zeynepela bir kaç gündür başka bir arkadaşımızla aynı sorunu konuşuyorduk kırmızı şekilde kan geliyordu onun ama çoğalmıyordu az az hatta test yaptırmış sonucu çok düşük çıkmış doktorlar hiç iyi şeyler söylememiş yani pek ılımlı yaklaşmamış onada hep söledik kanamalar çok değilse sorun yok sonuçta bizim adetimiz ilaçla durduruldu olmak istiyor vücut adet ama sorun şuki gebe kaldığımız için olamıyor birkaç dmla veya zar şeklinde dışa vuruyor hatta lekelenme koyuysa hiç umursama transverden dolayı bazı kişilerde oluyor o normal zaten doktorunun bu olabilecek şeyleri sana bi liste olarak verdiğini sanıyorum bu arada arkadaşımız dün test yaptırdı inanmayarak birazda bizlerin ısrarı ile gitti ama sonucu pozitif çokta ağlıyordu negatifdiye
kızlarr şükürler olsun
haaa miiii leee yiimmmm
değerim 147,99 hemen yazayım dedim hemen dönecem size...
kızlarr şükürler olsun
haaa miiii leee yiimmmm
canım stres yapıyosundur ondandır transfer falan oldunu unut normal devam et herseye sadece dıkkatlı ol bol bol ananas ve kıvı ye sıvı seler al kabız olmamaya dıkkat et bısecık olmaz..ınsallh bebısın tutunmustur coktan elını karnına koyup sureklı dua et konus onunla bırakmaz hıc senı ınsallh.agrın falan varsa normaldır bendede herkestede olmustu hayırlısıyla test gunun gelırde burdan hamıleyım dıe seslenırsın ınsallh opuyorum tatlım allah yardımcın olsun emeklerını bosa cıkarmasın ınsallh
kızlarr şükürler olsun
haaa miiii leee yiimmmm
kızlarr şükürler olsun
haaa miiii leee yiimmmm
evet canım çok ve devamlı olmaması önemli ama arştırdığımda çok olup bebeğini kucağına alan da var rabbim korusun inşallah beişlerimizi
evet canım çok ve devamlı olmaması önemli ama arştırdığımda çok olup bebeğini kucağına alan da var rabbim korusun inşallah beişlerimizi
canım gözün aydın bak ikimiz de hamileyiz benim de değerim 152 çıktı bugün
kızlarr şükürler olsun
haaa miiii leee yiimmmm
kızlarr şükürler olsun
haaa miiii leee yiimmmm
kızlar zeynep ela, herzamanseninle. ikinizide cooooooooooooooookkkk tebrik ederim
benim test sonucum cumartesiydi ama bugün tuvalette cok az kırmızı leke geldi , sonra az kahve
doktorum istersen yarın gel dedi
bakalım yarın sabah inşallah bende mutlu haber veriririm
bende merak ediorum çok offfff
kızlarr şükürler olsun
haaa miiii leee yiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?