Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bana aspire edicez 2dakikalık iş dedi.ama ben biraz heyecanlıyımda ondan anestezi verecekler.sonrasında ağrı falan bişi olur mu figerocum yaaa

yok canım yumurta toplama gibi düşün rahat ol canım stres yapmana hiç gerek yok öpüyorum seni buarada listede bende yokum şeker benimde 20 si tahlil günüm

Benim başından itibaren kanamayla gidiyordu son günlere kanla beraber sık idrara çıkmaya başlamıştım bu arada su bitti bana enfeksiyon yaymaya başlamıştı bebekte bı sorun yoktu bana enfeksiyondan dediler son dk kadar yaşadı yavrum normal doğum yaptım eşi düşmedi kürtaj oldum kötü günlerdi allah kimseye yaşatmasın

minaaammmmm ayyy canımsın yaaa yerim o noktayııı beeee:))))canım benim tek miniş he yerim ben onuuuuuuuuu:)))tatlım benim:)canım son adet gününden itibaren hamişlik hesaplanıyoson adet gününden bugüne say 6 hafta çıkartatlım sizlerin desteği olmasa herşey çokk zorr

ekinim aşk olsun meşk olsun söle bakem hangi merkezz durum ne ;=))hemen yazacam

figero canım hemen neklerim:)yanlız ben şimdi bi kaldım yumurta toplamadan sonra çok büyük ağrım olduydu benim59:

çünkü yumurta daha çok toplanıyor ve iki yumurtadan toplandığı için biraz ağrı oluyor ama kist bir tana olduğu için ağrımaz canım

Transferim yarın allah nasip ederse test gunumde 30 aralık sanırsam

slm ekin birşey soracağım canım bende aml de çalışıyorum transferden sonra 10 gün rapor aldım sonuç pozitif olursa ne yapacağım bilmiyorum çünkü çok yoğun çalışıyoruz sen rapor aldın mı?

Bismillahirrahmanırrahim...

ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2:BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-22 ARALIK TEST GÜNÜ
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK HAMİŞŞŞ!!!:)))
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*NURSIN:HAFTAYA TRANSFERİ VAR
*SES_82:BEKLEMEDE
*BYY:BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA:13 ARALIK YUMOŞ TOPLAMA???????
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*FİGERO:20 ARALIK TEST GÜNÜ
*EKİNBEBEK:??? TEST GÜNÜ BEKLİYOR
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

Canım geçmiş olsun allah yardımcın olsun yani hepimizin

bende 10 gün rapor aldım canım pazartesi başlıycam ama sonuç pozitif plursa ne yaparım bilmiyorum biz zaten 3 kişiyiz özel hastane şu anda 2 kişi izinliyiz dışarıdan hemşire geliyor ben pzt başlayınca diğer arkadaş daha izinde olucak ben çok yorulurum çok yoğun oluyoruz çünkü

tatlım listeye ekledim de hangi merkez ve test günü yada aşamanı sölersen ekliym

sen nerde çalışıyorsun canım ben mardin deyim ama tedaviyi memorial da yaptırdım çok yoruluyorsan izin almaya çalış bizde çok yoğunuz arkadaşlarım pozitif olursa hiç başlama diyor zaten benim şimdiden lekelenmem var

Bismillahirrahmanırrahim...

ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2:BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-22 ARALIK TEST GÜNÜ
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK HAMİŞŞŞ!!!:)))
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*NURSIN:18 ARALIK TRANSFER
*SES_82:BEKLEMEDE
*BYY:BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA:13 ARALIK YUMOŞ TOPLAMA???????
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*FİGERO:20 ARALIK TEST GÜNÜ
*EKİNBEBEK:20 ARALIK TEST GÜNÜ BEKLİYOR

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

Kızlarrr size bi soruuu:)şimdi bi daha ki tedavim uzun protokol olacak.yarın kist halledilcek 14 gün sonraaadaa kontrol dedi ki doktorum 14.gün iyiyse durumlar uygunsaa o gün lucrine başlıycaz diilse 21. gün dedi şimdi ben ne zaman tedaviye başlayabilicem.???iğnelerime ne zaman başlıycam ???1 ocak 14. gün ouyo.8 ocakda 21. gün oluyor.bu durumda ben 8 inde başlarsam ilaca ne zaman regli olucamm ne zamannn tedavi başlıycak.ocak reglimde mi yoksaa şubat mıı???yarın sorcam ama şimdi aklıma düştüüüü?????ne dersiniz kızlarrr???????

derincim normal adet tarihinde olacaksın yine ve tedaviye başlamış oluyorsun zaten lucrin yumurtaları baskılıyor daha çok yumurta elde etmek için adet olunca gidiyorsun gonal f başlanıyor canım

Derin teşekkür ederim.. benide listeye alırsın değil mi?

Derin teşekkür ederim.. benide listeye alırsın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…