canım ne desem boş rabbim hayırlsıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah umudunu yitirme herşeyde bir hayır var benim ilkinde pozitif olup 4. ayda kaybedince keşke negatif olsa demiştim herşeyde bir hayır var.Kızlar malesef olmadı
kızlar malesef olmadı
Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum,benim gibi hala tedavi ile uğraşan arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum...Arkadaşlar sizlere önemli bi sorum var:Biz de sorun erkek kısırlığı ama eşim azosperm değil de sperm sayısı 4-6 milyonve ileri doğru hareketlilik yok dediler.2 kez aşılama yaptırdık olamadı ve 2 de tüp bebek denemesi negatif.Biz de erkek kısırlığından evlilikte 3 yılı doldurmadan rapor alabilir miyiz?lütfen bilgisi olan yardım etsin..Teşekkür ederim...
derincim teşekkür ederim ben bursa acıbademde tedavi gördüm geçen sefer ilk tedavimde 3. gün embriyosuydu ve 2. kaliteydi ama tuttu 4 aylıkken suyu bitti kaybettim bu 2. denememdi ve 2. gün transferi 4 hücreli 1. kalite transfer edildi yaşım 27. şimdilik pozitif görünüyor umarım yanılmam darısı sizlere caı gönülden olur inşallah
canım sana da çok geçmiş olsun umarım sen de hamile kalırsın ve bu defa bebeklerimiizi kucağımıza alırız. senin suyun mu geldi yoksa başka sebep mi?Merhaba zeynepela sennle aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen ben aşılama ile hamile kalmıştım 4.5 aylıkken suyu bitti kaybettim, cumartesi transferim var sonucum inşallah güzel olur ama çok korkuyorum
zeynepela ve nursin,ikinizede büyük geçmiş olsun öncelikle,bu suyu bitme neden oluyo yaa aklım takıldı bilgilendirirmisiniz...
kızlar selam...geldim şimdi.nur topu kibi bir kistim olmuş.kafam kadar kocaman bişi...o his oymuş anlaşılan soldaki...yarın aspire edecekler anestezi altında.acil müdale şart dedi.sonrasında herşey yolunda giderse 14 gün sonra bi kontrol sonrasında ya o gün yada 21. Gün lucrin ile uzun prot.ile 2. Ye başlıycaz kaliba...işlerimde de biiii süürüüü sıkıntı oldu anlıycanız herşeyin üst üste geldiği bi dönemdeyim.elimi attığım kuruyor...rabbim ben götürdükçe verdikçe veriyor aamaa buna da şükür..vardır bi bildiği diyip ayakta kalmaaya çalışıyorum.şimdigeldiğim nokta bu arkadaşlar...
Zeynepcim maşallah canım bana da aynı şekilde 4 hücreli 1. Kalite transfer edilmişti.senin olumlu haberin bi kere daha nasip derin dedirtti herkez mçok erken transfer şansı düşük diyorda.inşallah miniğimiz sağlıkla büyüsün işallahhh
Merhaba zeynepela sennle aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen ben aşılama ile hamile kalmıştım 4.5 aylıkken suyu bitti kaybettim, cumartesi transferim var sonucum inşallah güzel olur ama çok korkuyorum
Kızlar selam...geldim şimdi.Nur topu kibi bir kistim olmuş.kafam kadar kocaman bişi...o his oymuş anlaşılan soldaki...yarın aspire edecekler anestezi altında.acil müdale şart dedi.sonrasında herşey yolunda giderse 14 gün sonra bi kontrol sonrasında ya o gün yada 21. gün lucrin ile uzun prot.ile 2. ye başlıycaz kaliba...işlerimde de biiii süürüüü sıkıntı oldu anlıycanız herşeyin üst üste geldiği bi dönemdeyim.elimi attığım kuruyor...Rabbim ben götürdükçe verdikçe veriyor aamaa buna da şükür..Vardır bi bildiği diyip ayakta kalmaaya çalışıyorum.şimdigeldiğim nokta bu arkadaşlar...
zeynepcim maşallah canım bana da aynı şekilde 4 hücreli 1. kalite transfer edilmişti.senin olumlu haberin bi kere daha nasip derin dedirtti herkez mçok erken transfer şansı düşük diyorda.inşallah miniğimiz sağlıkla büyüsün işallahhh
canım geçmiş olsun
kafana takma tedavi öncese aspire edlince hiç bir sorun olmuyor
ne tedaviye ne gebe kalmana
inşş her şey yolunda gitsin canım
bazan her şey üst üste gelir boğulursun ağlamak istersin
ama tek çaremiz allah sığımak dua etmek yapacak fazla bir şeyimiz
verecek olan o
inşş çok bekletmez
kızlar selam...geldim şimdi.nur topu kibi bir kistim olmuş.kafam kadar kocaman bişi...o his oymuş anlaşılan soldaki...yarın aspire edecekler anestezi altında.acil müdale şart dedi.sonrasında herşey yolunda giderse 14 gün sonra bi kontrol sonrasında ya o gün yada 21. Gün lucrin ile uzun prot.ile 2. Ye başlıycaz kaliba...işlerimde de biiii süürüüü sıkıntı oldu anlıycanız herşeyin üst üste geldiği bi dönemdeyim.elimi attığım kuruyor...rabbim ben götürdükçe verdikçe veriyor aamaa buna da şükür..vardır bi bildiği diyip ayakta kalmaaya çalışıyorum.şimdigeldiğim nokta bu arkadaşlar...
Zeynepcim maşallah canım bana da aynı şekilde 4 hücreli 1. Kalite transfer edilmişti.senin olumlu haberin bi kere daha nasip derin dedirtti herkez mçok erken transfer şansı düşük diyorda.inşallah miniğimiz sağlıkla büyüsün işallahhh
zeynepela cnm valla büyük geçmiş olsun yaa inş bu sefer sorunsuz geçer cnm ...benimkideinş..tekrarlama olmaz dimi cnm
canım çook geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır diyelim bende daha önce kistten ameliyat oldum allaha şükür geçti gitti k.i.b canım
Aynen yetercim.çok şükür diyorum sadece...çok şükür...
Canım bu aspire edilmek ne demek yahu?ne yapıcaklar yarın bana
Kızlar listemizi yayınladım herzaman seninleyi bekliodumm çok şükür aldık güzel haberiii patlattık listeyii maşalllaahhhhhh
Aynen yetercim.çok şükür diyorum sadece...çok şükür...
Canım bu aspire edilmek ne demek yahu?ne yapıcaklar yarın bana
Kızlar listemizi yayınladım herzaman seninleyi bekliodumm çok şükür aldık güzel haberiii patlattık listeyii maşalllaahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?