Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kistin içini boşaltacaklar canım ben ameliyathane de çalışıyorum da kapalı aml laparaskopi mi dediler sana çok geçmiş olsun canım

bana aspire edicez 2dakikalık iş dedi.ama ben biraz heyecanlıyımda ondan anestezi verecekler.sonrasında ağrı falan bişi olur mu figerocum yaaa

Ah ah ah yeni listenize kurban olsunlar,inanamıyorum yaa nikimin yanında hamişş yazıyoo ayyy çok şükür yarabbim sana..allağım herkese nasip etsin..

bebem allahın izni ile nikinin karşısına bebişi kolarında da yazılacak

Merhaba Arkadaşlar
Ben daha önce bir deneme yaptırdım iki yıl önce büyük bir hayal kırıklığı yaşadık.. ikinci deneme için kara verdim. önce ameliyat olmam gerekiyormuş.( tüp tıkanıklığı sebebi ile ) umut tüp bebekle görüştüm olumlu düşünüyorum.. ama çok heyecanlıyım tedaviye başlayacak olan varmı

canım hayılı olsun tedavin
ve geçmiş olsun
ama ben anlamadım eğerki sen mikro yaptıracaksan neden ameliyat oluyorsun ki (kanlarınla ilğili bu ameliyat yani mikroda tüplerin açık yada kapalı olmaının bir önemi yotur eğer rapor için gerekmiyorsa )

teşekkürler... benim tüplerim tamamen tıkalı olması sebebi ile alınamsı gerekiyormuş. alınmadığı takdirde tüp bebek olumsuz sonuçlanma riski büyükmüş. bir kaç doktorla görüştüm aynı sonucu aldım. ilk yaptırdığım hastaneden hiç memnun kalmadım çok ilgisizlerdi pişman oldum.. psikolojik sarsıntı da cabası oldu tabiii... zaten tüplerim tamamen tıklaı olduğunda bir faydası yok aksine rahatsızlık veriyor.. kafam karmakarışıkkkkkk

DERİNCİMMMM çok geçmiş olsun hayatımm allah başka sıkıntılar vermesinn yeterki:94: çok küçük bi operasyonla halledilebiliyo canımm zaten anestesi altında olucağın için bişi hissetmiceksin inşallah biran önce kurtulup o kisten tedavine başlarsın allahın izniyle herşey yoluna girecek canımm sonundaa meleğin gelecek ve çektiğin sıkıntılar sona erecekk inşallahh şimdiden hayırlı olsun canımm dualarımız seninlee

bana aspire edicez 2dakikalık iş dedi.ama ben biraz heyecanlıyımda ondan anestezi verecekler.sonrasında ağrı falan bişi olur mu figerocum yaaa

CANIM BASİT BİR İŞLEMMİŞ hiç stres yapma tekrar tedavi göreceksin güçlü ol rabbim bu defa nasip eder inşallah.

kızlarrr sadece benimm test günüm kalmışşş inşallahh bende pozitif sonucu veririmmm çarşambaya çok az kaldıı

bu liste epey güzel olmuş tüm arkadaşlara bol şansss umarım en kısa sürede hayalinize kavuşursunuz:26: bende bu listeye girmek istiyorummm..

kızlarrr sadece benimm test günüm kalmışşş Inşallahh bende pozitif sonucu veririmmm çarşambaya çok az kaldıı

[rıght]hadi bakalım canım sendende heberi alalım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
[/rıght]

anladım canım geçmiş olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tedavinden sonra beişin gelir
seni anne yapar

anladım canım geçmiş olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tedavinden sonra beişin gelir
seni anne yapar

çok teşekkür ederim canım.. bu yol zorlu bir yol ancak yaşayanlar biliyor... umarım herkes annelik duygusunu tadarr.. deneyimlerimizi paylaşalım ki tecrübesiz arkadaşlar sıkıntı çekmesin. ben ilk denememde çok tecrübesizdim.. yanlış seçim yaptım hastane konusunda.. herkesten tavsiyelerini beklerim...

bebem ben senin ne kadar iyi anlıyorum ilk tedvaimde gideceğim bebğimi alıp döneceğim sanıyordum

hiç bir şey bilmeden körü körüne
ama tam 5 deneme yaptım hala bebğimi kucağıma alamadım
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
gerçekten zor bir yol
allah yardımcımın olsun

amin hepimizin inşşşş... tekrar aynı tempoya giricem şimdi... heyecanlıyım ve korkuyorum .. sende sakın umududnu yitirme .. arkadaşıma 5 deneme oldu ikizleri... olmaz artık dediler ona tekrar denemene gerek yok dediler. hayır dedi ben vazgeçmeyeceğim.. ve oldu... sakın umudunu yitirme ... umutlarımızı sömüren hastaneler olmasa daha kolay olacak herşey ama maaleseff Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Saolun canlarım benimm:)babyciim zeynebimm yeterim hepinizz çok çokk saolun.inşallah yarın skıntısız şu işi çözer yola devam derim.hepinizi çoookkk seviyorum siz olmasanızz hayat çok daha zor olurdu

minacım nerdeeeeeeeeee

babyyyyyy hamişm diyosun dayak yemedenAllahhh hayırlı sağlıklı nasippp etsin inşallaaahhhhhhhh canım benimmmmiyi dinlenn kalbini kafanı ferah tut hepimizzzziin duaları seninle hayatımmmmmm

Gökkuşağım toanammm gelmedi mi kırmızılarrr:))toaanım gelmeli bugünlerdeee

esra nerde ya hayta hayırsızzztedavi başlamadan hergün burdaydı şimdi arazi oldu bu kız

dekopa hoşgeldiinnnnncanım ebnimmmbaşarılarrrr

sessonuç negatif sanırımtatlım buaralarda mısın gelde dertleşelim

sinopeee nevaaa istanbull crafttt carefullll emikadd laleeee canano jaluseee nerdesiniizzzz çok özeldim siziiii

canım biz bir aileyiz
neden her güzel şeyi yada kötü şeyi burada paylaşıyoruz
bizi bizden başkası anlamaz

canım hiç bir şey olmayacak allahın izni ile
yarın yazacaksın buraya çok kolaymış diye
allah yardımcın olsun ve tedvainde hemen bebğin gelsin ki bu günleri unut canım

canım inşşşşşşşşşşşşşş söylediğin gibi olur
evet bazan umudumu yitriyorum
ama sonra silkeleneip kendime geliyorum
eğer şimdi bırakırsan bütün emeklerin çabaların boşuna gider dyorum

canım paar için her şeyi yapan has dr önünü ancak devlet ve yasalar keserler
bizim yapabileceklerimiz sınırlı

derin geçmiş olsun canım merak etme küçük bir işlem senin için en saülıklısı bu ama korkma bende ameliyathanede çalışıyorum bak korkma çok rahat olucak......ama aşk olsun listeye beni yazmamışsın.:

:128::128::128::128::128::128::128::128:
kuzum ağlam derin ekler şimdi

canim burdayim, dualarim seninle, sen süper pozitif bir insansin, inaniyorum hersey cok güzel olucak, bende bugün dr daydim degerim 2300 küsür olmus, tek bebek nokta gibi bisey

diger kontrolüm 3 ocakta nokta insallah o zamana biraz virgül olur....

dr. 6 haftalik gebesiniz dedi, ama o kismi anlamadim nasil hesapladilar :44::44::44::44:

ama cok sükür keseyi gördük, allahin izni ile kalbini de duyarim insallah, 9 ay sorunsuz gecer, yüce rabbimin izni ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…