kızlar merhaba bugun 2.muayeneme gıttım ancak cok uzgun dondum bebegımın bırı benı bırakmıs gelısmemiş cok uzuldum dıerınede bıse olur dıe cok korkuyorum dua edın bana nolur..bırde bole bı durum yasayan var mı bana yardımcı olursanız sevınırım...
derıncım canım hakkında hayırlısı olsun ınsallh ama ınanıyorum bebegın gelcek artık allah gonlune gore versın opuyorum coook...
kızlar merhaba bugun 2.muayeneme gıttım ancak cok uzgun dondum bebegımın bırı benı bırakmıs gelısmemiş cok uzuldum dıerınede bıse olur dıe cok korkuyorum dua edın bana nolur..bırde bole bı durum yasayan var mı bana yardımcı olursanız sevınırım...
derıncım canım hakkında hayırlısı olsun ınsallh ama ınanıyorum bebegın gelcek artık allah gonlune gore versın opuyorum coook...
Dualarımız seninle Dilekk... benim bir arkadaşımın başına gelmişti.. ikisi tutmuştu daha sonra birini kaybetti, diğeri şimdi kocaman bir erkek çocuk olduu.. hiç moralini bozma moral çok önemlii.. umarım herşey dilediğin gibi olur...
Dileğimm kardeşim benimmmmAllah seni ve miniğimizi korusun nolur üzülme hayırlısı buymuş diycez tatlım dua edelim hayatım miniğin için bol bol.nolur stres yapmaa noluuurr miniğimiz için onun sağlıklı olması için:)bebeğimm dualarım sennle mübarekk gün sende bolll boll dua et
minaaammmmm ayyy canımsın yaaa yerim o noktayııı beeee:))))canım benim tek miniş he yerim ben onuuuuuuuuu:)))tatlım benim:)canım son adet gününden itibaren hamişlik hesaplanıyoson adet gününden bugüne say 6 hafta çıkar tatlım sizlerin desteği olmasa herşey çokk zorr
ekinim aşk olsun meşk olsun söle bakem hangi merkezz durum ne ;=))hemen yazacam
figero canım hemen neklerim:)yanlız ben şimdi bi kaldım yumurta toplamadan sonra çok büyük ağrım olduydu benim59:
Minacııımmm saol tatlım işallahh:)tavsiyelerin kulakımmdaa zaten yiyyceemmmm başınızın etiniii
yerim ben 1,5mm yeğeni yerimm yerimmmmDDD
dileğim saol ttalımm:hayatıımmm benim nasıl anlamam seni doğmamış çocuğa ağlamayı bırak olmamış bebeğime ağladım bugün Canım Allah miniğimizi sana bağışlasın ttalım
dekopaaa nerde ne zaman tedavin hemen ekleyeyim haayatımm:)
saolll gökkuşağımmmm:)))ne alemdesin anlaaatttttt
gokkusagim canim dun yaptim birinci ignemi bugunde birazda yapicam her aksam 9 yapiyom simdi decapleyn vurunuyorum 15 gun sonra yilbasi gecesi de gonal f basliyorum,acisada arkadasim vurunmak zorundayiz bebisler icin hayatim yeterki emek bos olmasin eslerimizin emriyolarida bulunsun arkadasim dusuncem 1 deyil ister istemez strese giriyom acaba bulanacakmi bulunmayacakmi diye rabbim rast getirsin sen nasilsin korkma ignelerden ok bebeyim alisirsin
Derıncım canım hakkında hayırlısı olsun ınsallh ama ınanıyorum bebegın gelcek artık allah gonlune gore versın opuyorum coook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?