bana aspire edicez 2dakikalık iş dedi.ama ben biraz heyecanlıyımda ondan anestezi verecekler.sonrasında ağrı falan bişi olur mu figerocum yaaa
canım sana da çok geçmiş olsun umarım sen de hamile kalırsın ve bu defa bebeklerimiizi kucağımıza alırız. senin suyun mu geldi yoksa başka sebep mi?
canım ya suyun gelir ya da bebeğin böbreği çalışamaz ondan kaynaklanır. benim suyum gelmedi yani kese delinmedi ayrıntılı ultrasona girdim bebeğin tüm organlarına baktı herşey tamdı ama mesane görünmedi doktor yok demek anlamına gelmiyor su az olduğundan görünmüyor da olabilir açıklanamayan durum dedi. herşeyi tamdı çok tatlıydı bebişim normal doğum yaptım zor gnlerdi yeni bebeğimle umudumu arıyorym rabbim ayırmasın kucağımıza almayı nasip etsin amin
minaaammmmm ayyy canımsın yaaa yerim o noktayııı beeee:))))canım benim tek miniş he yerim ben onuuuuuuuuu:)))tatlım benim:)canım son adet gününden itibaren hamişlik hesaplanıyoson adet gününden bugüne say 6 hafta çıkar tatlım sizlerin desteği olmasa herşey çokk zorr
ekinim aşk olsun meşk olsun söle bakem hangi merkezz durum ne ;=))hemen yazacam
figero canım hemen neklerim:)yanlız ben şimdi bi kaldım yumurta toplamadan sonra çok büyük ağrım olduydu benim59:
Bismillahirrahmanırrahim...
ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
*DERİN2: BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE,
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-22 ARALIK TEST GÜNÜ
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK HAMİŞŞŞ!!!:)))
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*NURSIN:HAFTAYA TRANSFERİ VAR
*SES_82:BEKLEMEDE
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))
Transferim yarın allah nasip ederse test gunumde 30 aralık sanırsam
minaaammmmm ayyy canımsın yaaa yerim o noktayııı beeee:))))canım benim tek miniş he yerim ben onuuuuuuuuu:)))tatlım benim:)canım son adet gününden itibaren hamişlik hesaplanıyoson adet gününden bugüne say 6 hafta çıkar tatlım sizlerin desteği olmasa herşey çokk zorr
ekinim aşk olsun meşk olsun söle bakem hangi merkezz durum ne ;=))hemen yazacam
figero canım hemen neklerim:)yanlız ben şimdi bi kaldım yumurta toplamadan sonra çok büyük ağrım olduydu benim59:
slm ekin birşey soracağım canım bende aml de çalışıyorum transferden sonra 10 gün rapor aldım sonuç pozitif olursa ne yapacağım bilmiyorum çünkü çok yoğun çalışıyoruz sen rapor aldın mı?
bende 10 gün rapor aldım canım pazartesi başlıycam ama sonuç pozitif plursa ne yaparım bilmiyorum biz zaten 3 kişiyiz özel hastane şu anda 2 kişi izinliyiz dışarıdan hemşire geliyor ben pzt başlayınca diğer arkadaş daha izinde olucak ben çok yorulurum çok yoğun oluyoruz çünkü
tatlım listeye ekledim de hangi merkez ve test günü yada aşamanı sölersen ekliym
bende 10 gün rapor aldım canım pazartesi başlıycam ama sonuç pozitif plursa ne yaparım bilmiyorum biz zaten 3 kişiyiz özel hastane şu anda 2 kişi izinliyiz dışarıdan hemşire geliyor ben pzt başlayınca diğer arkadaş daha izinde olucak ben çok yorulurum çok yoğun oluyoruz çünkü
Kızlarrr size bi soruuu:)şimdi bi daha ki tedavim uzun protokol olacak.yarın kist halledilcek 14 gün sonraaadaa kontrol dedi ki doktorum 14.gün iyiyse durumlar uygunsaa o gün lucrine başlıycaz diilse 21. gün dedi şimdi ben ne zaman tedaviye başlayabilicem.???iğnelerime ne zaman başlıycam ???1 ocak 14. gün ouyo.8 ocakda 21. gün oluyor.bu durumda ben 8 inde başlarsam ilaca ne zaman regli olucamm ne zamannn tedavi başlıycak.ocak reglimde mi yoksaa şubat mıı???yarın sorcam ama şimdi aklıma düştüüüü?????ne dersiniz kızlarrr???????
Saolun canlarım benimm:)babyciim zeynebimm yeterim hepinizz çok çokk saolun.inşallah yarın skıntısız şu işi çözer yola devam derim.hepinizi çoookkk seviyorum siz olmasanızz hayat çok daha zor olurdu
minacım nerdeeeeeeeeee
babyyyyyy hamişm diyosun dayak yemedenAllahhh hayırlı sağlıklı nasippp etsin inşallaaahhhhhhhh canım benimmmm iyi dinlenn kalbini kafanı ferah tut hepimizzzziin duaları seninle hayatımmmmmm
Gökkuşağım toanammm gelmedi mi kırmızılarrr:))toaanım gelmeli bugünlerdeee
esra nerde ya hayta hayırsızzztedavi başlamadan hergün burdaydı şimdi arazi oldu bu kız
dekopa hoşgeldiinnnnncanım ebnimmm başarılarrrr
sessonuç negatif sanırım tatlım buaralarda mısın gelde dertleşelim
sinopeee nevaaa istanbull crafttt carefullll emikadd laleeee canano jaluseee nerdesiniizzzz çok özeldim siziiii
Saolun canlarım benimm:)babyciim zeynebimm yeterim hepinizz çok çokk saolun.inşallah yarın skıntısız şu işi çözer yola devam derim.hepinizi çoookkk seviyorum siz olmasanızz hayat çok daha zor olurdu
minacım nerdeeeeeeeeee
babyyyyyy hamişm diyosun dayak yemedenAllahhh hayırlı sağlıklı nasippp etsin inşallaaahhhhhhhh canım benimmmm iyi dinlenn kalbini kafanı ferah tut hepimizzzziin duaları seninle hayatımmmmmm
Gökkuşağım toanammm gelmedi mi kırmızılarrr:))toaanım gelmeli bugünlerdeee
esra nerde ya hayta hayırsızzztedavi başlamadan hergün burdaydı şimdi arazi oldu bu kız
dekopa hoşgeldiinnnnncanım ebnimmm başarılarrrr
sessonuç negatif sanırım tatlım buaralarda mısın gelde dertleşelim
sinopeee nevaaa istanbull crafttt carefullll emikadd laleeee canano jaluseee nerdesiniizzzz çok özeldim siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?