Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bütün bütün bütün arkadaşlarıma tebriklerinden dolayı teşekkür ederim,,,
rabbim benim yüzümü güldürdü inşallah sorunsuz bi hamilelikte geçiririm sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım bütün isteyen herkeslere nasip etsin ,,,normal yolla bekleyen tüp bebek yöntemiyle bekleyen herkese nasip etsin yüce Allahım,dualarım hepimiz için arkadaşlar...

minacım güzel annecik nasılsın,cnm ya bişi soracam 1 hafta sonra kesemi görülüyo,sen şimdi yarın keseyi görmeyemi yoksa kalp atışını duymayamı gideceksin?inş sorunsuz geçer cnm benim...

ahh canim benim bende bir bilsem, ne olucak yarin ??? :44::44::44::44::44::44: kese görücez herhalde, kalp atisi ne zaman duyulur bilmiyorum ki ????? valla meraktan catlicam, ama cok sevindim senin adina canim benim ya,, ama ben demistim sana

derincimden hic ses yok, allahim insallah güzel haberle döner, yüce rabbim bugün 2 hamile haberi ile senlendik . allahin hakki 3 dür derler, insallah 3. de derincimdir , güzel yarabbim sen yüzümüze gül, derincimde yazsin bu aksam buraya hamileyim diye insallahhhhhhhhhh

Tebrikler canım allah tamamına erdirsin darısı başımıza allahın iziyle

canım ınsallh yarın guzel haberlerle gelırsın bakalım senınkıler tek mı cıft mı ınsallh ıkı tanedır genelde ıkısı tutuyor cunku...canım benım doktorum son adet tarıhımden saydı sanırım senınde ole sayarlar.ınsallh gunler cabucak gecerde bebıslerımzı kucagımıza alırız optum cok ıyı geceler

mınacım bu arada bende yarın muayeneye gıtcem bırı zayıftı onun ıcın 10 gun sonra bıda bakım dedı...bırde canım hesaplamadan ben pek bıse anlamadım ılk muayeneme gıttımde bana gore 5+5 tı ama doktor 7 dedı bende yarın sorcam sende sor mutlaka neye gore hesaplıyolar..

toana tatlim saat kacta yaptin ignelerini arka arkayami yaptin.canim allah kolaylik versin benimde bugun adet tarihimdi ama daha gelmediler 1 kac gun gecikecekler heralde nasil hissediyorsun kendini acidimi igneler:18:

mrb canım 11. gün baktırınca sonuç çıkıyormu bende baktırmak istiyorum birde lekelenmen ne zaman olmuştu?cevaplarsan sevinirim

canım benim 2. gün embriyosuydu ben çok erken davrandım 8. gün değerim 6.5 çıktı. 11. gün değerim 63 çıktı ama ogün lekelenmem oldu 13. gün değerim 152 çıktı çok şükür darısı sizlere hepimiz pozitif sonuç alalım yeni forumda bebeklerimizi konuşalım inşallah

günaydın kızlar hayırlı cumalar allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bugün mübarek gün dua ile başlamak istedim hepimiz için haYIRLISI olsun inşallah

cvp için teşekürler canım bende 11. gün baktırmayı düşünüyorum

kızlar günaydın ben önümüzdeki ay başlıycam tedaviye sizden böyle güzel haberler duyunca içim kıpır kıpır oluyor. Allahım sağlıklı hamilelikler geçirmeyi ve sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

kızlar günaydıınn ne güzel yaa geçmişi okudumda mutlu oldum süper haber ALLAH ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah derin bu mutlu haberleri sende katlarsın güzel haberle gelirsin :13:

kızlar siz benden tecrübelisiniz size sormak istediğim birşey var, ben çalışıyorum transferden sonra evde dinlenmek gerekirmi.

günaydınn kızlarrr dün geceden beri hiç sancım olmadı sanırım artık bebişlerim benimle değiller çok üzgünümm dün akşam çok sinirlendim eşimle tartışdımm ve kramp gibi bi ağrı girdi karnıma sonrasında hiç bişey olmadı yani o kramp son ağrım oldu kendimee çok kızıyorumm keşke sinirlenip olayı büyütmeseydimm allah beni kahretsinnn içimde hiç bi kıpırtı yok beni bıraktılarrr dün gece biliyorummm

canim hayirli cumalar sana ve tüm arkadaslara....

sakin belirti ari sanci arama, benimde öyleydi, hicbirseyim yok... sadece gögüslerimde hafif sizlama, hatta bir ara o da gecti, dedim, ggittiler herhalde bebekler....

ama baka hamileyim, sende hamilesindir, bu ara sinirlerine hakim al, aksamlari yatmadan ilik balli bir süt ic... kendini dinleme ne olur, sen ve esin elinden geleni yaptiniz, gerisini allaha birak, eer allahim uygun görüyosa, hayirlis is zaten sana güzel sonucu vericektir, canim benim sakn bozma moralini, hatta benim eski sayfalardaki notlarimi oku, test ten öncee diyodum hicbirsey yok bende, diye. ara ara sanci oluyo bazen sen kizsanda kizmasanda, su ara tedaviden ve bekleyisten dolayi sinirlerimiz cok gergin, bosuna esini üzme, al gönlünü bu aksam, ve sabirla test gününü bekle, bir örgüye basla, atki sal ör kendine, kitap ooku, zamani degerlendir, ama sakin ümitsizlige kapilma, bak gör test sonucun pozitif cikicak, herzaman seninle arkadasa da dedim icime doguyor sen hamilesi diye, bak sana da diyorum sende hamilesin, hic üzme kendini, esinin gönlünü al...

Moralini bozma, allahin izni ile pozitif sonucu alicaksin insallahhhhhhhhh

allah yardimcin olsun, hakkinda herseyin hayirlisi olsun, hem senin hem benim hem bütün arkadaslarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…