Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba derincim, öncelikle güzel yazin icin tesekkür ederim, ama bu aralar cok hassasim, duygularim bir tuhaf :44::44::44: ne yemek istiyor canim ne icmek... tek düsündügüm kötü birsey olmamasi... tuhaf tuhaf seyler kuruyorum kafamda.... gercekten cok alingan ve korkak bir tavuk oldum, neden böyle oldu anlamadim :44::44::44::44:

dualarim seninle, hadi yaklasik 12-13 saat sonra yaz buraya hamileyim diye

insallah sonucun pozitiftir, güzel allahim seninle olsun...

canlar rabbim hepimize güzel haberler alıp
buradan paylaşmayı nasip etsin inşşş
bazan bunalıyoruz boğuluyoruz ama inşş geçecek
inşşş rabbim bizlerede güzel günler görmeyi nasip edecek

inşallah canım allah kimseye devasız dert vermesin bu da bizim kaderimiz sabredelim inşallah hepimize allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebişler nasip eder

Fıgaro hosgeldın aramıza arkadasım lekelmen olduysa bol bol uzan hıc kalkma gecer o bence tabı dunyada kısmetı varsa allah gonlune gore versın...

tşk ler canım hep uzanıyorum artık hayırlısı olsun vardır bundada bir hayır diyorum allah hepimize sabır versin

Günaydın kızlaarrrr

Figerocum inşallahh tatlımmm

Minacım hayatım benim en hassas dönemindesin lütfen kendinle uğraşma bak bozuşucazzzztabi ki böle düşünmen böle olman çok doğal kolay mı geldin bugünleree.sen bi miniğimizi görrr bak nası sıcak bi mayışma ferahhh bi hava gelecek sanaaa

Kızlar dün gece minik bi leke geldi.bende ped koyup yattım regli olurum gece diye.kalktım bişi yok.sanırım olmadığını bile bile kan vermeye gidiyorumama geç gelebilirim sonucu net yazmam szaman alabilir karşı yakaya geçicez kaliba.Arkadaşlar buarada Aşure günlerindeyiz dün bugün ve yarın çok önemli günler.tutabilenlerin oruçlarını Allah kabul etsin.tutmayanlara tavsiyem muhakkak ihtiyaç sahibi birilerini yetimleri sevindirin canlar.yardım edin biriniz bin döner inşallah.Sonra evlere alış veriş yapmanızı tavsiye ederim bugünlerde yapılan alışveriş bereketi arttırır derlerRabbim dualarımızı kaul etsin.En makbul duanın bir müminin diğer mümin kardeşine gıyabında yaptığı duadır derler.Dualarım hamiş,tedavide,beklemede olan tüm kardeşlerim için.

Canim hadi insallah hayirli haberlerle dön... oruc tutamam ama, bugün yolda gördüklerime yardim etmeye calisicam, bende hepinimiz icin dua ediyorum, allah yardimcimiz olsun insallah... herkese bol sans, hayirli saglikli insallah....

slm kızlarr geçte olsa günydın....
1 1.5 saat sonra gideceğim tahlilim için
şu mübarek aşure gününün hürmetine rabbim hepmizin dileklerini kabul eylesin inş..
inşallah benimde bugün değerim kat kat katlanmış olurda bi hep beraber oh çekeriz inş..
allahım herkesin dileklerini kabul eylesin beide ayırmasın ..

amin canim, allah yardimcin olsun, insallah iyi haber dön bize, ne zaman belli olucak peki sonucu ??? cok heyecanlandim, ama bence sen hamilesin bak gör, mina dedin dersiin, icinde öyle bir his var rabbim yaniltmasin insallahhhhhhh

amin canim, allah yardimcin olsun, insallah iyi haber dön bize, ne zaman belli olucak peki sonucu ??? cok heyecanlandim, ama bence sen hamilesin bak gör, mina dedin dersiin, icinde öyle bir his var rabbim yaniltmasin insallahhhhhhh

minacım inşallah hislerinde yanılmazsın güzel annecik..işte 1 saat sonra çıkıcam yarın saat merkeze gitmem ne kadar sürede çıkar bilmiyorum,
ayy değerim bi katlansa başka bişi istemiyorum.

