Minacımm kolay değil.hamiş kalmaklada bitmiyor.ama bu kaygılar inan hamişliğin boyunca yanında olacak.az yada çok ay bugün oynamadı niye diyeceksin.Biliyorum diyo kızlar çünküönemli olan zamanla bu kaygılarıda paylaşmak.unutma sevinçlerde mutluluklarda paylaşıldıkça azalıyor.kaldı ki ben pek çok kaygımı yanlızca bu platformde dile getirebiliorum.çünkü bizim durumumuzu ancak yaşayan bilir.ve bizi bizden iyi kimse anlamaz.birbirimizin kaygılı ve zor anlarınıda paylaşabilmeliyiz metanetle elbette hamişlik çok hassas hormonlarda ayakta:)ama bir gerçek var ki oda önce ultrasonda göreceksin.sonra buk bukları duyacaksıınnn:)sonraaa haftalar hızla ilerleyecek elleri miniş ayaklarını göreceksin. sonra testleriniz yapılıcak ikili tarama pırt tarama zırt taramaaa ve hepsii su gibi tertemiss çıkacakkkk ama herbirinde heyecan içinde birlikte bekleyeceğiz.bu heyecan bu kaygılarlaa günler günleri kovalayacak ve bi bakmışsın kucağında ağlayan minicikk bii insanncıkkk:)belki ikiiii:62o gün sağlam bi nefes alıcağını sanıyorsan işte orda yanılıyorsunnn ordan sonra anlayacağımız ilk şey şu olacak annelik bu kaygı haliii:))))Rabbimin izniyle göreceksin minnoşunu cuma 17.30 du doğru hatırlıosammm:)bizde burda merakla minişinle ilk randevunun ayrıntılarını bekleyeceğizz:)yani paylaşımları kıstlandırmak gerçekliğimizden alır minacımmm bence nacizane:)biz nefes alan yaşayan herşeyiyle gerçek biir topiciizz
canlar rabbim hepimize güzel haberler alıp
buradan paylaşmayı nasip etsin inşşş
bazan bunalıyoruz boğuluyoruz ama inşş geçecek
inşşş rabbim bizlerede güzel günler görmeyi nasip edecek
Fıgaro hosgeldın aramıza arkadasım lekelmen olduysa bol bol uzan hıc kalkma gecer o bence tabı dunyada kısmetı varsa allah gonlune gore versın...
Günaydın kızlaarrrr
Figerocum inşallahh tatlımmm
Minacım hayatım benim en hassas dönemindesin lütfen kendinle uğraşma bak bozuşucazzzztabi ki böle düşünmen böle olman çok doğal kolay mı geldin bugünleree.sen bi miniğimizi görrr bak nası sıcak bi mayışma ferahhh bi hava gelecek sanaaa
Kızlar dün gece minik bi leke geldi.bende ped koyup yattım regli olurum gece diye.kalktım bişi yok.sanırım olmadığını bile bile kan vermeye gidiyorum ama geç gelebilirim sonucu net yazmam szaman alabilir karşı yakaya geçicez kaliba.Arkadaşlar buarada Aşure günlerindeyiz dün bugün ve yarın çok önemli günler.tutabilenlerin oruçlarını Allah kabul etsin.tutmayanlara tavsiyem muhakkak ihtiyaç sahibi birilerini yetimleri sevindirin canlar.yardım edin biriniz bin döner inşallah.Sonra evlere alış veriş yapmanızı tavsiye ederim bugünlerde yapılan alışveriş bereketi arttırır derler Rabbim dualarımızı kaul etsin.En makbul duanın bir müminin diğer mümin kardeşine gıyabında yaptığı duadır derler.Dualarım hamiş,tedavide,beklemede olan tüm kardeşlerim için.
slm kızlarr geçte olsa günydın....
