günaydınn kızlarrr dün geceden beri hiç sancım olmadı sanırım artık bebişlerim benimle değiller çok üzgünümmdün akşam çok sinirlendim eşimle tartışdımm ve kramp gibi bi ağrı girdi karnıma sonrasında hiç bişey olmadı yani o kramp son ağrım oldu kendimee çok kızıyorumm keşke sinirlenip olayı büyütmeseydimm allah beni kahretsinnn içimde hiç bi kıpırtı yok beni bıraktılarrr dün gece biliyorummm
günaydınn kızlarrr dün geceden beri hiç sancım olmadı sanırım artık bebişlerim benimle değiller çok üzgünümmdün akşam çok sinirlendim eşimle tartışdımm ve kramp gibi bi ağrı girdi karnıma sonrasında hiç bişey olmadı yani o kramp son ağrım oldu kendimee çok kızıyorumm keşke sinirlenip olayı büyütmeseydimm allah beni kahretsinnn içimde hiç bi kıpırtı yok beni bıraktılarrr dün gece biliyorummm
canım ben de çalışıyorum doktorum 2 gün dinlen sonra işe başla dedi öyle yaptım benkızlar siz benden tecrübelisiniz size sormak istediğim birşey var, ben çalışıyorum transferden sonra evde dinlenmek gerekirmi.
canım benim koruyan rabbim her durumda korur bebeğini ve şu belirtilere takılma benim bu 2. tüp bebeğim benim ilkinde de tuttu bu defa ve geeçn sefer belirtiler bile aynı değil geçen sefer hiç kanamam olmadı şimdi oldu geçen sefer gözlerimi açamıyordum uykum geliyordu şimdi yok ama o belirtileri de sonradan anlamıştım yani takılma bunlara stres yapma bolca duacı olgünaydınn kızlarrr dün geceden beri hiç sancım olmadı sanırım artık bebişlerim benimle değiller çok üzgünümmdün akşam çok sinirlendim eşimle tartışdımm ve kramp gibi bi ağrı girdi karnıma sonrasında hiç bişey olmadı yani o kramp son ağrım oldu kendimee çok kızıyorumm keşke sinirlenip olayı büyütmeseydimm allah beni kahretsinnn içimde hiç bi kıpırtı yok beni bıraktılarrr dün gece biliyorummm
günaydınn kızlarrr dün geceden beri hiç sancım olmadı sanırım artık bebişlerim benimle değiller çok üzgünümmDün akşam çok sinirlendim eşimle tartışdımm ve kramp gibi bi ağrı girdi karnıma sonrasında hiç bişey olmadı yani o kramp son ağrım oldu kendimee çok kızıyorumm keşke sinirlenip olayı büyütmeseydimm allah beni kahretsinnn Içimde hiç bi kıpırtı yok beni bıraktılarrr dün gece biliyorummm
kizlar derinden haberi olan var mi ? neden birsey yazmiyor, olumsuz mu oldu sonuc acaba, ayyy cok merak ediyorum, mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine, güzel allahim hayirli bir haber duyalim insallahhhhhhhhhh
canim hayirli cumalar sana ve tüm arkadaslara....
sakin belirti ari sanci arama, benimde öyleydi, hicbirseyim yok... sadece gögüslerimde hafif sizlama, hatta bir ara o da gecti, dedim, ggittiler herhalde bebekler....
ama baka hamileyim, sende hamilesindir, bu ara sinirlerine hakim al, aksamlari yatmadan ilik balli bir süt ic... kendini dinleme ne olur, sen ve esin elinden geleni yaptiniz, gerisini allaha birak, eer allahim uygun görüyosa, hayirlis is zaten sana güzel sonucu vericektir, canim benim sakn bozma moralini, hatta benim eski sayfalardaki notlarimi oku, test ten öncee diyodum hicbirsey yok bende, diye. ara ara sanci oluyo bazen sen kizsanda kizmasanda, su ara tedaviden ve bekleyisten dolayi sinirlerimiz cok gergin, bosuna esini üzme, al gönlünü bu aksam, ve sabirla test gününü bekle, bir örgüye basla, atki sal ör kendine, kitap ooku, zamani degerlendir, ama sakin ümitsizlige kapilma, bak gör test sonucun pozitif cikicak, herzaman seninle arkadasa da dedim icime doguyor sen hamilesi diye, bak sana da diyorum sende hamilesin, hic üzme kendini, esinin gönlünü al...
