Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

aaaaaaaaaaaaaa babbbyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmm nasıllsııın test günü ne zamannnnnnnnneler hissediosunnnnn anlat bakem

canım ınsallh allah gonlune gore verır..benımde 5.gun transferıydı ben dayanamamıstım 8.gunu test yaptım pozıtıf cıktı ama benım ıkı taneydı belkıde buyuzden erken cıktı.hıc bı belırtım yoktu sadece test yaptıgım gun kan verdıkten sonra hafıf lekelenmıstım cok korkmustum umıtsızdım zaten amaa cok sukur hamıleyım sımdı...karamsar olma rahat ol tutunduysa zaten tutunmustur sımdıye ınsallh emeklerın bosa gıtmez allah yardımcın olsun canım opuyorum..

aaaaaaaaaaaaaa babbbyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmm nasıllsııın test günü ne zamannnnnnnnneler hissediosunnnnn anlat bakem

iyiyimmmm canlarımmmm benimmm hemde çokkkkkkkkkk 22 aralık test günümm bebişlerimmmle yan gelip yatıyoruzz walla minişlerim benimleler teyzeleriii ara ara sancı vuruyo işte biz burdayızzzz anneeee seni bırakmadık diye sinyal veriyolar minişlerimm harikaaa bişeyy tarif edemiyorumm bazen de bel ağrım oluyo ama bunların olması bebişlerimizin bizimle olduğunun göstergesii o yüzden bu durumdan korkan arkadaşlar için söylüyorumm sakın korkmyınn herşeyy çok güzel gidiyoo bunları bana embriyolog aynur hanım söylemişti bel ve kasık ağrısı bebeğinizin sizinle olduğunun sinyalidir demiştii inşallahh test gününe kadar da böyle olur pozitiff sonucu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorumm inşallahhh tutunmayaa devam ederler herkesee bol pozitifli sonuçlarr diliyorumm dualarım sizinle ve sizlerde benim için duanızı eksik etmeyinn canlarımm kendinizii yormayınn bana görümcemm bakıoo o yüzden nete pek giremiyorumm fırsat buldukça yazarımm sizleree öpüldünüzzz yanaktan muck muckk

ohhhhh maşalllaaaaahhhh canlarım benimmmmmmbol bol takılınn birlikteeee boll bol canım benim:)22 si harikaa olacak 21 inde görümcemin bebeşii cinsiyeti belli olceekkksende hamişim diycenn ohhhhhhhh

Derıncım sagol hayatım sende olmayınca kımseler yazmıyo bızlere ıyıyım sekerım sen nasılsın evet haklısın gelıyo benım kırmızılar persembe baslıyom allahın ıznıyle ayy dua et kızzzz opuyorum hayatım

inş cnm inş yaa,Allahın izniyle yarın size hamişim diye haykırmak istiyorum,umarım rabbim yüzümü kara çıkarmaz,

arkadaşlar bi önceki sayfada sudemelda ile yazılarımızmı karışmış ne anlamadım,herzaman_seninle nin 5igün transferi olduğu ve daha önce hamiş kalıp düştüğü yazıo
o yazı bana yani herzaman_seninle ye ait değildir,
bilgilendirme

canım ahyılı olsun
BEBİŞLİ OLSUN TEDAVİN İNŞŞŞŞŞ

inş cnm inş yaa,Allahın izniyle yarın size hamişim diye haykırmak istiyorum,umarım rabbim yüzümü kara çıkarmaz,

Sudecımm hayırlı olsun allah yuzunu guldursun benımde 3 denemem rabbım yuzumuzu guldursun hepımızn

KIZLARRRRRRRRRRRRR
TEDAVİDEKİ BÜTÜN ARKADAŞALR
RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

minaaaaaaaa:)

toanaaaa:)))

gökkuşağııııı:)))

herzaman seninleee:)))

yeteeerrr:))))

sesss:)))

babyy:)))

nevaaaa:)))

İstanbuulll:)))

esraaa:))

TÜM SAVAŞÇILARRRRR KEYİFLERR NASILLLL

minaaaaaaaa:)

Toanaaaa:)))

Gökkuşağııııı:)))

Herzaman seninleee:)))

Yeteeerrr:))))

Sesss:)))

Babyy:)))

Nevaaaa:)))

Istanbuulll:)))

Esraaa:))

Tüm savaşçılarrrrr keyiflerr nasıllll

iyiylik derinim :92::92::92::92::92::92::92::92:
Senden keyifler nasıl bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…