yeteeer heyecanım maksimum yarını dört gözle bekliyorum,inşallah tedavimin meyvesini alırım
CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞ
YARIN HAYATININ DÖNÜM NOKTASI OLSUN
İNŞŞŞŞ YARINDAN SONRA KOCA GÖBÜŞLÜ BİR KADIN OLURSUN
yarına kadar nasıl beklerim bilmiyorum yaa bu arada aç tok farketmiyodu dime?
yeteeer heyecanım maksimum yarını dört gözle bekliyorum,inşallah tedavimin meyvesini alırım
canim bizde senin kadar heyecanliyiz allahim emeklerini bosa cikarmasin yuzunu guldursun insallah hadi bakalim guzel haberi ver bizlere yarin
Derıncım ,gokkusagıcım nerelerdesınız nasılsınız kader arkadaslarım opuyorum heppınızzııı
canımmmm transferim çok güzel geçti 2 embriyo transfer edildi biri 8 hücreli diğeri 7 hücreli ikiside birinci kaliteymiş ve boncuk gibiler dedi dokrorum embriyolar çok çok iyi ve hareketli dedi mutlaka gebelik bekliyorum çok umutluyum dedi geri kalan 3 embriyo donduruldu döllenen 6 yumurtadan biri bölünme göstermediği için bloke edilmiş 5 tane yumurtamız var dedi 2 sini transfer edicem kalan 3 taneyi donduralım dedi bende ücretini ödeyip dondurduk minişlerimiziderincimmm içimde kıpırdandıkları hissediyorum bazen pıt pıt diye atıyorlar eşimde elini koyduğunda oda hissetti çok güzel bi duyguuu çok mutluyumm içimde oldukları bilmekk tarifsiz bir duygu 22 aralık çarşamba günü test günüm inşallahh tutunurlarr kuzularımm onları çok seviyorumm çok başka bir duygu içindeyimm ve heycanlıyım eşim üstüme titriyoo çok mutluyumm çok hoşuma gidiyoo bu arada MİNACIMMM TATLIMM TEBRİK EDİYORUMM SENİİ ÇOK ÇOK SEVİNDİMM GÖZÜN AYDINN ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİNN CANIMM DARISI BENİM BAŞIMAA İNŞALLAHH BENDE POZİTİF SONUCU VERİRİM SİZLERE şimdilik hoşçakalın benim nete girmem yasak izin vermiyorlar yatıp dinleneyim diyee listeye yaz beni derincimm
canımcımm ese denilen bi minik operasyonla hemen o gün alabiliyorlar hiç korkmaaaa
gokkusagı gene sen ıı mişsin bızım 21 tane cıktı ben ne yapım
günaydın kızlar
kızlarrrr geçenlerde bir arakadaş yazmış eşi azo sprmiş bazı bitkiseler kürler kulanmışlar bu arada dr gitmişler tüp yapacağız eşinizede tese demiştedaviye kadar bitkisel kürlere devam etmişler (sanırım 3 ay kadar )sonra bu ay gidelim demişler kadın regl olmayı beklerken adet gelmemiş 1 hafta 2. Hafta dayanamayıp bit test yapmış çift çizgi merkezi armış zor bir ihtimal tabi eşi nasıl olur falan diyor merkezde adam sprmiyoğram vermiş sadece 7 tane sepm bulunmuş ve kadın bu 7 sepmle hamile kalmış
kızlarrrrrrr rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey engel olamaz
yeterki vakti zamanı gelsin
inşşşşşşşş sizleri içinde vakit gelmiştir
canim benim cok sagol rahatladim valla
Canim allah hepmizin yardimcisi olsun sizinkide normal tahlildenmi 25 tane cikti yoksa tesedenmi canim
Yeterim canim benim ne umut verici bir hikaye paylastigin icin sagol canim arkadasim.haklisin rabbim ol deyince hersey olur
Kizlarrr döndüm evime, hersey ayni, cuma ultrasona gidicem ayin 17.sinde cuma 17:20 de bakalim ne olucak ? ne olmus bizim topigimiz sayfalar almis basini gitmis....
Herkese bol sans diliyorum, en yakinda kim var simdi kizlar ???
derincim sekerim nasilsin ? nasil gdiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?