Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

derinciğim üzüldüm bitanem ama pozitif olman çok güzel hem deneme için şimdi çok pozitif olman lazım biliyosun aşılamada zaten şans az oluyo tüp bebekte şansın daha fazla rabbim inşallah emeklerini emeklerimizi boşa çıkarmasın bizlerede en sağlıklısından bebişler nasip etsin

Benim bildiğim 3 yıl dolmadan alamıyosun ama 5 milyon ve altı sayıda olduğunda direk tüp bebek raporu alabiliyosun yani aşılamaya gerek kalmadan

Merhaba zeynepela sennle aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen ben aşılama ile hamile kalmıştım 4.5 aylıkken suyu bitti kaybettim, cumartesi transferim var sonucum inşallah güzel olur ama çok korkuyorum

Merhaba zeynepela sennle aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen ben aşılama ile hamile kalmıştım 4.5 aylıkken suyu bitti kaybettim, cumartesi transferim var sonucum inşallah güzel olur ama çok korkuyorum
canım sana da çok geçmiş olsun umarım sen de hamile kalırsın ve bu defa bebeklerimiizi kucağımıza alırız. senin suyun mu geldi yoksa başka sebep mi?

zeynepela ve nursin,ikinizede büyük geçmiş olsun öncelikle,bu suyu bitme neden oluyo yaa aklım takıldı bilgilendirirmisiniz...

canım ya suyun gelir ya da bebeğin böbreği çalışamaz ondan kaynaklanır. benim suyum gelmedi yani kese delinmedi ayrıntılı ultrasona girdim bebeğin tüm organlarına baktı herşey tamdı ama mesane görünmedi doktor yok demek anlamına gelmiyor su az olduğundan görünmüyor da olabilir açıklanamayan durum dedi. herşeyi tamdı çok tatlıydı bebişim normal doğum yaptım zor gnlerdi yeni bebeğimle umudumu arıyorym rabbim ayırmasın kucağımıza almayı nasip etsin amin

Kızlar selam...geldim şimdi.Nur topu kibi bir kistim olmuş.kafam kadar kocaman bişi...o his oymuş anlaşılan soldaki...yarın aspire edecekler anestezi altında.acil müdale şart dedi.sonrasında herşey yolunda giderse 14 gün sonra bi kontrol sonrasında ya o gün yada 21. gün lucrin ile uzun prot.ile 2. ye başlıycaz kaliba...işlerimde de biiii süürüüü sıkıntı oldu anlıycanız herşeyin üst üste geldiği bi dönemdeyim.elimi attığım kuruyor...Rabbim ben götürdükçe verdikçe veriyor aamaa buna da şükür..Vardır bi bildiği diyip ayakta kalmaaya çalışıyorum.şimdigeldiğim nokta bu arkadaşlar...

zeynepcim maşallah canım bana da aynı şekilde 4 hücreli 1. kalite transfer edilmişti.senin olumlu haberin bi kere daha nasip derin dedirtti herkez mçok erken transfer şansı düşük diyorda.inşallah miniğimiz sağlıkla büyüsün işallahhh

canım geçmiş olsun
kafana takma tedavi öncese aspire edlince hiç bir sorun olmuyor
ne tedaviye ne gebe kalmana
inşş her şey yolunda gitsin canım
bazan her şey üst üste gelir boğulursun ağlamak istersin
ama tek çaremiz allah sığımak dua etmek yapacak fazla bir şeyimiz
verecek olan o
inşş çok bekletmez

Bismillahirrahmanırrahim...

ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE,
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-22 ARALIK TEST GÜNÜ
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK HAMİŞŞŞ!!!:)))
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*NURSIN:HAFTAYA TRANSFERİ VAR
*SES_82:BEKLEMEDE
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

canım benim herşeyde bir hayır var sen anladığım kadarıyla çok güçlü birisin. rabbim şu dönemde sabredersen sana daha güzel günler yaşatacak şüphen olmasın güne sayıya takılma. benim ilkinde 2. kaliteydi yine de tuttu. rabbim çok büyük benim de kist olmuştu geçti kendiliğinden geçen sefer.

AYNEN YETERCİM.ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM SADECE...ÇOK ŞÜKÜR...
CANIM BU ASPİRE EDİLMEK NE DEMEK YAHU?NE YAPICAKLAR YARIN BANA

kızlar listemizi yayınladım herzaman seninleyi bekliodumm çok şükür aldık güzel haberiii patlattık listeyii maşalllaahhhhhh

canım çook geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır diyelim bende daha önce kistten ameliyat oldum allaha şükür geçti gitti k.i.b canım

ah ah ah yeni listenize kurban olsunlar,inanamıyorum yaa nikimin yanında hamişş yazıyoo ayyy çok şükür yarabbim sana..Allağım herkese nasip etsin..

kistin içini boşaltacaklar canım ben ameliyathane de çalışıyorum da kapalı aml laparaskopi mi dediler sana çok geçmiş olsun canım

canım benim hiç kistim falan olmadı
ancak kız kardeşim içinaspire yöntemini önermişti dr
özelikle tedaviye başlamak üzre olan haslarda yapılan bir yöntem olduğunu söyledi dr
vajinadan girilip içerdeki kistin için aspire edliyor (kistin içini çekiyorlar boaltıyorlar )ağrısız bir yöntem olduğunu söyledi dr kapalı ameliyat dedi ve hemen arkasından transfer yada aşılamaya geçilir dedi (bu arada benim bir arkadaşıma da yapıldı bu işlem ve arkasındanda mikro şimdi 5 aylık hamle )inşşş sendede böyle güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…