1 1.5 saat sonra gideceğim tahlilim için
şu mübarek aşure gününün hürmetine rabbim hepmizin dileklerini kabul eylesin inş..
inşallah benimde bugün değerim kat kat katlanmış olurda bi hep beraber oh çekeriz inş..
allahım herkesin dileklerini kabul eylesin beide ayırmasın ..
amin canim, allah yardimcin olsun, insallah iyi haber dön bize, ne zaman belli olucak peki sonucu ??? cok heyecanlandim, ama bence sen hamilesin bak gör, mina dedin dersiin, icinde öyle bir his varrabbim yaniltmasin insallahhhhhhh
minacım inşallah hislerinde yanılmazsın güzel annecik..işte 1 saat sonra çıkıcam yarın saat merkeze gitmem ne kadar sürede çıkar bilmiyorum,
ayy değerim bi katlansa başka bişi istemiyorum.
slm kızlarr geçte olsa günydın....
1 1.5 saat sonra gideceğim tahlilim için
şu mübarek aşure gününün hürmetine rabbim hepmizin dileklerini kabul eylesin inş..
inşallah benimde bugün değerim kat kat katlanmış olurda bi hep beraber oh çekeriz inş..
allahım herkesin dileklerini kabul eylesin beide ayırmasın ..
canım inşallah bak benim de 11. gün değerim 63 hem de lekelenmem oldu ama bugün 13. gün değerim 152senin de katlanmıştır inşallah
minacım inşallah hislerinde yanılmazsın güzel annecik..işte 1 saat sonra çıkıcam yarın saat merkeze gitmem ne kadar sürede çıkar bilmiyorum,
ayy değerim bi katlansa başka bişi istemiyorum.
canım inşallah bak benim de 11. gün değerim 63 hem de lekelenmem oldu ama bugün 13. gün değerim 152senin de katlanmıştır inşallah
kızlarr verdim kanımı 1 saat sonra çıkacak...inş rum bol bol dua ediyorum
minacım doğru diyosun katlanmasıyla sade iş bitmiyo
inş güzrel sonucumu alırım çok heyecanlıyım...
bebeğimin mücadele ettiğini görmek istiyorum...
selam kızlarr geceden beri bi tuhafım:44: midemde acaip şeyler oluyo gece saat 2 ye kadar ağrıdan uyuyamadım şimdi ise sabahtan beri sanki karnımda gaz sancısı gibi tuhaf şeyler oluyoo çok korkuyorum ya neler oluyo böyle yoksa regl mi olucamm allah korusun ya transferimin 7. günü bugün ama akıntımda hiç bi değişiklik yok allah hayıra çıkarsınn şu test günü gelsede kurtulsam artık bu düşüncelerden:84::84::84:
kızlarr verdim kanımı 1 saat sonra çıkacak...inş rum bol bol dua ediyorum
minacım doğru diyosun katlanmasıyla sade iş bitmiyo
inş güzrel sonucumu alırım çok heyecanlıyım...
bebeğimin mücadele ettiğini görmek istiyorum...
canım ultrason 1 hafta sonra kese görmek için çok erken şimdi. ben çok hastayım öksürüyorum gribim. ama hamilelik belirtim sadece arada kasıkta ağrıcanim ne güzel. tebrik ederim, bu arada ilk ultrasonu nu oldun mu ? bebisini gördün mü ? ben yarin gidicem dr. mide bulantim gibi bisey vardi, ama yok oldu bu ara, midem yaniyor ara ara, ama cok degil... sen neler yapiyorsun ???
canım benim 2. gün transferiydi ve 11. gün kanamam oldu lekelenme şeklinde akşamında yine oldu bir de ertesi gün oldu dünden beri şükür bişey yok yerleşme kanaması olabilirmiş veya progestan da yaparmış benim geçen defa olmamıştı ama bebeğim tutunmuştu 16 haftalık kaybetmiştim umarım bunu kucağıma alırımslm canım benim transferimin 8.günü benimde leke geliyor 2 gündür az az senin sadece 1 kere mi leken gelmişti merak ettim ayrıca allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
selam kızlarr geceden beri bi tuhafım:44: midemde acaip şeyler oluyo gece saat 2 ye kadar ağrıdan uyuyamadım şimdi ise sabahtan beri sanki karnımda gaz sancısı gibi tuhaf şeyler oluyoo çok korkuyorum ya neler oluyo böyle yoksa regl mi olucamm allah korusun ya transferimin 7. günü bugün ama akıntımda hiç bi değişiklik yok allah hayıra çıkarsınn şu test günü gelsede kurtulsam artık bu düşüncelerden:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?