Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Derıncım ,gokkusagıcım nerelerdesınız nasılsınız kader arkadaslarım opuyorum heppınızzııı

toanam canim iyiyim sen nasilsin persembe basliyosun ignelere demi?kisa protokolmu olacak canim senin tedavin?ayyyy bende adetimi bekliyorum hadi hayirlisi bakalim rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

bayb canim oh oh masallah insallah ayin 22 de bize boyle guzel haberler varirsin canim benim rabbim hep yuzunu guldursun

canımcımm ese denilen bi minik operasyonla hemen o gün alabiliyorlar hiç korkmaaaa

canim benim cok sagol rahatladim valla

gokkusagı gene sen ıı mişsin bızım 21 tane cıktı ben ne yapım

canim allah hepmizin yardimcisi olsun sizinkide normal tahlildenmi 25 tane cikti yoksa tesedenmi canim

yeterim canim benim ne umut verici bir hikaye paylastigin icin sagol canim arkadasim.haklisin rabbim ol deyince hersey olur

canım bizim burada en çok ihtiyacımız olan şey umut
bende bizlere umut olur diye paylaştım

minacigim canim oh ne guzel bebisinlesin simdi belkide bebislerinle tatlim cuma gunu kalp atisinimi duyacaksiniz?rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalah darisi hepimizin basina

ayy minacigim ben ne aceleciyim pardon kese goruluyor ilk once deyilmi kalp atislari bir sonraki adim neyse canim benim haberlerini beklyoruz

sagol gokkusagi tatlim iyiyim sen nasilsin evet canim persembe basliyorum ignelerim geldi benimki uzun olucak galiba bilmiyorumki baya vurunuyom igneleri hayatim bakalim allah rast getirsin hepimizinkini arkadaslar burdan iyi haberleri verdikce bende istiyorum artik mutlu haberi verip ham iiiiiiiiiiiiiilllllllllllleyyyyyyim demeyi rabbim emeyimizi bos etmesin canim yuzumuzu guldursun insaaaaaaaaaalllllllllllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…