hayırlı olsun halev.. dilerim güzel sonuçlar alırsın
derın sna nasıl asılma yaptılar 1 mılyon spermlen
bızımkısı 2 mılyondu gene yapamayız dedıler :)
minacımm,güzel anne nasılsın hoşgeldin ne mutlu sana,en yakında ben varım cnm salı günü test günüm,ama bugün gelen 2 3 damla çok açık kahverengimsi kaygan akıntım bütün morelimi aldı götürdü ama 2 3 damla devamı yok,devamı olsa adet başlangıcı diycem ama yok,neden böle oldu anlamadım sen hiç topiklerde okudunmu kahverengi akıntısı olupta devam etmeyip kesilmesini,bebişim galiba bana elveda annecimmi dedi yoksa :84::84:
Canim moralini bozma, bildigim kadariyla normal bazi kisilerde oluyormus o, hatta iyiye isaret bebegin tutundugunu gösteriyomus, hic bozma moralini, bende cok sevindim ama bakalim cuma günü ne olcak, kalp atislarini duymadan hala inanamiyorumne olur yüksek moral
cuma günü kalp krizi geciricem sanmistim ama, sanirim online 10 kisi hep birlikte test soucumu bekledik, acayip mutlu bir andi sizlerle yasadiim o an, ilk size yazdim tlf da duyar duymazzzz
ayy cnm benim inş tutunma sinyalidir o zaman
İnşallah sende bebişinin kalp atışını sorunsuz bi şekilde duyarsın cnm sen annesin ne olur benim için dua et cnm ya ne olur,
evet cuma günü senin sonucunu hep bekledik herkes birbirine hbr varmı mina gelmedimi sorup duruyodu ama ne güzel sen güzel hbrini verdin hepimiz bi ohh çektik ne mutlu sana cnm benim güzel annecik değerlendir anneliği çok güzel bişidir mutlaka inşallah bende tadarım salı günü bi gelsin istiyorum bi gelmesin
inşallah bende size haykırırım mutluluğumu,
vee inşallah bu akıntı kötüye işaret değildir..
Canim benim hersey ömce sakin ol ne olur, SIKINTI yapma, derincim bana demisti ki moral %20 sansi ya asagi cekiyor, yaaaaaaaaaaa yukari o zman hep pozitif düsünücez.allahin izni ile nsallah sen hayrikiraksin buradan bize güzel haberini canim benim, ben inniyorum, bak o lekelenmede iyiye isaret, yalniz cok yorma kendini, yat uzan saliya kadar ayaklarinin altina da biraz yüksek yastik koy, hep öyle yat, hatta öyle uyu, baya iyi geliyo
tamam cnm seni dinliyorum ve hiç lekelenmem olmamış gibi eski halime deavm ediyorum sanki sağ kasığımdada batmalarmı var ne!!ben çıksam iyi olacak dinlenmem iyi gelecek dediğin gibi,çok sğl cnm yatıştım valla görüşürüz güzel annecik...
iyi geceler herkese tedavileriniz hayırlı olur inş. pozitif sonuçları alırsınız....
acaba bebekteyiz yaşıyomu ya bayağı oldu görüşmeyeli kayınvalidesinin derdinden öldümü kız:))
geçen sene tam bugün 12 aralıkta sat ve tedaviye başlamıştım şimdi ise kızım 3 ay 10 günlük...
vebiz burada yumurtaların ölçülerini sayısını opu embriyoları yazıyoduk hilal esra ayşe
transferimizden sorna hep beraber 12 gübü geçirdik birer gün aralıklarla hepimiz pozitif sonuçlarımız yazmıştık...
zaman ne çabuk geçti diyorum şimdi ama 9ayım çok sıkıntılı geçmişti
son 4 ay yatarak geçirdim kızımı kaybetme psikolojisi beni çok yıpratmıştı çok üzülmüştüm...
sonunda kızımı 37+4 te kucağıma aldım...
darısı tüm isteyenlere ve bekleyenlere inş....
songül hanım sen oku diye buraya yazmadımki bunları
geçen sene burada olanları yazdım :)
ay öle birden çok duygulandım :)))
ya gerçekten kaç gündür çok duyguluyum
kız yoksa hamilemiyim
hahha bak beni kızdırma senin inadına yolda.... :))))))))))))))))))))))
yeter şimdilik bu ikisi dondurulmuşların sıra önceliği
derın sna nasıl asılma yaptılar 1 mılyon spermlen
bızımkısı 2 mılyondu gene yapamayız dedıler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?