Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

baby cim detme bebişlerin seninle ben buna kesin gözüyle bakıyorum ve ayın 22 sini bekliyoruz,şu sıra çok hassas dönemdesin cnm eşinlede o yüzden tartışmış olmalısın ama bencede büyütmeyin bebişlerinizi düşünün
hiç stres yapıp bebeklerim beni bıraktı deme hala seninleler onlarla güzel güzel konuş ki ne tatlı anneleri olduklarını görsünler
:79::79:

canım olumsuz düşünme hamilelikte 1 günün 1 gününü tutmaz olumlu düşün. hem kendini hemde bebişlerini üzme.

kızlar siz benden tecrübelisiniz size sormak istediğim birşey var, ben çalışıyorum transferden sonra evde dinlenmek gerekirmi.
canım ben de çalışıyorum doktorum 2 gün dinlen sonra işe başla dedi öyle yaptım ben
canım benim koruyan rabbim her durumda korur bebeğini ve şu belirtilere takılma benim bu 2. tüp bebeğim benim ilkinde de tuttu bu defa ve geeçn sefer belirtiler bile aynı değil geçen sefer hiç kanamam olmadı şimdi oldu geçen sefer gözlerimi açamıyordum uykum geliyordu şimdi yok ama o belirtileri de sonradan anlamıştım yani takılma bunlara stres yapma bolca duacı ol

kizlar derinden haberi olan var mi ? neden birsey yazmiyor, olumsuz mu oldu sonuc acaba, ayyy cok merak ediyorum, mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine, güzel allahim hayirli bir haber duyalim insallahhhhhhhhhh

herkese hayırlı cumalr kızlar

canımyaaaaaa neden böyle yapıyorsun birkere strestsn uzak durmalısın
yaaaaaaaa ne olur yapma böyle bak üzme kendini

bebişilrin seninledir inşş ve bırakmazlar seni

kızlar derinde ne haber yaaaaaaaaaaa

kizlar derinden haberi olan var mi ? neden birsey yazmiyor, olumsuz mu oldu sonuc acaba, ayyy cok merak ediyorum, mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine, güzel allahim hayirli bir haber duyalim insallahhhhhhhhhh

minacım sen ne zaman gidiyosun dr a?? merak ediyorum senide bakalım ne bakacaklar arkadanda ben geliyorum cnm inş sorunsuz bi dr muayenesi geçirisin tatlı anne..

allahh razı olsunn canımmm inan kendimi o kadar çok kötü hissediyordum ki anlatamam ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı olduu herşey bittiii diyordumm bebeklerim artık yok ama sizin yazdıklarınızı okuyuncaa kendime geldimm herşeyi veren allahh belki yavrularımıda korumuşturrr dediğiniz gibi

yetercimmmm, zeynepela, cilekw, herzaman_seninle, minasofie hepinize çok ama çok teşekkür ederimm canlarımmm benimm sizin sayenizde tekrar umudumm yerine geldii inşallahhh dediğin gibi hamileyimdirr canımmm belirtilere takılmanın yalnış olduğunu biliyorumm ama neden kendimde belirti aramaktan vazgeçemiyorummm kii offfff şu bekleme süreci beni iyice yıprattı ve psikolojim bozuldu sinirden eşime sardımm ama çok pişmanımm kızlarrrrr bu akşamm eşimin gönlünü muhakkak alıcammm üstüne çok gittim oda ses çıkarmadı yazık hamileyimmdir diye o ses çıkarmayınca ben daha çok sinir oluyorumm karşılık alamayıncaaa neden böyle davrandımm bilmiyorumm psikolojik galibaa ama neysee allah bebeklerimi bana bağışlasınn test günü pozitif sonucu almayı nasip etsinn benim için dua edin kıslarrrr herkes bebekleriyle mutlu olsun ve tatlı bir yaşam sürsünnn

Kızlar tünaydın hepinizee

Öncelikle dünden başlayarak anlatayımün yine gelmedi kırmızılar 13 e kadar bekledimn gittim merkezime kan verdim 2 saat içinde ararız dediler ordan karşı yakaya geçtim arkadaşlarımızla sözleşmiştik.derken onlara açtık konuyu başladılar bastırmayaa araa araa diyekan verirkende doktorum bugün son gün hayatım olmazsann kesin hamilessin ona göre ver şu kanı dedi.ben biliosunuz pek taraftar diildim olmadığını düşünüodum ikna etti verdim ve ikinci deneme için ne zaman geliceğimi sordum.bi güsel fırçaladı beniya bi şunun sonucunu alalım diyeesonra saat 15 oldu aradım kızların baskısıyla:)0.3 çıkmış negatif hala yok mu bişi dedi yok dedim.yarım saat sonra kırmızılar gümbürtüyle geldilerhayır erken verse delinmiycem boşunaaa:)neyse bugün 2. tüpe başlamak için uygunmuyum diye bakılacak kontrole gidiorum birazdan çıkıcam.Dualarınızı esirgemeyin canlarım:)

Zeynepala tatlım gözün aydın oldsunnnnnasıl sevindim değerinin katlandığınaaa erken hareket ettin seni yaramaz seniiiİnşallahh buk bukları duyduğun gün burda birlikte coşacaz yineebu arada 2. gün emriyosu demişsin nerde,kaç hücreliydi acebaa

