kızlar merhaba bugun 2.muayeneme gıttım ancak cok uzgun dondum bebegımın bırı benı bırakmıs gelısmemiş cok uzuldum dıerınede bıse olur dıe cok korkuyorum dua edın bana nolur..bırde bole bı durum yasayan var mı bana yardımcı olursanız sevınırım...
derıncım canım hakkında hayırlısı olsun ınsallh ama ınanıyorum bebegın gelcek artık allah gonlune gore versın opuyorum coook...
gokkusagim canim esimin spermini teseyle aliyolar onceki denemelerimizde dondurulmuslarla olmustu simdi doktor taze spermlerle uygulayalim diyorlarr tabi bulunursa insallah bulunsunda allahim yardimcimiz olsun arkadasim evet ayni gun aliyolar spermler yumartalik aldiklari gun tatlimm,senin ignelerin adi ne dozajlari nekadar?
gokkusagim canim esimin spermini teseyle aliyolar onceki denemelerimizde dondurulmuslarla olmustu simdi doktor taze spermlerle uygulayalim diyorlarr tabi bulunursa insallah bulunsunda allahim yardimcimiz olsun arkadasim evet ayni gun aliyolar spermler yumartalik aldiklari gun tatlimm,senin ignelerin adi ne dozajlari nekadar?
minasofiya canim nasilsin hamilelik nasil gidiyo eko yaptirdinmi duydunmu kalp atisini kizz bizede dua et bizimkide tutsunda bizde mutlu olalim hayatim insallah kucaginada almayi nasip etsiinnn
dekopa arkadasim hosgeldin sitemize aramiza canim kirmizilar geldi teyzesi elinden operler dunden ber vurunuyorum hayirlisi hayatim bakalim dua edelim biririmize allah buyuk,sen ne asamadasin canim?
yeterrrrrrrrr napiyosun
Saolun canlarım benimm:)babyciim zeynebimm yeterim hepinizz çok çokk saolun.inşallah yarın skıntısız şu işi çözer yola devam derim.hepinizi çoookkk seviyorum siz olmasanızz hayat çok daha zor olurdu
minacım nerdeeeeeeeeee
babyyyyyy hamişm diyosun dayak yemedenAllahhh hayırlı sağlıklı nasippp etsin inşallaaahhhhhhhh canım benimmmm iyi dinlenn kalbini kafanı ferah tut hepimizzzziin duaları seninle hayatımmmmmm
Gökkuşağım toanammm gelmedi mi kırmızılarrr:))toaanım gelmeli bugünlerdeee
esra nerde ya hayta hayırsızzztedavi başlamadan hergün burdaydı şimdi arazi oldu bu kız
dekopa hoşgeldiinnnnncanım ebnimmm başarılarrrr
sessonuç negatif sanırım tatlım buaralarda mısın gelde dertleşelim
sinopeee nevaaa istanbull crafttt carefullll emikadd laleeee canano jaluseee nerdesiniizzzz çok özeldim siziiii
canim saol, yok kesesini gördük, 1 tane tutmus allahima binlerce sükürler olsun, hcg degerimde 2300 küsür olmus, hersey yolunda yani sükürler olsun...
allah kismet ederse 3 ocak ta tekrar gidicez kalp atisi vs... artik. insallah bir aksilik cikmadan allah kucagima almak nasip eder, allah burada yazan yazmayan bu yolda cocuk sahibi olan herkese yardim etsin, güzel rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah...
dualarim hepimiz icin arkadaslar....
gribim canım çok fena
başımı kaldıramıyorumm yaaaaaaaaa
Mrb bende yeni katıldım aranızda bugün transferim 9 günü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı akşam üstu adet sancısı oldu geçti şimdi test günüm pazartesi ..... Birsey sorcam ben cvplarsınıs sevinirim 9 günü idrar testi neden negatif çıkmış tutunmamışlarmı aceba bebişlerim çok korkuyorum ha bu arada 2 embriyo 1 kalite transfer edildi.....tşkler
çok sağol bugün çok moralim bozuldu :2::2:
mrb bende yeni katıldım aranızda bugün transferim 9 günü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı akşam üstu adet sancısı oldu geçti şimdi test günüm pazartesi ..... Birsey sorcam ben cvplarsınıs sevinirim 9 günü idrar testi neden negatif çıkmış tutunmamışlarmı aceba bebişlerim çok korkuyorum ha bu arada 2 embriyo 1 kalite transfer edildi.....tşkler:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?