Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

toana tatlim bende sali gunu puregonla basliyorum carsambada puregonla birlikte orgalutran kullancam cuma gunude ilk echo var canim hayirlisi.

Merhaba canım hiç üzülme içindeki canıda üzme benim akrabamında ikiz tutmuştu biri gelişmedi diğeri oğlan 2.5 yaşında turp gıbı maşallah seninde öle olcak inşllah

gokkusagim canim esimin spermini teseyle aliyolar onceki denemelerimizde dondurulmuslarla olmustu simdi doktor taze spermlerle uygulayalim diyorlarr tabi bulunursa insallah bulunsunda allahim yardimcimiz olsun arkadasim evet ayni gun aliyolar spermler yumartalik aldiklari gun tatlimm,senin ignelerin adi ne dozajlari nekadar?

inşşşşşşş tesede sperm bulunur ve hamiş kalırsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canim ben puregon 150 ve orgalutran 0,25mg kullanacagim catlatma ignesi olarakta ovitrelle vermisler puregestron olarakta ultrogestan igneler simdi az ama tedavi ilerledikce geri kalanini verirler heralde

canim insallah bulunacak hic korkma sen tedavine konsantre ol rabbim yardim edecek insallah bebisine kavusacaksin

minasofiya canim nasilsin hamilelik nasil gidiyo eko yaptirdinmi duydunmu kalp atisini kizz bizede dua et bizimkide tutsunda bizde mutlu olalim hayatim insallah kucaginada almayi nasip etsiinnn

canim saol, yok kesesini gördük, 1 tane tutmus allahima binlerce sükürler olsun, hcg degerimde 2300 küsür olmus, hersey yolunda yani sükürler olsun...

allah kismet ederse 3 ocak ta tekrar gidicez kalp atisi vs... artik. insallah bir aksilik cikmadan allah kucagima almak nasip eder, allah burada yazan yazmayan bu yolda cocuk sahibi olan herkese yardim etsin, güzel rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah...

dualarim hepimiz icin arkadaslar....

dekopa arkadasim hosgeldin sitemize aramiza canim kirmizilar geldi teyzesi elinden operler dunden ber vurunuyorum hayirlisi hayatim bakalim dua edelim biririmize allah buyuk,sen ne asamadasin canim?

Teşekkürler Toana hangi merkezdesin canım.. kaçıncı denemenn.. ben daha önce çok kötü bir hastanede yaptırdım iki yıl oldu olumsuz tabiki.. ikinci denemem için hazırlaıyorum 15 gün sonra ameliyatım var şubatta kısmetse tüp bebekkk.. çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor...

bende buradayım canım gidermiyim biyere, başka bi yerde beni böle anlayabilecek kişiler yokki , yaşamaayan anllamıyor gerçekten
günde 3-5 defa girip okuyorum bende bişi olmadıgı için sizleri takip eiyorum, sizlerle seviniyor sizlerle üzülüyorum işte kendimce..
yarını hiç kafana takma göreceksin çok kolay geçecek...

kuzum inşşşşşşşşş 3ocakta pıt pıt larını duyarsın
ve 9 ay dolunca kucağında olsun
meleğin

arkadaşlar istanbulda olup tedavi gören yada başlayacak varmı.. önerilerini almaktan zevk duyarımm... :26:

Mrb bende yeni katıldım aranızda bugün transferim 9 günü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı akşam üstu adet sancısı oldu geçti şimdi test günüm pazartesi ..... Birsey sorcam ben cvplarsınıs sevinirim 9 günü idrar testi neden negatif çıkmış tutunmamışlarmı aceba bebişlerim çok korkuyorum ha bu arada 2 embriyo 1 kalite transfer edildi.....tşkler

Mrb bende yeni katıldım aranızda bugün transferim 9 günü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı akşam üstu adet sancısı oldu geçti şimdi test günüm pazartesi ..... Birsey sorcam ben cvplarsınıs sevinirim 9 günü idrar testi neden negatif çıkmış tutunmamışlarmı aceba bebişlerim çok korkuyorum ha bu arada 2 embriyo 1 kalite transfer edildi.....tşkler:2:

merhaba arkadaşım hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır.. idrar testine itimat etme.. dojktorun öngördüğü test süresinde kan testini yaptır umutsuzluğa kapılma.. benim arkadaşım ın kan testinde bile belli olmadı.. tutmadı diyee ağır işler bile yapmışşş sonra bir hafta sonra tekrar test yaptığında tuttuğunu gördü şimdi kızı dünyaya geldi... biliyorum çok zor ama sakin olmaya çalış .Bol şanss

aramıza hoş geldin canım
canım idrardan yaptığın teste güvenme ve sakın kendini üzme
kandan baktırınca tutuğunu yada tutmadığını göreceksin
inşşşşş tutunmuştur
ve şunu unutma
eğer gebeilk yoksan kan testinden sonra üzülecek çok vaktin olcak
onun için kendini üzme ve bebeğile pzrs ye kadar birlikte güzel şeyler yapmaya devam
et
inş pzrts buradan halayını çekeriz

Bismillahirrahmanırrahim...

ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2:BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-22 ARALIK TEST GÜNÜ
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-TEDAVİDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK HAMİŞŞŞ!!!:)))
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*NURSIN:18 ARALIK TRANSFER
*SES_82:BEKLEMEDE
*BYY:BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA:13 ARALIK YUMOŞ TOPLAMA???????
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*FİGERO:20 ARALIK TEST GÜNÜ
*EKİNBEBEK:20 ARALIK TEST GÜNÜ BEKLİYOR
*DEKOPA:BEKLEMEDE
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…