Herzaman seninle hayatımmmmmm oh gözümüzzz aydın olsun Rabbim minnoşundan ayırmasın ya ne güzel haberleri peşşşş peşee aldık çok şükür Rabbime yaaa

Babyy tatlım kuzum deli misin sen?yeni konan emriyonun kımıldadığı nerde görülmüş ttalımsor bakim hamişlere olmuş mu öle bişi duyulmuş mu???seni yatırı sopalarım vallaaaaaminnoşlarımız orda anneleriii boşa telaş yapıo:)vallahi oyarım seni baby neler çektin sen bu safaya gelene dek?kolay mı unutuosun o kadar kolay mı vaz geçiosun.o gerilimde hormonlardan tatlım.ilaçlar yapıo.şu an belirti sandığın herşey ilaçların tesiri.sen lütfen ama lütfen daha sakin olmaya çalış..fokuslanma ama gitti de deme yok öle bişey çünküüüüüütatlım benim burdayız yanındayız rahat ol hep yanındayız

Minaaa tatlımmm geldim kuzum geç oldu güç olmasın:)kefim yerinde minacım şüküürrrr harikayım vallahi.bakalım başlıyo muyuz belli olur söz gelir yazarım hemen

yeteriiim craftıımm canlarım burdayım:)sizi çokkkk özledim ya bi gündeDetayları yazdım sizi çoook seviorum dualarınızı bekliorum:)

derincim hayırlısı olsun canım pozitif olmana sevindim inşallah allah gönlüne göre verir tüp bebekle pozitif sonuç alırsın

derincimmmm hadi hayırlısı olsun bakalımm inşallahh 2. tüp bebiş denemesinde gelecek minişlerinn dualarımm seninle bana gelincee yerden göğe kadar haklısın walla tam sopalıkım ben ya neler dedimm öyle ilaçların etkisinden olabilir canımm ama aklım başımaa geldiii walla bi daha öyle kötü düşünmücemm inşallahh herşey güzel olurr şu pozitif sonucu alsam allahın izniyleda şu bunalımdan kurtulsammm bu arada kızlarr ben pazar günü sabah idrar testi yapıcamm az önce eczaneden aldımm içimdeki kuşkuları yok edemiyorumm napimmm ya dua edinde çift çizgiyi göreyimm yoksa şüphe şüphe benim halimm iyi olmucakk inşallahh bebeklerimm benimledirlerrrrr

derincim teşekkür ederim ben bursa acıbademde tedavi gördüm geçen sefer ilk tedavimde 3. gün embriyosuydu ve 2. kaliteydi ama tuttu 4 aylıkken suyu bitti kaybettim bu 2. denememdi ve 2. gün transferi 4 hücreli 1. kalite transfer edildi yaşım 27. şimdilik pozitif görünüyor umarım yanılmam darısı sizlere caı gönülden olur inşallah

canım bendede bugün hiç birşey yok olumsuz düşü
nme lütfen ayrıca bu kadar stres yapma lütfen kendine ve bebişlerine zarar veriyorsun ayrıca hayat çok güzel tadını çıkarmak :92::92:

selam canim ben yeni katildim foruma ve bu ayin 12 sinde yani gecen pazar ilk tüp bebek transferim yapildi bugün transferin 6. günü yanliz ben hicbir belirti hissetmiyorum gögüslerimde olsun kasiklarimda olsun hicbir belirti yok endiseleniyorum zaman gecmek bilmiyorum deneyimlerini aktarirsan sevinirim :2:

Merhabalar kızlar! allah hepinize en kısa zamanda küçük küçük meleklerinizi getirir inşallah.Sakın pes etmeyin.Strese asla girmeyin.Ben de tüp bebek yöntemiyle anneliği tattım.Ama hiç olumsuz düşünmedim.O bekleme safhaları çok zor biliyorum ama rahat olmaya çalışın.Nasıl olsa olmassa üzülüyo insan bari o bekleme sürecinde pozitif düşünün.Benim şuanda üçüzlerim var.22 aylık oldular.Umarım sizlerde bu güzel duyguları tadarsınız.

Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum,benim gibi hala tedavi ile uğraşan arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum...Arkadaşlar sizlere önemli bi sorum var:Biz de sorun erkek kısırlığı ama eşim azosperm değil de sperm sayısı 4-6 milyonve ileri doğru hareketlilik yok dediler.2 kez aşılama yaptırdık olamadı ve 2 de tüp bebek denemesi negatif.Biz de erkek kısırlığından evlilikte 3 yılı doldurmadan rapor alabilir miyiz?lütfen bilgisi olan yardım etsin..Teşekkür ederim...

canım sakın belirtilere takılma hiç olmyabilir hatta hamilelikten hamileliğe bile aynı kişide belirtiler değişebilir.göğsümde falan hiç değişilkik yok geçen sefer de yoktu ama ikisinde de pozitif oldu. bunda 11. gün kanama oldu az lekelenme şeklinde oldu. diğerinde hiç kan yoktu. geçen sefer tam 12. gün adet sancısı gibi sancım oldu ama bebeğim yerleşiyormuş. yani bence duacı ol rahat ol beslenmene dikkat et sakın kabız olma ben kuru kayısı incir yedim her gün kabız olmadım çok şükür. rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin

ohh maaşallah zor olsa gerek üçüzlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…