Moralini bozma, allahin izni ile pozitif sonucu alicaksin insallahhhhhhhhh
allah yardimcin olsun, hakkinda herseyin hayirlisi olsun, hem senin hem benim hem bütün arkadaslarin
Kızlar tünaydın hepinizee
Öncelikle dünden başlayarak anlatayımün yine gelmedi kırmızılar 13 e kadar bekledimn gittim merkezime kan verdim 2 saat içinde ararız dediler ordan karşı yakaya geçtim arkadaşlarımızla sözleşmiştik.derken onlara açtık konuyu başladılar bastırmayaa araa araa diye kan verirkende doktorum bugün son gün hayatım olmazsann kesin hamilessin ona göre ver şu kanı dedi.ben biliosunuz pek taraftar diildim olmadığını düşünüodum ikna etti verdim ve ikinci deneme için ne zaman geliceğimi sordum.bi güsel fırçaladı beni ya bi şunun sonucunu alalım diyee sonra saat 15 oldu aradım kızların baskısıyla:)0.3 çıkmış negatif hala yok mu bişi dedi yok dedim.yarım saat sonra kırmızılar gümbürtüyle geldiler hayır erken verse delinmiycem boşunaaa:) neyse bugün 2. tüpe başlamak için uygunmuyum diye bakılacak kontrole gidiorum birazdan çıkıcam.Dualarınızı esirgemeyin canlarım:)
Zeynepala tatlım gözün aydın oldsunnnnnasıl sevindim değerinin katlandığınaaa erken hareket ettin seni yaramaz seniii İnşallahh buk bukları duyduğun gün burda birlikte coşacaz yinee bu arada 2. gün emriyosu demişsin nerde,kaç hücreliydi acebaa
Herzaman seninle hayatımmmmmm oh gözümüzzz aydın olsun Rabbim minnoşundan ayırmasın ya ne güzel haberleri peşşşş peşee aldık çok şükür Rabbime yaaa
Babyy tatlım kuzum deli misin sen?yeni konan emriyonun kımıldadığı nerde görülmüş ttalımsor bakim hamişlere olmuş mu öle bişi duyulmuş mu???seni yatırı sopalarım vallaaaaa minnoşlarımız orda anneleriii boşa telaş yapıo:)vallahi oyarım seni baby neler çektin sen bu safaya gelene dek?kolay mı unutuosun o kadar kolay mı vaz geçiosun.o gerilimde hormonlardan tatlım.ilaçlar yapıo.şu an belirti sandığın herşey ilaçların tesiri.sen lütfen ama lütfen daha sakin olmaya çalış..fokuslanma ama gitti de deme yok öle bişey çünküüüüüü tatlım benim burdayız yanındayız rahat ol hep yanındayız
Minaaa tatlımmm geldim kuzum geç oldu güç olmasın:)kefim yerinde minacım şüküürrrr harikayım vallahi.bakalım başlıyo muyuz belli olur söz gelir yazarım hemen
yeteriiim craftıımm canlarım burdayım:)sizi çokkkk özledim ya bi gündeDetayları yazdım sizi çoook seviorum dualarınızı bekliorum:)
derincim teşekkür ederim ben bursa acıbademde tedavi gördüm geçen sefer ilk tedavimde 3. gün embriyosuydu ve 2. kaliteydi ama tuttu 4 aylıkken suyu bitti kaybettim bu 2. denememdi ve 2. gün transferi 4 hücreli 1. kalite transfer edildi yaşım 27. şimdilik pozitif görünüyor umarım yanılmam darısı sizlere caı gönülden olur inşallah
canım sakın belirtilere takılma hiç olmyabilir hatta hamilelikten hamileliğe bile aynı kişide belirtiler değişebilir.göğsümde falan hiç değişilkik yok geçen sefer de yoktu ama ikisinde de pozitif oldu. bunda 11. gün kanama oldu az lekelenme şeklinde oldu. diğerinde hiç kan yoktu. geçen sefer tam 12. gün adet sancısı gibi sancım oldu ama bebeğim yerleşiyormuş. yani bence duacı ol rahat ol beslenmene dikkat et sakın kabız olma ben kuru kayısı incir yedim her gün kabız olmadım çok şükür. rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsinselam canim ben yeni katildim foruma ve bu ayin 12 sinde yani gecen pazar ilk tüp bebek transferim yapildi bugün transferin 6. günü yanliz ben hicbir belirti hissetmiyorum gögüslerimde olsun kasiklarimda olsun hicbir belirti yok endiseleniyorum zaman gecmek bilmiyorum deneyimlerini aktarirsan sevinirim :2:
Merhabalar kızlar! allah hepinize en kısa zamanda küçük küçük meleklerinizi getirir inşallah.Sakın pes etmeyin.Strese asla girmeyin.Ben de tüp bebek yöntemiyle anneliği tattım.Ama hiç olumsuz düşünmedim.O bekleme safhaları çok zor biliyorum ama rahat olmaya çalışın.Nasıl olsa olmassa üzülüyo insan bari o bekleme sürecinde pozitif düşünün.Benim şuanda üçüzlerim var.22 aylık oldular.Umarım sizlerde bu güzel duyguları tadarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?