayı uygun görmüyor dr
benim eşimde sayı 10 milyon hiç şans vermedi dr

kızlarr bi bakarmısınız... bugün 2 3 damla kahverengimsi kaygan biraz akıntım oldu adet başlangıcı olmadığı kesin ama neyin nesi bu şimdi yaa,tutunamadımı gene bebeişim yaa bi yorum yaparmısınız bugün 10.günüm.. :18::18:

Yetercım allah nelere kadırdır kurban allahım yoktan var edendır var etsın ınsallah canım benım,bırde ne kuru kullanmıslar bılıyormusun acaba?

Baby gozun aydın canım ınsallah kucagınada almayı nasıp tsın allahım darısıda bızlere ınsaaaaaalllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhh

Herzaman senınle hayatım karamsar dusunme ınsallah hayırlı haberler alırsın bebeıslerın senınledır ınsaallaaahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…