of değerleriniz bebeğin kalp atışını duymak aşılama tuttu mu die içim içimi yiyor
yazmıorum sık sık ama okuorum hep
allah herşeyin hayırlısını versin kızlar 9 ay sonra minik tatlı sevimliler gelsin
mübarek günler allah hepinizin yardımcısı olsun.
Ben,m gibi tüp bebek aşamasından korkanlara da cesaret versin inşallahhhhhhhh
derıncım bence sen hamılesın ıcıme oyle doguyo bır doktora gıtsene kızzzz ne duruyon bacıııımmmm
mınasofıya amııın arkadasım ınsallah senınde yarın guzel haberlerını duyarız canım,
herzamn snınle ınsallah arkadasım guzel dıleklerını allahım gerceklestırsın senınde burdakı herkesınde yuzumuzu guldursunısaaaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaaahhhh:
fıgaro hosgeldın aramıza arkadasım lekelmen olduysa bol bol uzan hıc kalkma gecer o bence tabı dunyada kısmetı varsa allah gonlune gore versın...
__SABRET
Hayır...
Küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi değil... Biraz canım sıkkın
hepsi bu...Topacı elinden alı...nmış çocuk gibiyim, özlüyorum sadece
kaybettiğim oyunu...Umutluyum ama! İsterseniz bakın gözlerime, ışıl
ışıl... Hep güzel şeyler düşünüyorum... Aydınlık yakın...Biri...
.........tutuyor elimden, diyor ki"Sabret!"Bende var ...olan
şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet...
İşte en zor anımızın ruh hali budur bizim.düştük derken bile tükendik derken bile kalbimizde bu sözler var.farklı cümlelerle bu mana var daha doğrususavaşçıyız biz en kazığınan sorar hayat bize
canım ağlattı beni bu sözler ellerine yureğine sağlık, cumartesi transferim olacak allah nasip ederse herkesin duaarını bekliyorum allah bizim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
rabbim gönlünden geçeninasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşş
Amin canım hepiizin gönlünden geçen bir hepimizinkini nasip etsin inşallah
slm kızlaar,iyi geceler bu arada,yarın benim dönüm noktam oluyo merkezime gidip kan tahlilimi yaptıracağım bakalım inşallah bebişim bizim için mücadele ediyodurda belirtisini bize belli ederde bizleri mutlu eder bunu çok istiyorum ..
inşallah yarın size güzel hbrlerimi vericem ve hep beraber alay çekicez inş...
__SABRET
Hayır...
Küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi değil... Biraz canım sıkkın
hepsi bu...Topacı elinden alı...nmış çocuk gibiyim, özlüyorum sadece
kaybettiğim oyunu...Umutluyum ama! İsterseniz bakın gözlerime, ışıl
ışıl... Hep güzel şeyler düşünüyorum... Aydınlık yakın...Biri...
.........tutuyor elimden, diyor ki"Sabret!"Bende var ...olan
şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet...
İşte en zor anımızın ruh hali budur bizim.düştük derken bile tükendik derken bile kalbimizde bu sözler var.farklı cümlelerle bu mana var daha doğrususavaşçıyız biz en kazığınan sorar hayat bize
Canim hadi insallahhhhhhhhhh, dualarim seninle... allah yardimci olsun.... insallah güzel haberlerini vericeksin bize...
kızlar gittiğim merkezdeki doktordan iyi enerji almadım napsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?