Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

aaaa kimselelrrrrr yokk bu satttee tembelll kızlarrrrr

herkese iyi bir hafta diliorummmm canlarımmmşu andaaa heyecanlıı bekleyişş başlıyoorr yinee yarıınn her zaman seninleniiinnn sonucu vaaaaaaaaaaaarrrrrrrcanım o leke tutunma lekesi olabilirr inşşş öylediiirrrkalbini karartma moral çok önemlii unutmaaaa

minaaccımmm gelmişşş hoşgelmiişşşşşşşşanneeciiikkkk:)17 sinde görcez minnoşu haldeenasıl hissediorsun bakalımmmm anlatttt

toanaaa tatlım burdayyııımmmmnasılsıınnn ne var ne yok bi kaç güne gelir senin kırmızılarr sanırıımmm:)))),

sesciimmm hiç suçlama kednini yatmakla olsa bende olurdu o iş iğneye başladığınann yattaarrrrrsonuç sıfırrrilk 3 gün dinlenmek iyi sonra karış hayatın içinee yatsam tutarmıydı diyosan hiiiç alakası olmadığını1 aya akın tos tos yatmış biri olarakkk sölüoruummmmm.inşalla az kaldı sanada tatlıımm 188 inee ne kallddııııı

gökkuşağııı nevaa istanbull yeterrr nursıınn duyguuu babyyyyy nasılsınızzz:))baby cann minnoşlarıyla ne alemdee aceepppp

Bismillahirrahmanırrahim...

ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: 2 aralık AŞILAMA OLDU:)16 Aralık TEST GÜNÜ
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-10 ARALIK TRANSFER
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK TEST GÜNÜ BEKLİYOR*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*NURSIN:HAFTAYA TRANSFERİ VAR
*SES_82:18 ARALIK TEST GÜNÜ*BYY:BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA:13 ARALIK YUMOŞ TOPLAMA
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

işteee listemiiizzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!11

bu hafta her zaman seninle vee sess sonuçlarını alacakkkkkAllahh yardımcıları olsuunnnn inşallahh hayırlısıyla güzel haberler vereceklerrrrr

byy bu gün yumoş toplamadaaa haberlerinii bekliyoruuuuussss

Nursın transferi olacakkk hangi gün acabaaa

slm kızlarr geldim ben,,yaa nolucak bakalım yarın şimdiden heyecanım arttı ya inşallah güzel sonucumu buradan size haykırırım,,,inanın bu sefer o kadar çok heyecanlıyımki anlatamam yarını nasıl edicem bilmiyorum...bu arada dünkü lekelenmem dünde kaldı bugün eser yok anlamadım gitti inşallah tutunma lekesidir ben inanıyorum bebişim bana elveda demedi bu sefer annesine sımsıkı tutundu

inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini sen bu kadar inanmışken güzel haber verceksin inşallahh :13:

Canım bencede kesin tutunma lekelenmesiydi bende çok heyecanlıyım rahmimden sanki karincalanma hissediyorum sizdede öyle birsey var mı??? Hadi canım seninle başlayalım güzel haberlereeee

derin ne güzel merkezmiş o öle sen nerde yaptırıyon bu arada aşılamada ilaç iğne vs. kullandınmı peki ?inşallah güzel sonuçlanır tüpe gerek kalmaz

tlyva slm cnm sen yoktun uzun zamandır sende na var ne yok?inş rabbim yüzüme gülerde pozitifi sonucumu duyarım..yarın test günüm benim için bi dua okurmusunuz lütfen olumlu sonucumun olması için...

tlyva slm cnm sen yoktun uzun zamandır sende na var ne yok?inş rabbim yüzüme gülerde pozitifi sonucumu duyarım..yarın test günüm benim için bi dua okurmusunuz lütfen olumlu sonucumun olması için...

canım benim 1. deneme tutmadı zaten biliyodumda tutmayacağını emriyo gelişimi geri dediler salaklar yinede transfer ettiler 2. denememi hastanede yaptırmıcam bende umutta yaptırcam bakalım çarşambaya randevüm var bakalım ne dicekler.dularım hepinizle canım inşallah yarın kaçta yaptırcan test bize haber vermeyi unutma inşallah güzel haberle geleceksin

Canım bencede kesin tutunma lekelenmesiydi bende çok heyecanlıyım rahmimden sanki karincalanma hissediyorum sizdede öyle birsey var mı??? Hadi canım seninle başlayalım güzel haberlereeee

slm ses lekelenmem dünde kaldı devam etmedi bugün heralde tutunma lekesiydi ve inşallahta tutunmuştur bebişim benim,ben karıncalanma falan değilde ara sıra kasıklarımda sanki 2 gündür batmamı desem hafif sızımı desem öle bi ağrım oluyo kısa kısa..inş senin karıncalanmada güzel hbrlerin işaretidir cnm benim.yarın testi yapıcam bakalım,sen hiç idrarda baktınmı?

Arkadaşlar ilk kez yazıyorum bugün 6.günüm çok heyecanlıyım (yani 5.gün tarnsferim yapıldı çarşamba günü bugün 6.günüm) doktor cumartesi yap dedi tahlili ama daha erken yapsam çıkarmı??????

slm tatlım daha erken test için bence beklemelisin doktorun ne zman dediyse o zman yap bence beklemek zor biliyorum ama mecburen inşş hayırlısıyla pozitifdirrr

hoşgeldin aramızaa.. cnm bence hiç erken tahlil yapma derim ben,bebişlerimizi kaç zamandır bekliyoruz gelsinler diye dr un ctesi dediyse ctesiyide bekle cnm

sudecimmm maşallahh burda minamız bize cuma 5. gün transferiyle hamişiiiim haberi verdi işallah bak sıra sende:)

tlyvz:)vallahi memnunum çok Allah razı olsun merkezimden.ben ilk denememde çok gerildim 4 gün yerleri tırmaladım acıdan ağrıdanyumoş toplama dehşet kötüydü sonrasıda felaket ateşlendim vs. bi sürü aksilik çokda gergindim böle sopa gibi kaskatıydım günlerce.onlar bana hep anlatmaya çalıştılar rahatlamam gerektiğini ama başaramadım açıkçasısonra negartifin akabinde kendimi toparlayoınca konuştuk.kendi kendini bitirdin alışman için biraz daha rahat kalman için ihtimal %8 de olsa sana aşılama yapalım önümüzde ki ay dediler.sadece 9 tl ye klomen denen ilacı aldım 12 tlde çatlatma iğnesi başka bi ücret ödemedim.ama bayaaa bi işe yaradı en azından herhangi bi işlemde rahat olmayı başarabildimmmm

sudecim herkeste farklı.bi kere bu belirti işi işin hikayesibana kalırsa:)çünkü o belirti sandıklarımız heeep ilaçççlardaann:)zaten doğal olarak hamile kalmışlar o dönem hamiş oldunu bile bilmiyo ki:)aman takılma bu işlere ben ilkinde kendimi yedim şimdi herkesi uyarıyorum önemli olan rahat olman canım pozitif olmak %15 artı olumsuzluk%15 eksi getiriyorbunu çöpe atma tatlım

canım ınsallh pozıtıf sonuc alırsın benımde test gunumden once lekelenmem olmustu ve sadece bır kere oldu hatta ogun bende kan vermıstım(bekleyememıstım test gunumu) bı kac saat sonra pozıtıf sonuc aldım ınsallh bebegın senınledır ve sana sımsıkı tutunmustur gonlunu ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…