canım benim 1. deneme tutmadı zaten biliyodumda tutmayacağını emriyo gelişimi geri dediler salaklar yinede transfer ettiler 2. denememi hastanede yaptırmıcam bende umutta yaptırcam bakalım çarşambaya randevüm var bakalım ne dicekler.dularım hepinizle canım inşallah yarın kaçta yaptırcan test bize haber vermeyi unutma inşallah güzel haberle geleceksin[/QUOT
merkezim bi saat vermedi cnm zaten merkezimdede yaptırmıcam,eşimin çalıştığı hastanede yaptırmayı düşünüyorum kaçtada giderim bilemiyorum ya çok erkenden yaptırırım yada akşama doğru ayy yine heyecan bastı,umut tüp merkezini bende çok duydum yürü arkadaşım derim sanada bol şans ne zaman başlayacaksın?
sağol canım inşallah bakalım çarşamba gidicem dr ne zaman derse hayırlı zaman ne zaman olursa inşallah o zaman başlarız.
sudecim herkeste farklı.bi kere bu belirti işi işin hikayesibana kalırsa:)çünkü o belirti sandıklarımız heeep ilaçççlardaann:)zaten doğal olarak hamile kalmışlar o dönem hamiş oldunu bile bilmiyo ki:)aman takılma bu işlere ben ilkinde kendimi yedim şimdi herkesi uyarıyorum önemli olan rahat olman canım pozitif olmak %15 artı olumsuzluk%15 eksi getiriyor bunu çöpe atma tatlım [/QUO idrarda sarılık olur diyorlar,kasıkta ağrı,batışma belde ağrı olur diyorlar ama bende bunların hiçbiri yokkk bende ondan tedirgin oldum bide benim 5.gün transferi dua edin ne olur bu 3. tüp bebk gücüm tükenior artık bugün 6.günüm acaba 2 güne kadar olurmu bilmiyorum valla
ahh bu heyecanlarr
bence bu ayrıntılara takılma kendini oyalacak bişeyler bul ben bu ayrıntılara inanmayanlardanım o testi yapmadan anlaman imkansız cnm herkese göre bünyeye göre psikolojiye göre vücut bazı reaksiyonlar verebilir ama bunlara takılma inş rabbim gönlündeki nasip etsin
sağol umarım dediğin gibi olurrrr
Arkadaşlar ilk kez yazıyorum bugün 6.günüm çok heyecanlıyım (yani 5.gün tarnsferim yapıldı çarşamba günü bugün 6.günüm) doktor cumartesi yap dedi tahlili ama daha erken yapsam çıkarmı??????
aaaaaaaaaaaaaa babbbyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmm nasıllsııın test günü ne zamannnnnnnnneler hissediosunnnnn anlat bakem
iyiyimmmm canlarımmmm benimmm hemde çokkkkkkkkkk 22 aralık test günümm bebişlerimmmle yan gelip yatıyoruzz walla minişlerim benimleler teyzeleriiiara ara sancı vuruyo işte biz burdayızzzz anneeee seni bırakmadık diye sinyal veriyolar minişlerimm harikaaa bişeyy tarif edemiyorumm bazen de bel ağrım oluyo ama bunların olması bebişlerimizin bizimle olduğunun göstergesii o yüzden bu durumdan korkan arkadaşlar için söylüyorumm sakın korkmyınn herşeyy çok güzel gidiyoo bunları bana embriyolog aynur hanım söylemişti bel ve kasık ağrısı bebeğinizin sizinle olduğunun sinyalidir demiştii inşallahh test gününe kadar da böyle olur pozitiff sonucu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorumm inşallahhh tutunmayaa devam ederler herkesee bol pozitifli sonuçlarr diliyorumm dualarım sizinle ve sizlerde benim için duanızı eksik etmeyinn canlarımm kendinizii yormayınn bana görümcemm bakıoo o yüzden nete pek giremiyorumm fırsat buldukça yazarımm sizleree öpüldünüzzz yanaktan muck muckk
ARKADAŞLAR BUGÜN TARNSFERİMİN 6. GÜNÜ İLLA HERKESTE KASIK YADA BEL AĞRISI OLMAK ZORUNDAMI ÇÜNKÜ BENDE HENÜZ KASIK AĞRISI FELAN YOK1.DENEMEMDE KASIK AĞRIM OLMUŞTU VE TUTMUŞTU DÜŞÜK YAPMIŞTIM AMA BUNDADA OLMAK ZORUNDAMI ACABA
Canim merhaba benimde 5. gün transfer edildi. 14 gün bekledim, ben biraz cok bekledim türkiye de 10-12 günde yapiyolarmis kan testini, bende gögüslerimin sizlamasi disinda hicbir belirti yooktu, ama tuttu17 aralikta ilk ultrasonum var. icini ferah tut, güzel düsün
canım ınsallh pozıtıf sonuc alırsın benımde test gunumden once lekelenmem olmustu ve sadece bır kere oldu hatta ogun bende kan vermıstım(bekleyememıstım test gunumu) bı kac saat sonra pozıtıf sonuc aldım ınsallh bebegın senınledır ve sana sımsıkı tutunmustur gonlunu ferah tut
canım ahyılı olsunDerıncım sagol hayatım sende olmayınca kımseler yazmıyo bızlereıyıyım sekerım sen nasılsın evet haklısın gelıyo benım kırmızılar persembe baslıyom allahın ıznıyle ayy dua et kızzzz opuyorum hayatım
inş cnm inş yaa,Allahın izniyle yarın size hamişim diye haykırmak istiyorum,umarım rabbim yüzümü kara çıkarmaz,
Sudecımm hayırlı olsun allah yuzunu guldursun benımde 3 denemem rabbım yuzumuzu guldursun hepımızn
yeteeer sana mail atıcam 10 dk mın dolmasını bekliyorum..
yeter meraba canım burdada karşılaştık :))) nasılsın?
minaaaaaaaa:)
Toanaaaa:)))
Gökkuşağııııı:)))
Herzaman seninleee:)))
Yeteeerrr:))))
Sesss:)))
Babyy:)))
Nevaaaa:)))
Istanbuulll:)))
Esraaa:))
Tüm savaşçılarrrrr keyiflerr nasıllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?