Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

of değerleriniz bebeğin kalp atışını duymak aşılama tuttu mu die içim içimi yiyor
yazmıorum sık sık ama okuorum hep
Allah herşeyin hayırlısını versin kızlar 9 ay sonra minik tatlı sevimliler gelsin
mübarek günler Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Ben,m gibi tüp bebek aşamasından korkanlara da cesaret versin inşallahhhhhhhh

Derıncım moralını bozma tatlı arkadasım herseyde bır hayır oldugunu unutma ınsallah hersey yolundadır canım benım bız bu yolda savasımızı verıyoruz gerısınıde guzel rabbıme bırakıyoruz allah buyuk arkadasım bu arada ben yarın kırmızılara baslıyorum moralını bozma allahım buyuk

Fıgaro hosgeldın aramıza arkadasım lekelmen olduysa bol bol uzan hıc kalkma gecer o bence tabı dunyada kısmetı varsa allah gonlune gore versın...

Baby sagol hayatım ıyı dıyelım ıyı olalım yarın ıgnelere baslıyorum 3 denemem olucak bakalım bu defa nolucak dusuncelerdeyım

Herzamn snınle ınsallah arkadasım guzel dıleklerını allahım gerceklestırsın senınde burdakı herkesınde yuzumuzu guldursun ısaaaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaaahhhh:

derıncım bence sen hamılesın ıcıme oyle doguyo bır doktora gıtsene kızzzz ne duruyon bacıııımmmm

mınasofıya amııın arkadasım ınsallah senınde yarın guzel haberlerını duyarız canım,

herzamn snınle ınsallah arkadasım guzel dıleklerını allahım gerceklestırsın senınde burdakı herkesınde yuzumuzu guldursun ısaaaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaaahhhh:

fıgaro hosgeldın aramıza arkadasım lekelmen olduysa bol bol uzan hıc kalkma gecer o bence tabı dunyada kısmetı varsa allah gonlune gore versın...

canlar rabbim hepimize güzel haberler alıp
buradan paylaşmayı nasip etsin inşşş
bazan bunalıyoruz boğuluyoruz ama inşş geçecek
inşşş rabbim bizlerede güzel günler görmeyi nasip edecek

Canım ağlattı beni bu sözler ellerine yureğine sağlık, cumartesi transferim olacak allah nasip ederse herkesin duaarını bekliyorum allah bizim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

canım ağlattı beni bu sözler ellerine yureğine sağlık, cumartesi transferim olacak allah nasip ederse herkesin duaarını bekliyorum allah bizim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

rabbim gönlünden geçeninasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşş

slm kızlaar,iyi geceler bu arada,yarın benim dönüm noktam oluyo merkezime gidip kan tahlilimi yaptıracağım bakalım inşallah bebişim bizim için mücadele ediyodurda belirtisini bize belli ederde bizleri mutlu eder bunu çok istiyorum ..
inşallah yarın size güzel hbrlerimi vericem ve hep beraber alay çekicez inş...

Canim hadi insallahhhhhhhhhh, dualarim seninle... allah yardimci olsun.... insallah güzel haberlerini vericeksin bize...

canım senin yazılarını okumak için girmiştim çünkü sürekli aklımdasın normalde bu topicde yazmıyorum ama bu yazın ilgimi çekti tamam biraz zor bir oyun içindeyiz hepimiz ama hiç bir oyun tek etaptan ibaret değildir mutlaka bizimde kazandığımız etaplar olacak 10 kayıp 1 kazanç ile bitse bile sonunda bilicezki aslında 1 sayısı 10 dan daha büyükmüş çünkü o bir de olsa bizim olacak ve rabbim inşallah hepimize o biri olsun gösterecek yeterki arkamıza bakıp kaybettiklerimizi düşünüp kendimizi üzmeyelim umutla iyi haberlerini bekliyorum rabbim bebeğine mukayyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…