minacım güzel annecik nasılsın,cnm ya bişi soracam 1 hafta sonra kesemi görülüyo,sen şimdi yarın keseyi görmeyemi yoksa kalp atışını duymayamı gideceksin?inş sorunsuz geçer cnm benim...
bütün bütün bütün arkadaşlarıma tebriklerinden dolayı teşekkür ederim,,,
rabbim benim yüzümü güldürdü inşallah sorunsuz bi hamilelikte geçiririm sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım bütün isteyen herkeslere nasip etsin ,,,normal yolla bekleyen tüp bebek yöntemiyle bekleyen herkese nasip etsin yüce Allahım,dualarım hepimiz için arkadaşlar...
dilekcim sana özelden msj attim ama burdanda sorabilirim, senin gebelik haftani nasil heseapladi dr lar. tüp bebekle normal gebelik haftasi hesaplamasi ayni mi ? yani son adetin ilk gününden ?
benim 5. gün embriyosuydu 27 kasimda transfer edildi, yoksa tüp bebekte transfer gününümü baz aliyorlar ???
yarin ilk ultrasonum , biraz heyecan var
EGER SON ADETIN ILK GÜNÜ hesaplaniyorsa 5 hafta 5 günlük hamileyim...
sen nasilsin bu arada ikizcikler nasil ??? kalp atislari ne alemde ???
mrb canım 11. gün baktırınca sonuç çıkıyormu bende baktırmak istiyorum birde lekelenmen ne zaman olmuştu?cevaplarsan sevinirim
günaydın kızlar hayırlı cumalar allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bugün mübarek gün dua ile başlamak istedim hepimiz için haYIRLISI olsun inşallah
canım benim 2. gün embriyosuydu ben çok erken davrandım 8. gün değerim 6.5 çıktı. 11. gün değerim 63 çıktı ama ogün lekelenmem oldu 13. gün değerim 152 çıktı çok şükür darısı sizlere hepimiz pozitif sonuç alalım yeni forumda bebeklerimizi konuşalım inşallah
günaydınn kızlarrr dün geceden beri hiç sancım olmadı sanırım artık bebişlerim benimle değiller çok üzgünümmdün akşam çok sinirlendim eşimle tartışdımm ve kramp gibi bi ağrı girdi karnıma sonrasında hiç bişey olmadı yani o kramp son ağrım oldu kendimee çok kızıyorumm keşke sinirlenip olayı büyütmeseydimm allah beni kahretsinnn içimde hiç bi kıpırtı yok beni bıraktılarrr dün gece biliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?