Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

zeynepela bir kaç gündür başka bir arkadaşımızla aynı sorunu konuşuyorduk kırmızı şekilde kan geliyordu onun ama çoğalmıyordu az az hatta test yaptırmış sonucu çok düşük çıkmış doktorlar hiç iyi şeyler söylememiş yani pek ılımlı yaklaşmamış onada hep söledik kanamalar çok değilse sorun yok sonuçta bizim adetimiz ilaçla durduruldu olmak istiyor vücut adet ama sorun şuki gebe kaldığımız için olamıyor birkaç dmla veya zar şeklinde dışa vuruyor hatta lekelenme koyuysa hiç umursama transverden dolayı bazı kişilerde oluyor o normal zaten doktorunun bu olabilecek şeyleri sana bi liste olarak verdiğini sanıyorum bu arada arkadaşımız dün test yaptırdı inanmayarak birazda bizlerin ısrarı ile gitti ama sonucu pozitif çokta ağlıyordu negatifdiye

evet canım çok ve devamlı olmaması önemli ama arştırdığımda çok olup bebeğini kucağına alan da var rabbim korusun inşallah beişlerimizi

çok saoll hayatımm biraz stress yapıyorumm doğru ama elimde değilki allahtan pc ye oturunca biraz rahatlıyorumm sizlerle konuşmak iyi geliyoo:80: sürekli elim karnımda konuşuyorumm onlarla akşamda babamız gelince o konuşuyoo bizi duyduklarından eminimm inşallah sımsıkı tutunmuşlardır miniklerimm bakalım test gününü iple çekiyoruzz herşeyin hayırlısı allah yavularımı bana bağışlasın onları benden almasınn allah herkesin gönlüne göre versinn AMİNNNNNNNNNNNNN

kızlarr şükürler olsun
haaa miiii leee yiimmmm
değerim 147,99 hemen yazayım dedim hemen dönecem size...

TEBRİKKK EDERİMMM CANIMMM ÇOK SEVİNDİMM ÇOK MUTLU OLDUM SENİN ADINA BEN SANA SÖYLEMİŞTİMM BAK GÖRDÜNMÜÜ BOŞUNA STRES YAPTIN KENDİNEE DARISI BENİM BAŞIMAA İNŞALLAHHH SENDE BENİM İÇİN DUA ET TATLIMM ALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİNN SEN BANA ŞİMDİ UMUT OLDUN BAKALIM ÇARŞAMBA GÜNÜ BENİM TEST SONUCUM NE OLACAKK

canım gözün aydın bak ikimiz de hamileyiz benim de değerim 152 çıktı bugün

kızlar zeynep ela, herzamanseninle. ikinizide cooooooooooooooookkkk tebrik ederim
benim test sonucum cumartesiydi ama bugün tuvalette cok az kırmızı leke geldi , sonra az kahve
doktorum istersen yarın gel dedi
bakalım yarın sabah inşallah bende mutlu haber veriririm

canım lekelenme bende de oldu stres yapma inşallah tutunmuştur

derincik bak herzaman seninle de hamile listeye bir hamis daha geldi....

senden de güzel haberler bekliyoruz, hadi allahin izni ile, birde sen söyle güzel haber ver bizeeee, cok merak ediyorum ne oldu diyeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…