minacım inşallah hislerinde yanılmazsın güzel annecik..işte 1 saat sonra çıkıcam yarın saat merkeze gitmem ne kadar sürede çıkar bilmiyorum,
ayy değerim bi katlansa başka bişi istemiyorum.

valla canim deme öyle (( bende diyodum bir pozitif duysam diye, artik sadece allahim saglikl kucagima aliyim diyorum.... pozitifi duyduk, simdide yarin ilk ultrasonum var, bakalim kese görüecek mi ? sonra kalp atisi duyulacak mi ??? ne zormus valla bu is, hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun, insallah güzelim katlanmistir degerin, insallahhhhhhhhhhhh

canım inşallah bak benim de 11. gün değerim 63 hem de lekelenmem oldu ama bugün 13. gün değerim 152 senin de katlanmıştır inşallah

canım inşallah bak benim de 11. gün değerim 63 hem de lekelenmem oldu ama bugün 13. gün değerim 152 senin de katlanmıştır inşallah

canim ne güzel. tebrik ederim, bu arada ilk ultrasonu nu oldun mu ? bebisini gördün mü ? ben yarin gidicem dr. mide bulantim gibi bisey vardi, ama yok oldu bu ara, midem yaniyor ara ara, ama cok degil... sen neler yapiyorsun ???

kızlarr verdim kanımı 1 saat sonra çıkacak...inş rum bol bol dua ediyorum
minacım doğru diyosun katlanmasıyla sade iş bitmiyo
inş güzrel sonucumu alırım çok heyecanlıyım...
bebeğimin mücadele ettiğini görmek istiyorum...

slm canım benim transferimin 8.günü benimde leke geliyor 2 gündür az az senin sadece 1 kere mi leken gelmişti merak ettim ayrıca allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

canım ınsallh katlanmıstır degerın heyecanla sonucunu merak edıyorum ama bebısın ztaen senınle ınsallh gor bak nasılda ınatla mucadele edyo ınsallh

selam kızlarr geceden beri bi tuhafım:44: midemde acaip şeyler oluyo gece saat 2 ye kadar ağrıdan uyuyamadım şimdi ise sabahtan beri sanki karnımda gaz sancısı gibi tuhaf şeyler oluyoo çok korkuyorum ya neler oluyo böyle yoksa regl mi olucamm allah korusun ya transferimin 7. günü bugün ama akıntımda hiç bi değişiklik yok allah hayıra çıkarsınn şu test günü gelsede kurtulsam artık bu düşüncelerden:84::84::84:

canım stres yapıyosundur ondandır transfer falan oldunu unut normal devam et herseye sadece dıkkatlı ol bol bol ananas ve kıvı ye sıvı seler al kabız olmamaya dıkkat et bısecık olmaz..ınsallh bebısın tutunmustur coktan elını karnına koyup sureklı dua et konus onunla bırakmaz hıc senı ınsallh.agrın falan varsa normaldır bendede herkestede olmustu hayırlısıyla test gunun gelırde burdan hamıleyım dıe seslenırsın ınsallh opuyorum tatlım allah yardımcın olsun emeklerını bosa cıkarmasın ınsallh

canım umarım katlanmıştır iyi haberle gel inşallah

canim ne güzel. tebrik ederim, bu arada ilk ultrasonu nu oldun mu ? bebisini gördün mü ? ben yarin gidicem dr. mide bulantim gibi bisey vardi, ama yok oldu bu ara, midem yaniyor ara ara, ama cok degil... sen neler yapiyorsun ???
canım ultrason 1 hafta sonra kese görmek için çok erken şimdi. ben çok hastayım öksürüyorum gribim. ama hamilelik belirtim sadece arada kasıkta ağrı
slm canım benim transferimin 8.günü benimde leke geliyor 2 gündür az az senin sadece 1 kere mi leken gelmişti merak ettim ayrıca allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
canım benim 2. gün transferiydi ve 11. gün kanamam oldu lekelenme şeklinde akşamında yine oldu bir de ertesi gün oldu dünden beri şükür bişey yok yerleşme kanaması olabilirmiş veya progestan da yaparmış benim geçen defa olmamıştı ama bebeğim tutunmuştu 16 haftalık kaybetmiştim umarım bunu kucağıma alırım

canım stres yapma hamilelik belirtileri aadetle aynı rabbim hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…