kistin içini boşaltacaklar canım ben ameliyathane de çalışıyorum da kapalı aml laparaskopi mi dediler sana çok geçmiş olsun canım
Ah ah ah yeni listenize kurban olsunlar,inanamıyorum yaa nikimin yanında hamişş yazıyoo ayyy çok şükür yarabbim sana..allağım herkese nasip etsin..
canım hayılı olsun tedavinmerhaba arkadaşlar
ben daha önce bir deneme yaptırdım iki yıl önce büyük bir hayal kırıklığı yaşadık.. Ikinci deneme için kara verdim. önce ameliyat olmam gerekiyormuş.( tüp tıkanıklığı sebebi ile ) umut tüp bebekle görüştüm olumlu düşünüyorum.. Ama çok heyecanlıyım tedaviye başlayacak olan varmı
canım hayılı olsun tedavin
ve geçmiş olsun
ama ben anlamadım eğerki sen mikro yaptıracaksan neden ameliyat oluyorsun ki (kanlarınla ilğili bu ameliyat yani mikroda tüplerin açık yada kapalı olmaının bir önemi yotur eğer rapor için gerekmiyorsa )
bana aspire edicez 2dakikalık iş dedi.ama ben biraz heyecanlıyımda ondan anestezi verecekler.sonrasında ağrı falan bişi olur mu figerocum yaaa
Bismillahirrahmanırrahim...
ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
*DERİN2: BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE,
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-22 ARALIK TEST GÜNÜ
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK HAMİŞŞŞ!!!:)))
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*NURSIN:HAFTAYA TRANSFERİ VAR
*SES_82:BEKLEMEDE
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))
kızlarrr sadece benimm test günüm kalmışşşInşallahh bende pozitif sonucu veririmmm çarşambaya çok az kaldıı
teşekkürler... Benim tüplerim tamamen tıkalı olması sebebi ile alınamsı gerekiyormuş. Alınmadığı takdirde tüp bebek olumsuz sonuçlanma riski büyükmüş. Bir kaç doktorla görüştüm aynı sonucu aldım. Ilk yaptırdığım hastaneden hiç memnun kalmadım çok ilgisizlerdi pişman oldum.. Psikolojik sarsıntı da cabası oldu tabiii... Zaten tüplerim tamamen tıklaı olduğunda bir faydası yok aksine rahatsızlık veriyor.. Kafam karmakarışıkkkkkk
anladım canım geçmiş olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tedavinden sonra beişin gelir
seni anne yapar
çok teşekkür ederim canım.. Bu yol zorlu bir yol ancak yaşayanlar biliyor... Umarım herkes annelik duygusunu tadarr.. Deneyimlerimizi paylaşalım ki tecrübesiz arkadaşlar sıkıntı çekmesin. Ben ilk denememde çok tecrübesizdim.. Yanlış seçim yaptım hastane konusunda.. Herkesten tavsiyelerini beklerim...
bebem ben senin ne kadar iyi anlıyorum ilk tedvaimde gideceğim bebğimi alıp döneceğim sanıyordum
hiç bir şey bilmeden körü körüne
ama tam 5 deneme yaptım hala bebğimi kucağıma alamadım
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
gerçekten zor bir yol
allah yardımcımın olsun
saolun canlarım benimm:)babyciim zeynebimm yeterim hepinizz çok çokk saolun.inşallah yarın skıntısız şu işi çözer yola devam derim.hepinizi çoookkk seviyorum siz olmasanızz hayat çok daha zor olurdu
Minacım nerdeeeeeeeeee
Babyyyyyy hamişm diyosun dayak yemedenallahhh hayırlı sağlıklı nasippp etsin inşallaaahhhhhhhh canım benimmmm iyi dinlenn kalbini kafanı ferah tut hepimizzzziin duaları seninle hayatımmmmmm
Gökkuşağım toanammm gelmedi mi kırmızılarrr:))toaanım gelmeli bugünlerdeee
esra nerde ya hayta hayırsızzztedavi başlamadan hergün burdaydı şimdi arazi oldu bu kız
dekopa hoşgeldiinnnnncanım ebnimmm başarılarrrr
Sessonuç negatif sanırım tatlım buaralarda mısın gelde dertleşelim
Sinopeee nevaaa istanbull crafttt carefullll emikadd laleeee canano jaluseee nerdesiniizzzz çok özeldim siziiii
amin hepimizin inşşşş... Tekrar aynı tempoya giricem şimdi... Heyecanlıyım ve korkuyorum .. Sende sakın umududnu yitirme .. Arkadaşıma 5 deneme oldu ikizleri... Olmaz artık dediler ona tekrar denemene gerek yok dediler. Hayır dedi ben vazgeçmeyeceğim.. Ve oldu... Sakın umudunu yitirme ... Umutlarımızı sömüren hastaneler olmasa daha kolay olacak herşey ama maaleseff rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
derin geçmiş olsun canım merak etme küçük bir işlem senin için en saülıklısı bu ama korkma bende ameliyathanede çalışıyorum bak korkma çok rahat olucak......ama aşk olsun listeye beni yazmamışsın.:
Saolun canlarım benimm:)babyciim zeynebimm yeterim hepinizz çok çokk saolun.inşallah yarın skıntısız şu işi çözer yola devam derim.hepinizi çoookkk seviyorum siz olmasanızz hayat çok daha zor olurdu
minacım nerdeeeeeeeeee
babyyyyyy hamişm diyosun dayak yemedenAllahhh hayırlı sağlıklı nasippp etsin inşallaaahhhhhhhh canım benimmmm iyi dinlenn kalbini kafanı ferah tut hepimizzzziin duaları seninle hayatımmmmmm
Gökkuşağım toanammm gelmedi mi kırmızılarrr:))toaanım gelmeli bugünlerdeee
esra nerde ya hayta hayırsızzztedavi başlamadan hergün burdaydı şimdi arazi oldu bu kız
dekopa hoşgeldiinnnnncanım ebnimmm başarılarrrr
sessonuç negatif sanırım tatlım buaralarda mısın gelde dertleşelim
sinopeee nevaaa istanbull crafttt carefullll emikadd laleeee canano jaluseee nerdesiniizzzz çok özeldim siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?