slm kızlarr geldim ben,,yaa nolucak bakalım yarın şimdiden heyecanım arttı ya inşallah güzel sonucumu buradan size haykırırım,,,inanın bu sefer o kadar çok heyecanlıyımki anlatamam yarını nasıl edicem bilmiyorum...bu arada dünkü lekelenmem dünde kaldı bugün eser yok anlamadım gitti inşallah tutunma lekesidir ben inanıyorum bebişim bana elveda demedi bu sefer annesine sımsıkı tutundu
selam kızlar
yeterr seni gördüm sanki..
bizim topk hayalet kasaba gibi.. ben de dolanıyorum
kızlar benim 8 aralıkta transferim yapıldı
19 aralık tets günüm
zaman geçmek bilmiyor
ağzımın tadı değişti bu arada :) grip olursunuz ya hani.. öyle gibi :))
esraa günayydıınn tatlımm yaakız davul döövdüm burdaa şimdi mi soruyon tüp denemeleri arasında 2 ay oluyor canım aralıkda ki adetimle 2. denemeyi yapabilioduk.Merkezimde boş durmayalım sana kasım adetinde aşılama yapalım dedi.ücretsiz olarak uyguladılar.geçen perşembe aşılama oldum 2 aralıkta banada tüp denememden önce 10 milyon altına direk tüp önerioruz dedi merkezim.bu ekstradan ya tutarsa bi sperm bi yumurta diil mi bu bebek boş durmayalım diye yaptıları bişiy.yani tedavime yine tüple devam edeceğim.ben 21 biliordum sayınızı bu arada
tlyva slm cnm sen yoktun uzun zamandır sende na var ne yok?inş rabbim yüzüme gülerde pozitifi sonucumu duyarım..yarın test günüm benim için bi dua okurmusunuz lütfen olumlu sonucumun olması için...
Canım bencede kesin tutunma lekelenmesiydi bende çok heyecanlıyım rahmimden sanki karincalanma hissediyorum sizdede öyle birsey var mı??? Hadi canım seninle başlayalım güzel haberlereeee
canım benim 1. deneme tutmadı zaten biliyodumda tutmayacağını emriyo gelişimi geri dediler salaklar yinede transfer ettiler 2. denememi hastanede yaptırmıcam bende umutta yaptırcam bakalım çarşambaya randevüm var bakalım ne dicekler.dularım hepinizle canım inşallah yarın kaçta yaptırcan test bize haber vermeyi unutma inşallah güzel haberle geleceksin[/QUOT
merkezim bi saat vermedi cnm zaten merkezimdede yaptırmıcam,eşimin çalıştığı hastanede yaptırmayı düşünüyorum kaçtada giderim bilemiyorum ya çok erkenden yaptırırım yada akşama doğru ayy yine heyecan bastı,umut tüp merkezini bende çok duydum yürü arkadaşım derim sanada bol şans ne zaman başlayacaksın?
Arkadaşlar ilk kez yazıyorum bugün 6.günüm çok heyecanlıyım (yani 5.gün tarnsferim yapıldı çarşamba günü bugün 6.günüm) doktor cumartesi yap dedi tahlili ama daha erken yapsam çıkarmı??????
Arkadaşlar ilk kez yazıyorum bugün 6.günüm çok heyecanlıyım (yani 5.gün tarnsferim yapıldı çarşamba günü bugün 6.günüm) doktor cumartesi yap dedi tahlili ama daha erken yapsam çıkarmı??????
canım benim 1. deneme tutmadı zaten biliyodumda tutmayacağını emriyo gelişimi geri dediler salaklar yinede transfer ettiler 2. denememi hastanede yaptırmıcam bende umutta yaptırcam bakalım çarşambaya randevüm var bakalım ne dicekler.dularım hepinizle canım inşallah yarın kaçta yaptırcan test bize haber vermeyi unutma inşallah güzel haberle geleceksin[/QUOT
merkezim bi saat vermedi cnm zaten merkezimdede yaptırmıcam,eşimin çalıştığı hastanede yaptırmayı düşünüyorum kaçtada giderim bilemiyorum ya çok erkenden yaptırırım yada akşama doğru ayy yine heyecan bastı,umut tüp merkezini bende çok duydum yürü arkadaşım derim sanada bol şans ne zaman başlayacaksın?
ARKADAŞLAR BUGÜN TARNSFERİMİN 6. GÜNÜ İLLA HERKESTE KASIK YADA BEL AĞRISI OLMAK ZORUNDAMI ÇÜNKÜ BENDE HENÜZ KASIK AĞRISI FELAN YOK1.DENEMEMDE KASIK AĞRIM OLMUŞTU VE TUTMUŞTU DÜŞÜK YAPMIŞTIM AMA BUNDADA OLMAK ZORUNDAMI ACABA
hoşgeldin aramızaa..Cnm bence hiç erken tahlil yapma derim ben,bebişlerimizi kaç zamandır bekliyoruz gelsinler diye dr un ctesi dediyse ctesiyide bekle cnm
slm kızlarr geldim ben,,yaa nolucak bakalım yarın şimdiden heyecanım arttı ya inşallah güzel sonucumu buradan size haykırırım,,,inanın bu sefer o kadar çok heyecanlıyımki anlatamam yarını nasıl edicem bilmiyorum...bu arada dünkü lekelenmem dünde kaldı bugün eser yok anlamadım gitti inşallah tutunma lekesidir ben inanıyorum bebişim bana elveda demedi bu sefer annesine sımsıkı tutundu
ARKADAŞLAR BUGÜN TARNSFERİMİN 6. GÜNÜ İLLA HERKESTE KASIK YADA BEL AĞRISI OLMAK ZORUNDAMI ÇÜNKÜ BENDE HENÜZ KASIK AĞRISI FELAN YOK1.DENEMEMDE KASIK AĞRIM OLMUŞTU VE TUTMUŞTU DÜŞÜK YAPMIŞTIM AMA BUNDADA OLMAK ZORUNDAMI ACABA
ahh bu heyecanlarr
bence bu ayrıntılara takılma kendini oyalacak bişeyler bul ben bu ayrıntılara inanmayanlardanım o testi yapmadan anlaman imkansız cnm herkese göre bünyeye göre psikolojiye göre vücut bazı reaksiyonlar verebilir ama bunlara takılma inş rabbim gönlündeki nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?