Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar merhaba bugun 2.muayeneme gıttım ancak cok uzgun dondum bebegımın bırı benı bırakmıs gelısmemiş cok uzuldum dıerınede bıse olur dıe cok korkuyorum dua edın bana nolur..bırde bole bı durum yasayan var mı bana yardımcı olursanız sevınırım...
derıncım canım hakkında hayırlısı olsun ınsallh ama ınanıyorum bebegın gelcek artık allah gonlune gore versın opuyorum coook...

Dualarımız seninle Dilekk... benim bir arkadaşımın başına gelmişti.. ikisi tutmuştu daha sonra birini kaybetti, diğeri şimdi kocaman bir erkek çocuk olduu.. hiç moralini bozma moral çok önemlii.. umarım herşey dilediğin gibi olur...

Dileğimm kardeşim benimmmmAllah seni ve miniğimizi korusun nolur üzülmehayırlısı buymuş diycez tatlım dua edelim hayatım miniğin için bol bol.nolur stres yapmaa noluuurr miniğimiz için onun sağlıklı olması için:)bebeğimm dualarım sennle mübarekk gün sende bolll boll dua et

saol canım allah razı olsun ..gonlume su serptın ınsallh benım bebısımde kocaman olur rabbım o gunlerı gosterır..opuyorum cok allah gonlune gore versın ınsallh

derıncım canım cok saol allah senınde gonlune gore versın ınsallh emeklerımız boşa gıtmez rabbım hepımızın yuzune gulsun....cok agladım bugun ay bu annelık ne zor seymıs dogmamıs bebegım ıcın nasıl ıcım acıdı allah kımseyı cocukla ımtıhan etmesın ..yasadıkca neler ogrenıyoruz neler gelıo basımıza rabbım yıldırmasın bızlerı...yarına kadar toparlarım ınsallh kalan bebısıme bıse olmasın..ptesı bı doktora daha gıtcem bakalım o ne dıcek..opuyorum cook...sanada cok gecmıs olsun canım ıyıce kıstını yok et ole basla herseye allah gonlune gore verır ınsall

ya derin teyzesi 1,5mm mis kendileri

canim yeni tedavindin icin simdiden kolay gelsin, su gibi gecsin insallah günler, derincim benim sana tavsiyem, gerci benimki kisa protoldü ama, adet oldugunda yumurta ve koruma ignesine basliyosun, yumurta üreten igneyi ögleden önce mesela sabah 10:00 da, büyüyen yumurtalari koruyan igneyi 12 saat sonra 22:00 da yap, her gün tam saatinde yaparsan senin icinde iyi olur, bana merkezimden bunu tavsiye ettiler, vücut icinde iyi oluyomus... ve bol bol ayran, su , meyve suyu...

canim bak gör 2011 senin yilin olucak insallah

Başarılı sonuç alan arkadaşlrımızı tebrik ediyor ömür boyu sağlıklı huzurlu yaşam diliyorum.. Sizlerin sevinci ve enerjisi bize ilham oluyor. zaman zaman insan umutsuzluğa kapılıyor kendini geri çekiyor. sizelrin ışığı bize destek oluyor...

iyi aksamlar kizlar
derinim gecmis olsun canim allah yardimcin olsun insallah yeni tedavinde rabbim yuzunu guldursun.
minacigim masallah rabbim saglikla dogdugu gunleride gostersin insallah
dilekcigim cok uzuldum canim vardir bundada bir hayir kendini uzme rabbim bebisine saglik versin saglikla kucagina al insallah
bayb lutfen strese girme pozitif dusun canim

kizlar bu arada benim kirmizilarda geldi bugun aradim sali gunu igeneme basliyorum cuma gunu ilk ultrason randevum var rabbim hepimizin yardimcisi olsun

dilekcim, cok üzüldüm ama sükür edelim bak 1 tane olsun sahibiz... allah saglikli hayirli eli yüzü düzgün evlat kucagimiza almak nasip etsin insallah... ama 1 ama 2 ....

sen simdi seni birakmadan tutunan bebisini düsün, onun icin minik minik hirkalar örmeye basla, uzat ayaklarini huzurla cayini ic örgünü gör
ama üzülme ne olur......

Minacııımmm saol tatlım işallahh:)tavsiyelerin kulakımmdaa zaten yiyyceemmmm başınızın etiniii
yerim ben 1,5mm yeğeni yerimm yerimmmmDDD

dileğim saol ttalımm:hayatıımmm benim nasıl anlamam senidoğmamış çocuğa ağlamayı bırak olmamış bebeğime ağladım bugünCanım Allah miniğimizi sana bağışlasın ttalım

dekopaaa nerde ne zaman tedavin hemen ekleyeyim haayatımm:)

saolll gökkuşağımmmm:)))ne alemdesin anlaaatttttt

benim ocakta ameliyat şubatta tüp bebekk kısmetsee.. teşekkürlerrr canım

gokkusagim canim dun yaptim birinci ignemi bugunde birazda yapicam her aksam 9 yapiyom simdi decapleyn vurunuyorum 15 gun sonra yilbasi gecesi de gonal f basliyorum,acisada arkadasim vurunmak zorundayiz bebisler icin hayatim yeterki emek bos olmasin eslerimizin emriyolarida bulunsun arkadasim dusuncem 1 deyil ister istemez strese giriyom acaba bulanacakmi bulunmayacakmi diye rabbim rast getirsinsen nasilsin korkma ignelerden ok bebeyim alisirsin

baby eden sinirlendin hayatim uzme kendini bebeyinde etkilenir allah buyuk arkadasim rabbim yuzunu guldursun hapimizin insallah

minasofiya canim nasilsin hamilelik nasil gidiyo eko yaptirdinmi duydunmu kalp atisini kizz bizede dua et bizimkide tutsunda bizde mutlu olalim hayatim insallah kucaginada almayi nasip etsiinnn

Oh çok şükür işler bitti temizlik tamam çamaşır ütü tamam yemeklerde tamam yarına hazırım allah yardımcımız olsun amin

dekopa arkadasim hosgeldin sitemize aramiza canim kirmizilar geldi teyzesi elinden operler dunden ber vurunuyorum hayirlisi hayatim bakalim dua edelim biririmize allah buyuk,sen ne asamadasin canim?

canim sizin sperm sayiniz nekadardi sizde onceden alinip donduruluyormu yoksa yumurta tolandigi gunmu esinden aliyorlar canim rabbim hayrilisini versin insallah hersey diledigimiz gibi olur

dilekciyim uzulme hayatim allah o bir bebeyini sana bagislasin bundada vardir bir hayir insallah gule gule bebeyini kucagina alirsin canim

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun
ama üzme kendini innnşşşşş diğer bebişin seninle 9 ay bu yola devam etsin
iinnşşşşş sağlıcakla onu kucaklamayı nasip etsin rabbim
dua et allaha sığın canım
inşşşşşşş rabbim yüzüne baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…