Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kuzum bebin sana tutunmasını stres %15 etkliyor eğer stres yaparsan şansını ne kadar düşüreceksin
lütfen rahat ol due et
ve yaramaza söyle seni bırakmasın dört gözle bekliyoruz hepsinide
inşşşşşşşşşşşşşş sende buradan sevinç çığlıkları atacaksın

canım inşallah bak benim de 11. Gün değerim 63 hem de lekelenmem oldu ama bugün 13. Gün değerim 152 Senin de katlanmıştır inşallah

gözün aydım canım
sağlıcakala gelsin kuzun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

derin bi ohhhhhh çekebilirim dime kızlarr haketim ama
saat 2ye doğru aldım mutlu hbrimi ve duyar duymaz hemen eşime dedim yürü memoriale gidiyoruz dr umla görüşmek istiyorum gittik dr tabi değerin katlanmış olmasına çok sevindi 4 gün sonra yine tekrarla dedi 3 hafta sonra kalp atışına bakarız dedi,sahi kese görmeden falan hiç bahsetmedi aklıma geldi şimdi,oradan geldim arkadaşıma söyledim hemen oda beni bırakmadı hemen geliyosun gittim ona anca evime gelebildim rabbim bu mübarek günde beni çok mutlu etti dileğim herkesi mutlu etsin....
zeynepela cnm benim hbrleşelim aynı günde aldık hbrlerimizi
bu arada herkese çok teşekkür ederim benim için yazıp tebrik ettikleri için çok sağolun kızlar...

o artık hamiş işallah sağlıklı bişekilde devam eder...

CANIM HEM SENİN ADINA HEMDE ZEYNEBİN ADINA ÇOK SEVİNDİM
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SAĞLICAKLA GEÇSİN 9 AY GELSİN MELEKLERİNİZ

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR TOPİĞİMİZ ÇOK SESİZZZZZZZZZZ
NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:[/color][/font]

Son düzenleme:

canım gozun aydın hayırlı olsun tebrık edıyorum ınsallh bundan sonrada hersey yolunda gıder

derııııınnn nerdesın ya meraktan catladık....canım sonucun ne olursa olsun bızım dualarımız hep senınle ınsallh bebegın en kısa zamanda senle olcak cok opuyorum senı allah yardımcın olsun..

derincim hadi, güzel arkadasim beliyoruz hepimiz sonucunu, insallah güzel haberle dönersin bizeeee

dilekcim sana özelden msj attim ama burdanda sorabilirim, senin gebelik haftani nasil heseapladi dr lar. tüp bebekle normal gebelik haftasi hesaplamasi ayni mi ? yani son adetin ilk gününden ?
benim 5. gün embriyosuydu 27 kasimda transfer edildi, yoksa tüp bebekte transfer gününümü baz aliyorlar ???

yarin ilk ultrasonum , biraz heyecan var

EGER SON ADETIN ILK GÜNÜ hesaplaniyorsa 5 hafta 5 günlük hamileyim...

sen nasilsin bu arada ikizcikler nasil ??? kalp atislari ne alemde ???

tebrikler :)
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)

minacım güzel annecik nasılsın,cnm ya bişi soracam 1 hafta sonra kesemi görülüyo,sen şimdi yarın keseyi görmeyemi yoksa kalp atışını duymayamı gideceksin?inş sorunsuz geçer cnm benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…